Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, korakios είπε

γιαυτό λέω στο στο email να αναγράφεται (εκτός απο το pdf)

πάντως εγώ δε θα το επιμείνω , το πολύ 2 φορές , θα ξανακάνω τράμπα Ήρων και τέλη μηνός πίσω στην ελπέ (μετά volton αν δίνει 500kw και μετά  Ήρων μιας και θα μαζευτούν αρκετά 50ρια 😛)

Φεύγω και εγώ για Ηρων πριν βγει λογαριασμός στην elpe, τους παρακάλεσα 2 φορές για το 100ρι ως νέος (15 ημερών) πελάτης economy plus τριών παροχών [3*(50+50)+2*20) τα αναμένω], στα φρύδια τους με μπογιάτισαν.

Σχώρα με για την ερώτηση, επιλέγω GENEROUS GUARANTEE ή GENEROUS SIMPLY?

Και προλαβαίνω και επιστρέφω ελπε και για το 100ρι?????

Επεξ/σία από demakhs
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, BigJim34 είπε

Εστειλα mail στην εξυπηρέτηση πελατών να διορθώσουν το pdf. AN ΔEN, παμε κι εδώ για ΗΡΩΝ

Και μένα θα πάνε το θέμα στο 'αρμόδιο τμήμα'αλλά επειδή φυσικά θα κάνουνε μια βδομάδα για να μας πάρουν απλά να μας πουν ΟΧΙ , συγκεντρώνω τα χαρτιά μου για Ήρωνα, οι μέρες περνάνε.

Κρίμα όλοι αυτοί τόσες μέρες που λένε και πιστεύουν ακράδαντα ότι θα τα πάρουν...

Επεξ/σία από tryfos

Έχουμε πει δεκάδες φορές ότι πολλά δώρα  εκτός από τα προφανή που αναγράφονται στο site εξαρτάται από τον υπάλληλο-πωλητη που θα πετύχεις, κανονικά το κατοστάρι της ΕΛΠΕ είναι μόνο για νέους πελάτες , άλλα κάποιοι με πολύ επιμονή έχουν πετύχει και το παίρνουν. κάποιοι άλλοι πάλι όσο και να επιμείνουν δεν το δίνουν με τίποτα.Το αποδεικτικό είναι το ξεχωριστό pdf που υπογράφεις που γράφει το christmas  promo.(το αποδεικτικό γράφει για νέους πελάτες γιατί δεν είναι δυνατόν να γράψει για παλιούς η για όλους μιας και το δίνουν ας πούμε καταχρηστικά υπάρχει αυτή η ανοχή,είμαστε καχύποπτοι όλοι αλλά μέχρι ενός σημείου)

• Like 2
  • Thanks 3

5 λεπτά πριν, demakhs είπε

Σχώρα με για την ερώτηση, επιλέγω GENEROUS GUARANTEE ή GENEROUS SIMPLY?

το φθηνότερο για Δεκέμβριο

5 λεπτά πριν, demakhs είπε

Και προλαβαίνω και επιστρέφω ελπε και για το 100ρι?????

άγνωστο μέχρι πότε θα ισχύει η προσφορά , πάντως δεν έχει σχέση πότε θα ολοκληρωθεί η επιστροφή στην ελπέ , αλλά πότε θα κάνεις την αίτηση και θα πάρεις το pdf με τα 100

• Thanks 2

2 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Το αποδεικτικό είναι το ξεχωριστό pdf που υπογράφεις που γράφει το christmas  promo.(το αποδεικτικό γράφει για νέους πελάτες γιατί δεν είναι δυνατόν να γράψει για παλιούς η για όλους

Το θέμα είναι όσοι (υφιστάμενοι) νομίζουν ότι 'το πήραν', έλαβαν τέτοιο pdf ή όχι;;; Προσωπικά δεν μου το έστειλαν και το θεωρώ αυτονόητο ότι αν δεν το στέλνουν, δεν θα το δώσουν. Και το λένε και ξεκάθαρα.

• Thanks 1

10 λεπτά πριν, tryfos είπε

Το θέμα είναι όσοι (υφιστάμενοι) νομίζουν ότι 'το πήραν', έλαβαν τέτοιο pdf ή όχι;;; Προσωπικά δεν μου το έστειλαν και το θεωρώ αυτονόητο ότι αν δεν το στέλνουν, δεν θα το δώσουν. Και το λένε και ξεκάθαρα.

Τους απαντάς στο mail πίσω στείλτε μου το pdf αλλιώς δεν υπογράφω.

---ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ EXCEL---

@korakios

Μόλις ενημερώθηκαν οι όροι, τα δώρα, το πάγιο και η τιμή για το πρόγραμμα Fysiko Aerio MAXI Free Super+, οπότε μπορείς να τα προσθέσεις στο excel! :)

https://www.fysikoaerioellados.gr/product/reyma-oikiako-maxi-free-super-plus/

Μόλις τώρα, HAthinaia είπε

---ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ EXCEL---

@korakios

Μόλις ενημερώθηκαν οι όροι, τα δώρα, το πάγιο και η τιμή για το πρόγραμμα Fysiko Aerio MAXI Free Super+, οπότε μπορείς να τα προσθέσεις στο excel! :)

https://www.fysikoaerioellados.gr/product/reyma-oikiako-maxi-free-super-plus/

αυτό είναι το free , δε θα υπάρχει απο το νέο έτος σύμφωνα με

https://www.fysikoaerioellados.gr/nea-timologia/

• Thanks 1

Μόλις τώρα, korakios είπε

αυτό είναι το free , δε θα υπάρχει απο το νέο έτος σύμφωνα με

https://www.fysikoaerioellados.gr/nea-timologia/

Έχεις απόλυτο δίκιο, να'σαι καλά!

4 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Τους απαντάς στο mail πίσω στείλτε μου το pdf αλλιώς δεν υπογράφω.

Είναι από no reply mail, δεν νομίζω ότι τα βλέπει αυτά κάνεις,ούτε θα απαντήσουν εκεί.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

49 λεπτά πριν, tryfos είπε

Οι περισσότεροι που το έκαναν στην αρχή πήραν αυτό το mail(κι εγώ), τώρα αν κάνουν τους Κινέζους δεν ξέρω 

Screenshot_2023-12-05-19-15-18-70_93b7fc0429a0e97afffb8ed9ac823d5b.jpg

Επεξ/σία από dimi1982

3 λεπτά πριν, dimi1982 είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Οι περισσότεροι που το έκαναν στην αρχή πήραν αυτό το mail(κι εγώ), τώρα αν κάνουν τους Κινέζους δεν ξέρω 

Screenshot_2023-12-05-19-15-18-70_93b7fc0429a0e97afffb8ed9ac823d5b.jpg

Μακάρι να σας το δώσουνε αλλά σε όσους δεν το στέλνουν δεν έχουν άλλη επιλογή από το να φύγουν. Δε γίνεται να στηριζόμαστε μόνο στα λόγια (ειδικά των συγκεκριμένων).

«Θα σας έλεγα να κάνετε λίγο υπομονή, να δείτε τα τιμολόγια την 1.1.2024. Σας πληροφορώ ότι αν η τιμή της χονδρικής είναι καλή τον Δεκέμβριο, τα τιμολόγια θα είναι πολύ καλά από 1.1.2024» δήλωσε ο κ. Σκυλακάκης.

Μάλιστα για το 30% περίπου των νοικοκυριών η τιμή θα είναι καλύτερη και από αυτήν με τις επιδοτήσεις. «Όσοι έχουν κοινωνικό τιμολόγιο, θα έχουν τις τιμές που 1.1.2024 θα είναι ίδιες με τις τιμές με επιδοτήσεις. Αν για παράδειγμα είναι 120 ευρώ η τιμή χονδρικής τον Δεκέμβριο, θα έχουν στο μεγαλύτερο κομμάτι των παρόχων, περίπου 15,5-16 σεντς την κιλοβατώρα, και ταυτόχρονα θα έχουν και επιδότηση» επισήμανε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

https://www.newsit.gr/oikonomia/skylakakis-gia-timologia-reymatos-anamoni-mexri-tin-1-1-24-gia-epilogi-paroxou/3924747/

• Like 1

8 λεπτά πριν, tryfos είπε

Μακάρι να σας το δώσουνε αλλά σε όσους δεν το στέλνουν δεν έχουν άλλη επιλογή από το να φύγουν. Δε γίνεται να στηριζόμαστε μόνο στα λόγια (ειδικά των συγκεκριμένων).

Καλά από αυτούς πρέπει να περιμένουμε το χειρότερο... 

Ρε σεις πως κρύβουμε την εικόνα δεν βγάζω άκρη😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, nikosbt είπε

Όσοι έχουν κοινωνικό τιμολόγιο, θα έχουν τις τιμές που 1.1.2024 θα είναι ίδιες με τις τιμές με επιδοτήσεις. Αν για παράδειγμα είναι 120 ευρώ η τιμή χονδρικής τον Δεκέμβριο, θα έχουν στο μεγαλύτερο κομμάτι των παρόχων, περίπου 15,5-16 σεντς την κιλοβατώρα

ΑΠΙΘΑΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ/ΨΕΜΑΤΑ, τους τελευταίους μήνες, με επιδοτήσεις, τουρισμό κλπ. το ΚΟΤ ήταν από 0 μέχρι το πολύ 0,05.

Το 0,16 το παρουσιάζει ως λίγο(!!!!);;;;

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ!!!

Επεξ/σία από tryfos
  • Like 4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...