Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, korakios είπε

προφανώς , στέλνουν ξεχωριστό pdf μαζί με τη σύμβαση , το θέμα είναι (σαν καχύποπτοι που πρέπει να είμαστε ) οτι το pdf γράφει για νέους πελάτες , γιαυτό καλό είναι να αναγράφεται και στο email οτι θα το πάρουμε

Αυτή τη στιγμή μιλάω στο τσατ και μου λέει μόνο νέα συμβόλαια.

Δεν μπορώ να καταλάβω, όλοι αυτοί που λένε ότι το πήρανε, έχουν πάρει κάποιο έγγραφο; Αν είναι δυνατόν

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Είμαι Ηρων και φεύγω για smart..έχω τόσες μέρες που το σκέφτομαι και πολύ το καθυστέρησα.. Έχω φώτο μετρητή βεβαίωση εκπροσώπησης ταυτότητα. Τηλέφωνο στη befon για πιο γρήγορα ή άλλαξε κάτι; Να ζητήσω δωροεπιταγή Σκλαβενίτη για τη μία σύνδεση ή πρέπει από 2 παροχές και πάνω;

3 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

Μίλησα σήμερα με elpe και μου είπαν ξεκάθαρα οτι ΟΧΙ απο value σε smart δεν παίρνεις άλλα 100. 

Αυτό μου λέει τώρα στο τσατ και απορώ με τα τόσα ποστ που είναι και σίγουροι ότι θα λάβουν!

• Like 1

Μόλις τώρα, tryfos είπε

Αυτή τη στιγμή μιλάω στο τσατ και μου λέει μόνο νέα συμβόλαια.

Δεν μπορώ να καταλάβω, όλοι αυτοί που λένε ότι το πήρανε, έχουν πάρει κάποιο έγγραφο; Αν είναι δυνατόν

τόσο χρόνο τρως για να σου δώσουν τα 100, πιο γρήγορα θα κάνεις αν πας Ηρων και ξαναγυρίσεις 😛

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, tryfos είπε

Ήσουν στην elpedison ή έκανες μετάβαση; Εμείς είμαστε υφιστάμενοι πελάτες.

Τίποτα μάλλον τζιφος .Μας δουλέψανε ψιλό γαζί.Τωρα επί της ουσίας για Δεκέμβρη μια η άλλη με το economy plus είναι .Θα δω .Αν βγάλεις καμία άκρη ενημέρωσε .Εγώ δεν ξανασχολουμαι.

Επεξ/σία από thanos206

1 λεπτό πριν, nick_81 είπε

Να ζητήσω δωροεπιταγή Σκλαβενίτη για τη μία σύνδεση ή πρέπει από 2 παροχές και πάνω;

σε κάποια καταστήματα τη δίνουν και για μία , εννοείται ζητάς και όπως κάτσει

• Like 1

2 λεπτά πριν, korakios είπε

τόσο χρόνο τρως για να σου δώσουν τα 100

Μα βλέποντας όλους αυτούς τους 'σίγουρους'που το πήρανε, το είχα δεδομένο. Και κανείς δεν θα πάρει τίποτα αν δεν έχουν τουλάχιστον ένα pdf

Μόλις τώρα, tryfos είπε

Μα βλέποντας όλους αυτούς τους 'σίγουρους'που το πήρανε, το είχα δεδομένο. Και κανείς δεν θα πάρει τίποτα αν δεν έχουν τουλάχιστον ένα pdf

προφανώς το έχουν το pdf , αν στηρίχθηκαν στην προσκοπική τιμή υπαλλήλου στο τηλέφωνο , τι να πω , λες και δεν ξέρουν ...

• Like 1

Μόλις τώρα, tryfos είπε

Εγώ επειδή είμαι πολύ καχύποπτος (γι'αυτό έφυγα και πήγα volton) και μακάρι να αποδειχθώ λάθος, επειδή αυτό το pdf που στέλνουν λέει ότι αφορά νέους πελάτες, φοβάμαι ότι κανείς δεν θα πάρει τίποτα γενικά. 

• Like 1

1 λεπτό πριν, korakios είπε

προφανώς το έχουν το pdf , αν στηρίχθηκαν στην προσκοπική τιμή υπαλλήλου στο τηλέφωνο , τι να πω , λες και δεν ξέρουν ...

Κάτι μου λέει ότι έχει μεσολαβήσει προσκοπική τιμή. Και μου φαινόταν και μένα περίεργο να το δίνουν σε υφιστάμενους πελάτες. Κρίμα έχασα μέρες, φεύγω για Ήρων 

• Like 2

Μόλις τώρα, mechpanos είπε

Εγώ επειδή είμαι πολύ καχύποπτος (γι'αυτό έφυγα και πήγα volton) και μακάρι να αποδειχθώ λάθος, επειδή αυτό το pdf που στέλνουν λέει ότι αφορά νέους πελάτες, φοβάμαι ότι κανείς δεν θα πάρει τίποτα γενικά. 

γιαυτό λέω στο στο email να αναγράφεται (εκτός απο το pdf)

πάντως εγώ δε θα το επιμείνω , το πολύ 2 φορές , θα ξανακάνω τράμπα Ήρων και τέλη μηνός πίσω στην ελπέ (μετά volton αν δίνει 500kw και μετά  Ήρων μιας και θα μαζευτούν αρκετά 50ρια 😛)

• Like 3
  • Thanks 1

3 λεπτά πριν, tryfos είπε

Εγώ θα πατήσω αποδοχή.Δεν γ@@ται.Το πολύ πολύ να την κάνω για Ηρων να παίρνω και yellows με την πιστωτική.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, mechpanos είπε

επειδή αυτό το pdf που στέλνουν

Προσωπικά σε μένα ούτε τέτοιο έστειλαν. Σε όσους λένε ότι 'τα πήραν ', τους το έστειλαν άραγε;;

4 λεπτά πριν, korakios είπε

θα ξανακάνω τράμπα Ήρων και τέλη μηνός πίσω στην ελπέ

Έχω και κοτ και επειδή συμμετέχεις και στο άλλο θρεντ για το θέμα του αυτόματου ή όχι της αλλαγής και ξέρεις, δυστυχώς δεν είμαι τόσο ευέλικτος στις αλλαγές. Ειδικά όσο δεν ξεκαθαρίζει το θέμα 

11 λεπτά πριν, mechpanos είπε

Τί καλό δίνει η volton σε σχέση με τα 50 του Ήρωνα; Δεν έχω ξαναπάει εκεί.

Επεξ/σία από tryfos

Τσέκαρα την WE. Πανέξυπνη Ελληνική επιχείρηση. Βάλανε ανεμογεννήτριες και φωτοβολταικα ισχύος μονο 100ΜW και τώρα κάνουν απόσβεση με 100% κέρδος, συν τις επιδοτήσεις απο ΕΕ επειδή είναι 100% ΑΠΕ, τα οποια επανεπενδύουν μεγαλώνοντας το ιδιόκτητο τους δικτυο. Αυτές ειναι δουλειες φίλοι μου. Respect 

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...