Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, geodimis είπε

30/11 εκπροσωπήθηκα κι εγώ, χθες με κάλεσαν για τη δωροεπιταγή, σήμερα την παρέλαβα. 1 οικιακή παροχή. Στο email δεν αναφερόταν καμμία δωροεπιταγή, μόνο το christmas promo των 100€

και εγω μετέφερα 1 παροχή και 3 ο πεθερός μου. Τι να κάνω για τις δωροεπιταγες;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 ερωτήσεις για το excel

1) Γιατί η ΔΕΗ έχει τόσο μικρή προσαύξηση συγκριτικά με τους ανταγωνιστές? 

2) Το Ηρων fixed από 0.16 γιατί πήγε 0.22 και το weyellow έμεινε 0.16?

3) Είμαι στο generous guarantee home και τους έχω στάξει και 80 ευρώ εγγύηση και δε θέλω να δώσω σε άλλη εταιρία ξανά 80 ευρώ και να περιμένω πότε θα αποφασίσει ο Ηρων να τα δώσει πίσω. Τί θα μου συμβουλεύατε από τα 2, να μείνω στο home guarantee που βγαίνει 0.168 ή να πάω πίσω στη ΔΕΗ στο 4all με ότι συνεπάγεται αυτό με αλλαγές και εγγυήσεις...

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Καλησπέρα.

Σε δύο παροχές που λήγουν τα σταθερά της ΔΕΗ και δεν έχουν κατανάλωση (κλειστά ουσιαστικά) τι συμφέρει να βάλω?

Να πάω elpedison για +100 και βλέπουμε?

Η "Χρηματιστηριακη τιμη" μεχρι στιγμής αυτον τον μηνα ποσο ειναι δηλαδη? 0.00κατι η 0.0κατι?     με το πρωτο οκ οπως στο παραδειγμα με το δευτερο χλωμα

Τελικά πηρα τηλ στην ελπέντισον για 2 οικιακές παροχές και μετά από 30'' που πήγαν να μου πουν ότι είναι μόνο για νέους πελάτες, δέχτηκαν να βάλουν την εορταστική προσφορά. Μάλλον η ατάκα μου "ΟΚ, να πάω σε άλλο πάροχο κατευθείαν αντί να κάνω μετάβαση σε εσάς" έπαιξε ένα ρόλο :P

Θα το δοκιμάσω και για μια Γ21 που είναι σε άλλο ΑΦΜ πιο μετά και βλέπουμε.

• Like 1

Στις 29/11/2023 στις 7:07 ΜΜ, lademporas είπε

Στέλνω το παρακάτω σήμερα στον ΗΡΩΝ..  Ακούω γνώμες και προτάσεις

Μέσα στον ορυμαγδό μηνυμάτων, δεν έχω δει αν έλαβες κάποια απάντηση επί του θέματος...

Σήμερα έστειλα και εγώ αντίστοιχο μήνυμα, περιμένω να δω τι θα πουν, στο ενδιάμεσο ετοιμάζω ήδη αίτημα για ΡΑΕ, για να προλάβω μέχρι τέλος του μήνα να δω τι θα γίνει 

Μπορείς να δώσεις ένα update ;  

Ηρων πάντως που έχω από 10/10 το guarantee μου έστειλαν 2η φορά να στείλω μέτρηση ενω πρώτο λογαριασμό ακόμα δεν έχω πάρει.... 

Περιμένω να μου το βγάλουν μπας και πάω και εγώ ελπε για τα 100.

Χρονος υπάρχει άρα αν θέλουν να μας κάνουν τουρίστες καλά το πάνε... Όπως λένε πολύ εδώ θα παίρνουμε κάθε μήνα ότι δώρο υπάρχει... Δωροεπιταγες; Κουπόνια για Σούπερ;  ότι είναι....

• Like 2
  • Thanks 1

29 λεπτά πριν, tolis1186 είπε

Ηρων πάντως που έχω από 10/10 το guarantee μου έστειλαν 2η φορά να στείλω μέτρηση ενω πρώτο λογαριασμό ακόμα δεν έχω πάρει.... 

Περιμένω να μου το βγάλουν μπας και πάω και εγώ ελπε για τα 100.

Χρονος υπάρχει άρα αν θέλουν να μας κάνουν τουρίστες καλά το πάνε... Όπως λένε πολύ εδώ θα παίρνουμε κάθε μήνα ότι δώρο υπάρχει... Δωροεπιταγες; Κουπόνια για Σούπερ;  ότι είναι....

και να μην βγει λογαριασμός λένε ότι δεν τα χάνεις αν έχεις πιστωτικό. παίρνεις τηλέφωνο δίνεις iban και σου τα μεταφέρουν. μπορείς να μπεις στο site της ελπε και να προχωρήσεις

Σήμερα με πήραν τηλ 2 φορές μια απο Protergia και μια απο NRG που εκπροσωπεί και Protergia ταυτόχρονα (ποτς γκενεν αυτό) με σκοπό να αλλάξω πάροχο ενόψει των αλλαγών απο το νέο έτος.

Η δεύτερη κυρία απο την Προτέργια μου είπε με σιγουριά οτι η προτέργια θα ειναι η μόνη εταιρεία που απο 1η Γενάρη θα εχει κίτρινο τιμολόγιο (value +) χωρις ρήτρα αναπροσαρμογής για 2 χρόνια!! Μου το είπε και κάπως σαν μυστικό και μιλώντας υποτιμητικά για τους αλλους, οτι οι άλλοι δεν μπορούν να το κάνουν αυτο και απο 1η Γεν. θα βάλουν ολοι ξανά ρήτρα γιατι μονο η προτέργια εχει 7 εργοστάσια κλπ κλπ.

Μου λέει οτι το ξέρουν εδω και 6 μήνες τι θα κάνει ο ανταγωνισμός κλπ. αλλά δεν ήξερε να μου πει ποιο θα ειναι το πράσινο τιμολόγιό της εταιρείας της και τι διαφορά έχει απο τα κιτρινα. Μου ζήτησε επίσης να της πώ τι λέει το email που μου έστειλε η elpe (πελάτης της) για να διαλέξω μέχρι τέλος Δεκ. 

Να της ζητήσω να το στείλει και σε email να το έχω να γελάω?

Επίσης μου είπε οτι εχουμε σαν καταναλωτές τη δυνατότητα να διαλέξουμε μεχρι τέλος Δεκ. Μετα ο πάροχος στον οποίο είμαστε, αν δεν διαλέξουμε μεχρι τοτε, θα μας βάλει σε ειδικο τιμολόγιο με πολύ υψηλή τιμή (απο το email που μου εστειλε η elpe ισχύει) ΚΑΙ δεν θα έχουμε δυνατότητα να αλλάξουμε για ενα χρόνο.... Πολυ τρομοκρατία...

Επειδή γίνεται χαμός στο νήμα απο τα ποστς για τα δώρα, για να ανακεφαλαιώσουμε:

Απο 1/1/2024 θα συνεχίσει ο ενεργειακός τουρισμός με τα κίτρινα τιμολόγια απο οτι καταλαβαίνω. Αυτοι που έχουν χρόνο κ όρεξη θα πηγαίνουν απο Ελπε σε Ήρων και αντίστροφα???

Για τους υπόλοιπους που δεν μπορούν να κάνουν τον τουρίστα κάθε μήνα πρέπει να διαλέξουν ενα απο τα νεα τιμολόγια μέχρι τέλος του μηνα? Τι συμφέρει? Πράσινο ή Κίτρινο? Τελικά για ΔΕΗ με κόβω

4 minutes ago, Stathis85 said:

Η δεύτερη κυρία απο την Προτέργια μου είπε με σιγουριά οτι η προτέργια θα ειναι η μόνη εταιρεία που απο 1η Γενάρη θα εχει κίτρινο τιμολόγιο (value +) χωρις ρήτρα αναπροσαρμογής για 2 χρόνια!! Μου το είπε και κάπως σαν μυστικό και μιλώντας υποτιμητικά για τους αλλους, οτι οι άλλοι δεν μπορούν να το κάνουν αυτο και απο 1η Γεν. θα βάλουν ολοι ξανά ρήτρα γιατι μονο η προτέργια εχει 7 εργοστάσια κλπ κλπ.

Η μοναδική εταιρεία με πυρηνικά εργοστάσια, είναι γνωστό αυτό. Από 1/1/24 μπαίνουν σε λειτουργία και θα προσφέρουν τιμές χώμα. Όλοι οι άλλοι πάροχοι θα φάνε τη (ραδιενεργή) σκόνη της.

• Like 1

8 minutes ago, Stathis85 said:

Σήμερα με πήραν τηλ 2 φορές μια απο Protergia και μια απο NRG που εκπροσωπεί και Protergia ταυτόχρονα (ποτς γκενεν αυτό) με σκοπό να αλλάξω πάροχο ενόψει των αλλαγών απο το νέο έτος.

Μου λέει οτι το ξέρουν εδω και 6 μήνες τι θα κάνει ο ανταγωνισμός κλπ. αλλά δεν ήξερε να μου πει ποιο θα ειναι το πράσινο τιμολόγιό της εταιρείας της και τι διαφορά έχει απο τα κιτρινα. Μου ζήτησε επίσης να της πώ τι λέει το email που μου έστειλε η elpe (πελάτης της) για να διαλέξω μέχρι τέλος Δεκ. 

Να της ζητήσω να το στείλει και σε email να το έχω να γελάω?

Επίσης μου είπε οτι εχουμε σαν καταναλωτές τη δυνατότητα να διαλέξουμε μεχρι τέλος Δεκ. Μετα ο πάροχος στον οποίο είμαστε, αν δεν διαλέξουμε μεχρι τοτε, θα μας βάλει σε ειδικο τιμολόγιο με πολύ υψηλή τιμή (απο το email που μου εστειλε η elpe ισχύει) ΚΑΙ δεν θα έχουμε δυνατότητα να αλλάξουμε για ενα χρόνο.... Πολυ τρομοκρατία...

Επειδή γίνεται χαμός στο νήμα απο τα ποστς για τα δώρα, για να ανακεφαλαιώσουμε:

Απο 1/1/2024 θα συνεχίσει ο ενεργειακός τουρισμός με τα κίτρινα τιμολόγια απο οτι καταλαβαίνω. Αυτοι που έχουν χρόνο κ όρεξη θα πηγαίνουν απο Ελπε σε Ήρων και αντίστροφα???

Για τους υπόλοιπους που δεν μπορούν να κάνουν τον τουρίστα κάθε μήνα πρέπει να διαλέξουν ενα απο τα νεα τιμολόγια μέχρι τέλος του μηνα? Τι συμφέρει? Πράσινο ή Κίτρινο? Τελικά για ΔΕΗ με κόβω

μηπως σου ειπε και το αποτελεσμα οσφπ-ρεαλ για αποψε? :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...