Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 minutes ago, Disrespect said:

Μπαίνουν και "σημερινοί" όμως. Δεν έχει απαγορευτικό 😉

Όσο για το ποιος κερδίζει τελικά... άστο. Είναι υπολογισμένα αυτά από μια ολόκληρη επιστήμη που ονομάζεται μάρκετινγκ. Δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα οι επιχειρήσεις.

Αυτοι κερδιζουν και ολοι εμεις απο το αυγουστο και μετα που εχουμε τζαμπα ρευμα. Ολα καλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Disrespect είπε

για τους σημερινούς λέμε να πάρουν τα 100€ της ελπέ ή αν ήδη τσίμπησαν τα προηγούμενα 50+50 να πάνε Ήρων πρώτα για 50 και μετά επιστροφή στην ελπέ

Όσο για το ποιος κερδίζει τελικά... άστο.

αντίθετη άποψη έχει η τσέπη μου όπως και άλλων ευτυχώς 😁

Είναι υπολογισμένα αυτά από μια ολόκληρη επιστήμη που ονομάζεται μάρκετινγκ.

σίγουρα , σκοπός τους είναι να τσιμπάνε πελάτες και να την πατάνε μετά με ακριβές τιμές ή όπως γινόταν παλιά να βγάζανε φθηνό πρόγραμμα και μετά απο 2 μήνες τερματίζανε τις τιμές (οι περισσότεροι) και βγάζανε νέο φθηνό ,  ποντάροντας οτι θα ξεχαστούνε οι παλιοί στο ακριβό

Δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα οι επιχειρήσεις.

δεν είπε κανένας το αντίθετο , απλά εμείς εδώ αυτό εκμεταλλευόμαστε , αν παίρναν όλοι τα δώρα και φεύγαν δεν θα υπήρχαν δώρα .... ή αν φεύγαν όλοι στα φθηνότερα προγράμματα δε θα βγάζανε φθηνά  :)

Επεξ/σία από korakios
  • Like 5
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Disrespect είπε

Όσο για το ποιος κερδίζει τελικά... άστο. Είναι υπολογισμένα αυτά από μια ολόκληρη επιστήμη που ονομάζεται μάρκετινγκ. Δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα οι επιχειρήσεις.

Κοίτα γενικά έχεις δίκιο, εδώ όμως έχουμε βρει το glitch του matrix και καλά κάνουμε γιατί insomnia έχουμε έναν άνθρωπο που πρέπει να του κάνουμε λαμπάδα και μας έχει ξεστραβωσει, είναι και τα άλλα μέλη που ποστάρουν προσφορές/δώρα που τους κάνουν, και κάθε μήνα βγαίνουμε ωφελημένοι. Δεν αφήνουμε περιθώριο στο σύστημα να μας δουλέψει, δουλεύουμε εμείς το σύστημα. *

Εξάλλου εξού και οι επανειλημμένες συστάσεις του korakios σε άτομα που εκ του αποτελέσματος δεν το ψάχνουν, να κλείσουν τώρα σε σταθερό Ήρων, WE κλπ...

*Υγ. Άλλο ρήμα ήθελα να χρησιμοποιήσω αλλά έχουμε και τρόπους :)

Επεξ/σία από mechpanos
  • Like 6
  • Thanks 1

10 λεπτά πριν, mechpanos είπε

Κοίτα γενικά έχεις δίκιο, εδώ όμως έχουμε βρει το glitch του matrix και καλά κάνουμε γιατί insomnia έχουμε έναν άνθρωπο που πρέπει να του κάνουμε λαμπάδα και μας έχει ξεστραβωσει, είναι και τα άλλα μέλη που ποστάρουν προσφορές/δώρα που τους κάνουν, και κάθε μήνα βγαίνουμε ωφελημένοι. Δεν αφήνουμε περιθώριο στο σύστημα να μας δουλέψει, δουλεύουμε εμείς το σύστημα. *

Εξάλλου εξού και οι επανειλημμένες συστάσεις του korakios σε άτομα που εκ του αποτελέσματος δεν το ψάχνουν, να κλείσουν τώρα σε σταθερό Ήρων, WE κλπ...

*Υγ. Άλλο ρήμα ήθελα να χρησιμοποιήσω αλλά έχουμε και τρόπους :)

Ναι οκ το παιδί είναι ήρωας, δεν αντιλέγω, αλλά το μάτριξ δεν φαίνεται να κατέρρευσε αν κρίνω από τα "ουρανοκατέβατα" ,οπως τα βάφτισαν ειρωνικά, υπερκέρδη δισεκατομμύριων που είχαν οι εταιρίες ενέργειας το 22 και το 23..

• Like 1

35 λεπτά πριν, Disrespect είπε

Παίρνουμε τα δώρα και φεύγουμε, δεν καθόμαστε πουθενά για να μας απασχολεί το μάρκετινγκ κάθε εταιρείας :) Είναι ξεκάθαρο αυτό που κάνουμε πολλοί στο φόρουμ και όσο υπάρχουν δώρα δεν θα κοιτάμε τα τιμολόγια με βάση το χρώμα τους, αλλά με βάση τα δώρα τους και μετά ξανά ηλεκτρονική αίτηση και θα φεύγουμε μόλις τελειώνουν :)

Η μηνιαία αλλαγή από Ήρων σε Ελπέντισον και το αντίστροφο έχει σώσει πραγματικά πολλούς οικιακούς καταναλωτές.

Εγώ ακόμα δεβ έχω καταλάβει. Είμαι στο προτεργια value+ . Ο κοράκιος το έχει σαν κίτρινο στο εξελ. Εμένα μου εστειλε Μειλ ότι θα με βάλουν σε ένα πράσινο που και παραπάνω πάγιο έχει και ο τύπος δεν βγάζεις άκρη . Ισχύει το κίτρινο έχουν ανακοινωθεί; Η όχι; Ποτε θα ανακοινωθούν τα κίτρινα;

3 λεπτά πριν, xariskk24 είπε

Εγώ ακόμα δεβ έχω καταλάβει. Είμαι στο προτεργια value+ . Ο κοράκιος το έχει σαν κίτρινο στο εξελ. Εμένα μου εστειλε Μειλ ότι θα με βάλουν σε ένα πράσινο που και παραπάνω πάγιο έχει και ο τύπος δεν βγάζεις άκρη . Ισχύει το κίτρινο έχουν ανακοινωθεί; Η όχι; Ποτε θα ανακοινωθούν τα κίτρινα;

Θα πας στην πρώτη σελίδα αυτού του φόρουμ και θα πατήσεις πάνω στο link που έχει για ένα excel αρχείο. 

Εν συντομία το πρόγραμμα που είσαι είναι ακριβό, όπως φαίνεται ότι θα είναι και το πρόγραμμα το πράσινο της Πρωτέργια. Στη θέση σου θα έφευγα τελείως από Πρωτέργια κάνοντας ηλεκτρονικά αίτηση για να πάω στην Ελπέντισον στο πρόγραμμα Smart που δίνει 100 ευρώ δώρο στον λογαριασμό για νέους πελάτες. 

Αν δεν έχεις χρόνο να ασχολείσαι καθόλου κάθε μήνα έστω και λίγο με το ποιος δίνει δώρα ώστε να πληρώνεις πολύ λιγότερο, πήγαινε σε κάποιο σταθερό τιμολόγιο (μπλε) που η τιμή όμως της κιλοβατώρας να μην ξεπερνάει τα 0,18.

• Like 1

8 λεπτά πριν, xariskk24 είπε

δεν έχει προλάβει να αναρτήσει τα τιμολόγια η Προτεργια, ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι που να προλάβει , άσε που έτρεχε μήνες για να πάρει κανα παλικαράκι απο ΙΕΚ να κάνει πρακτική τζάμπα στη μηχανογράφησή της για να καταφέρουν το επίτευγμα , να ανοίξουν ένα πλάισιο να κάνουν ανάλυση των χρεώσεων 😂

Απο ποστ εδώ πήρα την τιμολόγηση του πράσινου (ανάρτηση ειδοποίησης) , τα υπόλοιπα 100 προγράμματα που έχει απλά τα είχα πιο μπροστά στο excel σαν κυμαινόμενα και υποθέτω οτι θα είναι τα κίτρινα .

Κάποιες εταιρίες βγάλανε νέα καταργώντας τα παλιότερα , θα δείξει τι θα κάνει η Προτέργια

• Like 2

1 λεπτό πριν, korakios είπε

δεν έχει προλάβει να αναρτήσει τα τιμολόγια η Προτεργια, ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι που να προλάβει , άσε που έτρεχε μήνες για να πάρει κανα παλικαράκι απο ΙΕΚ να κάνει πρακτική τζάμπα στη μηχανογράφησή της για να καταφέρουν το επίτευγμα , να ανοίξουν ένα πλάισιο να κάνουν ανάλυση των χρεώσεων 😂

Απο ποστ εδώ πήρα την τιμολόγηση του πράσινου (ανάρτηση ειδοποίησης) , τα υπόλοιπα 100 προγράμματα που έχει απλά τα είχα πιο μπροστά στο excel σαν κυμαινόμενα και υποθέτω οτι θα είναι τα κίτρινα .

Κάποιες εταιρίες βγάλανε νέα καταργώντας τα παλιότερα , θα δείξει τι θα κάνει η Προτέργια

Η Πρωτέργια μέχρι πριν λίγο καιρό δεν είχε καν κωδικό RF στους λογαριασμούς, παρά μόνο κωδικό πληρωμής, το λέω από προσωπική εμπειρία :)

1 λεπτό πριν, doncorlrone είπε

Ψηθειτε να κάνουμε ένα δώρο στον  korakio ,ελπίζω να μην τον προσβάλλω με αυτό που λέω 

όχι αλλά κομπλάρω , γενικά όταν λέει κάποιος κάτι καλό ούτε like δε μπορώ να κάνω 😁

αν θελήσω δώρο μη μασάτε , θα βάλω κάπου λινκ για donate

• Like 10
  • Thanks 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω αιτηθεί Elpedison Smart (σε δύο παροχές = +δωροκαρτα 20€) και περιμένω. Σε κάποια από τις τηλεφωνικές οχλήσεις που έκανα για ερωτήσεις, μια αντιπρόσωπος μου είπε ότι αν δεν φάω τα 100€ στην κατανάλωση και μείνει πιστωτικό, θα μου τα πιστώσουν σε IBAN. Μάλιστα, κλείσαμε για να "ρωτήσει στο αρμόδιο τμήμα" και με πήρε πίσω. Αυτό, επειδή συζητούσαμε ότι ο όρος των 100€ έλεγε "έκπτωση 100€ στον πρώτο λογαριασμό". Βέβαια τηλ = αβέβαιο.

Το πλάνο είναι με το που ενεργοποιηθώ στο ElpeSmart, την επόμενη μέρα αίτηση ΗΡΩΝ το φθηνότερο για ΔΕΚ23, προσβλέποντας στο 50€, και με το που θα ενεργοποιηθώ στο ΗΡΩΝ τότε κατευθείαν αίτηση στο Volton energy Free για τις "500kwh δωρεάν που δίνονται για τις πρώτες 30 μέρες εφ' όσον ενταχθείτε στο πρόγραμμα μέσα στον ΔΕΚ23". Έτσι, ότι χρέωση και να έχει για ΙΑΝ24, δεν με νοιάζει because τσάμπα.

Καλά το πάω?

Επεξ/σία από kacey

2 λεπτά πριν, kacey είπε

Καλά το πάω?

σαν να το παρακάνεις μου φαίνεται 😁

του Ήρων υποθέτω θα συνεχίσει το 50ρικο και του χρόνου (μέχρι να μας μαυρίσουν 😂) και της volton είδα οτι στους ειδικούς όρους που έβαλε χρώμα (άρα πρόσφατο έγγραφο) συνεχίζει να λέει για τα 500kw για τις πρώτες 30 μέρες

3 ώρες πριν, dimostr είπε

Λοιπόν έχω τον τάδε αριθμό παροχής χχχχχχχχχ3 και ο νέος αριθμός παροχής μετά την αλλαγή παρόχου είναι χχχχχχχχχ4 , λοιπόν στη σελίδα για τις ΥΔΕ δέχεται και τα δυο serial number , 

Νομίζω ότι αν πατήσεις Εκτύπωση στο κάτω μέρος θα σου κατεβάσει ένα αρχείο με τον πιο πρόσφατο αριθμό διαδόχου, τα τελευταία 2 νούμερα, και θα δεις αν έχει αλλάξει ή όχι

2 ώρες πριν, HAthinaia είπε

@korakios Μόλις με πήραν από Ελπέ προκειμένου να πάω ως νέος πελάτης στο Smart και μου έστειλαν πρόγραμμα ασφάλισης της Eurolife για κάλυψη ζημιών. Έχεις παρατηρήσει κάποιον κρυφό όρο σε αυτό που να λέει ότι χρεωνόμαστε αν αλλάξουμε πάροχο, έχοντας υπογράψει αυτήν την ασφάλιση;

Ενημερωτικό Έντυπο Tεχνικής Bοήθειας_Elpedison_Eurolife FFH.pdf 387.23 kB · 7 downloads Mondial Assistance_GDPR.pdf 148.43 kB · 8 downloads

Σε αυτά τα 2 αρχεία δεν φαίνεται να υπάρχει αναφορά στο αν καθίσεις ή φύγεις από elpe, λένε μόνο για καλύψεις και προσωπικά δεδομένα

24 λεπτά πριν, HAthinaia είπε

Εν συντομία το πρόγραμμα που είσαι είναι ακριβό, όπως φαίνεται ότι θα είναι και το πρόγραμμα το πράσινο της Πρωτέργια.

Δεν είναι καθόλου ακριβό το Value+ (0.063 μετά την ΤΕΜ δίνει)

Αλλά και το πράσινό τους από τις καλύτερες τιμές έχει...

6 λεπτά πριν, bilham είπε

Νομίζω ότι αν πατήσεις Εκτύπωση στο κάτω μέρος θα σου κατεβάσει ένα αρχείο με τον πιο πρόσφατο αριθμό διαδόχου, τα τελευταία 2 νούμερα, και θα δεις αν έχει αλλάξει ή όχι

απλά πατάς "αναζήτηση" και θα σου βγάλει

.... της ηλεκτρικής εγκατάστασης με αριθμό παροχής Χ...........Ψ,  όπως αυτή δηλώθηκε από τον αδειούχο ηλεκτρολόγο εγκαταστάτη στο έντυπο της Υ.Δ.Ε. που διατηρεί στο αρχείο του ο ΔΕΔΔΗΕ,

και βλέπεις το Ψ

δε χρειάζεται εκτύπωση δλδ

9 λεπτά πριν, bilham είπε

Δεν είναι καθόλου ακριβό το Value+ (0.063 μετά την ΤΕΜ δίνει)

αποφεύγουμε τιμές με ΤΕΜ , για Δεκέμβριο 0,888

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...