Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Στις 30/11/2023 στις 12:56 ΜΜ, liakjim είπε

Σας δουλεύει το myelpedison;

Screenshot_2023-11-30-12-55-28-07_3aea4af51f236e4932235fdada7d1643.jpg.30d7ad2bb75a77e5bd3c292f691de9a6.jpg

Έχει καταφέρει κανείς να μπει στο MyElpedison?

Συνεχώς μου βγάζει σφάλμα είτε από την εφαρμογή είτε από το site. 

Τον λογαριασμό τον έχω από παλιά (2χρονια) 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, NewGascp είπε

Σε αυτό μου βγάζει και με τα δυο ψηφία στο τέλος αποτέλεσμα  και  το προηγούμενο και το αλλαγμένο , ενώ εκεί που είναι να δώσεις μέτρηση όταν βάζω τον αριθμό με τελευταίο ψηφίο που είχα στη ΔΕΗ λέει δεν υφίσταται μετρητής και όταν βάζω +1 που ξέρω ότι θα έχω στον ηρων γιατί μου έχει στείλει sms βγάζει και τις μετρησεις που έδωσα μέσω φωτο

Επεξ/σία από dimostr

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, desiro είπε

Ποιο τηλέφωνο πήρες?

2181818128 Υπάρχει κι άλλο ;Γενικά όσοι έχετε δει κι άλλους παρόχους,υπάρχει κάποιος να μπορείς να αλλάξεις τιμολόγια χωρίς τηλεφωνική επικοινωνία;Στην ελπε πρέπει πριν σου στείλουν email να σε πάρουν τηλέφωνο πρώτα.

Επεξ/σία από thanos206

3 λεπτά πριν, dimostr είπε

Σε αυτό μου βγάζει και με τα δυο ψηφία στο τέλος και  το προηγούμενο και το αλλαγμένο 

ότι και να βάλεις σαν τελευταίο ψηφίο δεν παίζει ρόλο , εσύ κοιτάς στο αποτέλεσμα το τι θα σου βγάλει σαν τελευταίο ψηφίο

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, korakios είπε

ότι και να βάλεις σαν τελευταίο ψηφίο δεν παίζει ρόλο , εσύ κοιτάς στο αποτέλεσμα το τι θα σου βγάλει σαν τελευταίο ψηφίο

Σε αυτό μου βγάζει και με τα δυο ψηφία στο τέλος αποτέλεσμα , εαν δηλαδή έχει λήξει η όχι η υδε  και  το προηγούμενο και το αλλαγμένο , ενώ εκεί που είναι να δώσεις μέτρηση όταν βάζω τον αριθμό με τελευταίο ψηφίο που είχα στη ΔΕΗ λέει λανθασμένος αριθμός παροχής  και όταν βάζω +1 που ξέρω ότι θα έχω στον ηρων γιατί μου έχει στείλει sms βγάζει και τις μετρησεις που έδωσα μέσω φωτο

Επεξ/σία από dimostr

9 λεπτά πριν, st@kas είπε

Έχει καταφέρει κανείς να μπει στο MyElpedison?

Συνεχώς μου βγάζει σφάλμα είτε από την εφαρμογή είτε από το site. 

Τον λογαριασμό τον έχω από παλιά (2χρονια) 

Μίλησα σήμερα μαζί τους. Δεν ισχύουν οι παλιοί κωδικοί. Όταν έρθει το sms της ενεργοποίησης, θα πρέπει να κάνεις νέα εγγραφή.

1 λεπτό πριν, dimostr είπε

Σε αυτό μου βγάζει και με τα δυο ψηφία στο τέλος αποτέλεσμα , εαν δηλαδή έχει λήξει η όχι η υδε  και  το προηγούμενο και το αλλαγμένο

δυστυχώς δεν καταλαβαίνω τι εννοείς

είναι 2 κινήσεις , η μία είναι δίνεις αριθμό παροχής ,η 2η είναι πατάς το κουμπί

στο αποτέλεσμα , ένα νούμερο παροχής θα σου βγάλει ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ όχι 2 παροχές :

.... της ηλεκτρικής εγκατάστασης με αριθμό παροχής ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ, όπως αυτή δηλώθηκε από τον αδειούχο ηλεκτρολόγο εγκαταστάτη στο έντυπο της Υ.Δ.Ε. που διατηρεί στο αρχείο του ο ΔΕΔΔΗΕ,

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, korakios είπε

δυστυχώς δεν καταλαβαίνω τι εννοείς

είναι 2 κινήσεις , η μία είναι δίνεις αριθμό παροχής ,η 2η είναι πατάς το κουμπί

στο αποτέλεσμα , ένα νούμερο παροχής θα σου βγάλει ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ όχι 2 παροχές :

.... της ηλεκτρικής εγκατάστασης με αριθμό παροχής ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ, όπως αυτή δηλώθηκε από τον αδειούχο ηλεκτρολόγο εγκαταστάτη στο έντυπο της Υ.Δ.Ε. που διατηρεί στο αρχείο του ο ΔΕΔΔΗΕ,

Λοιπόν έχω τον τάδε αριθμό παροχής χχχχχχχχχ3 και ο νέος αριθμός παροχής μετά την αλλαγή παρόχου είναι χχχχχχχχχ4 , λοιπόν στη σελίδα για τις ΥΔΕ δέχεται και τα δυο serial number , ένω  στη σελίδα που δίνεις μετρησεις όταν βάζω τον πρώτο λέει ότι ο αριθμός παροχής είναι λάθος , ενώ όταν βάζω με +1 τότε δείχνει και τις μετρησεις που έβαλα σε φωτό για τον ηρων 

Επεξ/σία από dimostr

1 λεπτό πριν, liakjim είπε

Μίλησα σήμερα μαζί τους. Δεν ισχύουν οι παλιοί κωδικοί. Όταν έρθει το sms της ενεργοποίησης, θα πρέπει να κάνεις νέα εγγραφή.

Είχα κάνει αίτηση στις 28/11 και μετά από τηλεφώνημα μου σήμερα με ενημέρωσαν πως έγινε αλλαγή παρόχου στις 30/11. Να περιμένω και άλλο για το sms ή έπρεπε ήδη να έχει έρθει; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, dimostr είπε

λοιπόν στη σελίδα για τις ΥΔΕ δέχεται και τα δυο serial number

δεν πρόσεξες το

14 λεπτά πριν, korakios είπε

ότι και να βάλεις σαν τελευταίο ψηφίο δεν παίζει ρόλο

4 λεπτά πριν, dimostr είπε

στη σελίδα που δίνεις μετρησεις όταν βάζω τον πρώτο λέει ότι ο αριθμός παροχής είναι λάθος , ενώ όταν βάζω με +1 τότε δείχνει και τις μετρησεις που έβαλα σε φωτό για τον ηρων 

ναι, έτσι λειτουργεί

αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν κάποιος πρόσεξε για το αν ενημερώνεται απο το σύστημα του ΔΕΔΔΗΕ πιο γρήγορα ένα απο τα 2 συστήματα

Επεξ/σία από korakios

1 λεπτό πριν, st@kas είπε

Είχα κάνει αίτηση στις 28/11 και μετά από τηλεφώνημα μου σήμερα με ενημέρωσαν πως έγινε αλλαγή παρόχου στις 30/11. Να περιμένω και άλλο για το sms ή έπρεπε ήδη να έχει έρθει; 

Έχουν Live chat, μπορείς να τους ρωτήσεις. Πάντως εμένα μου είπαν ότι εγκρίθηκε από 30/11 αλλά ακόμη δεν έχουν μετρήσεις από ΔΕΔΔΗΕ. Ίσως είμαστε στην ίδια κατάσταση. Λογικά μετά θα έρθει το sms.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, liakjim είπε

εμένα που είναι σχετικά πρόσφατη η εγγραφή , μετά απο σύντομη τράμπα που έκανα με Ηρών , μπαίνω με ίδιους κωδικούς στο myelpedison

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1

Μόλις τώρα, korakios είπε

εμένα που είναι σχετικά πρόσφατη η εγγραφή , μετά απο σύντομη τράμπα που έκανα με Ηρών , μαπίνω με ίδιους κωδικούς στο myelpedison

Εμένα είναι πριν 2 χρόνια (πριν το γνωστό παλιό καλό ΔΕΗ Online). Θα το δω όταν μου πουν ότι είμαστε οκ για εγγραφή αν θα τους δεχτεί τελικά.

1 λεπτό πριν, liakjim είπε

Εμένα είναι πριν 2 χρόνια (πριν το γνωστό παλιό καλό ΔΕΗ Online). Θα το δω όταν μου πουν ότι είμαστε οκ για εγγραφή αν θα τους δεχτεί τελικά.

κάποιοι αναφέρανε οτι μπόρεσαν να κάνουν νέα εγγραφή πριν το sms , σε μένα πάντως δε γινόταν

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...