Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, Trustworthy είπε

Είμαι στην Ελπέ από τις 3/11. Πότε αναμένω λογαριασμό;

βγάζει περίπου μια εβδομάδα μετά απο την τελευταία ημερομηνία που σε αφήνει να κάνεις καταχώρηση μετρήσεων

παίζει να έχει βγει αλλά δεν ξέρω γιατί καθυστερεί κάποιες μέρες να εμφανιστεί (θα δεις οτι η ημερομηνία έκδοσης είναι πριν απο της ειδοποίησης και εμφάνισης στο myelpedison)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

4 λεπτά πριν, Trustworthy είπε

Είμαι στην Ελπέ από τις 3/11. Πότε αναμένω λογαριασμό;

Είσαι σίγουρος ότι θα εξαργυρώσεις όλο το 50ρικο στον πρώτο λογαριασμό; Έκαψες τις απαραίτητες κιλοβατώρες για να παει 50ευρω; Πάλι μπορεί να αξίζει δηλαδή να χάσεις ένα δεκάευρω και να πάρεις το 50ρικο του ΗΡΩΝ αλλα δεν ξέρω αν μπορείς να φύγεις όποτε θες κλπ, θα ψάξω πίσω να δω τι έχει αναφερθεί γιατί θα τον πεθάνουμε τον κοράκιο αυτό τον μήνα.... (Κοράκιε κάνε φάση κάπου να σου κάνουμε donate ρε μεγάλε).

Ούτως ή αλλως  μου είπαν ΕΛΠΕ ότι ακόμα και να φύγω τώρα θα πάρω τους 50 πόντους στην εθνική (ελπίζω να ισχύει, θα αργήσει μέχρι 5 μήνες). Ένα καλό hint είναι να πας να πληρώσεις απο κατάστημα γτ μπορεί να σου δώσουν και δωράκάρτα σκλαβενίτη, και απλά να τους πάρεις να τους ενημερώσεις ότι πλήρωσες για να μην στα πάρουν και απο την πάγια.

1 ώρα πριν, korakios είπε

https://www.insomnia.gr/forums/topic/796374-εναλλακτικοί-πάροχοι-ενέργειας-αποκλειστικά-και-μόνο/?do=findComment&comment=60073129

https://www.insomnia.gr/forums/topic/796374-εναλλακτικοί-πάροχοι-ενέργειας-αποκλειστικά-και-μόνο/?do=findComment&comment=60073172

σίγουρο

εμπνέει

weenergy και solar είναι απο τις μικρές εταιρίες που λίγα άτομα που έχουν μπει δεν είχαν θέματα

έγινε με τη we κανα 2 φορές λάθος στη συνέπεια ενός τελικού (όπως με όλους) και με την επιστροφή της εγγύησης αλλά το σημαντικό είναι οτι λύθηκαν

Τι εννοείς στην συνέπεια ενός τελικού;

Τι είχε συμβεί;

1 λεπτό πριν, Cmg__ είπε

Είσαι σίγουρος ότι θα εξαργυρώσεις όλο το 50ρικο στον πρώτο λογαριασμό; Έκαψες τις απαραίτητες κιλοβατώρες για να παει 50ευρω; Πάλι μπορεί να αξίζει δηλαδή να χάσεις ένα δεκάευρω και να πάρεις το 50ρικο του ΗΡΩΝ αλλα δεν ξέρω αν μπορείς να φύγεις όποτε θες κλπ, θα ψάξω πίσω να δω τι έχει αναφερθεί

δε χάνεις τίποτα , μένουν πιστωτικά , φεύγεις όποτε θες

5 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

γιατί θα τον πεθάνουμε τον κοράκιο αυτό τον μήνα....

έχω μια δυο μέρες αντοχή ακόμα 😛

55 λεπτά πριν, Captain_AMeAKA είπε

Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαντάζεσα, έτσι νόμιζα κι εγώ αρχικά αλλα είναι εύκολο, βγάζεις σε φωτο την ταυτότητα σου μπρος πίσω τα έχεις μόνιμα στο κινητό, βγάζεις φωτό τον μετρητη καθε φορά που είναι να αλλάζεις, κρατάς τους λογαριασμούς που εκδίδονται ή έστω βγάζεις βεβαίωση εκπροσώπησης( μονο για Ηρων) που βγαίνει στιγμιαία απο την εφαρμογή και τέλος. Απλώς βλέπεις ποιά εταιρεία έχει την χαμηλότερη κιλοβατώρα ή το καλυτερο δώρο κι εφυγες. Απο Αύγουστο που το ξεκίνησα δεν έχω πληρώσει λογαριασμό καθόλου λόγω δώρων. Φαντάσου πόσα έχεις να κερδίσεις τόσους μήνες.....

Μήπως βρήκες τη λύση για να έχουμε τζάμπα ρεύμα;; 😅

• Like 1

1 λεπτό πριν, tsioulak είπε

Τι είχε συμβεί;

εννοεί αν πλήρωσες στην ώρα  του έναν τελικό λογαριασμό. είχε γίνει λάθος και δεν δώσανε την έκπτωση ενώ ο πληρωτής ήταν συνεπής

1 λεπτό πριν, tsioulak είπε

Τι είχε συμβεί;

ότι συμβαίνει με όλους , οι περισσότεροι καν δεν το ξέρουν οτι αν βγει τελικός πχ 100€ κατανάλωσης αλλά το πρόγραμμα έχει 20% συνέπεια , δε βγάζουν έκτακτο πιστωτικό μετά να σου δώσουν το 20ρικο , θέλει "υπενθύμιση"

2 λεπτά πριν, korakios είπε

έχω μια δυο μέρες αντοχή ακόμα 😛

χαχχα.. θες βοηθό και donate 

3 λεπτά πριν, korakios είπε

δε χάνεις τίποτα , μένουν πιστωτικά , φεύγεις όποτε θες

Και απο τον ήρων φεύγεις όποτε θες;

και πιστωτικά τι να τα κάνω στην ΕΛΠΕ; δλδ όταν ξαναπάω θα έχω 10 ευρώ πχ μέσα;;

2 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

Και απο τον ήρων φεύγεις όποτε θες;

σε όλα τα κυμαινόμενα

2 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

και πιστωτικά τι να τα κάνω στην ΕΛΠΕ; δλδ όταν ξαναπάω θα έχω 10 ευρώ πχ μέσα;;

ή τα κρατάς για την επόμενη γύρα ή αίτημα για κατάθεση στην τράπεζα

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, korakios είπε

σε όλα τα κυμαινόμενα

ή τα κρατάς για την επόμενη γύρα ή αίτημα για κατάθεση στην τράπεζα

Νομίζω πως το πάγιο στο Simply Generous του Heron είναι 3,5 ευρώ και όχι 5 που λέει στην εξελάρα.  Και οι χρεώσεις είναι πιο χαμηλές στο site: https://www.heron.gr/energy/electricity/gia-to-spiti/simply-generous-home

καταλαβα κάτι λάθος;

EDIT: Στο site λεει 3,5 και στους όρους 5,5:

image.png.ec4c1a4e6ae35f238fcd7ad2e85fcfbe.png

Επεξ/σία από Cmg__

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρα αυτή την στιγμή το φθηνότερο σταθερό ετήσιο είναι το WeYellow στα 0.16€ μέρα-νύχτα. Με πάγιο 4€ και χωρίς ρήτρα αποχώρησης.

What's the catch?

To πρόγραμμα αναφέρει Διάρκεια προνομιακής τιμής έξι (6) μήνες. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να αλλάξει την χρέωση και να φύγεις αν θες (έτσι και αλλιώς) αζημίως;

Επεξ/σία από Dante80

1 λεπτό πριν, Dante80 είπε

To πρόγραμμα αναφέρει Διάρκεια προνομιακής τιμής έξι (6) μήνες. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να αλλάξει την χρέωση και να φύγεις αν θες (έτσι και αλλιώς) αζημίως;

Ναι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπότε που είναι ο λάκκος;

Ρωτάω γιατί αν το Myhomeonline π.χ. είχε 4 πάγιο και 0.16 αυτή την στιγμή, θα είχε πάει η μισή Ελλάδα. Τι παίζει;

Επεξ/σία από Dante80

32 λεπτά πριν, Dante80 είπε

Οπότε που είναι ο λάκκος;

Ρωτάω γιατί αν το Myhomeonline π.χ. είχε 4 πάγιο και 0.16 αυτή την στιγμή, θα είχε πάει η μισή Ελλάδα. Τι παίζει;

Ε μπορεί απλά να μαζεύουν περισσότερους πελάτες με ένα φθηνότερο πρόγραμμα, άρα να βγαίνουν καλύτερα σε κλίμακα. Είναι η ελαστικότητα στην οικονομία. Οι περισσότεροι θα μείνουν και εκεί αρκετό καιρό. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...