Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 λεπτά πριν, 26ska είπε

Μάλιστα έτσι όπως πάει το weyellow με το 0,16 καλό δείχνει.Με Κοτ όμως βλέπω δεν συνδυάζεται κάνω λάθος;

απο όσο δείχνει όχι δυστυχώς , πάρε γραπτή απάντηση

φυσικά σε ΚΟΤ έχεις το ρίσκο να παίξουν επιδοτήσεις στα κυμαινόμενα (κάτι είχαν πει για ευάλωτους απο το νέο έτος)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις τώρα, korakios είπε

απο όσο δείχνει όχι δυστυχώς , πάρε γραπτή απάντηση

φυσικά σε ΚΟΤ έχεις το ρίσκο να παίξουν επιδοτήσεις στα κυμαινόμενα (κάτι είχαν πει για ευάλωτους απο το νέο έτος)

Οπότε θα περιμένω στο Γ1ν που είμαι...

5 λεπτά πριν, 26ska είπε

Οπότε θα περιμένω στο Γ1ν που είμαι...

γιατί δεν πας elpedison smart για τα 100€ αρχικά και μετά Ηρών για 50€ συν 50€ λόγω ΚΟΤ που έδινε μέχρι πρόσφατα ?

Όσοι μπήκατε πρόσφατα (το τελευταίο τρίμηνο) στον Ηρών με ΚΟΤ , πήρατε 50 ή 100€ ?

• Like 1

γιατί δεν πας elpedison smart για τα 100€ αρχικά και μετά Ηρών για 50€ συν 50€ λόγω ΚΟΤ που έδινε μέχρι πρόσφατα ?

Όσοι μπήκατε πρόσφατα (το τελευταίο τρίμηνο) στον Ηρών με ΚΟΤ , πήρατε 50 ή 100€ ?

Δυστυχώς για λόγους που δεν είναι της παρούσης να εξηγήσω δεν είμαι πολύ ευέλικτος στις αλλαγές,ειδικά τέτοιου είδους.

Οι άνθρωποι ο Θεός να τους κάνει είναι σαδιστές,μας βασανίζουν για να κονομανε κ να γελάνε με τον πόνο μας.

• Like 1

1 ώρα πριν, dimostr είπε

Και ο καταναλωτής εφόσον είναι σε κυμαινόμενο προϊόν μπορεί να φύγει ότι ωρα θέλει να πηγαίνει από πάροχο σε πάροχο να παίρνει τα δώρα 

To αλλάζει κανείς πάροχο κάθε λίγο και λιγάκι δεν είναι τόσο εύκολο όσο να αλλάζεις μια καρτοκινητή.. έχει μια διαδικασία.

Εκτός από την τιμή παίζουν ρόλο και άλλα πράγματα. όπως εν μέσω κοβιντ για να κάνω συμβόλαιο με τη ΔΕΗ ήταν εφιάλτης.. έτσι πήγα στην elped όπου έκανα όλη τη διαδικασία με τηλ. και email.

Παιδιά καλησπέρα διαβάζω το θέμα και θέλω να ρωτήσω τελικά αν αξίζει να περιμένουμε το νέο έτος για αλλαγή παρόχου ή να προχωρήσουμε από τώρα εγώ είμαι στο Ηρων Generous home bonus

@korakios

Ωραίο το excel.

Έχει κάτι το παράξενο, αυτά που είναι πιο ακριβά από την τιμή βάσης (0) έχουν - πρόσημο, ενώ θα έπρεπε να έχουν πρόσιμο +.

Δηλαδή τα πρόσημα είναι ανάποδα από την συνήθη πρακτική..

Μόλις τώρα, stavpup είπε

@korakios

Ωραίο το excel.

Έχει κάτι το παράξενο, αυτά που είναι πιο ακριβά από την τιμή βάσης (0) έχουν - πρόσημο, ενώ θα έπρεπε να έχουν πρόσιμο +.

Δηλαδή τα πρόσημα είναι ανάποδα από την συνήθη πρακτική..

είναι κλασσικό μπέρδεμα , η στήλη είναι Όφελος/Κέρδος προγράμματος συγκριτικά με αυτό που επέλεξες για σύγκριση και οχι διαφορά τιμής

αν βγαίνει μείον είναι ζημιά

• Like 1

9 λεπτά πριν, stavpup είπε

To αλλάζει κανείς πάροχο κάθε λίγο και λιγάκι δεν είναι τόσο εύκολο όσο να αλλάζεις μια καρτοκινητή.. έχει μια διαδικασία.

Εκτός από την τιμή παίζουν ρόλο και άλλα πράγματα. όπως εν μέσω κοβιντ για να κάνω συμβόλαιο με τη ΔΕΗ ήταν εφιάλτης.. έτσι πήγα στην elped όπου έκανα όλη τη διαδικασία με τηλ. και email.

Για τις διαδικασίες θα μπορέσουν να σου απαντήσουν όσοι το τελευταίο εξάμηνο έχουν πραγματοποιήσει αλλαγές και από τα γραφόμενα εδώ μέσα είναι παρα πολλοί και το έχουν κάνει κάνει αρκετές φορές 

• Thanks 1

16 λεπτά πριν, geozar1 είπε

Παιδιά καλησπέρα διαβάζω το θέμα και θέλω να ρωτήσω τελικά αν αξίζει να περιμένουμε το νέο έτος για αλλαγή παρόχου ή να προχωρήσουμε από τώρα εγώ είμαι στο Ηρων Generous home bonus

ελπέ για 100ρικο

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερη η σύγκριση αν στο excelάκι σου @korakios θα ήταν ξεχωριστά τα πράσινα από τα κίτρινα. Αν θέλουν  και άλλοι ας πουν τη γνώμη τους

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, bilham είπε

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερη η σύγκριση αν στο excelάκι σου @korakios θα ήταν ξεχωριστά τα πράσινα από τα κίτρινα. Αν θέλουν  και άλλοι ας πουν τη γνώμη τους

δε βλέπω λόγο πρακτικότητας να σπάσουν σε νέα φύλλα , πχ τέλη μηνός που θα βάζεις ΤΕΑ προηγούμενου μήνα και θα μαντεύεις πόσο θα κλείσει ο τρέχων ,για μένα καλύτερα να βάζεις στο ίδιο φύλλο και ΤΕΑ/ΜΤΑ κίτρινων ωστε να τα βλέπεις όλα μαζί , δλδ θεωρώ καλύτερα είναι απο το να αλλάζεις φύλλα για να δεις τιμές

Υπόψιν , αν το ξεφτιλίσουν με τις κυμαινόμενες εκπτώσεις στα πράσινα , απλά θα φύγουν εντελώς μιας και δε θα ισχύει καμία πρόβλεψη (και δεν έχω σκοπό ανα μήνα να αλλάζω εκπτώσεις ή συντελεστές στο τρίμηνο)

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1

Όχι σε διαφορετικά φύλλα, συμφωνώ. Εγώ πρότεινα στο ίδιο φύλλο αλλά ομαδοποιημένα τα πράσινα και τα κίτρινα πχ τα πράσινα πάνω πάνω. Βέβαια μπορώ να το κάνω και μόνος μου στο αντίγραφο που θα κατεβάσω, αλλά αν το βρίσκουν και άλλοι αναγκαίο και συμφωνείς και εσύ, ίσως να μπορούσες να το κάνεις στο αρχικό...

Μόλις τώρα, bilham είπε

Όχι σε διαφορετικά φύλλα, συμφωνώ. Εγώ πρότεινα στο ίδιο φύλλο αλλά ομαδοποιημένα τα πράσινα και τα κίτρινα πχ τα πράσινα πάνω πάνω. Βέβαια μπορώ να το κάνω και μόνος μου στο αντίγραφο που θα κατεβάσω, αλλά αν το βρίσκουν και άλλοι αναγκαίο και συμφωνείς και εσύ, ίσως να μπορούσες να το κάνεις στο αρχικό...

αυτό είναι προς συζήτηση , δεν έχω πρόβλημα

αυτό είναι προς συζήτηση , δεν έχω πρόβλημα

Πιστεύω το καλύτερο είναι όλα μαζί κατα τη γνώμη μου όπως τα έχεις τώρα για να μπορούμε να έχουμε άμεση σύγκριση και να μην κοιτάμε 1000 φύλλα

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...