Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Πήρα μόλις τηλέφωνο για μία διευκρίνηση και ρώτησα για το Home Fix και μου είπε "από σήμερα αλλάζει πάει από 0,16 σε 0,22, είστε πολύ τυχερός που το προλάβατε" 😁

Ρώτησα για το πάγιο πληροφοριακά και μου είπε ότι παραμένει 5€.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, Actinidio είπε

Ήρθε το παρακάτω για το easy και κοιτώντας το excel βλέπω ότι μάλλον δεν συμφέρει να φύγω από το comfort

image.png.948bbc95c2c2808260c3d5d389d13407.png

στο excel βγαίνει φθηνότερο πάντως

Μόλις τώρα, aXer είπε

Πήρα μόλις τηλέφωνο για μία διευκρίνηση και ρώτησα για το Home Fix και μου είπε "από σήμερα αλλάζει πάει από 0,16 σε 0,22, είστε πολύ τυχερός που το προλάβατε" 😁

Ρώτησα για το πάγιο πληροφοριακά και μου είπε ότι παραμένει 5€.

μόνο για σήμερα θα λένε 😂

έχε το νου σου τι θα σου στείλουν να υπογράψεις πάντως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοιτάω το ανανεωμένο excel του κοράκιου.

Το ακούμπησα και πάνω στη γυάλινή μου σφαίρα, το διάβασε και μου λέει ότι βλέπει μέσα στο καταχείμωνο να μας σώζει πάλι η ΔΕΗ.

Μου είπε να μην το μοιραστώ μαζί σας, γιατί δε θα μου ξαναδιαβάσει τα excel, αλλά εγώ το κάνω στη ζούλα.

Επεξ/σία από Basketikos_

Μόλις τώρα, Basketikos_ είπε

Κοιτάω το ανανεωμένο excel του κοράκιου.

Το ακούμπησα και πάνω στη γυάλινή μου σφαίρα, το διάβασε και μου λέει ότι βλέπει μέσα στα καλά κρύα του χειμώνα να μας σώζει πάλι η ΔΕΗ.

για ΔΕΗ στο άλλο νήμα και δε διάβασες τη στήλη σχόλια "δεν ισχύουν οι τιμες (είναι πριν 1/8/2022) "

συνέχεια στο άλλο νήμα

2 minutes ago, korakios said:

στο excel βγαίνει φθηνότερο πάντως

μόνο για σήμερα θα λένε 😂

έχε το νου σου τι θα σου στείλουν να υπογράψεις πάντως

Δεν χρειάζεται να υπογράψω τίποτα. Έγινε με ηχογράφηση προχτές και χτες μου ήρθε Viber ότι η αλλαγή πακέτου ισχύει από 30/11

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηγα επιτελους elpedison μετα απο αιτηση 14/11...

Τωρα τι κανουμε; Προλαβαίνουμε αραγε να παμε παλι ΗΡΩΝ και επιστροφη ELPEDISON ή θα το αργησουν παλι; Ή ζηταμε το 2ο 100ε Elpedison το οποίο το δίνουν μόνο 2 υπάλληλοι;;

Καλο μήνα!

Επεξ/σία από Georgebek2
  • Like 1

Μόλις τώρα, aXer είπε

Δεν χρειάζεται να υπογράψω τίποτα. Έγινε με ηχογράφηση προχτές και χτες μου ήρθε Viber ότι η αλλαγή πακέτου ισχύει από 30/11

προσωπικά χωρίς υπογεγραμμένες τιμές δε θα ήμουν χαλαρός

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, korakios είπε

για ΔΕΗ στο άλλο νήμα και δε διάβασες τη στήλη σχόλια "δεν ισχύουν οι τιμες (είναι πριν 1/8/2022) "

συνέχεια στο άλλο νήμα

ΓΙα το 4all δεν έλεγε κάτι.

Θα την αναβαθμίσω πάντως σύντομα και θα γίνει AI η σφαίρα, οπότε μην ανησυχεί κανείς. Μόνο ο @korakios ότι ίσως να κινδυνεύσει η θέση του.

Επεξ/σία από Basketikos_

Μόλις τώρα, Georgebek2 είπε

Πηγα επιτελους elpedison μετα απο αιτηση 14/11...

Τωρα τι κανουμε; Προλαβαίνουμε αραγε να παμε παλι ΗΡΩΝ και επιστροφη ELPEDISON ή θα το αργησουν παλι; Ή ζηταμε το 2ο 100ε Elpedison το οποίο το δίνουν μόνο 2 υπάλληλοι;;

αν δεν το δίνουν δε σε χαλά το 50ρικο του Ηρών , νταξ , μέχρι τέλη του μήνα θα έχει βγάλει βεβαίωση εκπροσώπησης ο Ηρών

• Like 1

Παιδιά καλημέρα, σχεδόν 20 μέρες σε γνωστό ύστερα από αλλαγή από Elpe σε Ήρων, δεν έχουν βγάλει τελικό λογαριασμό, σε επικοινωνία λένε "θα βγει", υποπτεύομαι πως είναι ελαφρώς πιστωτικός, όπου για αυτό τον "καθυστερούν".. Υπάρχει κάποια "απαίτηση" για να τους πιέσουμε να τον εκδώσουν; μη βγάλουν καμία εντολή διακοπής για 2-3-5 ευρώ "χρέος", ικανούς τους έχω..

Spoiler
Μόλις τώρα, Basketikos_ είπε

ΓΙα το 4all δεν έλεγε κάτι.

εκεί δεν έχω καν βασική τιμή , μόνο την (παλιά) ρήτρα , αλλά αν μπορείς όχι για ΔΕΗ εδώ

• Like 1

1 minute ago, korakios said:

προσωπικά χωρίς υπογεγραμμένες τιμές δε θα ήμουν χαλαρός

Κοίτα, στην ηχογράφηση το θυμάμαι πολύ καλά ότι αναφέρθηκαν οι τιμές και το πάγιο. Αν τώρα θέλουν να "καταπατήσουν" αυτό το ηχητικό συμβόλαιο, κακό του κεφαλιού τους. Πιστεύεις ότι δεν θα βρώ το δίκιο μου;

Μόλις τώρα, Kozanitis1 είπε

Παιδιά καλημέρα, σχεδόν 20 μέρες σε γνωστό ύστερα από αλλαγή από Elpe σε Ήρων, δεν έχουν βγάλει τελικό λογαριασμό, σε επικοινωνία λένε "θα βγει", υποπτεύομαι πως είναι ελαφρώς πιστωτικός, όπου για αυτό τον "καθυστερούν".. Υπάρχει κάποια "απαίτηση" για να τους πιέσουμε να τον εκδώσουν; μη βγάλουν καμία εντολή διακοπής για 2-3-5 ευρώ "χρέος", ικανούς τους έχω..

ένα μήνα έχουν προθεσμία απο όσο θυμάμαι

δε γίνεται να έχεις χρέος χωρίς να εκδοθεί ο λογαριασμός

Μόλις τώρα, aXer είπε

Κοίτα, στην ηχογράφηση το θυμάμαι πολύ καλά ότι αναφέρθηκαν οι τιμές και το πάγιο. Αν τώρα θέλουν να "καταπατήσουν" αυτό το ηχητικό συμβόλαιο, κακό του κεφαλιού τους. Πιστεύεις ότι δεν θα βρώ το δίκιο μου;

τότε ζήτα την ηχογράφηση να την έχεις αλλιώς "χάνεται"

• Thanks 1

1 λεπτό πριν, korakios είπε

ένα μήνα έχουν προθεσμία απο όσο θυμάμαι

δε γίνεται να έχεις χρέος χωρίς να εκδοθεί ο λογαριασμός

επίσης δεν έχει και πρόσβαση από το myelpedison, το απενεργοποιούν αν φύγεις από πελάτης;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...