Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, dimitrakis1980 είπε

πω πω το σκίσανε... Άρα αν κάνει κάποιος σε 10 μέρες, δεδομένου ότι το συμβόλαιο ειναι 12 μήνες, για αυτό το χρόνο ειναι καλυμμένος;

Ε ναι, αλλά με τέτοιες τιμές;; Εγώ πήρα να το κάνω και τελικά το ακύρωσα. Και σκέφτομαι να γραφτώ στο guarantee τώρα.

3 λεπτά πριν, korakios είπε

για το Guarantee κομπλέ τα ξέραμε (σε νέους πελάτες , οι παλιοί γραπτή διαβεβαίωση οτι δεν αλλάζει μέσω email/ΣτΚ/myrae)

Για το Fix έπρεπε να τους πεις καλό μήνα πρώτα γιατί χάθηκαν ....

κατεβάστε την υπογεγραμμένη προσφορά με τους όρους πριν αλλάξει και στείλτε την συμπληρωμένη

Η προσφορά (είναι υπογεγραμμένη) ισχύει για κανα μήνα περίπου και σίγουρα θα ξυνίσουν , μετά myrae (για όσους καίγονται για σταθερό)

Για ποια προσφορά λες;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 λεπτά πριν, katsiletra είπε

Ε ναι, αλλά με τέτοιες τιμές;; Εγώ πήρα να το κάνω και τελικά το ακύρωσα. Και σκέφτομαι να γραφτώ στο guarantee τώρα.

εννοώ με την τιμή 0.16 που εξακολουθεί να υπάρχει στο site τους.

Μόλις τώρα, dimitrakis1980 είπε

εννοώ με την τιμή 0.16 που εξακολουθεί να υπάρχει στο site τους.

Το είπα και μου είπε, ότι θα το αλλάξουν μέσα στη μέρα. Ότι να ναι.

1 hour ago, dimostr said:

Δεν θα έπρεπε καν να εμπλακούν ,αφού έχουμε στείλει για το νέο συμβόλαιο φώτο από το ρολόι απλά θα έπρεπε να δοθεί εντολή για να πατηθεί το κουμπί αλλαγης παρόχου 

Την εμπλοκή την επιλέγει ο πάροχος

3 λεπτά πριν, katsiletra είπε

Το είπα και μου είπε, ότι θα το αλλάξουν μέσα στη μέρα. Ότι να ναι.

κλάιν , αν θες στείλε και κατέβασε και τα υπόλοιπα (ότι γράφει στην ιστοσελίδα) και άσε τι σου λένε , μετά άνοιξε αίτημα στο myrae και ίσως βγάλεις άκρη

1 λεπτό πριν, sdikr είπε

Την εμπλοκή την επιλέγει ο πάροχος

ναι παίζει και αυτό μάλλον λόγω ασχετοσύνης του υπάλληλου αλλά μέσω myrae θα δει τι αίτημα πήγε στο ΔΕΔΔΗΕ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, dimitrakis1980 είπε

και τι κάνω μ αυτήν για πες... Που στέλνω;;

Επεξ/σία από katsiletra

35 minutes ago, takoulou said:

Την εντολή την έχει δώσει ο πάροχος.. Και μπορεί  να θέλει να  εξασφαλιστεί.. Για πολλά... Έχουν ζητήσει και οι πάροχοι να πηγαίνει ο Δεδδηε.. 

Και εδώ στο νήμα είχαμε περιπτώσεις  που κάποιος έλεγε, θα τους πώ λιγότερες έτσι ώστε να μην πληρώσω στον παλιό την μεγαλύτερη τιμή και να πάνε στον νέο.

Μόλις τώρα, sdikr είπε

Και εδώ στο νήμα είχαμε περιπτώσεις  που κάποιος έλεγε, θα τους πώ λιγότερες έτσι ώστε να μην πληρώσω στον παλιό την μεγαλύτερη τιμή και να πάνε στον νέο.

δεν πάει στο ομιλητό , θέλει φωτό , αλλά και πάλι εννοείται στέλνεις παλιότερη φωτό , έτσι και αλλιώς αυτή χρησιμοποιούν όταν πάνε για καφέ 😛

καλησπέρα , έχω μπερδευτεί τελείως , είμαι στην Ελίν home comfort και σκεφτόμουν να πάω στο easy και είναι στα κίτρινα τιμολόγια , συμφέρει να κάνω την μετάβαση ή θα την φάω από τον άλλο μήνα,?

Στο excel γράφει για προσαύξηση ημέρας και βγαίνουν τα προγράμματα μια η άλλη , τι είναι αυτή η προσαύξηση?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Actinidio είπε

καλησπέρα , έχω μπερδευτεί τελείως

στο τι ακριβώς μπερδεύτηκες συγκεκριμένα ?

2 λεπτά πριν, Actinidio είπε

Στο excel γράφει για προσαύξηση ημέρας και βγαίνουν τα προγράμματα μια η άλλη , τι είναι αυτή η προσαύξηση?

η ρήτρα αναπροσαρμογής

Επεξ/σία από korakios

1 λεπτό πριν, korakios είπε

η ρήτρα αναπροσαρμογής

πιπέρι στο στόμα... Δεν υπάρχει πλέον ρήτρα αναπροσαρμογής ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ το λέμε μηχανισμός διακύμανσης 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...