Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

12 λεπτά πριν, Swimmer21 είπε

Άρα βάσει συμβολαίου οπότε πληρώσω 8€ για να ενεργοποιήσω την σταθερή τιμή, πρέπει να με πάνε στα 0,17€ και όχι σε κάτι ανώτερο;

βασικά δεν είναι "εγγύηση σταθερής τιμής" , είναι ανώτατης , δλδ απο μηδέν έως 0,17 , αν βγαίνει 0,50 παραμένεις στα 0,17 , αυτό υπέγραψες , μήπως να κοιτούσες και εσύ σταθερό ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

To ήρων fixed θα αλλάξει (ως προς το 0,16) από αύριο ή σύντομα;

Αλλαξα πριν μια βδομάδα στο Γ1Ν. Θα μπορώ να μετακινηθώ πριν κλείσω μήνα σε άλλο πάροχο, αν χρειαστεί;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά πρώτη φορά στη ζωή μου νιώθω τοσο ηλίθιος (ενταξει, δεύτερη για να είμαι ακριβής. Η πρωτη ηταν οταν παντρεύτηκα) προσπαθώντας να καταλάβω τι γίνεται με την τιμολόγηση του ρεύματος. Πρέπει να έχεις PhD στα μαθηματικά για να βγάλεις άκρη. 

Με παίρνουν όλη μέρα τηλέφωνα από την Elpedison και τον Ήρωνα και με ψήνουν να φύγω από την ΔΕΗ και μου λένε ότι θα πληρώνω τα μισά από ότι δίνω τώρα. Όταν τους λέω ότι έχω μεγάλη κατανάλωση (περίπου 1000KWh/μήνα λόγω αντλίας θερμότητας και μεγάλου σπιτιού) μαζεύονται λίγο αλλά μου λένε για κάτι εγγυήσεις ανώτατης τιμής κλπ, μετά μπαίνω στα σαΐτ τους και βλέπω ότι τα σταθερά τους προγράμματα δεν είναι και τόσο καλύτερα από της ΔΕΗ. 0.17 μερας 0.14 νύχτα πληρώνω στο Μy Home Open. Επισης δεν έχω καταλάβει τι θα γίνει με τα πολύχρωμα τιμολόγια. Αξίζει να πάω τώρα Hρωνα ή Elpedison; 

Επεξ/σία από Disrespect
  • Like 2

Προσπαθώ να κάνω αίτημα εκπροσωπισης στον ηρωνα αλλά κολλάει και δε βγάζει κάτι. 

Έκανα αίτηση ελπε με παλιότερο λογαριασμό και βλέπουμε 

Ας ελπίσουμε να δώσουν τα 100 

2 λεπτά πριν, Disrespect είπε

Ρε παιδιά πρώτη φορά στη ζωή μου νιώθω ηλίθιος (ενταξει, δεύτερη για να είμαι ακριβής. Η πρωτη ηταν οταν παντρεύτηκα) προσπαθώντας να καταλάβω τι γίνεται με την τιμολόγηση του ρεύματος. 

Με παίρνουν όλη μέρα τηλέφωνα από την Elpedison και τον Ήρωνα και με ψήνουν να φύγω από την ΔΕΗ και μου λένε ότι θα πληρώνω τα μισά από ότι δίνω τώρα. Όταν τους λέω ότι έχω μεγάλη κατανάλωση (περίπου 1000KWh/μήνα λόγω αντλίας θερμότητας και μεγάλης οικογένειας) μαζεύονται λίγο αλλά μου λένε για κάτι εγγυήσεις ανώτατης τιμής κλπ, μετά μπαίνω στα σαΐτ τους και βλέπω ότι τα σταθερά τους προγράμματα δεν είναι και τόσο καλύτερα από της ΔΕΗ. 0.17 μερας 0.14 νύχτα πληρώνω στο Μy Home Open. Επισης δεν έχω καταλάβει τι θα γίνει με τα πολύχρωμα τιμολόγια. Αξίζει να πάω τώρα Hρωνα ή Elpedison; 

οι τιμές που είπες αλλάζουν ανα μήνα , κλείσε σταθερό καλύτερα μπλε μιας και θέλει λίγο ψάξιμο

τιμές μέχρι Δεκ στο excel

τιμές βάσει χοντρικής κυμαινόμενων πράσινων θα βλέπεις απο 1η του μηνός 2024 για τον τρέχων μήνα στη ΡΑΕ

τιμές κυμαινόμενων κίτρινων  θα βλέπεις στο λογαριασμό που θα σου έρχεται βάσει χοντρικής περιόδου κατανάλωσης

• Like 1

21 λεπτά πριν, Swimmer21 είπε

Ρε παιδιά που υπάρχουν τα νέα σταθερά προγράμματα; Έβγαλε κάποιος πάροχος;

Στον Ηρων δεν βλέπω κάτι

στο excel φύλλο σταθερά , χρόνια υπάρχουν

Μόλις μου ήρθε τελικός -2,31 από ΕΛΠΕ για την περίοδο, Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου. Έφαγα το τοτε 80αρι δώρο στο απόλυτο και έφυγα για Ήρωνα.. μια χαρά.... Δεν πλήρωσα τπτ άρα δεν αφορούσε μόνο την κατανάλωση το δώρο..

• Like 7
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια επιβεβαίωση συμφορουμήτες, για παροχή σε ΚΟΤ υπεβλήθη αίτηση προς ΗΡΩΝ 24/11 και πλέον βλέπω από τη σελίδα υποβολής μετρήσεων του ΔΕΔΔΗΕ ότι η προηγούμενη παροχή (ΔΕΗ - λήγει σε 01) δεν είναι πλέον διαθέσιμη, αλλά φαίνεται ενεργός ο επόμενος αύξων αριθμός (02). Αυτό σημαίνει ότι έχει ολοκληρωθεί η μεταφορά σε ΗΡΩΝ, άρα μπορώ πλέον άμεσα σε ΗΔΙΚΑ να υποβάλλω νέα αίτηση ΚΟΤ για τη νέα παροχή (που λήγει σε 02) ακυρώνοντας την προηγούμενη?

Δηλαδή, το σύστημα ΗΔΙΚΑ είναι ενημερωμένο ότι πλέον νέο νούμερο παροχής (λήγει σε 02) είναι συνδεδεμένο με το ΑΦΜ του συμβαλλομένου?

Επεξ/σία από mousmoulis

6 λεπτά πριν, mousmoulis είπε

Μια επιβεβαίωση συμφορουμήτες, για παροχή σε ΚΟΤ υπεβλήθη αίτηση προς ΗΡΩΝ 24/11 και πλέον βλέπω από τη σελίδα υποβολής μετρήσεων του ΔΕΔΔΗΕ ότι η προηγούμενη παροχή (ΔΕΗ - λήγει σε 01) δεν είναι πλέον διαθέσιμη, αλλά φαίνεται ενεργός ο επόμενος αύξων αριθμός (02). Αυτό σημαίνει ότι έχει ολοκληρωθεί η μεταφορά σε ΗΡΩΝ, άρα μπορώ πλέον άμεσα σε ΗΔΙΚΑ να υποβάλλω νέα αίτηση ΚΟΤ για τη νέα παροχή (που λήγει σε 02) ακυρώνοντας την προηγούμενη?

κοινωνικό τιμολόγιο ΚΟΤ,

Ενημερωτικά, μου ήρθε μήνυμα από Volton για επιτυχή καταχώρηση του αιτήματος εκπροσώπησης, με επόμενο αύξοντα αριθμό στον αρ. παροχής.

Στις πλατφόρμες του ΔΕΔΔΗΕ ΥΔΕ και Ενδείξεων, είναι ακόμα ο παλιός. Άρα η Volton στην αίτηση καταχώρησε τον επόμενο α.α., αλλά η αίτηση δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα από πλευράς ΔΕΔΔΗΕ και γι'αυτό εκεί βλέπω τον παλιό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις με πηραν απο ελπε εστειλα και βεβαιωση εκπροσωπησης ηρων και θα μου στειλουν το συμβολαιο 

Τα 100ε μου ειπε θα μπουν στον πρωτο λογαριασμο και οτι περισσεψει στους επομενους 

Επεξ/σία από adi32

Και εμένα μου ήρθε ότι υποβλήθει το αίτημα εκπροσώπησης στον ΔΕΔΔΗΕ από τον Ήρων.

Για να δούμε πόσο θα πάρει.

Πάντως αν το Fix του Ήρων στα 0.16 υπάρχει ακόμα και σήμερα, μάλλον έσπειραν τον πανικό για να τραβήξουν κόσμο στο πρόγραμμα αυτό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...