Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Πρώτος και τελευταίος δεν είναι;

Με την δικιά της λογική μάλλον όχι! το τι μπαρούφα άκουσα σε αυτό το τηλεφώνημα δεν λέγεται και στο τέλος μου το έκλεισε! 🤣

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

8 λεπτά πριν, kozywozy είπε

Μόλις μου έκαναν "bullying" 🤣 από τον Ήρωνα μια νευριασμένη εκπρόσωπος που δεν ήθελα να παραμείνω και να πάω στην ELPEDISON και μου έλεγε ότι αν φύγω δεν θα πάρω τα 50 ευρώ δώρο του πρώτου λογαριασμού γιατί η προσφορά αναφέρετε σε πρώτο λογαριασμό όχι σε εκκαθαριστικό. 😉 Αναμένω με αγωνία να δω αν κάνουν καμιά τέτοια τρικλοποδιά.

Κι εγώ είμαι έτοιμος να κάνω αίτηση ελπε αλλά φοβάμαι γιατί δεν έχει έρθει ο πρώτος λογαριασμός Ηρων. 

Και στην αίτηση προς ελπε τι λογαριασμό θα βάλω? 

1 λεπτό πριν, adi32 είπε

Από ελπε 😀😀😀😀😀

Κ εγώ ακριβώς το ίδιο είχα πάθει, έστειλα στην αρχή βεβαίωση εκπροσώπησης από τον Ηρων αλλά μου ζήτησαν τελευταίο εκκαθαριστικό ανεξάρτητα από αν είναι τωρινός παροχος, οπότε έστειλα δικό τους. 

Μόλις τώρα, mewfather είπε

Αυτό που μου είπαν ότι μόνο η protergia δεν θα έχει τη ρήτρα ισχύει?

Όλα όσα ΔΕΝ είναι σταθερά (μπλε), έχουν ρήτρα. Δηλαδή και τα πράσινα και τα κίτρινα θα έχουν κανονικά ρήτρα, απλά ο τύπος υπολογισμού της ρήτρας αναπροσαρμογής στα πράσινα θα είναι ο ίδιος για όλους τους παρόχους. Μάλλον όμως τα πράσινα όπως δείχνουν θα είναι πιο ακριβά από τα κίτρινα. Οψόμεθα. 

• Like 1

Μόλις τώρα, BrokenExe είπε

Κ εγώ ακριβώς το ίδιο είχα πάθει, έστειλα στην αρχή βεβαίωση εκπροσώπησης από τον Ηρων αλλά μου ζήτησαν τελευταίο εκκαθαριστικό ανεξάρτητα από αν είναι τωρινός παροχος, οπότε έστειλα δικό τους. 

Θα το δεχτούν και θα πάρω τα 100? 

Αν φύγω μετά Γενάρη? 

Μόλις τώρα, adi32 είπε

Θα το δεχτούν και θα πάρω τα 100? 

Αν φύγω μετά Γενάρη? 

Εγώ το έκανα 14 του μήνα για τα 50+50 και δεν έχει εκδοθεί ακόμα λογαριασμός για να ξέρω να σου πω σίγουρα. Αυτό που ξέρω σίγουρα ότι μου έστειλαν όλα τα χαρτιά των προσφορών και μου ζήτησαν και τα 4 ψηφία της κάρτας μου στην εθνική οπότε υποθέτω ότι δεν τους ένοιαξε ότι δεν είμαι εντελώς καινούριος πελάτης. 

Μόλις τώρα, andreasosfp είπε

Στην αίτηση για elpedison βάζουμε τον τελευταίο λογαριασμό (έναντι ή εκκαθαριστικό) ή τον τελευταίο εκκαθαριστικό;

Εκκαθαριστικό

• Like 1

12 λεπτά πριν, adi32 είπε

Κι εγώ είμαι έτοιμος να κάνω αίτηση ελπε αλλά φοβάμαι γιατί δεν έχει έρθει ο πρώτος λογαριασμός Ηρων. 

Και στην αίτηση προς ελπε τι λογαριασμό θα βάλω? 

Δεν μου ζήτησαν καν! Μόνο μια φωτογραφία από τις μετρήσεις και η αίτηση προχώρησε κανονικά αφού είχαν τα στοιχεία μου μιας και πριν τον ΗΡΩΝ πάλι ΕΛΠΕ ήμουν

21 λεπτά πριν, kozywozy είπε

Δεν μου ζήτησαν καν! Μόνο μια φωτογραφία από τις μετρήσεις και η αίτηση προχώρησε κανονικά αφού είχαν τα στοιχεία μου μιας και πριν τον ΗΡΩΝ πάλι ΕΛΠΕ ήμουν

δεν εκανες online που ζηταει λογαριασμο?

Επειδή με καθυστερούμε πάρα πολύ από Εlpe με έχουν σχεδόν καταφέρει από protergia. 

Δες Κοράκιε αλλά κ οποίος γνωρίζει να μου πει που είναι ο λάκκος και δεν τον βλέπω:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

IMG_6371.jpeg.c7c86d7d4a9506c030d0d3162ca943b1.jpeg

5 λεπτά πριν, madwalker είπε

Επειδή με καθυστερούμε πάρα πολύ από Εlpe με έχουν σχεδόν καταφέρει από protergia. 

Δες Κοράκιε αλλά κ οποίος γνωρίζει να μου πει που είναι ο λάκκος και δεν τον βλέπω:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

IMG_6371.jpeg.c7c86d7d4a9506c030d0d3162ca943b1.jpeg

Το πρόγραμμα αυτό υπολογίζει τη ρήτρα με βάση τη ΜΤΑ και όχι την ΤΕΑ. Καλύτερος δεν είναι ο υπολογισμός με ΜΤΑ παρά με ΤΕΑ; @korakios

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...