Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 λεπτά πριν, teopanta1 είπε

Το πρόγραμμα από τα ελπε είναι το πιο φθηνό για την νέα χρονιά; πως λέγεται ακριβώς το πρόγραμμα για να το δω στο excel; 

Elpedison smart λέγεται το πρόγραμμα. Η τιμή του είναι στα 0.099 με πάγιο 5€ και είναι για το μήνα Δεκέμβριο. Δεν είναι το πιο φτηνό αλλά έχει 100€ δώρο στον πρώτο λογαριασμό. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχουν βελτιωθεί φαίνεται στον Ηρων οι διαδικασίες , μόλις έλαβα μήνυμα ότι έχει υποβάλλει το αίτημα μοθνγια εκπροσώπηση στον δεδδηε και βλέπω ότι αναγράφει τον αριθμό παροχής μου με αλλαγή στο τελευταίο ψηφίο 

στο λογαριασμό της δεη  φαίνεται χχχχχχχ-03 5 και στο μήνυμα που πήρα έχει χχχχχχχ- 04 5

Επεξ/σία από dimostr

Εϊμαι από 13/11 στο Elpedison Economy Plus με το 50ε+50ε. Προλαβαίνω λέτε να πάω Ηρων Generous Guarantee Home για να πάρω το 50αρι και μέτα πίσω σε Elpedison Smart για να πάρω το 100αρι??? Πόσο να μείνω σε κάθε πάροχο? Ακόμα δεν έχω λάβει λογαριασμό από Elpedison

1 λεπτό πριν, TeoNOKIA είπε

Εϊμαι από 13/11 στο Elpedison Economy Plus με το 50ε+50ε. Προλαβαίνω λέτε να πάω Ηρων Generous Guarantee Home για να πάρω το 50αρι και μέτα πίσω σε Elpedison Smart για να πάρω το 100αρι??? Πόσο να μείνω σε κάθε πάροχο? Ακόμα δεν έχω λάβει λογαριασμό από Elpedison

Τί εννοείς προλαβαίνεις; Μέχρι πότε δηλαδή θες να προλάβεις;

1 λεπτό πριν, mechpanos είπε

Τί εννοείς προλαβαίνεις; Μέχρι πότε δηλαδή θες να προλάβεις;

Μέχρι τα χριστούγεννα να έχω πάει Ηρων και πίσω Elpedison. Να κάνω π.χ. την επόμενη εβδομάδα αίτηση στον Ηρων και γύρω στις 20 Δεκέμβρη αίτηση στην Elpedison

Όσοι αποφασίσουν να πάνε στο πρόγραμμα ELPEDISON SMART , για να πάρουν τα 100.0€ θα πρέπει να υπογράψουν και το συνημμένο έντυπο , & την ΑΙΤΗΣΗ-ΣΥΜΒΑΣΗ που θα λάβουν.. (Μέσα στην Αίτηση , ΔΕΝ αναφέρονται  τα 100,0€ , είναι ξεχωριστό  συνοδευτικό ).

CHRISTMAS PROMO - ΔΩΡΟ 100€ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.pdf

• Like 3

7 λεπτά πριν, TeoNOKIA είπε

Μέχρι τα χριστούγεννα να έχω πάει Ηρων και πίσω Elpedison. Να κάνω π.χ. την επόμενη εβδομάδα αίτηση στον Ηρων και γύρω στις 20 Δεκέμβρη αίτηση στην Elpedison

Δεν νομίζω και ούτε βλέπω να έχει νόημα να το κάνεις αυτό.

8 λεπτά πριν, denis1961 είπε

Όσοι αποφασίσουν να πάνε στο πρόγραμμα ELPEDISON SMART , για να πάρουν τα 100.0€ θα πρέπει να υπογράψουν και το συνημμένο έντυπο , & την ΑΙΤΗΣΗ-ΣΥΜΒΑΣΗ που θα λάβουν.. (Μέσα στην Αίτηση , ΔΕΝ αναφέρονται  τα 100,0€ , είναι ξεχωριστό  συνοδευτικό ).

CHRISTMAS PROMO - ΔΩΡΟ 100€ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.pdf 203.15 kB · 6 downloads

Τι ενοείς να υπογράψουν? αρκεί να αναφέρεται στα συννημένα όταν κάνεις την επιβεβαιώση ανανέωσης.

• Like 2

1 hour ago, EchiDNA said:

Λοιπόν, είμαι σε αναμονή αλλαγής από ΔΕΗ σε ελπέ, μπαίνοντας στο μετρήσεις μου βγάζει να καταχωρήσω ένδειξη και έχει σαν νούμερα αυτά της τελευταίας εκκαθάρισης (15/10/23).

Ο αριθμός παροχής μου είναι της μορφής: 440ΧΧΧΧΧΧ01 (11 ψηφία)

Καταλαβαίνω ότι δεν έχει γίνει η αλλαγή, αφού δεν έχει τις τελευταίες μετρήσεις.

Κάνω κάτι λάθος;

Μετρήσεις, στατιστικά καταναλώσεων, ενδείξεις παροχης

1 hour ago, stelios85 said:

καλημερα σας,θα μπορουσατε να με βοηθησετε με επαγγελματικο Γ21 ,στο excel που θα βρω ιστορικο τιμων προηγουμενων μηνων?Εχω ενα γραφειο που μ εχουν πιει το αιμα με τη ΔΕΗ.Καταναλωση 100-150 kwh το μηνα.Σας ευχαριστω

Με 100-150kw σου έχουν πει το αίμα; Που να 'καιγες 1000kw το μηνα να δεις τη γλύκα.

Τράβα elpedison smart να τσιμπήσεις το δώρο των 100 ευρώ, κι όταν το ξεπεράσεις φεύγεις.

• Like 4

Καλησπέρα, είμαι επαγγελματικό Γ21 σε ΗΡΩΝ simply generous small και λέω να πάω σε nrg pass.

Έλεγα να το κάνω τον προηγούμενο μήνα, μόλις είδα πόσο φτηνό είναι, αλλά περίμενα τις εξελίξεις. Τώρα και πάλι λέω να περιμένω τις εξελίξεις για 1 Ιανουαρίου, αλλά τι νόημα έχει να χάσω άλλον έναν μήνα, ενώ καίω 2200-2300 kw μηνιαίως. Όσα γλιτώσω για ένα μήνα. Έχει κάποιος να μου πει κάτι αποτρεπτικό για την NRG ή για το συγκεκριμένο πρόγραμμα ή να κάνω την αίτηση;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποιον έχει χρόνο να μου απαντήσει. 

• Like 1

4 ώρες πριν, kedaaz είπε

Καλημέρα σε όλους και όλες. Παρακολουθώ τη συγκεκριμένη συζήτηση πολλούς μήνες τώρα και πραγματικά νιώθω ευγνωμοσύνη τόσο για τον κοράκιο όσο και για τους υπόλοιπους που συνδράμετε σε μία πολύ μπλεγμένη κατάσταση. Έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με ΗΡΩΝ σε σχέση με το guarantee μου ανέφεραν ότι όποιος είχε ενεργοποιήσει την προστασία των 8 ευρώ παραμένει στα 17. Όποιος δεν την είχε ενεργοποιήσει και την ενεργοποίησει τώρα πάει στα 22. Σαφώς πρόκειται για μία νομική υπέρβαση γιατί δεν αναφερόταν αυτό πουθενά ότι δηλαδή ο χρόνος ενεργοποίησης της προστασίας δεν έχει να κάνει με την ανώτατη τιμή των 17 λεπτών. Μου ανέφεραν επίσης και ένα σταθερό στα 16 λεπτά. Πάντως είναι κρίμα γιατί η ΗΡΏΝ είχε βάλει μία τάξη στα πράγματα και δημιουργούσε μία εμπιστοσύνη και αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε πάλι να ψαχνόμαστε.

@kedaazΕμένα στον Ήρων μου είπαν ότι δεν έχει σημασία που έχω ήδη ενεργοποιήσει την προστασία των 8 ευρώ, η ανώτατη τιμή της κιλοβατώρας μου από 01.01.2024 πάει στα 0,22.

• Like 1
  • Thanks 1

Καλημέρα σε όλους και απο εμένα. Παλιά ήμουν ηρων, έχω φύγει καιρό. 

Τώρα είμαι elpedison. Μπήκαν μέσω econtract να κάνω αίτηση για να πάω ξανά για το 50ρικο. Οταν την συμπληρώνω μου βγάζει:

Spoiler

image.png.eddbb1cae70050fe66178a682b6c3d30.png

Έχει συμβεί σε άλλον; Θέλει άλλα στοιχεία επικοινωνίας μήπως γιατί βλέπει απο αφμ κτλ οτι ήμουν παλιά εκεί;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...