Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 ώρες πριν, telis είπε

Αυτός ήταν ο στόχος.

Θα τα φέρουν έτσι ώστε όπου και να είσαι, παροχο ή πρόγραμμα, θα πληρώνεις σχεδόν την ίδια τιμή, και μάλλον στα διπλάσια από οδό πληρώνουμε τώρα στα φθηνά προγράμματα.

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ τραγική την ύπαρξη των μη σταθερών προγραμμάτων.  Δεν είναι δυνατόν να χαλάς χρόνο και διάθεση για να παρακολουθήσεις τις διακυμάνσεις της αγοράς ρεύματος ώστε να φύγεις τον επόμενο μήνα, είμαστε καταναλωτές όχι brokers της wall street να ξυπνάμε με το άγχος των τιμών.

Είναι επική ξεφτίλα αυτό που έρχεται, ντροπή και αίσχος σε όσους το σχεδίασαν είτε από άγνοια είτε επειδή είναι λαμογια,μάλλον το 2ο ισχύει

Ηθελημένα και οργανωμένα.

Εξαθλίωση επιδιώκουν.

Το χουν ξανακάνει, ξανακάνει, και ξανακάνει.

Ποιος το έλεγε, ο Χίος μάλλον...."θα πεθάνουμε όλοι"!

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

11 ώρες πριν, petranthe είπε

Βεβαίως. Σ' ένα υποθετικό σενάριο που καταστρέφεται ο κόσμος και έμενε μόνο αυτή η εταιρία θα προτιμούσα να ανάβω κεριά παρά να πάω σε αυτούς.😛

Υπερβολή.

Μολις εκανα συγκριτικό στο allazorevma με ακριβείς καταναλώσεις σε ρευμα+αεριο που τα έχω μαζι σε Ζενιθ και μου βγάζει εξοικονόμηση 125 ευρο στο έτος εαν πάω elpedison.Σιγά τα ωα

7 hours ago, korakios said:

κρίμα δε σε πρόλαβα , ψάχνω άτομα που δε δείχνει αλλαγμένο το τελευταίο ψηφίο να τσεκάρουν με άλλο τρόπο

Προλαβες εμενα, δεν εχει αλλαξει πουθενα, μαλλον ταυτοχρονα αλλαζουν.

• Like 1

21 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε

Προλαβες εμενα, δεν εχει αλλαξει πουθενα, μαλλον ταυτοχρονα αλλαζουν.

Κι εμένα ακόμα δεν έχει αλλάξει πουθενά από τα 2.

• Like 1

9 ώρες πριν, korakios είπε

σε μένα είδα οτι δεν άλλαξε το τελευταίο ψηφίο , αλλά τελικά μπαίνοντας στις μετρήσεις σήμερα το έδειξε (πρέπει να βάλεις το νούμερο της παροχής με το νέο τελευταίο ψηφίο αλλιώς βγάζει οτι δεν υπάρχει η παροχή)

Φυσικά τα γιούρια γράψανε τις ενδείξεις της φωτό , αρα δεν πέρασε κανένας ή βγήκε για καφέ

Άρα ή έγινε κανονικά πιο μπροστά η αλλαγή , ή μετά απο τηλ και ticket έγινε τελικά

Σε όσους εκρεμμεί να δούνε το μετρήσεις  μπας και υπάρχει πιθανότητα να συγχρονίζει πιο γρήγορα και απο εκεί να έχουμε εικόνα μετάβασης

Εξαρτάται την ορολογία

ex ante (εκ των προτέρων) θέλει να ανακοινώνουν τιμή που μπορεί να αλλάζει . Δε νομίζω να βγουν τέτοια μιας και δεν έχουν νόημα ύπαρξης .

Αλλά μπορεί και να θεωρούν τα τιμολόγια που δεν είναι με ΤΕΑ αλλά ΜΤΑ όπου θα βγαίνει η τιμή αλλά θα υπάρχει εκκαθάριση αργότερα αν χρειαστεί απο ΑΔΜΗΕ (αναδρομικές ρήτρες ελπέ αν θυμάστε)

όντως είναι θαύμα αν σε βοηθήσει κάποιος χωρίς να ξέρει τι πρόβλημα έχεις μιας και το κρατάς κρυφό 😁

7 ώρες πριν, korakios είπε

κρίμα δε σε πρόλαβα , ψάχνω άτομα που δε δείχνει αλλαγμένο το τελευταίο ψηφίο να τσεκάρουν με άλλο τρόπο

θα φανεί στο myelpedison

😂😂🤣

Λοιπόν, είμαι σε αναμονή αλλαγής από ΔΕΗ σε ελπέ, μπαίνοντας στο μετρήσεις μου βγάζει να καταχωρήσω ένδειξη και έχει σαν νούμερα αυτά της τελευταίας εκκαθάρισης (15/10/23).

Ο αριθμός παροχής μου είναι της μορφής: 440ΧΧΧΧΧΧ01 (11 ψηφία)

Καταλαβαίνω ότι δεν έχει γίνει η αλλαγή, αφού δεν έχει τις τελευταίες μετρήσεις.

Κάνω κάτι λάθος;

16 ώρες πριν, korakios είπε

τι ακριβώς και πάρα πολύ συγκεκριμένα δεν κατάλαβες ?

εννοώ είναι τόσο απλά τα πράγματα όσο μου λέει ο Ήρων και άρα μένω σε αυτό που είμαι και αρνούμαι το καινούριο το basic home? ή προσπαθούν να μας κρατήσουν στα δικά τους προγράμματα και δεν είναι όντως αυτή η εικόνα που παρουσιάζουν?

21 λεπτά πριν, EchiDNA είπε

Λοιπόν, είμαι σε αναμονή αλλαγής από ΔΕΗ σε ελπέ, μπαίνοντας στο μετρήσεις μου βγάζει να καταχωρήσω ένδειξη και έχει σαν νούμερα αυτά της τελευταίας εκκαθάρισης (15/10/23).

Ο αριθμός παροχής μου είναι της μορφής: 440ΧΧΧΧΧΧ01 (11 ψηφία)

Καταλαβαίνω ότι δεν έχει γίνει η αλλαγή, αφού δεν έχει τις τελευταίες μετρήσεις.

Κάνω κάτι λάθος;

Για παρέα στον Δεδδηε να ρωτήσεις αν υπάρχει κάποια αλλαγή.. Αν υπάρχει κάτι.. 80004004000

Καλημέρα. Έχω σύνδεση στο Ήρων guarantee home χωρίς προστασία. Επικοινώνησα πριν λίγο με τον Ήρωνα και η υπάλληλος μου είπε ότι όλοι θα υπαχθούν από 01/01/24 στο νέο ανώτατο όριο το οποίο θα είναι στα 0.22€ είτε σήμερα έχουν βάλει την προστασία είτε όχι. Επίσης μου είπε ότι από την στιγμή που έχω επιλέξει κυμαινόμενο πρόγραμμα, αλλάζει κάθε μήνα η τιμή της κιλοβατώρας και εν συνεχεία και η ανώτατη τιμή για τη δική μου προστασία. Γι'αυτό  και εγώ της λέω για τη δική μου προστασία αλλάζω εταιρία. 

Έχω κάνει ήδη αίτηση για ελπε, έχω στείλει μετρήσεις κλπ και αναμένω την αλλαγή και το κατοσταρι φυσικά.

Υ.Γ. Εννοείται στη υπάλληλο του Ηρωνα τα ζήτησα όλα γραπτώς αλλά έκανε την Κινέζα και στην ύστατη προσπάθεια της να με πείσει ότι αυτό γίνεται για τη δική μου προστασία, μου ανέφερε ότι η ανώτατη τιμή στα 0.22€ δεν θα ξανά αλλάξει. 😂

5 λεπτά πριν, Nekro87 είπε

Καλημέρα. Έχω σύνδεση στο Ήρων guarantee home χωρίς προστασία. Επικοινώνησα πριν λίγο με τον Ήρωνα και η υπάλληλος μου είπε ότι όλοι θα υπαχθούν από 01/01/24 στο νέο ανώτατο όριο το οποίο θα είναι στα 0.22€ είτε σήμερα έχουν βάλει την προστασία είτε όχι. Επίσης μου είπε ότι από την στιγμή που έχω επιλέξει κυμαινόμενο πρόγραμμα, αλλάζει κάθε μήνα η τιμή της κιλοβατώρας και εν συνεχεία και η ανώτατη τιμή για τη δική μου προστασία. Γι'αυτό  και εγώ της λέω για τη δική μου προστασία αλλάζω εταιρία. 

Έχω κάνει ήδη αίτηση για ελπε, έχω στείλει μετρήσεις κλπ και αναμένω την αλλαγή και το κατοσταρι φυσικά.

Υ.Γ. Εννοείται στη υπάλληλο του Ηρωνα τα ζήτησα όλα γραπτώς αλλά έκανε την Κινέζα και στην ύστατη προσπάθεια της να με πείσει ότι αυτό γίνεται για τη δική μου προστασία, μου ανέφερε ότι η ανώτατη τιμή στα 0.22€ δεν θα ξανά αλλάξει. 😂

το σκεπτομαι κι εγω να την ξανακανω για elpe 

Ακομα δεν εχω παρει τον πρωτο λογαριασμο ηρων 

4 ώρες πριν, teopanta1 είπε

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά, αν αποδεχτώ να μείνω στο guarantee Home θα έχω δέσμευση; ή μετά φεύγω οπότε θέλω; 

Νομίζω έχει αναφερθεί πάλι, δεν υπάρχει δέσμευση στα κυμαινόμενα, όπως το guarantee

• Like 1

καλημερα σας,θα μπορουσατε να με βοηθησετε με επαγγελματικο Γ21 ,στο excel που θα βρω ιστορικο τιμων προηγουμενων μηνων?Εχω ενα γραφειο που μ εχουν πιει το αιμα με τη ΔΕΗ.Καταναλωση 100-150 kwh το μηνα.Σας ευχαριστω

1 ώρα πριν, nermain είπε

Βλεπω η wat n volt εχει φοιτητικο, ξερουμε αν παιζει κατι παρομοιο σε αλλες εταιριες;

Είναι το ίδιο με την Protergia. Έχει λίγο ακριβότερη τιμή από το value+ αλλά κάνει δώρο το πάγιο (3€) για δέκα μήνες

Δεν έχω δει κάτι ανάλογο αλλού

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...