Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

18 λεπτά πριν, korakios είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

πάντως δεν έχει σχέση με το κόστος ρεύματος για την εταιρία , εκτός αν ανοίξουμε εμείς μια εταιρία και κάνουμε απλά μεταπώληση

Γιατί το λες αυτό; Η ΜΤΑ δεν είναι στην ουσία η τιμή αγοράς για τους χονδρεμπόρους ρεύματος;

Από τα λίγα που ξέρω αυτή την εντύπωση έχω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, bilham είπε

Γιατί το λες αυτό; Η ΜΤΑ δεν είναι στην ουσία η τιμή αγοράς για τους χονδρεμπόρους ρεύματος;

Από τα λίγα που ξέρω αυτή την εντύπωση έχω

ο χοντρέμπορας παράγει και ρεύμα και παίρνει και λεφτά , αυτο εννοώ

1 λεπτό πριν, HERTHAN είπε

Φερτε μου ενα μπλε να υπογραψω γιατι κουραστηκα με τοσο διαβασμα.:P

https://www.watt-volt.gr/ilektriko-revma/gia-to-spiti/home-fixed/

και με μηδενικό πάγιο 😂

• Like 1

9 λεπτά πριν, korakios είπε

https://www.watt-volt.gr/ilektriko-revma/gia-to-spiti/home-fixed/

και με μηδενικό πάγιο 😂

Scared Horror GIF

Spoiler

θελω να μαθω αν υπαρχει εστω και ενας πελάτης σε αυτο το πρόγραμμα και να σφίξω το χέρι στο αλάνι που του το πούλησε. Αυτος που πουλησε παγο σε εσκιμώους ειναι γατάκι μπροστα του.

19 λεπτά πριν, korakios είπε

και με μηδενικό πάγιο 😂

Στην w+v θα παω μονο για το zero να μην πληρωνω τιποτα......οχι σαν κι εσας που καθεστε και πληρωνετε απο εδω κι απο εκει επειδη δεν ξερετε τι σας γινεται.:P

Στην w+v θα παω μονο για το zero να μην πληρωνω τιποτα......οχι σαν κι εσας που καθεστε και πληρωνετε απο εδω κι απο εκει επειδη δεν ξερετε τι σας γινεται.:P

τώρα με 0,16+ τιμές στα κυμαινόμενα δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος για φθηνά σταθερά

• Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, korakios είπε

τώρα με 0,16+ τιμές στα κυμαινόμενα δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος για φθηνά σταθερά

Ναι αυτο φοβαμαι κι εγω.

Βεβαια ειναι πολυ νωρις ακομη και βλεπω μεγαλο πανικο απ'οσα διαβαζω αν και δικαιολογημενα σε καποιες περιπτωσεις οπως το email του αγαπημενου σε ολους ΗΡΩΝ.

Αν κινηθει η ΔΕΗ χαμηλα τοτε πιστευω οτι και οι υποιλοιποι θ'ακολουθησουν αλλα δεν πιστευω οτι αυτο θα γινει απο Ιανουαριο.Ισως λιγο αργοτερα.

Εγω ΔΕΗ θα παραμεινω οτι κι αν γινει λογο της μηχανικης υποστηριξης.Τωρα τι χρωμα θα ειναι θα δειξει.

Στις εταιρειες ελπιζω η Κουλα/Σουλα στην WE να εξηγηθει με ουρανιο τοξο με το επικο μπερδεμα που θα γινει με τα χρωματα γενικοτερα και τα προγραμματα τους και να μας κρατησει με καλη τιμη.

Εδω θα ειμαστε με τα λεφτα στο χερι να τους πληρωνουμε καθε μηνα.

Υπομονη και βλεπουμε.

Επεξ/σία από HERTHAN
  • Like 4

Στις εταιρειες ελπιζω η Κουλα/Σουλα στην WE να εξηγηθει με ουρανιο τοξο με το επικο μπερδεμα που θα γινει με τα χρωματα γενικοτερα και τα προγραμματα τους και να μας κρατησει με καλη τιμη.

ειλικρινά το έχω απορία πως θα το παίξουν στη WE και είμαι σίγουρος οτι δε θέλαν οι άνθρωποι εκεί να αλλάζουν ονόματα , ούτε καν νέα προγράμματα δε βγάλανε τόσα χρόνια , μια χαρά ήσυχοι ήταν

Βεβαια ειναι πολυ νωρις ακομη και βλεπω μεγαλο πανικο απ'οσα διαβαζω αν και δικαιολογημενα σε καποιες περιπτωσεις οπως το email του αγαπημενου σε ολους ΗΡΩΝ.

πιστεύω δεν είχαν καταλάβει και τις τιμές που θα παίζαν με το νέο έτος και μάλλον θα χειροτερεύσει όταν σκάσουν παραδείγματα χρεώσεων για πράσινα/κίτρινα και απο τους άλλους πάροχους .

Τώρα για τη μαμουνιά που κάνανε στο guarantee (ή δεν κάνανε μιας και είναι πολύ κακοδιατυπωμένη η ειδοποίηση) , λογικό το βρίσκω να έπεσε γκρίνια , αλλά οι παλιοί το ξέραμε το ρίσκο απο την NRG χρόνια πριν 

Σημερα αλλαγε το ψηφιο στη ΔΕΔΔΗΕ για αιτηση που ειχα κανει στην Ελπεντισον στις 13 Νοεμβρη. Φαινεται οτι σε οσους καναμε εκεινη την περιοδο υπηρξε μεγαλη καθυστερηση. Αραγε πηγαμε την ημερα αιτησης η λογω καθυστερησης παραμειναμε  στον προηγουμενο παροχο μεχρι τωρα? να ξερουμε αν θα κανουμε απο τωρα αιστηση για τον Ηρωνα

6 λεπτά πριν, jsalonica είπε

Σημερα αλλαγε το ψηφιο στη ΔΕΔΔΗΕ για αιτηση που ειχα κανει στην Ελπεντισον στις 13 Νοεμβρη.

κρίμα δε σε πρόλαβα , ψάχνω άτομα που δε δείχνει αλλαγμένο το τελευταίο ψηφίο να τσεκάρουν με άλλο τρόπο

1 ώρα πριν, korakios είπε

σε μένα είδα οτι δεν άλλαξε το τελευταίο ψηφίο , αλλά τελικά μπαίνοντας στις μετρήσεις σήμερα το έδειξε (πρέπει να βάλεις το νούμερο της παροχής με το νέο τελευταίο ψηφίο αλλιώς βγάζει οτι δεν υπάρχει η παροχή)

Φυσικά τα γιούρια γράψανε τις ενδείξεις της φωτό , αρα δεν πέρασε κανένας ή βγήκε για καφέ

Άρα ή έγινε κανονικά πιο μπροστά η αλλαγή , ή μετά απο τηλ και ticket έγινε τελικά

Σε όσους εκρεμμεί να δούνε το μετρήσεις  μπας και υπάρχει πιθανότητα να συγχρονίζει πιο γρήγορα και απο εκεί να έχουμε εικόνα μετάβασης

8 λεπτά πριν, jsalonica είπε

Αραγε πηγαμε την ημερα αιτησης η λογω καθυστερησης παραμειναμε  στον προηγουμενο παροχο μεχρι τωρα?

θα φανεί στο myelpedison

8 λεπτά πριν, jsalonica είπε

να ξερουμε αν θα κανουμε απο τωρα αιστηση για τον Ηρωνα

😂😂🤣

• Thanks 1

το ωραιο ειναι οτι ο Ηρωνας ακομη δεν εβγαλε ουτε εναν λογαριασμο. Αν παει ετσι θα πρεπει να μου βαλει το 50αρι και για την προηγουμενη και για την επομενη αιτηση...😀 

2 λεπτά πριν, jsalonica είπε

το ωραιο ειναι οτι ο Ηρωνας ακομη δεν εβγαλε ουτε εναν λογαριασμο. Αν παει ετσι θα πρεπει να μου βαλει το 50αρι και για την προηγουμενη και για την επομενη αιτηση...😀 

μόνο τελικούς θα βγάζει 😁

λέω να βάλω πάντως πάγια εντολή μιας και θα χαθεί η μπάλα με τα πέρα δώθε

4 ώρες πριν, korakios είπε

κρίμα δε σε πρόλαβα , ψάχνω άτομα που δε δείχνει αλλαγμένο το τελευταίο ψηφίο να τσεκάρουν με άλλο τρόπο

😂😂🤣

Περιμένω εγώ να γίνει η αλλαγή. Έκανα αίτηση προχθές για το Smart της elpedison.

Παντως οι διαδικασίες αργούν λίγο , από 24/11 το email σταλμένο πίσω στον Ηρων με το συμβόλαιο και χθες φάνηκε στην εφαρμογή ότι η αίτηση μου με κωδικό χχχχχχχ βρίσκεται υπό επεξεργασία , άντε να δούμε ποτε θα ενεργοποιηθεί , εν τω μεταξύ στο πρόγραμμα που ήμουν στη ΔΕΗ πλεον στην εφαρμογή με δείχνει στο open 

Καλημέρα σε όλους και όλες. Παρακολουθώ τη συγκεκριμένη συζήτηση πολλούς μήνες τώρα και πραγματικά νιώθω ευγνωμοσύνη τόσο για τον κοράκιο όσο και για τους υπόλοιπους που συνδράμετε σε μία πολύ μπλεγμένη κατάσταση. Έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με ΗΡΩΝ σε σχέση με το guarantee μου ανέφεραν ότι όποιος είχε ενεργοποιήσει την προστασία των 8 ευρώ παραμένει στα 17. Όποιος δεν την είχε ενεργοποιήσει και την ενεργοποίησει τώρα πάει στα 22. Σαφώς πρόκειται για μία νομική υπέρβαση γιατί δεν αναφερόταν αυτό πουθενά ότι δηλαδή ο χρόνος ενεργοποίησης της προστασίας δεν έχει να κάνει με την ανώτατη τιμή των 17 λεπτών. Μου ανέφεραν επίσης και ένα σταθερό στα 16 λεπτά. Πάντως είναι κρίμα γιατί η ΗΡΏΝ είχε βάλει μία τάξη στα πράγματα και δημιουργούσε μία εμπιστοσύνη και αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε πάλι να ψαχνόμαστε.

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...