Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, energy52 είπε

Νομιζω πως γενικα βλεπω μια βιασυνη για το τι θα γινει απο 01/01 , εχουμε και το Δεκεμβρη μπροστα μας με χαμηλες τιμες

το μόνο ουσιαστικό δίλημμα είναι αν κάποιος κλείσει σήμερα/αύριο σταθερό (δεν έχω άποψη παραμόνο για οσους δεν ή δε θέλουν να ασχοληθούν , τότε κλείνουν)

1 ώρα πριν, gtkminsomnia είπε

Δηλαδή μιλάει ακομα και τώρα για 0.17 , που αναφέρουν για νέο πρόγραμμα με 0.22 ???

με βάζεις να ψάχνω λινκ τώρα , φφφφ , ναι

το νέο εδω :

3.3.1 Ανώτατη Τιμή Guarantee: ορίζεται σε 0,220 Ευρώ/kWh

edit απο https://my.heron.gr/sigkrisi-programmaton/generous-guarantee-home-bonus

διαλέγεις πάνω πρόγραμμα και βλέπεις τους νέους όρους (απο εκεί πήρα και τις τιμές νέου έτους για το excel)

Μου έστειλε email ο Ηρών , πολύ απλοποιημένο και δε μπλέκει νέους όρους

Spoiler

1846106876_.png.f19df6a6e715a5a4c2784e896b1ec8ab.png

ουσιαστικά αυτό είναι και το σωστό

Περιμένετε να δείτε μήπως το άλλαξαν

άκυρο στο viber άλλα λέει , σαλάτα τα κάνανε 

Spoiler

1416837633_.png.6ee23a51444e677e4bb78c9bfb50538a.png

Επεξ/σία από korakios
  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, kokos23 είπε

Η ραε ανάρτησε τιμές...

Ένα έχω να πω, βοήθεια μας ..

https://www.rae.gr/genika-nea/74100/

Συγνώμη για την άγνοιά μου, αυτές οι τιμές Δεκεμβρίου τι τιμές είναι; 

• Like 1

27 λεπτά πριν, Nnoutas είπε

Λοιπόν έκανα αίτηση στην ΕΛΠΕ για το smart και με πήρε τηλέφωνο λίγα λεπτά μετά μια υπάλληλος για να μου πει τα διαδικαστικά. Σε ερώτημα μου για τα 100€ στον πρώτο λογαριασμό μου είπε ότι αφαιρούνται μόνο από τη χρέωση της κατανάλωσης και όχι στο σύνολο του λογαριασμού. Ισχύει κάτι τέτοιο ή μου ελεγε παπατζες; 

Έχουμε καμία γνώμη για αυτό. Είμαι σε αναμονή για να στείλω το email - απάντηση 🙂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, charilaos είπε

Συγνώμη για την άγνοιά μου, αυτές οι τιμές Δεκεμβρίου τι τιμές είναι; 

τιμές Δεκ (χωρίς εκπτώσεις) προγραμμάτων , δεν ξέρω γιατί τις πόσταρε ο @kokos23

3 λεπτά πριν, Nnoutas είπε

Έχουμε καμία γνώμη για αυτό. Είμαι σε αναμονή για να στείλω το email - απάντηση 🙂

μάλλον παπάντζες αλλά για να μάθεις θα πρέπει να ανεβάσει λογαριασμό κάποιος το οποίο είναι αδύνατο μιας και είναι αρκετά νωρίς

Επεξ/σία από korakios

3 λεπτά πριν, korakios είπε

ναι , δεν ξέρω γιατί τις πόσταρε ο @kokos23

μάλλον παπάντζες αλλά για να μάθεις θα πρέπει να ανεβάσει λογαριασμό κάποιος το οποίο είναι αδύνατο μιας και είναι αρκετά νωρίς

Μάλιστα, οπότε πάμε κάπως στα τυφλά. Όπως και να έχει μάλλον κερδισμένος θα είμαι. Επίσης στην επικοινωνία που είχα με την υπάλληλο μου είπε να επισυνάψω στο email - απάντηση μια φωτογραφία του μετρητή, οπότε αποφεύγουμε; την ταλαιπωρία με την καταμέτρηση από τον ΔΕΔΗΕ; Και κάτι τελευταίο, στην σύμβαση δεν είναι "τικαρισμένο" το κουτάκι της πάγιας εντολής (ξέχασα να το αναφέρω στην υπάλληλο). Μπορώ όποια στιγμή θέλω να την ενεργοποιήσω από την εφαρμογή της ΕΛΠΕ όταν ενεργοποιηθεί η εκπροσώπησή μου από αυτή; 

Μόλις τώρα, Nnoutas είπε

Επίσης στην επικοινωνία που είχα με την υπάλληλο μου είπε να επισυνάψω στο email - απάντηση μια φωτογραφία του μετρητή, οπότε αποφεύγουμε;

όχι , τη χρειάζονται αλλά ζητάς να σου ξαναστείλει τη σύμβαση με συμπληρωμένη την κατανάλωση στην αίτηση

και τονίζεις να μη ζητήσουν επιτόπια απο ΔΕΔΔΗΕ , αν δε το γνωρίζει να δώσει την αίτηση σε υπάλληλο που γνωρίζει

2 λεπτά πριν, Nnoutas είπε

Και κάτι τελευταίο, στην σύμβαση δεν είναι "τικαρισμένο" το κουτάκι της πάγιας εντολής (ξέχασα να το αναφέρω στην υπάλληλο). Μπορώ όποια στιγμή θέλω να την ενεργοποιήσω από την εφαρμογή της ΕΛΠΕ όταν ενεργοποιηθεί η εκπροσώπησή μου από αυτή; 

μπορείς άνετα , αλλά καλύτερα να σου ξαναστείλουν την αίτηση και να είναι με την ευκαιρία τικαρισμένο

• Like 1

1 λεπτό πριν, korakios είπε

όχι , τη χρειάζονται αλλά ζητάς να σου ξαναστείλει τη σύμβαση με συμπληρωμένη την κατανάλωση στην αίτηση

και τονίζεις να μη ζητήσουν επιτόπια απο ΔΕΔΔΗΕ , αν δε το γνωρίζει να δώσει την αίτηση σε υπάλληλο που γνωρίζει

μπορείς άνετα , αλλά καλύτερα να σου ξαναστείλουν την αίτηση και να είναι με την ευκαιρία τικαρισμένο

Όλα αυτά θα τα ζητήσω στο email που θα στείλω και θα αποδέχομαι τους όρους έτσι; 

Στις ειδήσεις είπε ότι έκανε παρέμβαση η ΡΑΕ σε παροχο (ηρων μάλλον) για τα email που έστειλε σε πελάτες και τους έλεγε ότι τα πράσινα θα βγαίνουν πιο ακριβά απ τα κίτρινα και είπε ότι ο παροχος άρχισε να τα μαζεύει (star)! 

• Like 2

Μόλις τώρα, Nnoutas είπε

Όλα αυτά θα τα ζητήσω στο email που θα στείλω και θα αποδέχομαι τους όρους έτσι; 

προς το παρών δεν αποδέχεσαι αφού ούτε ένδειξη υπάρχει , ούτε τικαρισμένη επιλογή πάγιας , ούτε διαβεβαίωση οτι δε θα ζητήσουν επιτόπια για να μη φας καθυστέρηση

19 λεπτά πριν, korakios είπε

το μόνο ουσιαστικό δίλημμα είναι αν κάποιος κλείσει σήμερα/αύριο σταθερό (δεν έχω άποψη παραμόνο για οσους δεν ή δε θέλουν να ασχοληθούν , τότε κλείνουν)

με βάζεις να ψάχνω λινκ τώρα , φφφφ , ναι

το νέο εδω :

3.3.1 Ανώτατη Τιμή Guarantee: ορίζεται σε 0,220 Ευρώ/kWh

edit απο https://my.heron.gr/sigkrisi-programmaton/generous-guarantee-home-bonus

διαλέγεις πάνω πρόγραμμα και βλέπεις τους νέους όρους (απο εκεί πήρα και τις τιμές νέου έτους για το excel)

Μου έστειλε email ο Ηρών , πολύ απλοποιημένο και δε μπλέκει νέους όρους

Απόκρυψη περιεχομένων

1846106876_.png.f19df6a6e715a5a4c2784e896b1ec8ab.png

ουσιαστικά αυτό είναι και το σωστό

Περιμένετε να δείτε μήπως το άλλαξαν

οκ.  τωρά το βλέπω και σε εμένα άλλαξε! Αλλά τι σημαίνει ότι παίρνουν πίσω τους τροποποιημένους γενικούς όρους από 01/01/24 για τα ισχύοντα συμβόλαια???  Ή ότι το κάνουν πιο simple καθώς δεν χρειάζεται να ξέρουμε και πολλά πολλά ?  /Στο δια ταύτα θα πανε το ανώτατο όριο στα 0,22/κw ή θα μείνουν στο 0,17 kw?  Εδώ σε θέλω.

Επίσης το Ηρων home fix από ότι διαβάζω λογικά μέχρι αύριο τελευταία μέρα στα 0.16 διαθέσιμο.  Ισχύει?

Και ένα τεράστιο ευχαριστώ KORAKIE!!  

Μόλις τώρα, dimi1982 είπε

Στις ειδήσεις είπε ότι έκανε παρέμβαση η ΡΑΕ σε παροχο (ηρων μάλλον) για τα email που έστειλε σε πελάτες και τους έλεγε ότι τα πράσινα θα βγαίνουν πιο ακριβά απ τα κίτρινα και είπε ότι ο παροχος άρχισε να τα μαζεύει (star)! 

μα σωστά λέει ο Ηρών , το πράσινο είναι πιο ακριβό

το θέμα είναι να κάνει παρέμβαση για αλλαγή όρων , αλλά με το email που έλαβα δεν αλλάζουν οι όροι (ίιισως έκανε εκεί παρέμβαση)

• Thanks 1

Μόλις τώρα, korakios είπε

προς το παρών δεν αποδέχεσαι αφού ούτε ένδειξη υπάρχει , ούτε τικαρισμένη επιλογή πάγιας , ούτε διαβεβαίωση οτι δε θα ζητήσουν επιτόπια για να μη φας καθυστέρηση

Οπότε στέλνω στο email της εξυπηρέτησης της ΕΛΠΕ ή να πάρω τηλέφωνο και να μιλήσω με την υπάλληλο που μίλησα προηγουμένως που ήταν συνεργάτης από την BEFON;

Καλησπέρα. Είμαι τώρα περίπου ένα μήνα στην elpedison στο πρόγραμμα economy plus αν δεν κάνω λάθος με τα 50€ , τώρα πλέον δεν υπάρχει όπως βλέπω και έχουν βγάλει νέο πρόγραμμα το smart με τα 100€. Παίζει να τα πάρω και αυτά αλλάζοντας το πρόγραμμα?

Πώς κάνω αίτηση? Έχουν αλλάξει το site, συμπληρώνω τα στοιχεία, στέλνω φωτογραφίες και περιμένω?

2 ώρες πριν, alfeios είπε

κριτικές , γνωμες, εμπειριες για την Ζενιθ γενικά και για το Power Home Now έχουμε;

Βεβαίως. Σ' ένα υποθετικό σενάριο που καταστρέφεται ο κόσμος και έμενε μόνο αυτή η εταιρία θα προτιμούσα να ανάβω κεριά παρά να πάω σε αυτούς.😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, lademporas είπε

Επίσης το Ηρων home fix από ότι διαβάζω λογικά μέχρι αύριο τελευταία μέρα στα 0.16 διαθέσιμο.  Ισχύει?

ραδιοαρβύλα , άγνωστο

Αλλά τι σημαίνει ότι παίρνουν πίσω τους τροποποιημένους γενικούς όρους από 01/01/24 για τα ισχύοντα συμβόλαια???

δεν σε κατάλαβα

Στο δια ταύτα θα πανε το ανώτατο όριο στα 0,22/κw ή θα μείνουν στο 0,17 kw?  Εδώ σε θέλω.

στο email λέει για τη σύγκριση  "...μέση Τελική Χρέωση Προμήθειας που θα προέκυπτε βάσει: (α) της Τελικής Τιμής Προμήθειας του Εμπορικού Προγράμματος «BASIC HOME», σύμφωνα με τους επισυναπτόμενους στην παρούσα Ειδικούς Όρους και (β) της Τελικής Χρέωσης Προμήθειας του «GENEROUS GUARANTEE HOME BONUS», σύμφωνα με τους επισυναπτόμενους στην παρούσα νέους τροποποιημένους Ειδικούς ..."

δε λέει πουθενά οτι αλλάζουν οι όροι του παλιού και στο screenshot γράφει για παραμονή στο προηγούμενο υφιστάμενο , φυσικά μόνο γραπτή απάντηση και αν δεν απαντάνε myrae

edit βέβαια στο viber λέει όπως θα ισχύει απο 1/1/24  😁

Spoiler

2004306142_.png.5a1bd6603c85b87936ccba6635f8fda0.png

30 λεπτά πριν, petranthe είπε

Βεβαίως. Σ' ένα υποθετικό σενάριο που καταστρέφεται ο κόσμος και έμενε μόνο αυτή η εταιρία θα προτιμούσα να ανάβω κεριά παρά να πάω σε αυτούς.😛

άλλος ένας ικανοποιημένος πελάτης 😁

32 λεπτά πριν, Nnoutas είπε

Οπότε στέλνω στο email της εξυπηρέτησης της ΕΛΠΕ ή να πάρω τηλέφωνο και να μιλήσω με την υπάλληλο που μίλησα προηγουμένως που ήταν συνεργάτης από την BEFON;

ή στείλε ξεχωριστό email (όχι απαντητικό) ή τηλ

30 λεπτά πριν, komatoza είπε

Καλησπέρα. Είμαι τώρα περίπου ένα μήνα στην elpedison στο πρόγραμμα economy plus αν δεν κάνω λάθος με τα 50€ , τώρα πλέον δεν υπάρχει όπως βλέπω και έχουν βγάλει νέο πρόγραμμα το smart με τα 100€. Παίζει να τα πάρω και αυτά αλλάζοντας το πρόγραμμα?

Πώς κάνω αίτηση? Έχουν αλλάξει το site, συμπληρώνω τα στοιχεία, στέλνω φωτογραφίες και περιμένω?

ανάλογα τον υπάλληλο αν σου δώσει ή όχι τα 100

Επεξ/σία από korakios

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...