Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, VortexGeo είπε

@korakiosΤι προτείνεις για όσους από εμας έχουμε ξεμείνει στο HERON GENEROUS HOME;

Αλλαγή σε GENEROUS GUARANTEE με 0,17 τώρα και έπειτα 0,22 ή σε σταθερό HOME FIX όσο είναι ακόμη στα 0,16 εφόσον φαίνεται πως θα πάει σύντομα στα 0,52;

το 0,52 μπορεί και να ήταν παλιά τιμή , edit κατέβασα το έγγραφο και όντως είναι απο 12ο 2022

Spoiler

1704723740_.png.48885f2f618a74fcc48e6e4070c5a215.png

πας ελπέ για τα 100 ή αν δε θες να ψαχνεσαι κλείνεις σταθερό , φυσικά άγνωστο αν θα συμφέρει

1 λεπτό πριν, alfeios είπε

κριτικές , γνωμες, εμπειριες για την Ζενιθ γενικά και για το Power Home Now έχουμε;

πήγαινε πάρε και εσύ τα 100€ και μετά βλέπεις , έτσι και αλλιώς σε ένα μήνα αλλάζουν όλα

ή

δες για σταθερό

6 λεπτά πριν, physnik είπε

Όχι δεν έχει. Στον  1ο λογαριασμό λέει. Απλά μήπως υπάρχει κάτι που δεν είδα.

δεν έχω δει κάτι διαφορετικό

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 ώρες πριν, agriokatsiko είπε

Ρώτησα τώρα στον Ήρωνα και μου είπαν ότι μέχρι αύριο θα ισχύει η τιμή αυτή, η ενημέρωση είναι ότι το πρόγραμμα θα συνεχίσει να υπάρχει μεν, με πολύ μεγαλυτερη τιμή δε...

Το πρωί πάντως ήμουν έτοιμος να πάω Elpedison Smart να το πάιξω κι εγώ τουρίστας τον τελευταίο μήνα που μπορώ με τα γνωστά μέχρι τώρα δεδομένα μιας και αύριο λήγει το Home Enter το ορθόδοξο, αλλά δε βλέπω να αντέχει η καρδιά μου τόσες συγκινήσεις. Θα πάω σταθερό και αν σε λίγους μήνες γίνει γνωστή η κατάσταση ή εξομαλυνθεί κάπως, θα δω τί θα κάνω... Το πολύ πολύ ή να βγω χαμένος σε ρήτρα αποχώρησης ή να το πάρω κάπως πίσω σε κάποια μελλοντική μετάβαση σε άλλο πάροχο.

Θερμές ευχαριστίες σε όλα τα παιδιά του forum που ασχολούνται, ξεστραβώθηκα σε πολλά ζητήματα τις τελευταίες 2 εβδομάδες που διαβάζω...

Forza Πανιωνάρα...sorry για το off topic

• Thanks 1

2 hours ago, liakjim said:

Την έριξα για ελπέ. Αντίο πολυαγαπημένη μας ΔΕΗ. Για 2 χρόνια είμασταν ήσυχοι...τώρα...😢

Μια από τα ίδια. Τώρα κάθε 3 ώρες θα ρωτάμε εδώ μέσα ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα 🤑

Μόλις τώρα, korakios είπε

απο τον Αι Βασίλη ,

ίδια σελίδα , ίδιο ποστ που έκανες παράθεση ή δες excel σχόλια

Ο ΑηΒασίλης δεν μου δινει, εχουμε μαλωσει. Στην Ελπέντισον δεν παω. Η ερωτηση ηταν για την Ζενιθ

1 λεπτό πριν, alfeios είπε

Ο ΑηΒασίλης δεν μου δινει, εχουμε μαλωσει. Στην Ελπέντισον δεν παω. Η ερωτηση ηταν για την Ζενιθ

κομπλε η Ζενίθ

• Like 1

αιτηση από volton free σε elpedison smart αλλα μαζι εστειλαν και ενα pdf ασφαλιστικής καλυψης σπιτιου χωρίς δεσμευση και ισχυ για οσο εχω ενεργη παροχη σε αυτους (elpedison)

Eιμαι στο guarantee απο 17/10 με 50 ευρω δωρο, το ζητημα ειναι πως ο τελευταιος λογαριασμος δεν εχει μεσα το δωρο ισως επειδη ειναι εκκαθαριστικος προηγουμενης περιοδου(10/06 εως 10/10).Αν φυγω τωρα για το 100αρι της ελπε θα μου το δωσουν αραγε στον τελικο ή θα τη πατησω..; Στον πατερα μου με ιδια ημερομηνια στο guarantee το βαλανε!  παιρνω τηλ. αλλα ειναι διαρκως busy..

1 λεπτό πριν, energy52 είπε

Eιμαι στο guarantee απο 17/10 με 50 ευρω δωρο, το ζητημα ειναι πως ο τελευταιος λογαριασμος δεν εχει μεσα το δωρο

στον 1ο λογαριασμό μπαίνει , αν δε μπήκε δεν το πήρες

2 λεπτά πριν, energy52 είπε

Αν φυγω τωρα για το 100αρι της ελπε θα μου το δωσουν αραγε στον τελικο ή θα τη πατησω..; Στον πατερα μου με ιδια ημερομηνια στο guarantee το βαλανε!  παιρνω τηλ. αλλα ειναι διαρκως busy..

αν το δικαιούσαι θα το βάλουν στον τελικό , υπόψιν χάνεις την έκπτωση της κατανάλωσης τελικού (το 10%)

• Thanks 1

Λεπόν, περιμένω το συμβόλαιο για το fix του Ήρωνα γιατί δεν είμαι στην ηλικία μου ούτε για εκπλήξεις ούτε και για τουρισμό. Ο υπάλληλος πριν καν του πω οτιδήποτε μου δήλωσε ότι το πρόγραμμα αυτό είναι μέχρι αύριο, οπότε η βγάλανε βρώμα για να μαζέψουν κόσμο ή όντως περιμένουν  αυξήσεις στην ενέργεια.

Πάντως αν δεν συμφέρει το σπάω  από τον νέο χρόνο και πάω αλλού η δεν τους συμφέρει το σπάνε αυτοί και βλέπουμε τι θα κάνουμε.

Ποια ειναι η διαφορα του πρασινου και του κιτρινου εφοσον κανενα απο τα 2 δεν ειναι σταθερα και μπορεις να φυγεις οποτεδήποτε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμα ΗΡΩΝ guarantee από 30/10 και σκέφτομαι να περάσω μία βόλτα από ΕΛΠΕ smart για το 100άρι μέχρι τέλος του χρόνου. Λογαριασμός δεν έχει εκδοθεί ακόμη από ΗΡΩΝ. Μπορώ να επισυνάψω στην αίτηση για ΕΛΠΕ εκκαθαριστικό λογαριασμό που έχω από τον προηγούμενο πάροχο (ΔΕΗ);

Επεξ/σία από Nnoutas

1 λεπτό πριν, Nnoutas είπε

Είμα ΗΡΩΝ guarandee από 30/10 και σκέφτομαι να περάσω μία βόλτα από ΕΛΠΕ smart για το 100άρι μέχρι τέλος του χρόνου. Λογαριασμός δεν έχει εκδοθεί ακόμη από ΗΡΩΝ. Μπορώ να επισυνάψω στην αίτηση για ΕΛΠΕ εκκαθαριστικό λογαριασμό που έχω από τον προηγούμενο πάροχο (ΔΕΗ);

myheron αιτήματα -> βεβαίωση εκπροσώπησης και το κατεβάζεις άμεσα

αλλιώς ρώτα στην ελπέ για παλιότερο λογαριασμό

3 minutes ago, nikos121 said:

Ποια ειναι η διαφορα του πρασινου και του κιτρινου εφοσον κανενα απο τα 2 δεν ειναι σταθερα και μπορεις να φυγεις οποτεδήποτε;

Τα πράσινα έχουν κοινό τύπο υπολογισμού ρήτρας με βάση την ΤΕΑ των 2 προηγούμενων μηνών. Τα κίτρινα είναι όπως τα παλιά κυμαινόμενα που ο κάθε πάροχος έχει δικό του τύπο ρήτρας. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...