Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

17 λεπτά πριν, korakios είπε

απλά φορτώνεσαι κιλοβατώρες στον προηγούμενο πάροχο , αλλά παίζει απλά ο υπάλληλος να πει οτι βγήκε για καταμέτρηση και να πήρε την ένδειξη της φωτό και η ημερομηνία μετάβασης να είναι αυτή που έστειλε ο νέος πάροχος . Θα φανεί

Οπότε με συμφερει να ρίξω μία αίτηση για ΗΡΩΝ guarantee που έχει χαμημλότερη τιμή για δεκ (αφού είμαι στο simply)
και στο καπάκι παίρνω ΕΛΠΕ. Αν αργήσει να αλλάξει, βλέπουμε τι κάνουμε. Έχουμε και υπαναχώρηση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις τώρα, physnik είπε

Οπότε με συμφερει να ρίξω μία αίτηση για ΗΡΩΝ guarantee που έχει χαμημλότερη τιμή για δεκ (αφού είμαι στο simply)
και στο καπάκι παίρνω ΕΛΠΕ. Αν αργήσει να αλλάξει, βλέπουμε τι κάνουμε. Έχουμε και υπαναχώρηση.

στην ελπέ ζήτα

1. να σου στείλουν στην αίτηση συμπληρωμένες τις κιλοβατώρες

2. αν δεν μπορεί ο ίδιος να δώσει σε συνάδερφο να μπει στο σύστημα του ΔΕΔΔΗΕ και να μην επιλέξει επιτόπια (δεν ξέρω το σύστημα του ΔΕΔΔΗΕ , απο τα συμφραζόμενα του τι γράφεται τι μου είπαν το αναφέρω)

• Like 1

2 λεπτά πριν, korakios είπε

στην ελπέ ζήτα

1. να σου στείλουν στην αίτηση συμπληρωμένες τις κιλοβατώρες

2. αν δεν μπορεί ο ίδιος να δώσει σε συνάδερφο να μπει στο σύστημα του ΔΕΔΔΗΕ και να μην επιλέξει επιτόπια (δεν ξέρω το σύστημα του ΔΕΔΔΗΕ , απο τα συμφραζόμενα του τι γράφεται τι μου είπαν το αναφέρω)

Έχω σημερινή φώτο, αλλά μάλλον από όσα λες, δεν παίζει ρόλο αυτό. Ο υπάλληλος παίζει.

Καλύτερα οnline αιτηση ή τηλεφωνικά;

1 λεπτό πριν, physnik είπε

Καλύτερα οnline αιτηση ή τηλεφωνικά;

και online να την κάνεις , πάλι δε γλυτώνεις το τηλέφωνο (για ενημέρωση των όρων )

14 λεπτά πριν, Titarasaudi είπε

Τελικά γνωρίζουμε κάτι γι' αυτό; 

Τον Δεκέμβριο κανονικά οι ήδη ανακοινωθείσες, καλές τιμές. Η νέα σύμβαση θα ισχύει απο Ιανουάριο..

Sorry αλλά στην αίτηση έχει διάρκεια σύμβασης για 12 μήνες. Οκ. Αυτό τώρα δεν ισχύει. Αν και δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει αυτό, αφού δεν έχει ρήτρα αποχώρησης. 

Έστω ότι καθυστερεί η μετάβαση, και γίνεται ας πούμε κατα τις 10/12.
Στο τέλος του Δεκεμβρη θα πρέπει να επιλέξουμε πρόγραμμα.
Αν θελήσουμε να φύγουμε πριν το τέλος Δεκεμβρίου (και επομένως δεν κλείσουμε μήνα στο Smart)
γιατι, ας πούμε, ότι μας δεσμεύει η ΕΛΠΕ στα νέα προγράμματα από 1/1/24 για ένα χρόνο (αφού η κατάσταση είναι φλου και κανείς δεν είναι σίγουρος για τίποτε σχετικά με το τι θα γίνει), τότε το δώρο των 100€, προφανώς δε θα το πάρουμε. Σωστά;
Ή καθόμαστε, κλείνουμε το μήνα στο Smart και αλλάζουμε όπου θέλουμε, αφού το smart είναι κυμαινόμενο, και απλώς μετριάζεται λίγο το κέρδος από τα 100€;

1 λεπτό πριν, physnik είπε

Sorry αλλά στην αίτηση έχει διάρκεια σύμβασης για 12 μήνες. Οκ. Αυτό τώρα δεν ισχύει. Αν και δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει αυτό, αφού δεν έχει ρήτρα αποχώρησης. 

το νόημα είναι στους υπόλοιπους όρους

2 λεπτά πριν, physnik είπε

, ας πούμε, ότι μας δεσμεύει η ΕΛΠΕ στα νέα προγράμματα από 1/1/24 για ένα χρόνο (αφού η κατάσταση είναι φλου και κανείς δεν είναι σίγουρος για τίποτε σχετικά με το τι θα γίνει),

δεν έχουν δέσμευση τα κυμαινόμενα , θα χαζέψω στο τέλος

3 λεπτά πριν, physnik είπε

Αν θελήσουμε να φύγουμε πριν το τέλος Δεκεμβρίου (και επομένως δεν κλείσουμε μήνα στο Smart)
....

τότε το δώρο των 100€, προφανώς δε θα το πάρουμε. Σωστά;

κανονικά το παίρνεις και μάλιστα αν μείνει υπόλοιπο πρέπει να τα βάλουν σε λογαριασμό σου

δεν ξέρω γιατί έγραψες " κλείσουμε μήνα στο Smart" , έχει κάποιον τέτοιο όρο ????

@korakiosΤι προτείνεις για όσους από εμας έχουμε ξεμείνει στο HERON GENEROUS HOME;

Αλλαγή σε GENEROUS GUARANTEE με 0,17 τώρα και έπειτα 0,22 ή σε σταθερό HOME FIX όσο είναι ακόμη στα 0,16 εφόσον φαίνεται πως θα πάει σύντομα στα 0,52;

1 λεπτό πριν, korakios είπε

το νόημα είναι στους υπόλοιπους όρους

δεν έχουν δέσμευση τα κυμαινόμενα , θα χαζέψω στο τέλος

κανονικά το παίρνεις και μάλιστα αν μείνει υπόλοιπο πρέπει να τα βάλουν σε λογαριασμό σου

δεν ξέρω γιατί έγραψες " κλείσουμε μήνα στο Smart" , έχει κάποιον τέτοιο όρο ????

Όχι δεν έχει. Στον  1ο λογαριασμό λέει. Απλά μήπως υπάρχει κάτι που δεν είδα.

44 λεπτά πριν, BigJim34 είπε

Μόλις μου είπαν από elpedison ότι δεν δικαιούμαι σε μια παροχη μου τα 100 ευρώ με αλλαγη απο value σε smart!

Με πήγαιναν για ωρα από το ένα τμήμα στο άλλο...παμε για ΗΡΩΝ ?

Τελειωσαν τα κατοσταρικα?

Ξαναπαρε μέχρι να βρεις τον υπάλληλο που θα στο κάνει άμεσα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...