Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα ισχυει το 0,17 για το GUARANTEE ή ειναι 0,22?

Σκεπτομαι οτι το πιο ασφαλες ειναι να τους παρω τηλ να βαλουν τα 8ε παρα να παω σε ενα σταθερο που δε θα μπορω να φυγω μετα

Επεξ/σία από adi32
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 λεπτά πριν, korakios είπε

έχει αναφερθεί οτι αν ο υπάλληλος πατήσει κουμπί που βάζει το ΔΕΔΔΗΕ για επιτόπια θα κάνεις πάνω απο 10 μέρες (παθών όπως και άλλοι)

Και σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται; Χάνουμε κάτι; 

Ρωτάω σχετικά με το μήνα παραμονής για το κατοστάρικο. Αν καθυστερήσει θα κλείσουμε μήνα μέσα στο Γενάρη. Υπάρχει περίπτωση να χάσουμε κάτι σχετικά με τα προγράμματα που θα βγουν; 

11 λεπτά πριν, energy52 είπε

Μου ηρθε κι εμενα το γνωστο mail απ τον Ηρων για την αλλαγη απο 01-01-24 κι οτι με συμφερει να μεινω guarantee..Εννοεις θα παει 0,22 απο Γεναρη, τοσο πανω; αρα τον ηπιαμε...

μπορεί να βάλει χέρι η ΡΑΕ , όσο απίστευτο και να σου/σας ακούγεται το έχει κάνει στο παρελθόν , φυσικά μην περιμένετε να στείλω email , ανοίξτε αίτημα στο myrae και όποιος έχει όρεξη email στο τμήμα καταναλωτών της ΡΑΕ

• Thanks 1

11 λεπτά πριν, adi32 είπε

Σκεπτομαι οτι το πιο ασφαλες ειναι να τους παρω τηλ να βαλουν τα 8ε παρα να παω σε ενα σταθερο που δε θα μπορω να φυγω μετα

Με βάση όσα λένε στο τηλ. κέντρο το 0,22 απο Ιανουάριο

10 λεπτά πριν, adi32 είπε

quantum entanglement οι τιμές , ισχύουν και οι 2 τιμές ταυτόχρονα , πρέπει να κάνεις μέτρηση πρώτα...

1 λεπτό πριν, MICHAILKON είπε

Με βάση όσα λένε στο τηλ. κέντρο το 0,22 απο Ιανουάριο

στα τηλέφωνα ξέρεις τι παίζει .....

• Like 1

1 λεπτό πριν, korakios είπε

ισχύουν και οι 2 τιμές ταυτόχρονα , πρέπει να κάνεις μέτρηση πρώτα...

τι εννοεις?

Τελικα εσυ τι αποφασισες πες που εισαι ο πλεον ειδικος 😀

13 λεπτά πριν, physnik είπε

Και σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται; Χάνουμε κάτι; 

Ρωτάω σχετικά με το μήνα παραμονής για το κατοστάρικο. Αν καθυστερήσει θα κλείσουμε μήνα μέσα στο Γενάρη. Υπάρχει περίπτωση να χάσουμε κάτι σχετικά με τα προγράμματα που θα βγουν; 

απλά φορτώνεσαι κιλοβατώρες στον προηγούμενο πάροχο , αλλά παίζει απλά ο υπάλληλος να πει οτι βγήκε για καταμέτρηση και να πήρε την ένδειξη της φωτό και η ημερομηνία μετάβασης να είναι αυτή που έστειλε ο νέος πάροχος . Θα φανεί

Μόλις τώρα, adi32 είπε

τι εννοεις?

Τελικα εσυ τι αποφασισες πες που εισαι ο πλεον ειδικος 😀

εγώ την έκανα απο Ηρών , δε με καίει το θέμα

2 λεπτά πριν, korakios είπε

quantum entanglement οι τιμές , ισχύουν και οι 2 τιμές ταυτόχρονα , πρέπει να κάνεις μέτρηση πρώτα...

στα τηλέφωνα ξέρεις τι παίζει .....

Περιμένω και απάντηση στο mail που έστειλα εχθές σχετικά με το ίδιο θέμα, όμως απαντάνε εντός 3 εργάσιμων ημερών. Θέλω να ελπίζω σε καλύτερη απάντηση, είμαι ρομαντικός..αχαχαχαχαχα

Spoiler
Spoiler

1 λεπτό πριν, MICHAILKON είπε

Περιμένω και απάντηση στο mail που έστειλα εχθές σχετικά με το ίδιο θέμα, όμως απαντάνε εντός 3 εργάσιμων ημερών.

μηνών ίσως 😛

κοίτα , αν πάρεις απάντηση οτι ισχύει ότι υπέγραψες αρχικά ,κομπλέ , βασικά με την έννοια οτι αν κάτσει στραβή θα έχεις ένα πάτημα , αλλιώς αν βρήκαν παραθύρι για παράνομες αλλαγές όρων μόνο μέσω ΣτΚ/myrae

Η νομοθεσία λέει 10 εργάσιμες αλλά είδαμε πόσο εφαρμόζεται γενικότερα , άρα περίμενε μέχρι Δευτέρα το πολύ

• Like 1

Μόλις μου είπαν από elpedison ότι δεν δικαιούμαι σε μια παροχη μου τα 100 ευρώ με αλλαγη απο value σε smart!

Με πήγαιναν για ωρα από το ένα τμήμα στο άλλο...παμε για ΗΡΩΝ ?

Τελειωσαν τα κατοσταρικα?

5 ώρες πριν, Titarasaudi είπε

Συγγνώμη μια ερώτηση παιδιά γιατί δεν το κατάλαβα! 

Όσοι είμαστε στο generous Guarantee Home του Ηρων με τι τιμή κιλοβατώρας θα χρεωθουμε τον Δεκέμβριο; Με τα 0.0693 που είχε ανακοινωθεί ή με ανεβασμένες τιμές; 

Τελικά γνωρίζουμε κάτι γι' αυτό; 

17 ώρες πριν, tolis1186 είπε

Καλησπέρα.. Και εγώ έλαβα σήμερα ακριβώς το ίδιο μειλ. Έχω το πρόγραμμα Ηρων generous Guarantee Home. Όχι το bonus το σκέτο αν και δεν ξέρω ποια είναι η διάφορα... Και μου έστειλαν το μειλ να διαλεξω αν θέλω να μείνω στο ίδιο η να παω στο basic home.. 

Δεν ξέρω τι να κάνω... Λέω να περιμένω προς το παρόν μπας και βγάλουν τπτ τιμές τον Δεκέμβριο και γίνουν λίγο πιο κατανοητά όλα.. 

Ερώτηση: αν πάμε στο πράσινο πχ θα μπορέσουμε στο μέλλον μετά από 3-4 μήνες ας πούμε να πάμε σε κίτρινο διαλέγοντας κάποιο πρόγραμμα που θα τρέχει τότε όπως αυτό που είμαστε τώρα; η και το ανάποδο; αν διαλέξουμε το κίτρινο να πάμε σε πράσινο; 

Ξέρω στο μπλε είναι φιξ για όσο κρατάει η σύμβαση δεν πας πουθενά. Στα άλλα; 

Φίλε μου νομίζω πως βγήκαν οι τιμές Δεκεμβρίου και είναι σχεδόν ίδιες με Νοέμβρη.Εγω θα περιμένω γιατί διακρινω ένα θολό τοπίο μπροστά και οδεύουμε προς το άγνωστο με βάρκα την ελπίδα!Τώρα όσο για τους χρωματισμούς ούτε αυτός που το σκέφτηκε όλο αυτό δεν βγάζει άκρη...

3 λεπτά πριν, BigJim34 είπε

Μόλις μου είπαν από elpedison ότι δεν δικαιούμαι σε μια παροχη μου τα 100 ευρώ με αλλαγη απο value σε smart!

Με πήγαιναν για ωρα από το ένα τμήμα στο άλλο...παμε για ΗΡΩΝ ?

Τελειωσαν τα κατοσταρικα?

ψάξε άλλον υπάλληλο , έπαιξες το χαρτί του οτι "φεύγω?"

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...