Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Volterra forward για το σπίτι, είδα πως μου χρεώνουν όλες τις kwh στην ημερήσια κατανάλωση ενώ στην αίτηση που έχω αναγράφει χρέωση ημερήσια νυχτερινή. Επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν πως από το 1/8/2022 είναι ενιαία η χρέωση γιατι καταργήθηκε η ρήτρα αναπροσαρμογής. Ισχύει κάτι τέτοιο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, korakios είπε

τότε αρχίζουμε τα κλασσικά , στείλε emal ρωτώντας για το αν θα αλλάξουν τα όρια , και για κάθε αρνητική απάντηση πας σταδιακά 

ΣτΚ και μετά απο ΣτΚ , myrae με το πόρισμα του ΣτΚ και μετά τηλ και email στο info της ΡΑΕ υπόψιν τμήματος καταναλωτών και μετά Γενική Γραμματεία Καταναλωτή με Συνήγορο του Πολίτη  

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

αν έχεις λεφτά και χρόνο για σκότωμα εννοείται εξώδικα και δικαστικώς κατά πάροχου , ΡΑΕ και Γραμματείας

ειδικά σε αυτήν την περίπτωση δε θα έπρεπε , και να φύγεις κάνε μια αναφορά στη ΡΑΕ απλά να υπάρχει

μπορεί να τα ξύνουν με γκασμά στο myrae , αλλά βλέπουν τι παίζει και που και που κάνουν παρεμβάσεις (κατόπιν εορτών και αφού τρώνε τα λεφτά οι πάροχοι)

@korakiosπιστεύεις ότι αξίζει να το κηνυγήσω; Δεν μου έχουν στείλει καν email για 2 παροχές που έχω το guarantee πληρώνοντας έξτρα 8 ευρώ συνδρομή, ούτε και σε γνωστό μου έχουν στείλει email ενώ έχει κι αυτός ενεργοποιημένη τη χρέωση. Σε κάθε περίπτωση πραγματικά θέλω να το κηνυγήσω.

Δεν ξέρω επίσης τι να κάνω, να περιμένω mail τους με ενημέρωση ώστε να έχω και γραπτά αυτό που μου είπαν στο τηλέφωνο; 

Επεξ/σία από HAthinaia

2 λεπτά πριν, caveneo είπε

Volterra forward για το σπίτι, είδα πως μου χρεώνουν όλες τις kwh στην ημερήσια κατανάλωση ενώ στην αίτηση που έχω αναγράφει χρέωση ημερήσια νυχτερινή. Επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν πως από το 1/8/2022 είναι ενιαία η χρέωση γιατι καταργήθηκε η ρήτρα αναπροσαρμογής. Ισχύει κάτι τέτοιο;

welcome to earth 😂🤣

5 λεπτά πριν, korakios είπε

τότε αρχίζουμε τα κλασσικά , στείλε emal ρωτώντας για το αν θα αλλάξουν τα όρια , και για κάθε αρνητική απάντηση πας σταδιακά 

ΣτΚ και μετά απο ΣτΚ , myrae με το πόρισμα του ΣτΚ και μετά τηλ και email στο info της ΡΑΕ υπόψιν τμήματος καταναλωτών και μετά Γενική Γραμματεία Καταναλωτή με Συνήγορο του Πολίτη  

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

αν έχεις λεφτά και χρόνο για σκότωμα εννοείται εξώδικα και δικαστικώς κατά πάροχου , ΡΑΕ και Γραμματείας

Στην ουσία το email που έλαβα είναι η ενημέρωση και αποδοχή αν θελω των ορίων guarantee από 0,17 σε 0,18 αλλιώς θα θα πάω basic με 0.22.Το 8ευρω δεν το έδωσα ούτως ή άλλως της συνδρομής.

4 λεπτά πριν, HAthinaia είπε

@korakiosπιστεύεις ότι αξίζει να το κηνυγήσω; Δεν μου έχουν στείλει καν email για 2 παροχές που έχω το guarantee πληρώνοντας έξτρα 8 ευρώ συνδρομή, ούτε και σε γνωστό μου έχουν στείλει email ενώ έχει κι αυτός ενεργοποιημένη τη χρέωση. Σε κάθε περίπτωση πραγματικά θέλω να το κηνυγήσω.

αξίζει αρκεί να το πάρεις χαλαρά , αν είναι να παίρνεις στα σοβαρά τις γελοίες απαντήσεις που θα δίνουν και να χαλιέσαι , άστο , το πολύ πολύ ανοίγεις κατευθείαν στο myrae και όταν απαντήσουν με παπάντζες απαντάς οτι δε συμφωνείς και το αφήνεις στην κρίση της ΡΑΕ (και μένει το αίτημα να στοιχειώσει)

Μόλις τώρα, doom26 είπε

Στην ουσία το email που έλαβα είναι η ενημέρωση και αποδοχή αν θελω των ορίων guarantee από 0,17 σε 0,18 αλλιώς θα θα πάω basic με 0.22.Το 8ευρω δεν το έδωσα ούτως ή άλλως της συνδρομής.

άλλο το basic , και άλλο η αλλαγή απο 0,17 σε 0,22 ,το 0,18 δεν ξέρω τι είναι , ξαναπόσταρε αν μπορείς με καλύτερη διατύπωση μιας και έγινε μιξάζ χρεώσεων/προγραμμάτων

• Thanks 1

8 λεπτά πριν, HAthinaia είπε

Δεν ξέρω επίσης τι να κάνω, να περιμένω mail τους με ενημέρωση ώστε να έχω και γραπτά αυτό που μου είπαν στο τηλέφωνο; 

ζητάς γραπτή απάντηση μέσω email , ο Ηρών όμως ποτέ δεν απαντά (για ευνόητους λόγους) και παίρνει τηλέφωνα , εσύ απλά το κλείνεις και αν μετά απο 5 μέρες δεν απαντήσουν άνοιξε στο myrae (ή πάρτο απο την αρχή με ΣτΚ)

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Guurante όνομα και πράγμα. Εγγύηση λέμε χαχαχαχα. 

Εγώ προσωπικά ήμουν elpedison economy μου εκδόθηκε λογαριασμός-47 ευρώ. Απο την παρασκευή έχω κάνει αίτηση στον Ήρων για να πάω στο guarante. Παίρνω το 50 ευρώ και βουρ ξανά για elpedison να πάρω και το 100 ευρώ + τα 47 από τον πιστωτικό. 

Θα μπω ελπεντισον Σμαρτ με 130 ευρώ πιστωτικό και με κατανάλωση max 150kwh τον μήνα. Ε ποσό να έρθει πια o λογαριασμός στo smart;

Δάσκαλε Κορακιε γίνεται αυτό που σκέφτομαι ε; Αν ξαναπαω ελπεντισον μέσα στον Δεκέμβρη μετά απο Ήρων δεν παίρνω το 100 ευρώ + το πιστωτικό που είχα πριν;

Επεξ/σία από Sayonaras
  • Like 1

1 λεπτό πριν, caveneo είπε

Τότε ο παππούς δίπλα μου που έχει protergia χωρίς ρήτρα, πως έχει ημερήσια και νυχτερινή!

έχεις μείνει πραγματικά πολύ πίσω

δες για ~18μήνες τις τιμές , για προτέργια που είπες

https://www.protergia.gr/el/pricesres

και volterra με τις ακριβές τιμές που ξέμεινες

https://www.volterra.gr/xreoseis-energeias/

θα σου έλεγα να δεις και το excel με το ιστορικό τιμών  αλλά δεν έχει νόημα , ότι έγινε έγινε , κλείσε και εσύ κανα σταθερό πρόγραμμα καλύτερα

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, korakios είπε

αξίζει αρκεί να το πάρεις χαλαρά , αν είναι να παίρνεις στα σοβαρά τις γελοίες απαντήσεις που θα δίνουν και να χαλιέσαι , άστο , το πολύ πολύ ανοίγεις κατευθείαν στο myrae και όταν απαντήσουν με παπάντζες απαντάς οτι δε συμφωνείς και το αφήνεις στην κρίση της ΡΑΕ (και μένει το αίτημα να στοιχειώσει)

Εγώ ακόμα περιμένω τη ΡΑΕ να πάρει θέση στην εφαρμογή της ρητρας ανάπροσαρμογης από τη ΔΕΗ χωρίς τις 60 μέρες προηγούμενης ειδοποίησης.Στο myrae ελαβα μονο τις τυποποιημενες απαντησεις του παροχπυ περι ειδοποιησης στο site τους....ο δε ΣτΚ τα είχε βρει όλα συννομα (πρέπει να ήμουν ο μόνος που έλαβε τέτοια απάντηση,παρα και την ένσταση μου στον αρμόδιο εισηγητή περι μη ατομικης μου ειδοποίησης)

Επεξ/σία από messinia3

1 λεπτό πριν, messinia3 είπε

Εγώ ακόμα περιμένω τη ΡΑΕ να πάρει θέση στην εφαρμογή της ρητρας ανάπροσαρμογης από τη ΔΕΗ χωρίς τις 60 μέρες προηγούμενης ειδοποίησης....ο δε ΣτΚ τα είχε βρει όλα συννομα (πρέπει να ήμουν ο μόνος που έλαβε τέτοια απάντηση,παρα και την ένσταση μου στον αρμόδιο εισηγητή)

το θυμάμαι , ο άχρηστος στο ΣτΚ ελπίζω να έφυγε (και όντως πέτυχες περιπτωσάρα )

16 λεπτά πριν, HAthinaia είπε

πιστεύεις ότι αξίζει να το κηνυγήσω;

το έψαχνα πριν , ίδια περίπτωση είναι σχεδόν , απλά στην NRG η τιμή ήταν σταθερή αντί τώρα με Ηρών που έχει όριο

διάβασε να καταλάβεις , μάλιστα τότε τα κυμαινόμενα (παράνομα) είχαν και ρήτρα αποχώρησης

https://www.insomnia.gr/forums/topic/774357-αύξηση-της-χρέωσης-fixed-απο-nrg/

Το σταθερό πρόγραμμα του Ήρων αν το ενεργοποιήσω λέτε να ισχύσει ή θα αλλάξουν πάλι τους όρους όπως έκαναν παλιότερα και όπως διαβάζω σήμερα για το Guarantee;

Χθες έκανα το Generous Guarantee Home Bonus χωρίς τα επιπλέον 8€ προστασίας.

1 λεπτό πριν, greekparot είπε

Πήρε κάποιος τους πόντους από το go4more της ελπεντισον;

https://www.insomnia.gr/search/?q=πόντους&quick=1&item=796374&type=forums_topic&sortby=newest

https://www.insomnia.gr/search/?q=go4more&quick=1&item=796374&type=forums_topic&sortby=newest

κράτα τα λινκ και κάνε αναζήτηση ανα Χ μέρες

1 λεπτό πριν, knight666 είπε

Το σταθερό πρόγραμμα του Ήρων αν το ενεργοποιήσω λέτε να ισχύσει ή θα αλλάξουν πάλι τους όρους όπως έκαναν παλιότερα και όπως διαβάζω σήμερα για το Guarantee;

Χθες έκανα το Generous Guarantee Home Bonus χωρίς τα επιπλέον 8€ προστασίας.

το σταθερό έχει όρο που κρατά 12μηνο πάγιο και βασική τιμή , το τι θα κάνουν άγνωστο

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...