Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 λεπτά πριν, jasonas21 είπε

ωπα.... στο excelακι ειναι η τιμη με την συνεπεια της? 😂

ναι , όλες οι τιμές , το καταλαβαίνεις αν είναι μαθηματική πράξη το κελί ή , αν δεν έχει έκπτωση , σκέτος αριθμός

Τουλάχιστον , μαζί με άλλα παραδείγματα καταλαβαίνουμε οτι αρκετοί έχουν ξεμείνει σε παλιά προγράμματα και βγαίναν τα λεφτά για τα νέα φθηνά

5 λεπτά πριν, POUARO είπε

Τι κανουνε τωρα? απο 0,09  παει 0,18? και που το ξερουν αφου οι τιμες ειναι μεταβλητες?

αποφάσισε πρώτα τη γραμματοσειρά και μετά 😛

διάβασε τις τελευταίες σελίδες , στο email γράφει με υπολογισμό μέσου όρου του έτους (για τη χρονική περίοδο Ιανουαρίου – Οκτωβρίου 2023.)

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οποτε @iliata2410 ακομα και με 25% εκπτωση πληρωνεις 2,5 φορες περισσοτερα απο το φθηνότερο της ιδιας εταιρειας...

οντως αν δεν το ψαχνεις καθε μηνα καλυτερα να πας σε σταθερο

@korakios Έχω μια ερώτηση : Θέλω να βάλω τον πατέρα μου σε επαγγελματικό Γ21. Τώρα έχει NRG Electricity 4Business 1 -30%. Προσπάθησα να τον βάλω στο NRG pass 4Business και μου είπανε ότι αυτό είναι για νέους πελάτες. Τελικά είπα να κάνω αίτηση για Ελίν Power On! Business Easy βάση των τιμών του τελευταίου pdf. Παρατήρησα όμως το εξής: η Ελίν αναφέρει 150 ευρώ εγγύηση χωρίς πάγια εντολή. Έστω ότι βάλω πάγια εντολή αλλά πηγαίνει ο πατέρας μου και το πληρώνει (εμπρόθεσμα) σε ταμείο τραπέζης ή σούπερ μάρκετ, θα υπάρξει πρόβλημα ; Φοβάμαι μήπως αρχίσουν και μας χρεώνουν ότι να ναι.

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση σου.

Μόλις τώρα, keleystis είπε

Έστω ότι βάλω πάγια εντολή αλλά πηγαίνει ο πατέρας μου και το πληρώνει (εμπρόθεσμα) σε ταμείο τραπέζης ή σούπερ μάρκετ, θα υπάρξει πρόβλημα ;

όχι

1 λεπτό πριν, keleystis είπε

Προσπάθησα να τον βάλω στο NRG pass 4Business και μου είπανε ότι αυτό είναι για νέους πελάτες.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/796374-εναλλακτικοί-πάροχοι-ενέργειας-αποκλειστικά-και-μόνο/?do=findComment&comment=59810357

Υπόψιν όλα αλλάζουν απο το νέο έτος , άρα ειδικά οι επαγγελματίες (που έχουν γερές καταναλώσεις) να είναι σε εγρήγορση

1 λεπτό πριν, lsk1977 είπε

Εμένα μου έστειλε email ο ΗΡΩΝ , άσχετα που είμαι 1 μήνα στην nrg! 😛

Και σε εμένα εστειλε χωρις να ειμαι πελατης τους, ετσι οπως τα εχουν κανει με τις μηχανογραφησεις τους πιστευω στελνουν σε πελατες τουλαχιστον 2-3 μηνων και πισω για να ειναι καλυμμενοι.

37 λεπτά πριν, jasonas21 είπε

οντως αν δεν το ψαχνεις καθε μηνα καλυτερα να πας σε σταθερο

απο το νέο έτος ομως΄ δέν θα μπορείς κάθε λιγο να αλλάζεις πρόγραμμα δίοτ θα ισχίουν συμβόλαια.

• Confused 2

12 λεπτά πριν, iliata2410 είπε

απο το νέο έτος ομως΄ δέν θα μπορείς κάθε λιγο να αλλάζεις πρόγραμμα δίοτ θα ισχίουν συμβόλαια.

θα μπορείς να πηγαίνεις σε όποιο θες  , μόνο τα σταθερά έχουν δέσμευση , γιαυτό σου λέω κλείσε σε σταθερό μιας και θέλει να γνωρίζεις κάποια πράγματα

3 ώρες πριν, korakios είπε

αυτό δεν το ξέρεις , αν βλέπεις οτι η χοντρική παραμένει χαμηλά τότε ξέρεις οτι συμφέρει

αν εκτοξευτεί πας σε πράσινο που έχει ακριβότερη τιμή αλλά ορίζεται απο προηγούμενη χοντρική άρα στο σύνολο θα βγαίνει φθηνότερα

μάλλον , αλλά κάτσε να δούμε τι θα παίζει (ή και τι δε θα παίζει πχ να akrib;ynei ο Ηρών το Fix 😛)

δε νομίζω να ενεργοποίησε κανένας τη συνδρομή , δεν έχει και νόημα

Εγώ είχα ενεργοποιήσει τη συνδρομή παιδιά, μίλησα μαζί τους στο τηλέφωνο πριν 2 ώρες περίπου και μου είπαν ότι και για εμένα θα πάει στα 0,22 ανώτατη τιμή και τους είπα σας ευχαριστώ, έχετε κάποια αντιπροσφορά για να μην πάω στην Ελπέ να πάρω το 100άρικο; Και θα με πάρουν αύριο. Θα ενημερώσω το φόρουμ αν θα μου κάνουν κάποιο δώρο έξτρα, αλλά αυτό που έκαναν ήταν απαράδεκτο και για όσους πληρώνουμε ήδη συνδρομή.

15 λεπτά πριν, doom26 είπε

Έχω ένα μήνα που πήγα από ΔΕΗ σε Ήρωνα 

τότε αρχίζουμε τα κλασσικά , στείλε emal ρωτώντας για το αν θα αλλάξουν τα όρια , και για κάθε αρνητική απάντηση πας σταδιακά 

ΣτΚ και μετά απο ΣτΚ , myrae με το πόρισμα του ΣτΚ και μετά τηλ και email στο info της ΡΑΕ υπόψιν τμήματος καταναλωτών και μετά Γενική Γραμματεία Καταναλωτή με Συνήγορο του Πολίτη  

Spoiler

αν έχεις λεφτά και χρόνο για σκότωμα εννοείται εξώδικα και δικαστικώς κατά πάροχου , ΡΑΕ και Γραμματείας

1 λεπτό πριν, HAthinaia είπε

Εγώ είχα ενεργοποιήσει τη συνδρομή παιδιά, μίλησα μαζί τους στο τηλέφωνο πριν 2 ώρες περίπου και μου είπαν ότι και για εμένα θα πάει στα 0,22 ανώτατη τιμή και τους είπα σας ευχαριστώ, έχετε κάποια αντιπροσφορά για να μην πάω στην Ελπέ να πάρω το 100άρικο; Και θα με πάρουν αύριο. Θα ενημερώσω το φόρουμ αν θα μου κάνουν κάποιο δώρο έξτρα, αλλά αυτό που έκαναν ήταν απαράδεκτο και για όσους πληρώνουμε ήδη συνδρομή.

ειδικά σε αυτήν την περίπτωση δε θα έπρεπε , και να φύγεις κάνε μια αναφορά στη ΡΑΕ απλά να υπάρχει

μπορεί να τα ξύνουν με γκασμά στο myrae , αλλά βλέπουν τι παίζει και που και που κάνουν παρεμβάσεις (κατόπιν εορτών και αφού τρώνε τα λεφτά οι πάροχοι)

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...