Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, jasonas21 είπε

Παντως αν στα κιτρινα αλλαζει η τιμη καθε μερα, επισης δεν συμφερει

αυτό δεν το ξέρεις , αν βλέπεις οτι η χοντρική παραμένει χαμηλά τότε ξέρεις οτι συμφέρει

αν εκτοξευτεί πας σε πράσινο που έχει ακριβότερη τιμή αλλά ορίζεται απο προηγούμενη χοντρική άρα στο σύνολο θα βγαίνει φθηνότερα

3 λεπτά πριν, jasonas21 είπε

.. @korakios μηπως συμφερει να επιστρεψουμε στα σταθερα με την νεα χρονια?

μάλλον , αλλά κάτσε να δούμε τι θα παίζει (ή και τι δε θα παίζει πχ να akrib;ynei ο Ηρών το Fix 😛)

5 λεπτά πριν, jasonas21 είπε

παντως αν όντως ισχυει οτι απο 0,18 το πηγαν 0,22 ενω πληρωνεις συνδρομη μεγαλη απατεωνια και αποτυχια! Δηλαδη οποτε γουσταρουν σου αλλαζουν το οριο χωρις να το παρεις χαμπαρι και πληρωνεις απο πανω και την συνδρομη...

δε νομίζω να ενεργοποίησε κανένας τη συνδρομή , δεν έχει και νόημα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

είμαι GENEROUS GUARANTEE HOME BONUS και μου ήρθε το email για να με ενημερώσει πως από 17 λεπτά που ήταν η ασφάλεια των 8 ευρώ θα πάει 18 λεπτα?θα πέσει κλάμα από 1/1/24…ψάχνω πλυντήριο που να λειτουργεί χωρίς ρεύμα!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, doom26 είπε

είμαι GENEROUS GUARANTEE HOME BONUS και μου ήρθε το email για να με ενημερώσει πως από 17 λεπτά που ήταν η ασφάλεια των 8 ευρώ θα πάει 18 λεπτα?

0,22 , δεν είναι σίγουρο , διάβασε προηγούμενες σελίδες και ενημέρωσέ μας εδώ για την απάντηση

edit βιάστηκα , νόμιζα πήρες το κλασσικό email απο το basic  , πότε μπήκες στο guarantee ?

edit2 : τα έμπλεξες

Αναφορά σε κείμενο

Ε3.4 Συμφωνείται ρητά ότι ο Προμηθευτής δύναται να αναπροσαρμόζει τις αριθμητικές τιμές και τις παραμέτρους προσδιορισμού των χρεώσεων του εν θέματι Εμπορικού Προγράμματος μετά τη λήξη της ελάχιστης υποχρεωτικής διάρκειας ισχύος των έξι (6) μηνών από την Ημερομηνία Έναρξης Προμήθειας στο «GENEROUS GUARANTEE HOME»
ή της εκάστοτε διάρκειας ανανέωσης αυτού, κατόπιν προηγούμενης σχετικής έγγραφης ενημέρωσης του Πελάτη, εξήντα (60) ημέρες πριν από την έναρξη ισχύος αυτών, ενώ ο Πελάτης διατηρεί το δικαίωμά του να καταγγείλει τη Σύμβαση Προμήθειας αζημίως.

Επεξ/σία από korakios

23 λεπτά πριν, korakios είπε

αυτό δεν το ξέρεις , αν βλέπεις οτι η χοντρική παραμένει χαμηλά τότε ξέρεις οτι συμφέρει

σε αυτη την περιπτωση ομως πρεπει να τσεκαρεις καθημερινα την τιμη και να κανεις υπολογισμους... πονοκεφαλος😛

2 λεπτά πριν, jasonas21 είπε

σε αυτη την περιπτωση ομως πρεπει να τσεκαρεις καθημερινα την τιμη και να κανεις υπολογισμους... πονοκεφαλος😛

κοίτα , το θέμα είναι να παίζουν δώρα , αλλιώς κοιτάμε για τιμές σταθερών για το νέο έτος

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα Ηρων Guarantee και εδώ και κλασικά μου ήθε και εμένα το μειλ. Τρεις απορείες έχω:

1. Μπορούν να αλλάξουν το 0.17 σε 0.22 (ειδικά για όσους έχουν ενεργοποιήσει την προστασία) (δεν το εχω κάνει) πριν περάσει το εξάμηνο; Θεωρητικά δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται αυτό.

2. Υπάρχει λόγος να κάνουμε κάποια κίνηση τώρα; Πατήσουμε ή όχι την αποδοχή να παραμείνουμε στο Guarantee (Αντι για το Basic), πάλι δεν έχουμε την επιλογή να πάμε σε άλλο πρόγραμμα/ πάροχο πριν την 1/1/24? Η τιμή του Δεκέμβρη για το Guarantee είναι πολύ καλή για να φύγουμε.

3. Τα Guarantee και Basic τι χρώμα ειναι; :P Σταθερά δεν πρέπει να είναι, αρα και μετα την 1/1/24 δεν μπορούμε πρακτικά να φύγουμε όποτε θέλουμε για αλλού;

Edit: Εν τω μεταξύ άλλους όρους διαφημίζει για το Guarantee εδω απο την κεντριλή σελίδα του προγράμματος και άλλους εδώ από το μειλ. Στο ένα λεει 0.17 στο άλλο 0.22, οπότε μάλλον πατώντας ότι θέλουμε να μεινουμε στο Guarantee αποδεχόμαστε και τους νέους όρους.

Επεξ/σία από epir21

26/9 έκανα αίτηση ΕΛΠΕ για 50 +30 δωροκαρτα 28/10 έφυγα για Ήρων και 14/11 ξανά ελπε.

1η ερώτηση. Δε μου εχουν αποστείλει ακομα τη δωροκαρτα και μίλησα πριν λίγο με το κατάστημα και μου λέει κάτι μαμακιες ότι επειδή έφυγα την έχασα. Του είπα ότι έμεινα ένα μήνα σε σας και ότι δεν υπήρχε πουθενά αυτό σαν όρος. Τι ισχύει; 

2η Ερώτηση γιατί δεν μου είναι ξεκάθαρο. Εκανα αίτηση στο elpedison economy plus 14/11 όμως ακόμα δεν έχω μεταφερθεί πλήρως απ τον Ήρων. Να περιμένω να γίνει πλήρης μετάβαση και μετά όπως λέτε αν πάμε στο smart στακαρουν τα δώρα, δλδ 50€+ 50€ go4more από economy +100 από smart? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν καταλαβα σωστα απο 1/1/24 ολοι οι παροχοι θα εχουν ενα ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ πρασινο τιμολογιο? Δηλαδη οτι μετακινηση κανουμε θα ειναι σε αλλη εταιρεια? Εκτος αν παμε σε κιτρινο? (που δεν το βλεπω να μπορει να υπολογιστει ξεκαθαρα)
Και αν ειναι ετσι, ποσο να διαφερει αραγε το πρασινο της μιας απο της αλλης εταιρειας?

Αυτο που με μπερδευει ειναι αυτα τα email που βλεπω, δλδ οσοι παραμεινουν και δεν πανε στο ειδικο, τι χρωμα θα "γινουν"? και ποια η τιμη τους απο 1/1/24 ?

Επεξ/σία από BrunoB

3 ώρες πριν, korakios είπε

άσχετο , πως και ξέμεινες στο πανάκριβο Generous Home ???????

20% έκπτωση συνέπειας σου λέει κάτι; Και από τέλος Νοεμβρίου 25% συμπληρώνω 9 μήνες περίπου. Άρα  ότι και να διαλέξω ένα και το ίδιο έρχεται.Το θέμα μας όμως είναι από το νέο έτος τι θα γίνει.Ειδομεν

• Like 1

Πηρα κι εγω την elpe για να αλλαξω το προγραμμα απο value σε smart,στην πρωτη επικοινωνια μου ειπαν οτι δεν δικαιουμαι τα 100 σαν παλιος πελατης,τους ειπα για Ηρων με εβαλαν στην αναμονη και μετα μ ειπαν οτι οι ιδιοι δεν μπορουν να κανουν τιποτα και θα με καλεσουν σε λιγες μερες απο το αρμοδιο τμημα.Σε ερωτηση μου ποιο ειναι το αρμοδιο τμημα,η απαντηση ηταν το ιδιο που μιλαγαμε εκεινη τη στιγμη🤣

Ειπα να ξαναδοκιμασω σε κανα μισαωρο,λεω στην υπαλληλο θελω να μπω στο smart με τα 100,οκ μου λεει σε 5 λεπτα το ειχε φτιαξει και περιμενω αυριο-μεθαυριο το συμβολαιο(μου ειπε οτι θα αναφερεται και το 100ρικο).

Ενα μεγαλο ευχαριστω στον korakios και τα αλλα παιδια που συνεισφερουν,διαχειριζομαι 6 συνδεσεις και πηρα 80+30δωροεπιταγη+100 για καθε μια

1 ώρα πριν, epir21 είπε

1. Μπορούν να αλλάξουν το 0.17 σε 0.22 (ειδικά για όσους έχουν ενεργοποιήσει την προστασία) (δεν το εχω κάνει) πριν περάσει το εξάμηνο; Θεωρητικά δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται αυτό.

ίδια σελίδα που πόσταρες

1 ώρα πριν, epir21 είπε

2. Υπάρχει λόγος να κάνουμε κάποια κίνηση τώρα;

όχι

1 ώρα πριν, epir21 είπε

3. Τα Guarantee και Basic τι χρώμα ειναι;

κίτρινο και πράσινο αντίστοιχα

1 ώρα πριν, niaou13 είπε

1η ερώτηση. Δε μου εχουν αποστείλει ακομα τη δωροκαρτα και μίλησα πριν λίγο με το κατάστημα και μου λέει κάτι μαμακιες ότι επειδή έφυγα την έχασα. Του είπα ότι έμεινα ένα μήνα σε σας και ότι δεν υπήρχε πουθενά αυτό σαν όρος. Τι ισχύει; 

ΣτΚ και μετά myrae

1 ώρα πριν, BrunoB είπε

Και αν ειναι ετσι, ποσο να διαφερει αραγε το πρασινο της μιας απο της αλλης εταιρειας?

θεωρητικά αρκετά , ανάλογα τη ρήτρα ,πάγια, εκπτώσεις και βασική τιμή

1 ώρα πριν, BrunoB είπε

δλδ οσοι παραμεινουν και δεν πανε στο ειδικο, τι χρωμα θα "γινουν"? και ποια η τιμη τους απο 1/1/24 ?

όσοι δεν πάνε πράσινο θα πάνε κίτρινο με τιμή που θα υπολογίζεται απο την τρέχουσα χοντρική

58 λεπτά πριν, iliata2410 είπε

20% έκπτωση συνέπειας σου λέει κάτι;

ναι , 20% έκπτωση σε κάτι 200% ακριβότερο 😂

59 λεπτά πριν, iliata2410 είπε

Και από τέλος Νοεμβρίου 25% συμπληρώνω 9 μήνες περίπου. Άρα  ότι και να διαλέξω ένα και το ίδιο έρχεται.Το θέμα μας όμως είναι από το νέο έτος τι θα γίνει.Ειδομεν

τα μισά κόστιζαν τα άλλα προγράμματα, ρίξε μια μιατιά στο excel και θα καταλάβεις ....μάλιστα όχι τώρα , αλλά δε σύμφερε απο Ιούνιο και έχουμε τέλη Νοεμβρίου , θα πρότεινα και σένα να κλείσεις σταθερό απο το να ξεμένεις σε πανάκριβα προγράμματα

• Like 2
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, iliata2410 είπε

20% έκπτωση συνέπειας σου λέει κάτι; Και από τέλος Νοεμβρίου 25% συμπληρώνω 9 μήνες περίπου

και παλι σου παει πολυ πιο ακριβα.... το 25% της 0,172 ανα kwh που ειναι το generous home ειναι 0,129/kwh.... το guarantee εχει 0,0693/kwh

Επεξ/σία από jasonas21

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μήνυμα από ΗΡΩΝ

Ενημέρωση Γενικών & Ειδικών Όρων

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε πως τα νέα νομοθετικά μέτρα επιβάλλουν την υποχρεωτική υπαγωγή όλων των Πελατών στα Προγράμματα BASIC, από 1/1/2024 εκτός εάν επιλέξεις να παραμείνεις στο Πρόγραμμά σου. Παρακάτω επισυνάπτονται οι Ειδικοί & Γενικοί Όροι των Προγραμμάτων BASIC καθώς και του υφιστάμενου Προγράμματός σου, όπως αυτοί θα ισχύουν από 1/1/2024. Για να επιλέξεις το πιο συμφέρον Πρόγραμμα για σένα, δες τη σύγκριση του υφιστάμενου Προγράμματός σου με το Πρόγραμμα BASIC.

Επίλεξε το πρόγραμμά σου

Τύπος προγράμματος
Οικιακό πρόγραμμα
Όνομα προγράμματος
GENEROUS GUARANTEE HOME

Σύγκριση προγραμμάτων

Σύγκριση μέσης Τελικής Χρέωσης Προμήθειας συμπεριλαμβανομένων των εκπτώσεων του υφιστάμενου Προγράμματος σας όπως θα ισχύει από 1/1/2024 με το Πρόγραμμα υποχρεωτικής υπαγωγής BASIC, για τη χρονική περίοδο Ιανουαρίου – Οκτωβρίου 2023.

Το Πρόγραμμα στο οποίο θα μεταβείς

BASIC HOME

Μέση Τελική Χρέωση Προμήθειας (€/kWh)

0,21105

Το Πρόγραμμά σου

GENEROUS GUARANTEE HOME

Μέση Τελική Τιμή Προμήθειας (€/kWh)

Συμπεριλαμβανομένων όλων των εκπτώσεων

0,18172

Το πρόγραμμα σου είναι οικονομικότερο κατά

16,1%

Τι μπορείς να κάνεις

Εάν επιθυμείς να παραμείνεις στο Πρόγραμμά σου και μετά την 1/1/2024 και να μην υπαχθείς υποχρεωτικά στο BASIC, επίστρεψε στο μήνυμα που έλαβες και δήλωσε τη βούλησή σου στον αντίστοιχο σύνδεσμο. Ταυτόχρονα σου υπενθυμίζουμε το δικαίωμά σου να ενταχθείς σε άλλο διαθέσιμο Εμπορικό Πρόγραμμα της Εταιρείας μας, υπογράφοντας νέα Αίτηση Προμήθειας ή να αλλάξεις Προμηθευτή, αζημίως.

Τι κανουνε τωρα? απο 0,09  παει 0,18? και που το ξερουν αφου οι τιμες ειναι μεταβλητες?

Επεξ/σία από POUARO

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...