Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

18 λεπτά πριν, korakios είπε

το όριο του Guarantee ? χθες 0,22 έγραφε

@korakiosστο pdf https://www.heron.gr/media/2dpfigsb/eo_generous-guarantee-home.pdf γράφει πάντως "Ε3.3.1 Ανώτατη Τιμή Guarantee: ορίζεται σε 0,170 Ευρώ/kWh, ανεξαρτήτως κατανάλωσης".. δεν ξέρω αν έχει αλλάξει, θα ζητήσω γραπτή απάντηση προσωπικά

22 λεπτά πριν, MICHAILKON είπε

Κοίτα και στα ανεπιθύμητα

Μόνο σε εμένα δεν έχει έρθει mail μάλλον από τον Ήρων 😆 πάντως εγώ τον Νοέμβρη έγινα πελάτης τους στο Guarantee με έξτρα χρέωση 8ευρώ για να μην μπορεί η τιμή της κιλοβατώρας να πάει πάνω από 0,17 από 01/01/2024, οπότε δεν ξέρω αν ενημερώνουν πρώτα τους πιο παλιούς

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

23 hours ago, GREGORYMO said:

Και ΕΓΩ τα ίδια.

Όμως την Τετάρτη 22, με είχε πάρει ο προηγούμενος πάροχος να με ρωτήσει γιατί φεύγω 

Σε μετεφεραν; Εμενα ακομη, περιμενω τον υπαλληλο ΔΕΔΔΗΕ...

13 λεπτά πριν, MICHAILKON είπε

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΩ

ΜΑΙΛ.jpg

παίζει να σου απαντήσουν οτι λήγει ο μηχανισμός κτλ , να ρωτάτε συγκεκριμένα πράγματα καλύτερα :)

Μόλις τώρα, korakios είπε

παίζει να σου απαντήσουν οτι λήγει ο μηχανισμός κτλ , να ρωτάτε συγκεκριμένα πράγματα καλύτερα :)

Ετσι και αλλιώς είμαι και σε chat με αναμονή 83 πελατών όπως αναφέρει, το τηλέφωνο τέλος και αμφιβάλω αν θα απαντήσουν φέτος στο mail...αχαχαχαχαχα  Χαμός θα γίνει όπως συνήθως !!!

2 λεπτά πριν, korakios είπε

Εστειλα και εγω πριν λιγο, φανταζομαι δεν υπαρχει περιπτωση να λαβουμε απαντηση σε λιγοτερο απο 1 βδομαδα με το φορτο που θα πεσει. Φανταζομαι οτι το πιο πιθανο ειναι οτι στην απαντηση θα μας λενε οτι θα τροποποιηθουν οι οροι... guarantee αποτυχια.

• Sad 1

14 λεπτά πριν, HAthinaia είπε

@korakiosστο pdf https://www.heron.gr/media/2dpfigsb/eo_generous-guarantee-home.pdf γράφει πάντως "Ε3.3.1 Ανώτατη Τιμή Guarantee: ορίζεται σε 0,170 Ευρώ/kWh, ανεξαρτήτως κατανάλωσης".. δεν ξέρω αν έχει αλλάξει, θα ζητήσω γραπτή απάντηση προσωπικά

άλλαξε στα 0,22 αν δεις τους νέους όρους που σας στέλνουν με το basic

• Sad 1

1 λεπτό πριν, korakios είπε

άλλαξε στα 0,22 αν δεις τους νέους όρους που σας στέλνουν με το basic

Δεν μου έχει έρθει ακόμα mail αλλά όταν έρθει άμα δω το 0,22 θα φύγω σίγουρα από Ήρων. Εν τέλει με τέτοιες τιμές γιατί να μην μπει κανείς σε σταθερό του ήρων στα 0,16. Όχι ότι η τιμή αυτή είναι χαμηλή, αλλά τέλος πάντων, εδώ που μπλέξαμε τώρα.. 

Με βλέπω να μετακομίζω ελπέ μέσα στον δεκέμβρη και μετά έχει ο Θεός. 

Μόλις τώρα, SotosSW είπε

Εστειλα και εγω πριν λιγο, φανταζομαι δεν υπαρχει περιπτωση να λαβουμε απαντηση σε λιγοτερο απο 1 βδομαδα με το φορτο που θα πεσει. Φανταζομαι οτι το πιο πιθανο ειναι οτι στην απαντηση θα μας λενε οτι θα τροποποιηθουν οι οροι... guarantee αποτυχια.

απο την αρχή που βγήκε το είχαμε αναφέρει οτι παίζει σενάριο όπως έγινε παλιά με NRG , πιστεύω και ελπίζω οτι θα βγάλετε άκρη , μιας και δε γίνεται τροποποίηση όρων πριν του εξαμήνου , εκτός φυσικά να το πετάξουν στο γενικό "λόγω λήξης μηχανισμού"

Και για να λέμε την αλήθεια οι περισσότεροι μπήκατε για τη φθηνή δημοσιευμένη τιμή 😛

Μόλις τώρα, HAthinaia είπε

Δεν μου έχει έρθει ακόμα mail αλλά όταν έρθει άμα δω το 0,22 θα φύγω σίγουρα από Ήρων. Εν τέλει με τέτοιες τιμές γιατί να μην μπει κανείς σε σταθερό του ήρων στα 0,16. Όχι ότι η τιμή αυτή είναι χαμηλή, αλλά τέλος πάντων, εδώ που μπλέξαμε τώρα.. 

Με βλέπω να μετακομίζω ελπέ μέσα στον δεκέμβρη και μετά έχει ο Θεός. 

θα δούμε τα υπόλοιπα τιμολόγια , τα νέα σταθερά κτλ απο Δεκέμβριο , είναι νωρίς ακόμα , εντύπωση μου έκανε που ξεκίνησε ο Ηρών απο τώρα

• Like 1

8 λεπτά πριν, SotosSW είπε

η απόλυτη αποτυχία το guarantee με αυτό που κάναν

7 λεπτά πριν, korakios είπε

απο την αρχή που βγήκε το είχαμε αναφέρει οτι παίζει σενάριο όπως έγινε παλιά με NRG , πιστεύω και ελπίζω οτι θα βγάλετε άκρη , μιας και δε γίνεται τροποποίηση όρων πριν του εξαμήνου , εκτός φυσικά να το πετάξουν στο γενικό "λόγω λήξης μηχανισμού"

Και για να λέμε την αλήθεια οι περισσότεροι μπήκατε για τη φθηνή δημοσιευμένη τιμή 😛

Γιατ8 δε μπορούν απλά να φύγουν και πάνε σε άλλο,πάροχο μέσα στο Δεκέμβριο , αφού ολες οι αλλαγές θα ισχύσουν από 1/1/24 

Στις 27/11/2023 στις 3:54 ΜΜ, panoszavra είπε

Μόλις τώρα έκλεισα το τηλέφωνο με συνεργάτη της elpedison (retention team) και χωρίς πολλά πολλά μου έκανε την μετάβαση από το economy plus στο smart + τα 100Ευρώ. Δεν πρόλαβα να αναφέρω την προσφορά του Ήρωνα και τσουπ...να την η προσφορά. Παραθέτω και το τηλέφωνο 2181818128.

4 ώρες πριν, BrokenExe είπε

Ενημερωτικά, μετά από προτροπή και των υπολοίπων από εδώ μέσα, εγινε αλλαγή από value σε smart στην elpedison και στην σύμβαση που μου έστειλαν ήταν κανονικά τα 100 ευρώ. Πήρα στο 2181818128, ζήτησα την αλλαγή και ρώτησα τι ισχύει για τα 100 ευρώ δώρο. Με έβαλε σε αναμονή λίγα λεπτά και μου είπε ότι το έφτιαξε και θα τα πάρω κανονικά. Χωρίς να αναφέρω αποχώρηση, Ηρων ή οτιδήποτε άλλο. 

Να σημειωθεί ότι από την elpedison είχα πάρει τα 70 ευρώ πριν από ένα μήνα, τα 50+50 πριν 15 μέρες και τώρα τα 100 χωρίς αντίρρηση. Οπότε κυνηγήστε το μην τους τα χαρίσετε! 

Σας έκαναν την αλλαγή από value σε smart (+100ε) απευθείας με την κλήση στο 218 ή σας είπαν πως θα σας καλέσει το αρμόδιο τμήμα;

Έχω δύο γραμμές και στην μία που πήγε elpedison αρχές του μήνα δεν έχει εκδοθεί ακόμα ο λογαριασμός με τα 50ε δώρο. Σε αυτή μήπως να περιμένω να εκδοθεί λογαριασμός ή αν δεχτούν να μου δώσουν τα +100 να περιμένω 150ε έκτπωση στον πρώτο.

8 λεπτά πριν, SofoS@ είπε

Σας έκαναν την αλλαγή από value σε smart (+100ε) απευθείας με την κλήση στο 218 ή σας είπαν πως θα σας καλέσει το αρμόδιο τμήμα;

Έχω δύο γραμμές και στην μία που πήγε elpedison αρχές του μήνα δεν έχει εκδοθεί ακόμα ο λογαριασμός με τα 50ε δώρο. Σε αυτή μήπως να περιμένω να εκδοθεί λογαριασμός ή αν δεχτούν να μου δώσουν τα +100 να περιμένω 150ε έκτπωση στον πρώτο.

Στην ίδια κλήση. 

Εγω δεν περίμενα να εκδοθεί λογαριασμός με τα 50 δώρο, την έκανα κατεθειαν και βλέπουμε. 

31 λεπτά πριν, dimostr είπε

Γιατ8 δε μπορούν απλά να φύγουν και πάνε σε άλλο,πάροχο μέσα στο Δεκέμβριο , αφού ολες οι αλλαγές θα ισχύσουν από 1/1/24 

ναι , απλά κάποιοι δε θέλουν να ασχολούνται με μετακινήσεις και λέγαν να μείνουν στο guarantee

36 λεπτά πριν, HAthinaia είπε

η απόλυτη αποτυχία το guarantee με αυτό που κάναν

αν άλλαξε , περιμένετε πρώτα να δείτε τι θα σας γράψουν

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εμενα που ειμαι guarantee μου ηρθε, αν και σημερα εστειλα για αλλαγη σε smart...

παντως αν όντως ισχυει οτι απο 0,18 το πηγαν 0,22 ενω πληρωνεις συνδρομη μεγαλη απατεωνια και αποτυχια! Δηλαδη οποτε γουσταρουν σου αλλαζουν το οριο χωρις να το παρεις χαμπαρι και πληρωνεις απο πανω και την συνδρομη...

Καλα εκανα και δεν ενεργοποιησα για 2 μηνες την συνδρομη και χαιρομαι που την εκανα και για Ελπε προς το παρον... απο 20 Δεκεμβρη βλεπουμε!

Παντως αν στα κιτρινα αλλαζει η τιμη καθε μερα, επισης δεν συμφερει οποτε μονο πρασινα και μπλε κοιταμε και αυτα αναλογα με τις ρητρες.... @korakios μηπως συμφερει να επιστρεψουμε στα σταθερα με την νεα χρονια?

Επεξ/σία από jasonas21

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...