Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

56 λεπτά πριν, korakios είπε

απλά μου φαίνεται δε θα προλάβω να κάνω τράμπα ξανά για να πάρω το 100ρικο

Μάλλον θα παίρνω τηλ να με περάσουν στην ελπέ με το επιπλέον 100ρικο στο smart

Δηλαδή αν κάνουμε αίτηση σήμερα για ΗΡΩΝ δεν προλαβαίνουμε να ξαναγυρίσουμε ελπε για το 100ρικο?

Επειδή δεν έχει βγει ακόμη ο 1ος λογαριασμός ελπε value με το 50ρικο πιστωτικό που επαιζε, αν πάρω τηλ και μου δωσουν το 100ρικο με αλλαγή συμβολαίου σε smart, υπάρχει πιθανότητα στον 1ο λογαριασμό να έχω 100+50 πιστωτικό? Μου φαίνεται πολύ ουτοπικό για να ναι αληθινό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

4 λεπτά πριν, korakios είπε

άσχετο , πως και ξέμεινες στο πανάκριβο Generous Home ???????

Για όσους είναι στο guarantee και σας ήρθε το email , πάρτε γραπτή απάντηση αν αλλάξαν οι όροι του συμβολαίου και ειδικότερα αν το όριο απο 0,17 πήγε 0,22

Και γω στο Generous Home ειμαι .....

• Sad 1

21 ώρες πριν, DREAMAX είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Μού εστειλε ο Ηρων αυτό το mail και μου λέει  να πατήσω το κουμπάκι για να παραμείνω στο προγραμμα που έχω αλλιώς μπαίνω στο BasicHome  απο 1/1/24. Να περιμένω;

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Screenshot_20231127_182348.jpg

Είμαι και εγώ στο πρόγραμμα guarantee και έλαβα παρόμοιο mail. Δυστυχώς αν διαβάσετε τους ειδικούς όρους, αλλάζουν οι τιμές και αυξάνονται απο Ιανουάριο στο πάγιο όπου απο 5 πάει σε 5,5 ευρώ, και στην ανώτατη τιμή εγγύησης (αν έχεις ενεργοποιήσει) όπου απο 0,18 το πάει σε 0,22 

• Like 1

Όσοι είμαστε στο Generous Guarantee στο μαιλ που μας λέει να επιλέξουμε το πρόγραμμα ή να πάμε αυτόματα στο Basic στους γενικούς όρους του generous guarantee λεει 0,220€/kwh μήπως μας πούνε ότι όταν πατάς εκεί αποδέχεσαι τους νέους όρους του προγράμματος?

Μόλις τώρα, james9tito είπε

Και γω στο Generous Home ειμαι .....

τώρα είδα σε δίπλα φόρουμ άλλο μέλος ξέμεινε στο protect , κρίμα

1 λεπτό πριν, alexmpl είπε

Δηλαδή αν κάνουμε αίτηση σήμερα για ΗΡΩΝ δεν προλαβαίνουμε να ξαναγυρίσουμε ελπε για το 100ρικο?

δεν ξέρω την περίπτωσή σου , σε μένα πάντως αν κάνει 12 μέρες η τράμπα απο τον ένα στον άλλον πάροχο θα με αγχώσει (παίζουν και γιορτές)

2 λεπτά πριν, alexmpl είπε

Επειδή δεν έχει βγει ακόμη ο 1ος λογαριασμός ελπε value με το 50ρικο πιστωτικό που επαιζε, αν πάρω τηλ και μου δωσουν το 100ρικο με αλλαγή συμβολαίου σε smart, υπάρχει πιθανότητα στον 1ο λογαριασμό να έχω 100+50 πιστωτικό? Μου φαίνεται πολύ ουτοπικό για να ναι αληθινό.

κανονικά θα πρεπει να μπουνε τα 150 (και τα 50€ Εθνικής) , προσωπικά θα το επιδιώξω απο το να ρίχνω καντήλια και πω τα κάλαντα στο ΔΕΔΔΗΕ

1 λεπτό πριν, MICHAILKON είπε

Είμαι και εγώ στο πρόγραμμα guarantee και έλαβα παρόμοιο mail. Δυστυχώς αν διαβάσετε τους ειδικούς όρους, αλλάζουν οι τιμές και αυξάνονται απο Ιανουάριο στο πάγιο όπου απο 5 πάει σε 5,5 ευρώ, και στην ανώτατη τιμή εγγύησης (αν έχεις ενεργοποιήσει) όπου απο 0,18 το πάει σε 0,22 

και

2 λεπτά πριν, MorcyGr είπε

Όσοι είμαστε στο Generous Guarantee στο μαιλ που μας λέει να επιλέξουμε το πρόγραμμα ή να πάμε αυτόματα στο Basic στους γενικούς όρους του generous guarantee λεει 0,220€/kwh μήπως μας πούνε ότι όταν πατάς εκεί αποδέχεσαι τους νέους όρους του προγράμματος?

προηγούμενη σελίδα

9 λεπτά πριν, korakios είπε

Για όσους είναι στο guarantee και σας ήρθε το email , πάρτε γραπτή απάντηση αν αλλάξαν οι όροι του συμβολαίου και ειδικότερα αν το όριο απο 0,17 πήγε 0,22

• Like 1
  • Thanks 1

4 λεπτά πριν, korakios είπε

τώρα είδα σε δίπλα φόρουμ άλλο μέλος ξέμεινε στο protect , κρίμα

δεν ξέρω την περίπτωσή σου , σε μένα πάντως αν κάνει 12 μέρες η τράμπα απο τον ένα στον άλλον πάροχο θα με αγχώσει (παίζουν και γιορτές)

κανονικά θα πρεπει να μπουνε τα 150 (και τα 50€ Εθνικής) , προσωπικά θα το επιδιώξω απο το να ρίχνω καντήλια και πω τα κάλαντα στο ΔΕΔΔΗΕ

και

προηγούμενη σελίδα

0,18 είναι τώρα

8 ώρες πριν, kokos23 είπε

περιμένω να δω αναρτήσεις και σχόλια μετά την 1η του μηνός...

αν τώρα γίνονται 100 ποστ σε μια μέρα, μετά την 1η θα γίνονται 1000...

για τόν φίλο που έχει απορίες:

ελπίζω να βοήθησα...

Τα 4 είδη τιμολογίων

Για το νέο ειδικό τιμολόγιο ρεύματος έχουμε 4 είδη:

• Μπλε: σταθερά. Είναι τα τιμολόγια ορισμένου χρόνου, με σταθερή τιμή χρέωσης για όλη την περίοδο της σύμβασης.
  • Πράσινα: ειδικό τιμολόγιο κοινό για όλους τους παρόχους. Οι καταναλωτές που δεν θα έχουν επιλέξει διαφορετικό τιμολόγιο θα μεταπέσουν στο ειδικό του εκάστοτε προμηθευτή, το οποίο είναι ομοιόμορφο για όλους τους παρόχους και διευκολύνει έτσι τη σύγκριση των τιμών μεταξύ προμηθευτών και τη διαφανή και απλοποιημένη πληροφορία των καταναλωτών για τις τιμές των προμηθευτών. Την 1η κάθε μήνα, η τιμή χρέωσης θα ανακοινώνεται στην ιστοσελίδα του εκάστοτε προμηθευτή και θα κοινοποιείται στην ΡΑΑΕΥ.
  • Κίτρινα: κυμαινόμενα. Είναι τα τιμολόγια, τα οποία είναι συνδεδεμένα με την τιμή της χονδρεμπορικής στο Χρηματιστήριο ενέργειας. Τα εν λόγω τιμολόγια διακρίνονται σε δύο βασικές κατηγορίες: i. με τιμολόγηση ex ante (εκ των προτέρων) και ii. με τιμολόγηση ex post (εκ των υστέρων).
  • Πορτοκαλί: δυναμικά. Αφορούν στη δυνατότητα δυναμικής τιμολόγησης, με βάση τις τιμές της αγοράς. Προϋπόθεση για την επιλογή αυτών των τιμολογίων συνιστά η λειτουργία έξυπνου τηλεμετρούμενου μετρητή στην παροχή των καταναλωτών.

Εφ' όσον στα πράσινα θα αλλάζει η τιμή κάθε μήνα (?) και θα ανακοινώνεται στην αρχή του μήνα, άρα όπως τα σημερινά κυμαινόμενα,

τότε στα κίτρινα

α) θα αλλάζει η τιμή κάθε πότε? Κάθε μέρα?
β) η διαφορά των ante & post είναι ότι θα αλλάζει η τιμή (κάθε μέρα? ) αλλά στο πρώτο θα το ξέρεις την ίδια μέρα, ενώ στο δεύτερο θα το μαθαίνεις κατ΄ όπιν εορτής? Τι σημαίνει η τιμολόγηση εκ των προτέρων/υστέρων που γράφουν όλοι αλλά δεν εξηγούν?

ευχαριστώ.

3 ώρες πριν, HAthinaia είπε

Καλησπέρα κι από εμένα. Εγώ είμαι στο Guarantee Home κι έχω επιλέξει και την προστασία τιμής Guarantee +8 ευρώ/μήνα. Δεν μου έχει έρθει καμία ενημέρωση από ΗΡΩΝ προς το παρόν για το τι θα ισχύει για εμένα από αρχές του χρόνου, όπως βλέπω ότι έχει έρθει στους περισσότερους.

Κοίτα και στα ανεπιθύμητα

1 λεπτό πριν, kacey είπε

τότε στα κίτρινα

α) θα αλλάζει η τιμή κάθε πότε? Κάθε μέρα?

Κάθε μέρα

2 λεπτά πριν, kacey είπε

β) η διαφορά των ante & post είναι ότι θα αλλάζει η τιμή (κάθε μέρα? ) αλλά στο πρώτο θα το ξέρεις την ίδια μέρα, ενώ στο δεύτερο θα το μαθαίνεις κατ΄ όπιν εορτής? Τι σημαίνει η τιμολόγηση εκ των προτέρων/υστέρων που γράφουν όλοι αλλά δεν εξηγούν?

μάλλον δε θα ισχύσει , θα κάνει πρόβλεψη μελλοντική και μετά εκκαθάριση , ίδια φάση είναι ουσιαστικά , απλά με εκκαθάριση είναι πιο δύσκολη η επαλήθευση . Αν είναι με ΤΕΑ κομπλέ , αν είναι με ΜΤΑ που κάνει εκκαθάριση ο ΑΔΜΗΕ θα πηγαίνεις στη σελίδα του ΑΔΜΗΕ

1 λεπτό πριν, MICHAILKON είπε

Αρχές Οκτώβρη που υπέγραψα ήταν 0,18

κάνε μια καλή και ξανατσέκαρέ το

https://www.heron.gr/media/2dpfigsb/eo_generous-guarantee-home.pdf

και φυσικά

12 λεπτά πριν, korakios είπε

πάρτε γραπτή απάντηση αν αλλάξαν οι όροι του συμβολαίου και ειδικότερα αν το όριο απο 0,17 πήγε 0,22

• Like 1

Ηρθε σε αλλον απο Ηρων το ενημερωτικό για τα νεα πολύχρωμα τιμολογια; Μονο ενημερωτικο δεν το λες δηλαδη, σε σταυρωνει να πατησεις το κουμπι παραμονης στο GENEROUS HOME BONUS, για να μην πας στο νεο πολυχρωμο προγραμμα BASIC HOME

ΗΡΩΝ.jpg

ΗΡΩΝ ΤΙΜΗ.jpg

12 λεπτά πριν, korakios είπε

Κάθε μέρα

μάλλον δε θα ισχύσει , θα κάνει πρόβλεψη μελλοντική και μετά εκκαθάριση , ίδια φάση είναι ουσιαστικά , απλά με εκκαθάριση είναι πιο δύσκολη η επαλήθευση . Αν είναι με ΤΕΑ κομπλέ , αν είναι με ΜΤΑ που κάνει εκκαθάριση ο ΑΔΜΗΕ θα πηγαίνεις στη σελίδα του ΑΔΜΗΕ

κάνε μια καλή και ξανατσέκαρέ το

https://www.heron.gr/media/2dpfigsb/eo_generous-guarantee-home.pdf

και φυσικά

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΩ

ΜΑΙΛ.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...