Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, για όσους περιμένουν προπληρωμένη κάρτα από ελπε, από τέλη Σεπτέμβρη αίτηση δεν με ενόχλησε κανένας κια πήρα σήμερα στο κατάστημα και ήταν εκει. Οπότε πάρτε κανένα τηλέφωνο στο κατάστημα που κάνατε αίτηση. 

• Thanks 1
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα κι από εμένα. Εγώ είμαι στο Guarantee Home κι έχω επιλέξει και την προστασία τιμής Guarantee +8 ευρώ/μήνα. Δεν μου έχει έρθει καμία ενημέρωση από ΗΡΩΝ προς το παρόν για το τι θα ισχύει για εμένα από αρχές του χρόνου, όπως βλέπω ότι έχει έρθει στους περισσότερους.

Δημοσ.

@korakios Όταν υπέγραψες elpedison, με ποιο τρόπο γράφτηκαν και η ημερήσια και η νυχτερινή ένδειξη στο κουτάκι;

Πχ Κ43000 Μ12000 ;

Ή μήπως δε γράφτηκε νυχτερινή ένδειξη και γι'αυτό σου έχει κολλήσει η αλλαγή;

Δημοσ.

Παιδιά μήπως γνωρίζει κανείς τι διαφορά έχουν τα επαγγελματικά προγράμματα nrg pass 4BUSINESS1 και nrg pass 4BUSINESS3? Θέλουμε να γίνει αλλαγή παρόχου σε κοινόχρηστο ρεύμα πολυκατοικίας με τριφασικό ρεύμα 25 kVA. Το πρόγραμμα στο οποίο είναι το κοινόχρηστο ρεύμα αυτήν την στιγμή είναι το Γ21 Επαγγελματικό της ΔΕΗ. Αλλά, κατόπιν επικοινωνίας με την NRG, είπαν ότι πρέπει να μπούμε στο nrg pass 4BUSINESS3 και όχι στο nrg pass 4BUSINESS1. Δεν έχω καταλάβει πραγματικά τις διαφορές ανάμεσα στα 2 αυτά. 

Δημοσ.

Ενημερωτικά, μετά από προτροπή και των υπολοίπων από εδώ μέσα, εγινε αλλαγή από value σε smart στην elpedison και στην σύμβαση που μου έστειλαν ήταν κανονικά τα 100 ευρώ. Πήρα στο 2181818128, ζήτησα την αλλαγή και ρώτησα τι ισχύει για τα 100 ευρώ δώρο. Με έβαλε σε αναμονή λίγα λεπτά και μου είπε ότι το έφτιαξε και θα τα πάρω κανονικά. Χωρίς να αναφέρω αποχώρηση, Ηρων ή οτιδήποτε άλλο. 

Να σημειωθεί ότι από την elpedison είχα πάρει τα 70 ευρώ πριν από ένα μήνα, τα 50+50 πριν 15 μέρες και τώρα τα 100 χωρίς αντίρρηση. Οπότε κυνηγήστε το μην τους τα χαρίσετε! 

• Like 4
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, BrokenExe είπε

Ενημερωτικά, μετά από προτροπή και των υπολοίπων από εδώ μέσα, εγινε αλλαγή από value σε smart στην elpedison και στην σύμβαση που μου έστειλαν ήταν κανονικά τα 100 ευρώ. Πήρα στο 2181818128, ζήτησα την αλλαγή και ρώτησα τι ισχύει για τα 100 ευρώ δώρο. Με έβαλε σε αναμονή λίγα λεπτά και μου είπε ότι το έφτιαξε και θα τα πάρω κανονικά. Χωρίς να αναφέρω αποχώρηση, Ηρων ή οτιδήποτε άλλο. 

Να σημειωθεί ότι από την elpedison είχα πάρει τα 70 ευρώ πριν από ένα μήνα, τα 50+50 πριν 15 μέρες και τώρα τα 100 χωρίς αντίρρηση. Οπότε κυνηγήστε το μην τους τα χαρίσετε! 

Τώρα τους κυνηγάμε...απο 01/01 δεν ξέρω😅

Δημοσ.

περίεργα πράγματα και εδω. Είμαι ΕΛΠΕ και πριν λίγο μια αίτηση που είχα κάνει στην Ηρων και είχε κολλήσει προχώρησε και μου ζήτησαν να υπογράψω κάποια έγγραφα το όποιο και έκανα για να μετεφερθώ σε αυτούς. Πριν λίγο με κάλεσαν από Ελπε (τους είχα κάνει κλήση την περασμένη Παρασκευή) και μου είπαν ότι μπορώ να πάρω τα 100€ μέσα στον Δεκέμβριο.. Μου έστειλαν και τα χαρτια και ζητάνε επιβεβαίωση εκπροσώπησης για Δεκέμβριο.. 

Λογικά με συμφέρει να παραμείνω στην Ελπε όμως τώρα έχω υπογράψει για Ηρων.. 

Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα. Τι κάνουμε τελικά? Να μείνω στο ίδιο ? Δεν έχω καταλάβει. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα.

Screenshot_2023-11-28-13-23-27-397_com.google.android.gm.jpg

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Τώρα τους κυνηγάμε...απο 01/01 δεν ξέρω😅

Τα λεφτά που μοιράζουν τώρα απλόχερα, σίγουρα κάποια στιγμή θα τα πάρουν πίσω πολλαπλάσια. Το θέμα είναι ότι εφόσον θα μας τα πάρουν έτσι κ αλλιώς, να αρπάξουμε ότι ψιλό προλάβουμε τώρα μέχρι να έρθει η στιγμή που θα κοπούν όλα. 

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ είπα στην ΕΛΠΕ δώστε μου το 100ρικο να παραμείνω, δεν με πήραν ποτέ πίσω και τώρα μου έστειλαν μόλις στο mail να κάνω επιβεβαίωση, ενώ έστειλα ήδη από χθες τα χαρτιά για σύμβαση στη VOLTON...Με φωτογραφία μετρητή κλπ. Άστους δεν πειράζει, γλίτωσαν! Πάω για τζάμπα ρεύμα στην VOLTON αυτό το μήνα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, BrokenExe είπε

Τα λεφτά που μοιράζουν τώρα απλόχερα, σίγουρα κάποια στιγμή θα τα πάρουν πίσω πολλαπλάσια. Το θέμα είναι ότι εφόσον θα μας τα πάρουν έτσι κ αλλιώς, να αρπάξουμε ότι ψιλό προλάβουμε τώρα μέχρι να έρθει η στιγμή που θα κοπούν όλα. 

Πολλοί που είχαν γλιτώσει 300 400 ευρώ με τους εναλλακτικους το πλήρωσαν x2 μόλις μπήκαν οι ρήτρες. Πλήρωνα 100 στη ΔΕΗ το μήνα και ένας άλλος 50 σε εναλλακτικο και ξαφνικά με τις ρήτρες συνέχισα να πληρώνω 100 ενώ αυτός στον εναλλακτικο πήγε 150 και 200. Όχι μόνο περνουν όσα δίνουν αλλά τα περνούν και πολλαπλάσια. Ένας μήνας να έρθει 400 500 ευρώ σε παίρνουν ότι δώρα έχουν δώσει και ακόμα παραπάνω. Προσοχή. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χθες έκανα την αίτηση για το Ήρων Generous Guarantee Home Bonus.

Μήπως να το άλλαζα στο σταθερό του, το Fixed δηλαδή, για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο από ρήτρες;

Επεξ/σία από knight666
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mechpanos είπε

Εγώ είπα στην ΕΛΠΕ δώστε μου το 100ρικο να παραμείνω, δεν με πήραν ποτέ πίσω και τώρα μου έστειλαν μόλις στο mail να κάνω επιβεβαίωση, ενώ έστειλα ήδη από χθες τα χαρτιά για σύμβαση στη VOLTON...Με φωτογραφία μετρητή κλπ. Άστους δεν πειράζει, γλίτωσαν! Πάω για τζάμπα ρεύμα στην VOLTON αυτό το μήνα.

Το δωρεάν ρεύμα της volton αντιστοιχεί σε περίπου 40 ευρώ, αν σου δίνουν τα 100 της elpedison σίγουρα συμφέρει να τους επιλέξεις. Εκτός αν μείνεις volton τώρα μιας και ολοκλήρωσες την διαδικασία και φυγεις κάπου τον Δεκέμβρη για elpe με το 100αρικο σίγουρο εφόσον έρχεσαι από άλλο πάροχο. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...