Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, barimagas είπε

Έχασα μια μάχη αλλά όχι τον πόλεμο. Ξανακάλεσα ΕΛΠΕ αλλά στο 2181818128 αυτη την φορά. Το σήκωσε ευγενέστατη κυρία, αρχίζω τα δικά μου, μου λέει ότι έχω λάβει το 80αρι πολύ πρόσφατα. Βαράω αντεπίθεση, "να έχω κάνει ήδη στον Ήρων μια αίτηση... που δίνει 50€...", αλλάζει τροπάρια, στροφή 180°. Περιμένω αναμονή 5 λεπτά. Και μετά μου λέει ότι εντάξει θα το δώσει το πράσινο χαρτονόμισμα. Χαχα μεγάλο παζάρι.

Άλλοι κερδίζουν και άλλοι πέφτουν στον:image.png.b2f7115d10d4bddffc2efc5b0f00fc8b.png

Επεξ/σία από Basketikos_
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 λεπτά πριν, masteripper είπε

Μήπως έχει γίνει κάποια "συνολική" κουβέντα σχετικά με τα θετικά και τα αρνητικά των παρόχων
Δλδ να το πω απλά, γιατί π.χ να μην πας κατευθείαν στον πάροχο με την χαμηλότερη τιμή , καθώς αυτό σημαίνει άμεση οικονομία στην τσέπη σου εκτός αν υπάρχουν ψιλά γράμματα που σε δεσμεύουν - έχεις ρήτρες και πάει λέγοντας

ότι παγίδες υπήρχαν παλιότερα έχουν αναφερθεί , πλέον μόνο το δώρο της volton χρεώνεται (μπορείς να μην το πάρεις απλά) , κατα τα άλλα δεν υπάρχουν περίεργα πράγματα .

Αν παρουσιαστεί κάτι θα μπει σαν ειδοποίηση στο excel (όπως πχ είναι τώρα η σούμα της ελπέδισον τα προηγούμενα χρόνια και η πιθανότητα συνδρομής στην Φυσικό Αέριο)

5 λεπτά πριν, Azucares είπε

Καλησπερα τι δε κάνω σωστά στο excel και δε μου εμφανίζει τα οικιακά τιμολόγια?

Screenshot_20231127_181538_Drive.jpg

αν μπορείς βάλε τη φωτό σε spoiler

για κάποιο λόγο δε σου δείχνει την καρτέλα με τα οικιακά , τώρα πχ είσαι στα επαγγελματικά , κανονικά η καρτέλα είναι αριστερά , ψάξε αν μετακινείται η επιλογή ή απλά κάνεις αρχείο -> αποθήκευση , αν και ούτε αυτή την επιλογή βλέπω να σου βγάζει

• Like 1

1 minute ago, korakios said:

ότι παγίδες υπήρχαν παλιότερα έχουν αναφερθεί , πλέον μόνο το δώρο της volton χρεώνεται (μπορείς να μην το πάρεις απλά) , κατα τα άλλα δεν υπάρχουν περίεργα πράγματα .

Αν παρουσιαστεί κάτι θα μπει σαν ειδοποίηση στο excel (όπως πχ είναι τώρα η σούμα της ελπέδισον τα προηγούμενα χρόνια και η πιθανότητα συνδρομής στην Φυσικό Αέριο)

Οπότε ας πάρουμε την περίπτωση ότι ήρθε ο Χ,Ψ πάροχος και μου έκανε προσφορά, απλώς κάνω συμβόλαιο και άντε γεια με τον προηγούμενο ?

Το λέω γιατί τα πράγματα είναι απλά, πληρώνω σαν καινούργια σύνδεση 17 λεπτά την κιλοβατώρα ενώ ο ανταγωνισμός ξεκινάει απο 6,5 λεπτά και τίθεται το ερώτημα να κάνω το βήμα ή μετά θα έχουμε ιστορίες .

Μόλις τώρα, masteripper είπε

Οπότε ας πάρουμε την περίπτωση ότι ήρθε ο Χ,Ψ πάροχος και μου έκανε προσφορά, απλώς κάνω συμβόλαιο και άντε γεια με τον προηγούμενο ?

κάποιοι απο το καλοκαίρι δεν έχουν πληρώσει ρεύμα με τις προσφορές ....

Μόλις τώρα, masteripper είπε

ο λέω γιατί τα πράγματα είναι απλά, πληρώνω σαν καινούργια σύνδεση 17 λεπτά την κιλοβατώρα ενώ ο ανταγωνισμός ξεκινάει απο 6,5 λεπτά και τίθεται το ερώτημα να κάνω το βήμα ή μετά θα έχουμε ιστορίες

μέχρι στιγμής δεν παίξαν ιστορίες , για αργότερα άγνωστο

• Like 4

Just now, korakios said:

κάποιοι απο το καλοκαίρι δεν έχουν πληρώσει ρεύμα με τις προσφορές ....

μέχρι στιγμής δεν παίξαν ιστορίες , για αργότερα άγνωστο

Σε ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

Μού εστειλε ο Ηρων αυτό το mail και μου λέει  να πατήσω το κουμπάκι για να παραμείνω στο προγραμμα που έχω αλλιώς μπαίνω στο BasicHome  απο 1/1/24. Να περιμένω;

Spoiler

Screenshot_20231127_182348.jpg

Επεξ/σία από DREAMAX

3 λεπτά πριν, DREAMAX είπε

Μού εστειλε ο Ηρων αυτό το mail και μου λέει  να πατήσω το κουμπάκι για να παραμείνω στο προγραμμα που έχω αλλιώς μπαίνω στο BasicHome  απο 1/1/24. Να περιμένω;

βάλε τη φωτό σε spoiler αρχικά , απάντηση σε λίγο

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.heron.gr/media/ehymoroj/e-o-_eidiko-138a_basic_home.pdf

@ekrepali ξεκινήσανε τις π* πάλι 😂

Spoiler

145094805_.png.a6e90e7fa0ee9945a051618791be1bdd.png

και τρίμηνο αντί εξαμήνου και ανάρτηση ετεροχρονισμένη στο site 🤣

edit Με τις ευλογίες του ΥΠΕΝ είναι , έδωσε λινκ ο ekrepali για την ΚΥΑ πιο κάτω

Επεξ/σία από korakios
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Θα στείλεις ΡΑΕ;

θέλω να ψάξω πρώτα να δω αν τους έχει δώσει το ελεύθερο το ΥΠΕΝ

edit Με τις ευλογίες του ΥΠΕΝ είναι , έδωσε λινκ ο ekrepali για την ΚΥΑ πιο κάτω

Επεξ/σία από korakios

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εγώ μόλις πέρασα από ελπε economy plus (value) σε smart με το δωράκι μου τα 100 ευρώπουλα! Λίγο ζορίστηκε να μου το δώσει αλλά τελικά μου είπε κατ'εξαιρεση για σας θα το κάνουμε αν και δεν το δίνουμε σε υφιστάμενους πελάτες, μόνο σε παλιούς πελάτες που έχουν χρόνια 😁... Ντάξει κι εγώ τους είπα ότι θα πάω ηρων για το πενηντάρικο και εκεί μαλάκωσε 🙃! Είμαι ήδη στο smart και μου είπε ότι θα τιμολογηθω με το smart από δω και πέρα και όχι από 1/12.

Επεξ/σία από dimi1982

36 λεπτά πριν, DREAMAX είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Και εμένα το ίδιο...

Θα περιμένω τα προγράμματα όλων των εταιρειών ...πιστεύω θα γίνει πόλεμος...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, DREAMAX είπε

εκτός των παραπάνω που έγραψα , δυστυχώς ο Ηρών έχει παρανοήσει τη φόρμουλα για τη ρήτρα που έδωσε το υπουργείο , δε νομίζω να ισχύσει μιας και υποτίθεται οτι είναι για 2 μήνες πριν

Για όσους ασχολούταν στο παρελθόν και @ekrepali , (οι υπόλοιποι) αγνοήστε :

για τον κλασσικό τύπο α*ΤΕΑ+β , όπου και είχαν σταθερούς συντελεστές α και β , ο Ηρών πρωτοτυπεί και βάζει σαν β τη διαφαρά ΤΕΑ προ-προηγούμενου μήνα με προηγούμενο μήνα

Δε νομίζω να είναι και πολύ νόμιμο , βέβαια η τιμή θα ανακοινώνεται αλλά δε βοηθά να γίνεται σύγκριση με τα υπόλοιπα

Προς το παρών λέω να αφήσω μηδέν το β στο excel

29 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Το guarantee τι είναι;

κίτρινο , έβγαλε και τη φόρμουλα

https://www.heron.gr/media/slyfeb4w/e-o-_generous-guarantee-home-bonus_1-1-24.pdf

βασικά όλα τα υπόλοιπα κίτρινα θα τα έχει

29 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Το basic home είναι υποτίθεται πράσινο ex-ante;

πράσινο , ναι

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...