Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, gemis XTX είπε

Τους πήρα τηλέφωνο και το ρώτησα.

1 ώρα πριν, korakios είπε

δίνει άτυπα , αν το σκαλίσεις όπως έκανε άλλο μέλος μπορεί και να μην το δώσουν

ίσως είναι λάθος μηχανογράφησης

2 λεπτά πριν, gemis XTX είπε

Δεν ισχύει 

αν το πάρουν γραμμή , ίσως

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Έχασα μια μάχη αλλά όχι τον πόλεμο. Ξανακάλεσα ΕΛΠΕ αλλά στο 2181818128 αυτη την φορά. Το σήκωσε ευγενέστατη κυρία, αρχίζω τα δικά μου, μου λέει ότι έχω λάβει το 80αρι πολύ πρόσφατα. Βαράω αντεπίθεση, "να έχω κάνει ήδη στον Ήρων μια αίτηση... που δίνει 50€...", αλλάζει τροπάρια, στροφή 180°. Περιμένω αναμονή 5 λεπτά. Και μετά μου λέει ότι εντάξει θα το δώσει το πράσινο χαρτονόμισμα. Χαχα μεγάλο παζάρι.

• Like 1

Μου εβγαλε το ιδιο σφαλμα που βγαζει σε ολους στην Ηρων. Να περιμενω να με παρουν τηλ αυτοί ή πηρατε εσεις απο μονοι σας ;

23 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε

Ακομη να παμε elpedison οι 14/11; Τι εγινε, μας βαρεθηκαν;

4 ώρες πριν, korakios είπε

αρχικά τηλ ΔΕΔΔΗΕ να δεις αν έχουν πάρει αίτημα , μετά πόσταρε και ανάλογα παίζουν σενάρια

Μόλις έκανα αίτηση σε Ήρωνα και έβγαλε το "γνωστό" λάθος ότι κάποια αρχεία δε μπόρεσαν να ανέβουν με επιτυχία. Προσπαθώντας να τα ξανα-ανεβάσω λέει ότι η παροχή είναι σε διαδικασία εκπροσώπησης. Να υποθέσω τώρα περιμένουμε να μας καλέσουν, έτσι;

34 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε

Ακομη να παμε elpedison οι 14/11; Τι εγινε, μας βαρεθηκαν;

Και ΕΓΩ τα ίδια.

Όμως την Τετάρτη 22, με είχε πάρει ο προηγούμενος πάροχος να με ρωτήσει γιατί φεύγω 

5 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Και ΕΓΩ τα ίδια.

Όμως την Τετάρτη 22, με είχε πάρει ο προηγούμενος πάροχος να με ρωτήσει γιατί φεύγω 

άρα πήρε το αίτημα ο ΔΕΔΔΗΕ , αν δεν αλλαξε το τελευταίο ψηφίο άνοιξε αίτημα επικοινωνίας στην πλατφόρμα , το πρωί είχε καταρρεύσει (και το app)  , μεσημέρι έστρωσε , δεν ξέρω τώρα

https://apps.deddie.gr/ccrWebapp/newccticket.html

15 λεπτά πριν, Sta είπε

Μόλις έκανα αίτηση σε Ήρωνα και έβγαλε το "γνωστό" λάθος ότι κάποια αρχεία δε μπόρεσαν να ανέβουν με επιτυχία. Προσπαθώντας να τα ξανα-ανεβάσω λέει ότι η παροχή είναι σε διαδικασία εκπροσώπησης. Να υποθέσω τώρα περιμένουμε να μας καλέσουν, έτσι;

Κάνε registration και σύνδεση στο myheron με τους κωδικούς που είχες δώσει στο econtract και φαίνεται η εξέλιξη της αίτησης σου. Έτσι αποδεικνύεται ότι την έλαβαν και την τρέχουν 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως έχει γίνει κάποια "συνολική" κουβέντα σχετικά με τα θετικά και τα αρνητικά των παρόχων
Δλδ να το πω απλά, γιατί π.χ να μην πας κατευθείαν στον πάροχο με την χαμηλότερη τιμή , καθώς αυτό σημαίνει άμεση οικονομία στην τσέπη σου εκτός αν υπάρχουν ψιλά γράμματα που σε δεσμεύουν - έχεις ρήτρες και πάει λέγοντας

Επεξ/σία από masteripper
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...