Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Ναι αλλά υπάρχει θεωρητικά και στην ηχογραφημένη συνομιλία...αν χαθεί ας ψάξουν να τη βρουν, βέβαια θα απιδευτούμε, αλλά τελικά πιστεύω θα το πάρουμε.

είναι ξεκάθαρο...σας έστειλα μήνυμα....ας προβληματιστούμε για κάτι άλλο🤣

Επεξ/σία από akisdg
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

7 λεπτά πριν, EchiDNA είπε

Μια βοήθεια παρακαλώ:

ΚΟΤ Β

Κατανάλωση 250 kWh το μήνα

Μετάβαση από παλιό καλό online ΔΕΗ

Τι θα επιλέγατε; ΗΡΩΝ ή Elpedison;

Στον ΗΡΩΝ έχουμε το 50άρι (και πιθανόν άλλα 50 λόγω ΚΟΤ) και στην Ελπέντισον το σίγουρο 100άρι

πρώτα ελπέ και μετά Ηρών

τώρα αν κόψει ο Ηρών τα δώρα απο του χρόνου , άγνωστο

• Thanks 1

7 λεπτά πριν, korakios είπε

πρώτα ελπέ και μετά Ηρών

τώρα αν κόψει ο Ηρών τα δώρα απο του χρόνου , άγνωστο

Επειδή είμαι στην ίδια ακριβώς περίπτωση αλλά με κατανάλωση 300-400 το μήνα, ο λόγος που προτείνεις πρώτα την Elpedison & μετά την Ήρων είναι μόνο για τα 100€;

Μόλις τώρα, knight666 είπε

Επειδή είμαι στην ίδια ακριβώς περίπτωση αλλά με κατανάλωση 300-400 το μήνα, ο λόγος που προτείνεις πρώτα την Elpedison & μετά την Ήρων είναι μόνο για τα 100€;

βάσει πιθανοτήτων ,  ο Ηρών έδινε το δώρο εδώ και χρόνια , η ελπέ άγνωστο αν θα δίνει αργότερα

Μόλις τώρα έκλεισα το τηλέφωνο με συνεργάτη της elpedison (retention team) και χωρίς πολλά πολλά μου έκανε την μετάβαση από το economy plus στο smart + τα 100Ευρώ. Δεν πρόλαβα να αναφέρω την προσφορά του Ήρωνα και τσουπ...να την η προσφορά. Παραθέτω και το τηλέφωνο 2181818128.

• Like 2

4 ώρες πριν, fysikos είπε

Ειμαι στην ελπε και μιλησα με εξυπηρέτηση. Μου εστειλαν συμβολαιο:

Α. Ρευμα με 0.099 και 100ε δωρο στον πρωτο λογαριασμό 

Β. Αεριο 0.0557 και 120ε δωρο για 2 χρόνια. 

Λεω να δεχτω. Με προβληματιζει η δεσμευση στο αεριο. Καποια προταση απο τους ειδικους;

το αέριο για 2 χρόνια τι  ρήτρα αποχώρησης έχει; 

3 λεπτά πριν, korakios είπε

βάσει πιθανοτήτων ,  ο Ηρών έδινε το δώρο εδώ και χρόνια , η ελπέ άγνωστο αν θα δίνει αργότερα

Δεν με κατάλαβες.

Προτείνεις να πάει στην Elpedison για να επωφεληθεί τα 100€ της προσφοράς & μετά αν θέλει να πάει στην Ήρων;

Μόλις τώρα, The_Judas είπε

το αέριο για 2 χρόνια τι  ρήτρα αποχώρησης έχει; 

για αέριο στο άλλο νήμα και θα δεις οτι υπάρχει και απάντηση

Μόλις τώρα, knight666 είπε

Δεν με κατάλαβες.

Προτείνεις να πάει στην Elpedison για να επωφεληθεί τα 100€ της προσφοράς & μετά αν θέλει να πάει στην Ήρων;

ναι , όπου ´δωρα και χαρά ένα πράγμα

@korakios Ρωτάω επειδή ο Ήρων έχει χαμηλότερη χρέωση kwh & επειδή η έγκριση του ΚΟΤ είναι μια επιπλέον διαδικασία, αν ο μόνος λόγος για να επιλέξουμε Elpedison είναι τα 100€ & μετά να αλλάξουμε σε Ήρων, ή κάτι άλλο φθηνότερο ίσως να μην αξίζει τον κόπο & την ταλαιπωρία.

3 λεπτά πριν, knight666 είπε

@korakios Ρωτάω επειδή ο Ήρων έχει χαμηλότερη χρέωση kwh & επειδή η έγκριση του ΚΟΤ είναι μια επιπλέον διαδικασία, αν ο μόνος λόγος για να επιλέξουμε Elpedison είναι τα 100€ & μετά να αλλάξουμε σε Ήρων, ή κάτι άλλο φθηνότερο ίσως να μην αξίζει τον κόπο & την ταλαιπωρία.

100€ επιπλέον είναι , τώρα το αν είναι κόπος και ταλαιπωρία , πάσο , υποκειμενικό είναι και ο καθένας κάνει ότι νομίζει ...

• Thanks 1

15 ώρες πριν, vassar είπε

Καλησπέρα σας, 

Λήγει στις 5/12 το συμβόλαιο μου με τη ΔΕΗ στο ιστορικό online που πριν 2 χρόνια τρέχαμε να το προλάβούμε.

Είναι καλή λύση να πάω στο ELPEDISON Smart; η χρέωση αν καταλαβαίνω καλά είναι 0,099€/kwh και πέρνω και δώρο 100€ στο πρώτο λογαριασμό.

Θα μπορώ να φύγω από αυτό το πρόγραμμα οποιαδήποτε στιγμή; το δώρο του πρώτου λογαριασμού θα πρέπει να το επιστρέψω;

15 ώρες πριν, korakios είπε

για Δεκέμβριο

ναι

ναι

όχι

γνωρίζει κανείς (αν πχ το έχει ρωτήσει τηλεφωνικά, εφ' όσον είναι νέο το πρόγραμμα και το δώρο) το πως λαμβάνει κάποιος αυτά τα 100€ αν κάτσει στην ΕΛΠΕ μόνο για τον ΔΕΚ23 και από 1/1/24 που αλλάζουν όλα, αλλάξει και πάροχο? Πχ έχω διαβάσει ότι ο ΗΡΩΝ στα βάζει σε τραπεζ. λογαριασμό αν μείνει πιστωτικό μετά τον τελικό λογαριασμό.

1 λεπτό πριν, antykaps είπε

Ημουν Elpedison Value και σημερα πήγα στο Smart
Εχω  ΚΟΤΒ  χρειαζετε να κανω ξανα αιτηση ?

https://www.insomnia.gr/forums/topic/598241-κοινωνικό-τιμολόγιο-ηλεκτρικού-ρεύματος/?do=getNewComment

2 λεπτά πριν, kacey είπε

γνωρίζει κανείς (αν πχ το έχει ρωτήσει τηλεφωνικά, εφ' όσον είναι νέο το πρόγραμμα και το δώρο) το πως λαμβάνει κάποιος αυτά τα 100€ αν κάτσει στην ΕΛΠΕ μόνο για τον ΔΕΚ23 και από 1/1/24 που αλλάζουν όλα, αλλάξει και πάροχο? Πχ έχω διαβάσει ότι ο ΗΡΩΝ στα βάζει σε τραπεζ. λογαριασμό αν μείνει πιστωτικό μετά τον τελικό λογαριασμό.

αν σου μείνει υπόλοιπο , δίνεις ΙΒΑΝ για κατάθεση και στην ελπε και σε όλους τους πάροχους

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...