Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, mechpanos είπε

Εσείς που το κάνατε, πώς το κάνατε; Πήρατε ειδικούς όρους, που δεν γράφει την λέξη, "για νέους πελάτες";
Έχω πάρει από το πρωί τους είπα το story και περιμένω ακόμα να με καλέσουν πίσω, τώρα πήρα 2η φορά γιατί δεν με είχαν καλέσει και ξαναπροώθησαν το αίτημα για να με πάρει κάποιος που θα δώσει το 100ευρο (η 2η υπάλληλος μου είπε ότι είναι μόνο για νέους αλλά θα σας καλέσουμε για περαιτέρω ενημέρωση) εκεί της είπα αν δεν το δώσετε θα φύγω για άλλη εταιρεία και ελπίζω να πιάσει ο εκβιασμός. Αλλιώς αν δεν με πάρουν μέχρι τις 17.00, πάω Volton.

για νέους γράφει, αλλά είναι τυπικό...αλλιώς δεν θα το έστελναν με την σύμβαση...τι νόημα θα είχε

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, mechpanos είπε

Εσείς που το κάνατε, πώς το κάνατε; Πήρατε ειδικούς όρους, που δεν γράφει την λέξη, "για νέους πελάτες";
Έχω πάρει από το πρωί τους είπα το story και περιμένω ακόμα να με καλέσουν πίσω, τώρα πήρα 2η φορά γιατί δεν με είχαν καλέσει και ξαναπροώθησαν το αίτημα για να με πάρει κάποιος που θα δώσει το 100ευρο (η 2η υπάλληλος μου είπε ότι είναι μόνο για νέους αλλά θα σας καλέσουμε για περαιτέρω ενημέρωση) εκεί της είπα αν δεν το δώσετε θα φύγω για άλλη εταιρεία και ελπίζω να πιάσει ο εκβιασμός. Αλλιώς αν δεν με πάρουν μέχρι τις 17.00, πάω Volton.

1668339797_.png.782f2e3d934e3e3f52574e5b2e915653.png

Αυτους ειδικους ορους στειλανε ... για νεους πελάτες λεει .. αν και εμεις ειμαστε υφιστάμενοι

Επεξ/σία από antykaps

26 λεπτά πριν, Sayonaras είπε

Έκανα μια έρευνα χθες προσπαθώντας να κατάλαβω που θα κινηθούμε σε επίπεδο τιμών από τον Ιανουάριο.

Τα σταθερά προγράμματα που θα είναι τα μπλε με τις τιμές που διάβασα εδώ χθες το πιο φτηνό 0,54kwh το ξεχνάμε.

Τα κυμαινόμενα σύμφωνα με τους τύπους που υπάρχουν τώρα χ+Τέα+0, κάτι που βάζει ο κάθε πάροχος. Στην elpedison με την τωρινή μεσοσταθμική τιμή ρεύματος που είναι 127 και είναι χαμηλή βγαίνει 0,19 η kwh περίπου. Και σε όσες εταιρείες έκανα υπολογισμό με τους τύπους βγαίνει 0,16 και πάνω η kwh.

Η μεσοσταθμική τιμή ρεύματος τον Ιανουάριο αναμένεται να έχει αύξηση από λίγο που διάβασα άρθρα σε ξένες πηγές. Αιτίες έλεγαν ο πόλεμος στην γάζα, κάτι που έγινε με εναν αγωγό στην Σκανδιναβία και δεν θυμάμαι τι άλλο. Αλλά και ιστορικά σύμφωνα με τα προηγούμενα δυο χρόνια τον χειμώνα ηταν 200+ η μεσοσταθμική τιμή ρεύματος. Άρα αμα τώρα είναι 0,19 η kwh με τους τύπους άμα παει + 100 η μεσοσταθμική άσχημα τα πράγματα. Υπολογίζοντας κιόλας ότι δεν θα υπάρχει επιδότηση στο ρεύμα.

Σκέφτομαι μήπως είναι καλή λύση η ενεργοποίηση των 8 ευρώ τέλη Δεκεμβρίου στο heron home guarante ώστε να μην μπορεί να πάει η kwh πάνω από 0,17. 

Αν έχω κάνει κανένα λάθος με χαρά να με διορθώσει ο korakios. Άσχετος είμαι απλα ψάχνομαι γιατί έχω ανησυχήσει.

ο καθένας κινείται όπως νομίζει :)

απλά για τα σταθερά που είπες υπάρχουν και φθηνότερα , δες το φύλλο του excel

1 λεπτό πριν, EchiDNA είπε

Ο Ηρων δίνει 100€ σε ΚΟΤ;

Θυμάμαι καλά ή έτυχε σε κάποιους;

δίνει άτυπα , αν το σκαλίσεις όπως έκανε άλλο μέλος μπορεί και να μην το δώσουν

ίσως είναι λάθος μηχανογράφησης

• Like 1
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, barimagas είπε

Τηλεφώνησα στην elpe τους είπα το story, με έβαλε αναμονή, και δεν μου έδωσε τα 100€ γιατί έχω πάρει προ μηνών ήδη τα άλλα 80€, είναι ψέματα αυτά που γράφουν στα site ότι τα δίνουν και σε υφισταμένους, να μην τα πιστεύω. Ρε μπας και λέτε ψέματα;;; 😅 Μπήκαν μέσα προβοκάτορες;; Οπότε συνεχίζω για Ηρωνα.

Ποιο τηλεφωνο πηρες ? εγω καλεσα στο 218 18 18128

7 λεπτά πριν, antykaps είπε

Αυτους ειδικους ορους στειλανε ... για νεους πελάτες λεει .. αν και εμεις ειμαστε υφιστάμενοι

OK...ελπίζω να στα βάλουν ΔΕΝ τους εμπιστεύομαι καθόλου ;) 
Το έχεις και γραπτώς έστω σε συνοδευτικό email κλπ εκτός των ειδικών όρων; 

10 λεπτά πριν, akisdg είπε

για νέους γράφει, αλλά είναι τυπικό...αλλιώς δεν θα το έστελναν με την σύμβαση...τι νόημα θα είχε

Σωστό...αλλά μπορεί να επικαλεστούν εκ παραδρομής, δεν ήξερε ο υπάλληλος, και να λένε δεν το λέει η σύμβαση...
τυπικά δεν είσαι καλυμμένος...ΔΕΝ είναι εμπιστοσύνης αυτές οι εταιρείες...

• Like 1

3 λεπτά πριν, tounion είπε

Αν η αίτηση γίνει σε κατάστημα elpe, γίνεται γρηγορότερα η σύνδεση ??

δε νομίζω , αλλά δες εκεί αν έχουν περίσσεια καμιά δωροεπιταγή

• Like 1

Μόλις τώρα, mechpanos είπε

OK...ελπίζω να στα βάλουν ΔΕΝ τους εμπιστεύομαι καθόλου ;) 
Το έχεις και γραπτώς έστω σε συνοδευτικό email κλπ εκτός των ειδικών όρων; 

Γραπτως οχι δεν το εχω .. αλλά νομιζω  και να υπηρχε δεν εχει καμια αξια αν δεν συμπεριλαμβανετε στους ορους της συμβαση
Αν δεν το τηρησουν θα  "κλαψουμε¨ πολλοι εδω μεσα

2 ώρες πριν, vassiliskoi είπε

Καλημέρα έκανα αίτηση στην Elpedison την 13.11.2023 και μέχρι σήμερα με ενημερώνουν ότι δεν έχει ολοκηρωθεί η διαδικασία εκπροσωπησης από το ΔΕΔΗΕ και ότι υπάρχει σε αναμονή "εντολή εργασίας". Σε ερώτηση μου με ποιανού παρόχου τις τιμές θα χρεώνομαι από 13.11 μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία η απάντηση ήταν με του προηγούμενου; Είναι δυνατόν να ισχύει αυτό; Τότε για ποιο λόγο με έβαλαν να στέλνω φωτογραφίες μετρητή κλπ.;

Εγώ 14 Νοεμβρίου και περιμένω ακόμα 

Μια βοήθεια παρακαλώ:

ΚΟΤ Β

Κατανάλωση 250 kWh το μήνα

Μετάβαση από παλιό καλό online ΔΕΗ

Τι θα επιλέγατε; ΗΡΩΝ ή Elpedison;

Στον ΗΡΩΝ έχουμε το 50άρι (και πιθανόν άλλα 50 λόγω ΚΟΤ) και στην Ελπέντισον το σίγουρο 100άρι

22 λεπτά πριν, antykaps είπε

Γραπτως οχι δεν το εχω .. αλλά νομιζω  και να υπηρχε δεν εχει καμια αξια αν δεν συμπεριλαμβανετε στους ορους της συμβαση
Αν δεν το τηρησουν θα  "κλαψουμε¨ πολλοι εδω μεσα

Ναι αλλά υπάρχει θεωρητικά και στην ηχογραφημένη συνομιλία...αν χαθεί ας ψάξουν να τη βρουν, βέβαια θα απιδευτούμε, αλλά τελικά πιστεύω θα το πάρουμε.

Τα δωρα που αναγράφονται στο σάιτ η στις τηλεοπτικές διαφημίσεις είναι ενήμεροι όλοι οι πωλητές και είναι υποχρεωμένοι και τα δίνουν.Καποια αλλά πχ δωροεπιταγες (αν υπάρχουν) 5Χ20 έκπτωση ανά μήνα κλπ δεν είναι στο βασικό πλάνο και δίνονται κατεξαιρεση ή με άδεια του προϊσταμένου βάρδιας η με πολύ πίεση (εφόσον έχουν πάρει εντολή ότι ο πελάτης  είναι πολύ κοντά στην υπογραφή κλπ) το ίδιο ισχύει και γιατί 100ευρω σε υφιστάμενους πελάτες.Γι αυτό κάποιος φορές βάζουν σε αναμονή για να ρωτήσουν ή να πάρουν την άδεια.Αυτο ισχυει και για Ήρων και για ΕΛΠΕ.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...