Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, korakios είπε

πάρε πρώτα γραπτώς οτι θα τα πάρεις , μιας και δε δίνουν όλοι οι υπάλληλοι και μετά στείλε αίτημα υπαναχώρησης στον Ηρών

αν απο Ηρών δώσουν 100 , κάτσε εκεί και τέλος του μήνα ξανά ελπέ για τα άλλα 100

Τηλεφώνησα στην elpe τους είπα το story, με έβαλε αναμονή, και δεν μου έδωσε τα 100€ γιατί έχω πάρει προ μηνών ήδη τα άλλα 80€, είναι ψέματα αυτά που γράφουν στα site ότι τα δίνουν και σε υφισταμένους, να μην τα πιστεύω. Ρε μπας και λέτε ψέματα;;; 😅 Μπήκαν μέσα προβοκάτορες;; Οπότε συνεχίζω για Ηρωνα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

28 λεπτά πριν, korakios είπε

όχι , απο πάντα ισχύει το να σε ενημερώνουν πριν λήξει το συμβόλαιο , άσχετα αν παλιότερα το "ξεχνούσαν" και κάνανε αυτόματη ανανέωση (τότε έπαιζε και δέσμευση , πλέον όχι)

αυτοματη ανανεωση το θυμαμαι και εγω. 

33 minutes ago, johnmegarythmos said:

αυτο σκεφτηκα και εγω οτι δεν ηξερα τι του γινεται και εκανε τους παντες για σε πεσει να γινεις συνδρομητης , τα ιδια ειχα παθει και εγω με την ταχα φθηνη nrg. Mου ειπε επισης οτι το προγραμμα nrg pass , εως 270 κιλοβατωρες δινει χαμηλη τιμη , μετα βαραει στα 0,17 λεπτα , μπηκα και ειδα τις δημοσιευσεις τιμων και τελικα δεν αναγραφει κατι τετοιο . Οτι θελουνε λενε για την καθε μια εταιρεια αυτο καταλαβαινω . 

Ισχυει κατι τετοιο για το nrg pass?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

delete

3 λεπτά πριν, CptBill είπε

Ισχυει κατι τετοιο για το nrg pass?

όχι

39 λεπτά πριν, johnmegarythmos είπε

Mου ειπε επισης οτι

55 λεπτά πριν, korakios είπε

μην τον πάρεις τα σοβαρά , μάλλον δεν ξέρει τι του γίνεται

Επεξ/σία από korakios

22 λεπτά πριν, barimagas είπε

Τηλεφώνησα στην elpe τους είπα το story, με έβαλε αναμονή, και δεν μου έδωσε τα 100€ γιατί έχω πάρει προ μηνών ήδη τα άλλα 80€, είναι ψέματα αυτά που γράφουν στα site ότι τα δίνουν και σε υφισταμένους, να μην τα πιστεύω. Ρε μπας και λέτε ψέματα;;; 😅 Μπήκαν μέσα προβοκάτορες;; Οπότε συνεχίζω για Ηρωνα.

Μα ακριβώς στην ίδια κατάσταση είμαι και εγώ. Είχα πάρει τα 80 ευρώ πριν 3 μήνες (και μάλιστα στον τελευταίο λογαριασμό δεν είχαν ακόμα τελείως αποσβεσθεί) και προχθές πήρα και τα άλλα 100ευρώ χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα...Εντύπωση μου κάνει που δεν το δέχθηκαν σε σένα

• Confused 1

Στην volton μου είπαν ότι είναι απασχολημένο το τμήμα για τις βεβαιώσεις εκπροσώπησης . Μάλιστα με έβαλε και χέρι γιατί πήρα μια το πρωί στις 9 και μια τώρα. Περιμένω από την Παρασκευή για μα κάνω αίτηση ηρων…

οι τρομπες στην nrg τωρα ειδα οτι εγραψαν λαθος τη διευθυνση μου στη διευθυνση παροχης. Εφαγαν το Α απο το νουμερο διευθυνσης. They had one freakin job.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανα μια έρευνα χθες προσπαθώντας να κατάλαβω που θα κινηθούμε σε επίπεδο τιμών από τον Ιανουάριο.

Τα σταθερά προγράμματα που θα είναι τα μπλε με τις τιμές που διάβασα εδώ χθες το πιο φτηνό 0,54kwh το ξεχνάμε.

Τα κυμαινόμενα σύμφωνα με τους τύπους που υπάρχουν τώρα χ+Τέα+0, κάτι που βάζει ο κάθε πάροχος. Στην elpedison με την τωρινή μεσοσταθμική τιμή ρεύματος που είναι 127 και είναι χαμηλή βγαίνει 0,19 η kwh περίπου. Και σε όσες εταιρείες έκανα υπολογισμό με τους τύπους βγαίνει 0,16 και πάνω η kwh.

Η μεσοσταθμική τιμή ρεύματος τον Ιανουάριο αναμένεται να έχει αύξηση από λίγο που διάβασα άρθρα σε ξένες πηγές. Αιτίες έλεγαν ο πόλεμος στην γάζα, κάτι που έγινε με εναν αγωγό στην Σκανδιναβία και δεν θυμάμαι τι άλλο. Αλλά και ιστορικά σύμφωνα με τα προηγούμενα δυο χρόνια τον χειμώνα ηταν 200+ η μεσοσταθμική τιμή ρεύματος. Άρα αμα τώρα είναι 0,19 η kwh με τους τύπους άμα παει + 100 η μεσοσταθμική άσχημα τα πράγματα. Υπολογίζοντας κιόλας ότι δεν θα υπάρχει επιδότηση στο ρεύμα.

Σκέφτομαι μήπως είναι καλή λύση η ενεργοποίηση των 8 ευρώ τέλη Δεκεμβρίου στο heron home guarante ώστε να μην μπορεί να πάει η kwh πάνω από 0,17. 

Αν έχω κάνει κανένα λάθος με χαρά να με διορθώσει ο korakios. Άσχετος είμαι απλα ψάχνομαι γιατί έχω ανησυχήσει.

Επεξ/σία από Sayonaras
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, barimagas είπε

ξαναπαρε θα μεχρι να πετυχεις καποιον που να σου το κανει
Σημερα το εκανα χωρίς αντιρήσεις ...

Επεξ/σία από antykaps
  • Like 1

32 λεπτά πριν, barimagas είπε

Δηλαδή εγώ που πήρα 80+50+30 δωροκάρτα +ηλεκτρολόγο τζάμπα θα με βρίσουν αν ζητήσω και το 100αρικο!. Οπότε συνεχίζω Ηρων με το 50αρικακι.Καλά είναι. Να είμαστε και λογικοί, μην είμαστε και πλεονέκτες!

15 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

Στην volton μου είπαν ότι είναι απασχολημένο το τμήμα για τις βεβαιώσεις εκπροσώπησης . Μάλιστα με έβαλε και χέρι γιατί πήρα μια το πρωί στις 9 και μια τώρα. Περιμένω από την Παρασκευή για μα κάνω αίτηση ηρων…

στείλε email στο [email protected]

18 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

Εγώ που έχω ζητήσει βεβαίωση εκπροσώπησης από elpedison δεν την έχω λάβει ακόμα από 21 του μήνα.

10 λεπτά πριν, antykaps είπε

ξαναπαρε θα μεχρι να πετυχεις καποιον που να σου το κανει
Σημερα το εκανα χωρίς αντιρήσεις ...

Εσείς που το κάνατε, πώς το κάνατε; Πήρατε ειδικούς όρους, που δεν γράφει την λέξη, "για νέους πελάτες";
Έχω πάρει από το πρωί τους είπα το story και περιμένω ακόμα να με καλέσουν πίσω, τώρα πήρα 2η φορά γιατί δεν με είχαν καλέσει και ξαναπροώθησαν το αίτημα για να με πάρει κάποιος που θα δώσει το 100ευρο (η 2η υπάλληλος μου είπε ότι είναι μόνο για νέους αλλά θα σας καλέσουμε για περαιτέρω ενημέρωση) εκεί της είπα αν δεν το δώσετε θα φύγω για άλλη εταιρεία και ελπίζω να πιάσει ο εκβιασμός. Αλλιώς αν δεν με πάρουν μέχρι τις 17.00, πάω Volton.

1 ώρα πριν, korakios είπε
1 ώρα πριν, antykaps είπε

Ναι δικιο εχεις ... Το ειχα στο μυαλο μου και μου διεφυγε..  μπορω να κανω κατι τωρα ... δεν θυμαμαι και με ποιον μιλησα
Να στειλω ενα email ισως ?

πάρε τηλ αρχικά

Πήρα αλλά η πωλήτρια επεμενε οτ δεν δινουν στο προγραμμα Smart δωροκαρτα εστω και αν πας δυο παροχες
Εριξα το παραμυθι οτι το εχουν παρει άλλοι αλλα επεμενε οχι
Λαθος μου ... Αφου αποδεχτηκα τις συμβασεις τώρα ειναι αργα... 

Υπάρχει καποιος που πηγε στο Smart με δυο παροχες και ελαβε δωροκαρτα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...