Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, satsok2 είπε

Υπάρχει κάποιος εναλλακτικός πάροχος που να δίνει σταθερό τιμολόγιο (όπως τα Enter και Online της ΔΕΗ) και να μας εξασφαλίζει ότι με τα νέα τιμολόγια του Γενάρη δε θα υπάρξουν αλλαγές στο συμβόλαιο αλλά η τιμή θα παραμείνει όπως είμαι σήμερα; Αν ναι, ποιος πάροχος και για τι κόστος την κιλοβατώρα;

excel καρφιτσωμένη ανάρτηση , φύλλο σταθερά

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, satsok2 είπε

Υπάρχει κάποιος εναλλακτικός πάροχος που να δίνει σταθερό τιμολόγιο (όπως τα Enter και Online της ΔΕΗ) και να μας εξασφαλίζει ότι με τα νέα τιμολόγια του Γενάρη δε θα υπάρξουν αλλαγές στο συμβόλαιο αλλά η τιμή θα παραμείνει όπως είμαι σήμερα; Αν ναι, ποιος πάροχος και για τι κόστος την κιλοβατώρα;

Με 0,16€ η κιλοβατώρα συν 5€ πάγιο το μήνα στην καλύτερη (ΗΡΩΝ), είσαι σίγουρος ότι θέλεις να δεσμευτείς από τώρα;

Επεξ/σία από Basketikos_
  • Like 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Basketikos_ είπε

Με 0,16€ η κιλοβατώρα συν 5€ πάγιο το μήναστην καλύτερη (ΗΡΩΝ), είσαι σίγουρος ότι θέλεις να δεσμευτείς από τώρα;

Άλλαξα σε Γ1Ν με τη λήξη του Enter μου. Όμως με φοβίζει οτι οι τιμές μπορεί να πάνε στο θεό από Γενάρη. 

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, 

Λήγει στις 5/12 το συμβόλαιο μου με τη ΔΕΗ στο ιστορικό online που πριν 2 χρόνια τρέχαμε να το προλάβούμε.

Είναι καλή λύση να πάω στο ELPEDISON Smart; η χρέωση αν καταλαβαίνω καλά είναι 0,099€/kwh και πέρνω και δώρο 100€ στο πρώτο λογαριασμό.

Θα μπορώ να φύγω από αυτό το πρόγραμμα οποιαδήποτε στιγμή; το δώρο του πρώτου λογαριασμού θα πρέπει να το επιστρέψω;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, vassar είπε

η χρέωση αν καταλαβαίνω καλά είναι 0,099€/kwh

για Δεκέμβριο

και πέρνω και δώρο 100€ στο πρώτο λογαριασμό.

ναι

Θα μπορώ να φύγω από αυτό το πρόγραμμα οποιαδήποτε στιγμή;

ναι

11 λεπτά πριν, vassar είπε

το δώρο του πρώτου λογαριασμού θα πρέπει να το επιστρέψω;

όχι

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, satsok2 είπε

Άλλαξα σε Γ1Ν με τη λήξη του Enter μου. Όμως με φοβίζει οτι οι τιμές μπορεί να πάνε στο θεό από Γενάρη. 

Με βάση τα σημερινά δεδομένα δεν προκύπτει κάποιος λόγος για υπερβολική αύξηση τιμών στο άμεσο μέλλον.

Ήδη πληρώνεις το Γ1Ν στα 0.16 το οποίο είναι κυμαινόμενο... αλλά πρακτικά σταθερό εδώ και μήνες.

• Like 3
Δημοσ.
11 ώρες πριν, korakios είπε

θα βγάλουν τους τύπους υπολογισμού ρήτρας

δέσμευση έχουν μόνο τα σταθερά τιμολόγια , τα κυμαινόμενα δεν έχουν

μην μπερδεύεσαι με διάρεια προγράμματος που δεν έχει σχέση με δέσμευση ή όχι (όλα έχουν διάρκεια φυσικά)

έχουν και τα προγράμματα διάρεια????😄

sorry αλλά έπρεπε😄

• Like 1
Δημοσ.

σημερα ελαβα μηνυμα οτι καταχωρηθηκε στον δεδδηε το αιτημα εκπροσωπησης απο την nrg
Αρχικη αιτηση 14/11

Περιμενα στον μηνα να παρουν μπρος 😁

Δημοσ.

Tωρα έφαγα μια αναλαμπή... το volton free απ'το Γενάρη και μετά θα έχει έκπτωση μόνο στη τιμή προμήθειας, όχι στη ρήτρα αναπροσαρμογής η το κόστος χονδρικης.

Δημοσ.

Ειμαι στην ελπε και μιλησα με εξυπηρέτηση. Μου εστειλαν συμβολαιο:

Α. Ρευμα με 0.099 και 100ε δωρο στον πρωτο λογαριασμό 

Β. Αεριο 0.0557 και 120ε δωρο για 2 χρόνια. 

Λεω να δεχτω. Με προβληματιζει η δεσμευση στο αεριο. Καποια προταση απο τους ειδικους;

Δημοσ.

Για όσους έχουμε έξυπνο μετρητή (π.χ. sx1a1-sels-05 με κάρτα SIM), θα παίζει από το νέο έτος το Πορτοκαλί τιμολόγιο σαν επιλογή ή θα πρέπει να ολοκληρωθούν πρώτα οι όποιες διεργασίες του ΔΕΔΔΗΕ;

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

Περιμένω από την Παρασκευή την εκπροσώπηση από την volton για να κάνω αίτηση ηρων. Αργεί τόσο πολύ ;

όχι ξαναπάρε τηλεφωνο

για ΕΛΠΕ στο elpedison smart πόσο καιρο κάνει εκπροσώπηση από άλλο παροχο; δεν δέχονται τις μετρήσεις μας 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mιλάω αυτη την στιμη με εκπροσωπο της Elpedison για μεταφορα 2 παροχών απο το Value στο Smart
Σε ερώτηση μου αν παίρνω τα 100 E δωρο μου είπε με φυσικοτητα "ασφαλως"
Ειμαι στην αναμονη για ετοιμασει τις νεες συμβασεις
Έστειλε την μια εχει το σαν ειδκο ορο το δωρο των 100Ε
Αναμενω για την ολοκληρωση της διαδικασίας

Συνέχεια...
Μου εστειλε τις συμβασεις τις αποδεχτηκα ηλεκτρονικα και ολοκληρωθηκε η διαδικασία παρα πολυ ευκολα (αυτο με βαζει σε σκεψεις.. μην τη ν πατησουμε)
Ο καιρος θα δειξει ,ελπιζω να πανε ολα καλά..

Τωρα που συνδεθηκα στο APP δειχνει οτι ειμαι στο προγραμμα SMART

Επεξ/σία από antykaps
  • Like 2
Δημοσ.

Εδω που τα λεμε γαματη η προσφορα της elpedison, ισως μαλιστα να συμφερει και το Double..κι ηθελα να αποφυγω elpedison αλλα τωρα το σκεφτομαι.. αφου μολις τσεπωσα τα 50 του ηρωνα😄 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...