Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, Geoponer είπε

Αύριο μόνο βλέπω κι εγώ, και είναι φωτιά και λαύρα: €0,54/KWh και €12 πάγιο για μετρητή με νυχτερινό! 😭

Η ΦΑ και w&v έχουν ακόμα ακριβότερες 😁

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχθές πήρα τηλέφωνω, έγινε η συννενόηση, ήρθε το email, το αποδέχθηκα και σήμερα που έκανα τυχαία έλεγχο διαπίστωσα ότι ήδη μεταφέρθηκα στο νέο πρόγραμμα...και είναι και ΣΚ😂....όλα έγιναν απίστευτα ομαλά και αρχίζω να ανησυχώ ...

Spoiler

Screenshot2023-11-26at7_48_15PM.png.ddd51dc5a0fc2c6d4a53b93161d809c6.png

Επεξ/σία από akisdg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, akisdg είπε

Εχθές πήρα τηλέφωνω, έγινε η συννενόηση, ήρθε το email, το αποδέχθηκα και σήμερα που έκανα τυχαία έλεγχο διαπ΄στωσα ότι ήδη μεταφέρθηκα στο νέο πρόγραμμα...και είναι και ΣΚ😂....όλα έγινα απίστευτα ομαλά και αρχίζω να ανησυχώ ...

Απόκρυψη περιεχομένων

Σε όλους έγινε αμέσως η αλλαγή.(κι εγώ χθες βράδυ αποδεχτηκα και σημερα πρωι ηταν ενημερο το σύστημα)Θέλουν να πάρουν πελάτες ίσως στο συγκεκριμένο πρόγραμμα,εξου και τα 100 του δώρου. Αρκετοί από όσους πάνε μπορεί να παραμείνουν και μετά το Γενάρη.. .και το πρόγραμμα είναι μεν κυμαινόμενο, αλλά ex post.

Επεξ/σία από messinia3

@ekrepali

Μας καλύπτει δηλαδή για τον Δεκέμβρη η τιμή που έχει ανακοινωθεί και ας υπογράψαμε ex-post σύμβαση από τώρα.

Ο δεύτερος όρος ουσιαστικά είναι απλά τυπικός ότι δεν θα μεταπέσουμε στο "γενικό" ας πούμε τιμολόγιο όσων δεν επέλεξαν πρόγραμμα, σωστά;
Εφόσον όμως κάνουμε συγκεκριμένη "χρωματισμένη" σύμβαση γιατί πρέπει ο πελάτης να δηλώσει την αντίρρησή του σε κάτι που είναι αυτονόητο. Εκεί με παραξένεψε αλλά ίσως να χρειάζεται ως όρος. Άρα θα μπορούμε να πάμε αργότερα ακόμα και στο πράσινο ειδικό τιμολόγιο και δεν μας δεσμεύει σε κάτι αυτός ο όρος για την ελπεντισον ή τους άλλους παρόχους;

@all
Όσοι ανανεώσατε στο Smart το CHRISTMAS PROMO ήταν συμπληρωμένο ή απλά κενό το pdf;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, grinder_ είπε

@ekrepali

Μας καλύπτει δηλαδή για τον Δεκέμβρη η τιμή που έχει ανακοινωθεί και ας υπογράψαμε ex-post σύμβαση από τώρα.

Ο δεύτερος όρος ουσιαστικά είναι απλά τυπικός ότι δεν θα μεταπέσουμε στο "γενικό" ας πούμε τιμολόγιο όσων δεν επέλεξαν πρόγραμμα, σωστά;
Εφόσον όμως κάνουμε συγκεκριμένη "χρωματισμένη" σύμβαση γιατί πρέπει ο πελάτης να δηλώσει την αντίρρησή του σε κάτι που είναι αυτονόητο. Εκεί με παραξένεψε αλλά ίσως να χρειάζεται ως όρος. Άρα θα μπορούμε να πάμε αργότερα ακόμα και στο πράσινο ειδικό τιμολόγιο και δεν μας δεσμεύει σε κάτι αυτός ο όρος για την ελπεντισον ή τους άλλους παρόχους;

@all
Όσοι ανανεώσατε στο Smart το CHRISTMAS PROMO ήταν συμπληρωμένο ή απλά κενό το pdf;

Για το Δεκέμβριο μας καλύπτει η ισχύουσα νομοθεσία. (Αναγράφεται στον πρώτο όρο)

Ο δευτερος ορος δεν ειναι ακριβως τυπικος.το νεο θεσμικο πλαισιο προβλεπει οτι θα πηγαιναμε στο ειδικο τιμολογιο...αν δεν επιλεγαμε κατι διαφορετικο.τωρα δηλώνεις ότι αποδέχεσαι να πας στο ex post προγραμμα smart(διατηρούμε βέβαια το δικαίωμα αλλαγής)

Κενό το pdf σε μένα, αλλά υπήρχε και στην αποδοχή των όρων ως συνημμένο  οπότε θεωρώ ότι είμαστε οκ.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 2

17 λεπτά πριν, nermain είπε

Παω να κανω συμβολαιο ηρων κ μ λεει 

Η εγγραφή δεν ολοκληρώθηκε καθώς η παροχή βρίσκεται ήδη σε διαδικασία εκπροσώπησης

Συστημικό πρόβλημα. Έτσι ήταν και σε μένα. Ένα τηλεφώνημα ή στο chat θα σου επιβεβαιώσουν ότι η αίτηση έγινε δεκτή. 

Έχει κανένας ενημέρωση τί θα συμβεί από Παρασκευή με τις εταιρίες?

Θα αρχίσουν να παίρνουν τηλέφωνα και να δεσμεύουν τον κόσμο με συμβόλαια?

Όταν πήγα στο guarantee home του Ήρωνα μου είχαν πει για αυτά τα έξτρα 8 ευρώ για εξασφάλιση τιμής στο χειρότερο σενάριο στα 0.17 και μου είπε να μη το ενεργοποιήσω τώρα και αν θέλω να τους πάρω τηλέφωνο τέλος του χρόνου να τους πω να το ενεργοποιήσουν. Ο τύπος στο τηλέφωνο ήταν πολύ σίγουρος ότι το πρόγραμμα θα ισχύει και μετά την 1/1/24 άρα σκέφτομαι μήπως αυτοί ήδη τα ξέρουν τα προγράμματα και αν κάποιος από εμάς έχει κάποια εκ των έσω ενημέρωση για τα άσπρα, κόκκινα, κίτρινα, μπλε, καραβάκια στο Αιγαίο που λένε 😂

1 ώρα πριν, akisdg είπε

Εχθές πήρα τηλέφωνω, έγινε η συννενόηση, ήρθε το email, το αποδέχθηκα και σήμερα που έκανα τυχαία έλεγχο διαπίστωσα ότι ήδη μεταφέρθηκα στο νέο πρόγραμμα...και είναι και ΣΚ😂....όλα έγιναν απίστευτα ομαλά και αρχίζω να ανησυχώ ...

Απόκρυψη περιεχομένων

με τη μαμά ελπεντισον έκανες συμβόλαιο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, DeareN είπε

Έχει κανένας ενημέρωση τί θα συμβεί από Παρασκευή με τις εταιρίες?

θα βγάλουν τους τύπους υπολογισμού ρήτρας

16 ώρες πριν, DeareN είπε

Θα αρχίσουν να παίρνουν τηλέφωνα και να δεσμεύουν τον κόσμο με συμβόλαια?

δέσμευση έχουν μόνο τα σταθερά τιμολόγια , τα κυμαινόμενα δεν έχουν

μην μπερδεύεσαι με διάρκεια προγράμματος που δεν έχει σχέση με δέσμευση ή όχι (όλα έχουν διάρκεια φυσικά)

Επεξ/σία από korakios
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, akisdg είπε

έτσι....

Εμένα έγραφε befon τo email (αν και μίλησα με εξυπηρέτηση πελατών elepdison).Δε νομίζω ότι αλλάζει κάτι, εξουσιοδοτημενος συνεργάτης είναι. 

@korakios συνδέθηκες με elpedison η ακόμα?

Επεξ/σία από messinia3

Μόλις τώρα, messinia3 είπε

Εμένα έγραφε befon τo email (αν και μίλησα με εξυπηρέτηση πελατών elepdison).Δε νομίζω ότι αλλάζει κάτι, εξουσιοδοτημενος συνεργάτης είναι. 

όλοι απο befon έχουμε κάνει

2 λεπτά πριν, messinia3 είπε

@korakios συνδέθηκες με elpedison η ακόμα?

όχι ο ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή μου τα ξύνει (καμία σχέση με καταμέτρηση) , ο μόνος τρόπος είναι να ανοίξω αίτημα στην πλατφόρμα του ΔΕΔΔΗΕ όπως και την προηγούμενη φορά ,  θα κάνω απο Δευτέρα

Υπάρχει κάποιος εναλλακτικός πάροχος που να δίνει σταθερό τιμολόγιο (όπως τα Enter και Online της ΔΕΗ) και να μας εξασφαλίζει ότι με τα νέα τιμολόγια του Γενάρη δε θα υπάρξουν αλλαγές στο συμβόλαιο αλλά η τιμή θα παραμείνει όπως είμαι σήμερα; Αν ναι, ποιος πάροχος και για τι κόστος την κιλοβατώρα;

9 λεπτά πριν, satsok2 είπε

Υπάρχει κάποιος εναλλακτικός πάροχος που να δίνει σταθερό τιμολόγιο (όπως τα Enter και Online της ΔΕΗ) και να μας εξασφαλίζει ότι με τα νέα τιμολόγια του Γενάρη δε θα υπάρξουν αλλαγές στο συμβόλαιο αλλά η τιμή θα παραμείνει όπως είμαι σήμερα; Αν ναι, ποιος πάροχος και για τι κόστος την κιλοβατώρα;

Κι εγώ αυτό κοιτάω, κατάλαβα ότι το ΗΡΩΝ home fix παρέχει μια τέτοια καλή λύση, αλλά για να επιβεβαιώσω τα καθέκαστα θα πάω αύριο από κατάστημα να ρωτήσω και να προχωρήσω σε σύμβαση, γιατί online είναι μόνο τα κυμαινόμενα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...