Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 minutes ago, messinia3 said:

Ρε παιδιά είναι εύκολο να στείλει κάποιος το τηλέφωνο που παίρνετε για μετάβαση στο νέο πρόγραμμα της elpedison smart,ενώ είστε ήδη πελάτες και σας δίνουν και το δωρο....γιατί εμένα μου απαντάνε απλά θα σας καλέσουν...και δε γίνεται ποτέ 😂😂

https://www.elpedison.gr/el/plirofories/diktyo-exousiodotimenon-synergaton/

Βefon

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

8 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Επιτέλους πέτυχα την υπάλληλο που το έκανε...μου λέει στο τέλος,αφου μου έχει στείλει το νέο συμβόλαιο...αχ βλέπω ότι δεν έχει εκδοθεί ακόμα ο πρώτος λογαριασμός σας και έχετε ήδη το δώρο των 50 ευρώ.. κανονικά δεν ισχύει για υφιστάμενους συνδρομητές,το κανουμε κατ'εξαιρεση γιατι το ζητησατε.μην το πείτε και στους φίλους σας😂😂😂

Ελπίζω να μη μπλέξουμε με elpedison γιατί στο promo του δώρου βέβαια λέει για κάθε ΝΕΟ πελάτη....βέβαια κι εγώ βαριέμαι τα πέρα δώθε,οπότε ελπίζω ότι θα ξανασχοληθω πλέον τέλος Δεκέμβρη. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, ekrepali είπε

εγώ μίλησα εδώ...sorry με πρόλαβες @messinia3 🤣image.png.bac3472c47ddc465c45b2b024d854037.png

Επεξ/σία από akisdg

Just now, akisdg said:

εγώ μίλησα εδώ...

Eγώ όταν έκαναν την αλλαγή από green economy σε green plus, είχα πάρει στο 2181818128... είπαν ότι θα με καλέσουν απ'το 'αρμόδιο τμήμα' και τελικά με κάλεσαν απ'τη Befon. To έγραφε και στην αίτηση στην 1η σελίδα... Συνεργάτης: Befon ΕΠΕ

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Eγώ όταν έκαναν την αλλαγή από green economy σε green plus, είχα πάρει στο 2181818128... είπαν ότι θα με καλέσουν απ'το 'αρμόδιο τμήμα' και τελικά με κάλεσαν απ'τη Befon. To έγραφε και στην αίτηση στην 1η σελίδα... Συνεργάτης: Befon ΕΠΕ

Κι εμένα τώρα που βρήκα άκρη από befon ήταν . Αυτό που λεει για τη διακυμανση ειναι στανταρ ε,να μην ανησυχω?απλα αλλαζουμε το Γενάρη?Screenshot_20231125_211724_Microsoft365(Office).jpg.8b14e06d77ae230e09838f0affcdb0aa.jpg

2 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Με πήραν τηλ για προώθηση και καλά ότι το ακόλουθο πρόγραμμα έχει τελική τιμή 0.09€ ανά kwh σε αντίθεση με το 0.15 του Γ1 της ΔΕΗ, κλειδωμένη τιμή. και δεν πρόκειται να αλλάξει. 

Μου έστειλαν και word με περιγραφή (φωτο) 

Εγώ πιστεύω ότι υπάρχει λακος στην όλη υπόθεση. Τι λέτε? 

Protergia Οικιακό Value+ | Protergia - https://www.protergia.gr/spiti/oikiako-reuma-proionta/protergia-oikiako-value-plus/

Screenshot_20231125_191744.jpg

Αυτό το χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογης και μετά την αναστολή είναι νέα κόλπα? @korakios

2 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε

Kι εγώ, αν κι έλεγα να επιστρέψω στον Ήρωνα, τελικά, αφού μου αρνήθηκαν τα 100 ευρώ και τους είπα ότι σε φίλο μου που έκανε ανανέωση τα έδωσαν, έμεινα ελπέντισον με αλλαγή προγράμματος. 
Αυτό με τον τύπο ισχύει από 1/1/2024, αν πας πιο κάτω, έχει τη χρέωση που θα ισχύει μέχρι τέλους τους έτους. 
Οπότε, τέλος Δεκεμβρίου, ανάλογα με το τι βγάλουν όλοι, θα αποφασίσουμε τελικά τι μας συμφέρει, κούρασε λίγο όλο αυτό το ψάξιμο και οι αλλαγές εταιρειών, αλλά φοβάμαι ότι τίποτα δε θα μας συμφέρει από το 2024, όλα θα ανέβουν πολύ, δυστυχώς.

Που γραφει τη χρέωση που λες μέχρι τέλος του χρόνου,εγώ δεν τη βλέπω...αν και έχουν πονέσει τα ματάκια μου αυτές τις μέρες 😊

Επεξ/σία από messinia3

Είμαι στο elpe green economy εδώ και 3 μήνες δεν πολύ ασχολήθηκα για κάτι καλύτερο. Μπήκα τώρα στο site να δω τις τιμές Δεκεμβρίου και δεν βρίσκω το πρόγραμμα, βλέπω μόνο το smart που υποθέτω όταν είναι ο νέος κράχτης. Άμα δεν κάνω κάτι θα πάω αυτόματα στο smart? Μου προτείνετε να κάνω κάποια κίνηση στην elpe ή σε άλλη εταιρία?

42 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Κι εμένα τώρα που βρήκα άκρη από befon ήταν . Αυτό που λεει για τη διακυμανση ειναι στανταρ ε,να μην ανησυχω?απλα αλλαζουμε το Γενάρη?Screenshot_20231125_211724_Microsoft365(Office).jpg.8b14e06d77ae230e09838f0affcdb0aa.jpg

Αυτό το χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογης και μετά την αναστολή είναι νέα κόλπα? @korakios

Που γραφει τη χρέωση που λες μέχρι τέλος του χρόνου,εγώ δεν τη βλέπω...αν και έχουν πονέσει τα ματάκια μου αυτές τις μέρες 😊

Το 0.0968 στη σύμβαση που έχεις ανεβάσει. 

24 λεπτά πριν, gesiyi είπε

Είμαι στο elpe green economy εδώ και 3 μήνες δεν πολύ ασχολήθηκα για κάτι καλύτερο. Μπήκα τώρα στο site να δω τις τιμές Δεκεμβρίου και δεν βρίσκω το πρόγραμμα, βλέπω μόνο το smart που υποθέτω όταν είναι ο νέος κράχτης. Άμα δεν κάνω κάτι θα πάω αυτόματα στο smart? Μου προτείνετε να κάνω κάποια κίνηση στην elpe ή σε άλλη εταιρία?

Πάρε στην ΕΛΠΕ και πες τους να σε πάνε στο smart αλλά  ζήτα τους να σου δώσουν και τα 100 ευρώ μπόνους, γιατι  φίλοι σου το έχουν πάρει έτσι θα τους πεις ας είσαι ήδη πελάτης, αν σου πουν όχι και δεν θες φεύγεις και πας για το 50αρι στο guarantee του Ήρων.

7 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Το 0.0968 στη σύμβαση που έχεις ανεβάσει. 

Οκ αυτή είναι η ελάχιστη.Βασικα καλύπτομαστε με τον τιμοκατάλογο Δεκεμβρίου που αναφέρει την τιμή και την αναστολή της ρητρας μέχρι τέλος του χρόνου...μετά θα πρέπει να ψάχνουμε πάλι.. εγώ που δεν έχω λάβει ακόμα τον πρώτο λογαριασμό θα πάρω 50 +100 δώρο?😂😂😂

Περίεργη πρακτική από ELPE τα δωρα σε υφιστάμενους πελάτες, (αν και με φοβιζει οτι στο δωρο γραφει για νεους πελατες)ελπίζω να ακολουθήσουν και οι άλλοι με το νέο έτος, γιατί εκεί θα ξεκινήσουν τα δύσκολα. 

Εϊμαι στην Elpedison χωρίς να έχω λάβει ακόμα λογαριασμό και προσπαθώ να κάνω εγγραφή στον Ηρων. Λαμβάνω το εξής μήνυμα  οτι βρίσκομαι σε διαδικασία εκπροσώπησης. Τι σημαίνει αυτό και τι μπορώ να κάνω? (έχω ήδη από την αρχή της εβδομάδας ζητήσει από την Elpedison βεβαίωση εκπροσώπησης και δεν μου έχουν στείλει τίποτα). 

Μόλις τώρα, kokos198 είπε

Εϊμαι στην Elpedison χωρίς να έχω λάβει ακόμα λογαριασμό και προσπαθώ να κάνω εγγραφή στον Ηρων. Λαμβάνω το εξής μήνυμα  οτι βρίσκομαι σε διαδικασία εκπροσώπησης. Τι σημαίνει αυτό και τι μπορώ να κάνω? (έχω ήδη από την αρχή της εβδομάδας ζητήσει από την Elpedison βεβαίωση εκπροσώπησης και δεν μου έχουν στείλει τίποτα). 

Το μήνυμα είναι συστημικό λάθος έχει αναφερθεί αρκετές φορές.Παιρνεις τηλέφωνο και ολοκληρώνεται.

• Like 1

3 ώρες πριν, messinia3 είπε

ναι , δε θα πληρώνεις ρήτρα αναπροσαρμογής αλλά όλη την αναπροσαρμογή 1,249*ΤΕΑ . τα ίδια βγαίνουν πάνω κάτω με τους παλιότερους τύπους που είχαν όρια , απλά τώρα είναι μαθηματικά πιο εύκολο

5 ώρες πριν, kacey είπε

Των υπόλοιπων  εταιρίων τα κυμαινόμενα, έχουν στη σύμβαση τους συγκεκριμένες τίμές kWh?

όχι όλα  ακόμα , απο 1/12 θα δούμε

Εμενα δεν εχει βγει ακομα ο 1ος λογαριασμος απο το elpe economy plus. Κανονικα δε σκοπευα να αλλαξω τιποτα, ουτε το smart, γιατι τα 5 ευρω παγιο με την καταναλωση του μηνα που κανω στη διαφορα τιμης θα εβγαινα ειτε στα ιδια ειτε και χαμενος. Παρολ'αυτα τωρα που διαβαζω για 100αρικο θα παρω να το ζητησω κι εγω με smart, αλλιως δεν αλλαζω τιποτα. Βεβαια μου φαινεται πολυ τρελο να ειναι αληθινο να παιρνεις και τα 50+50 τον ενα μηνα και αλλα 100 τον επομενο...

Το αλλο που σκεφτομαι ειναι αυτο με το ex-post που εντοπισε και ποσταρε ο grinder. Δε καταλαβαινω γιατι λεει αλλο τυπο στο συμβολαιο που στελνουν απο την ανακοινωμενη τιμη. Το αποκωδικοποιησαμε αυτο? Τι σημαινει? Μη παμε για μαλλι και βγουμε κουρεμενοι δηλαδη

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...