Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα φύγω και εγώ για ήρων απο elpe αφου το economy plus καταργήθηκε. Εκδόθηκε λογαριασμός ελπε με ποσό -47 ευρώ. Υπάρχει η δυνατότητα αυτά τα λεφτά να ζήτησω να μου τα καταθέσουν σε τραπεζικό λογαριασμό;

Επεξ/σία από Sayonaras
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 λεπτά πριν, Sayonaras είπε

Θα φύγω και εγώ για ήρων απο elpe αφου το economy plus καταργήθηκε. Εκδόθηκε λογαριασμός ελπε με ποσό -47 ευρώ. Υπάρχει η δυνατότητα αυτά τα λεφτά να ζήτησω να μου τα καταθέσουν σε τραπεζικό λογαριασμό;

Αν τους δώσεις τον λογαριασμό σου.. Πάρε τηλέφωνο τον προμηθευτή σου.. 

• Thanks 1

εαν κανω αιτηση στην ηρων και βαλω λογαριασμο δεη (τελικο) χωρις να ζητησω βεβαιωση εκπροσωπισης απο volton θα εχω προβλημα ;

Παιδιά στα Επαγγελματικά η Volton δίνει 1.000 kwh δωρεάν τον 1ο και τον 7ο μήνα.
Για όποιον τον ενδιαφέρει, είναι καλό το deal, καλύτερο από τα 50 του Ήρων, αν πρόκειται να τις κάψει!

Μόλις μίλησα με elpedison και αμέσως θα μεταφερθώ στο smart με τα 100€ κανονικά χωρίς καμία δέσμευση, όπως δηλ. είμαι και τώρα στο plus. Δεν είχαν κανένα πρόβλημα με το δώρο, μόλις το είπα το δέχθηκαν αμέσως, απλά δεν ήξεραν τίποτα για το επιπλέον 100€ στις 5 δόσεις. Ευτυχώς όλα καλά, γιατί θα έφευγα για ηρων και δεν τις μπορώ τις μετακινήσεις πέρα δώθε., ενώ τώρα και μένω στην ίδια εταιρία και ουσιαστικά κερδισμένος είμαι... Συνεχίζουμε δυνατά... Ευχαριστώ για την ενημέρωση 

• Like 2

8 λεπτά πριν, akisdg είπε

Μόλις μίλησα με elpedison και αμέσως θα μεταφερθώ στο smart με τα 100€ κανονικά χωρίς καμία δέσμευση, όπως δηλ. είμαι και τώρα στο plus. Δεν είχαν κανένα πρόβλημα με το δώρο, μόλις το είπα το δέχθηκαν αμέσως, απλά δεν ήξεραν τίποτα για το επιπλέον 100€ στις 5 δόσεις. Ευτυχώς όλα καλά, γιατί θα έφευγα για ηρων και δεν τις μπορώ τις μετακινήσεις πέρα δώθε., ενώ τώρα και μένω στην ίδια εταιρία και ουσιαστικά κερδισμένος είμαι... Συνεχίζουμε δυνατά... Ευχαριστώ για την ενημέρωση 

Αυτα τα 100 έξτρα με τις 5 δόσεις ισχύουν τελικά;

18 λεπτά πριν, akisdg είπε

Με εξυπηρετηση πελατων μίλησες σήμερα?

15 λεπτά πριν, akisdg είπε

Σωστά... 

Ξαναπήρα εξυπηρέτηση πελατών...θα με καλέσουν λέει πάλι.τι σκατα μόνο σε εμένα δεν το κάνουν?αρχίζω να τους βαριέμαι 😂😂

1 hour ago, mechpanos said:

Παιδιά στα Επαγγελματικά η Volton δίνει 1.000 kwh δωρεάν τον 1ο και τον 7ο μήνα.
Για όποιον τον ενδιαφέρει, είναι καλό το deal, καλύτερο από τα 50 του Ήρων, αν πρόκειται να τις κάψει!

Αν γίνει εκκαθάριση μέσα σε 1 μήνα... είτε λόγω επιτόπιας του ΔΕΔΔΗΕ είτε λόγω νέας αλλαγής παρόχου, συμφέρει να κερδίσεις τις 1000kw. Διαφορετικά όσο παραμένεις, θα σπάσει η κατανάλωση αναλογικά. Αν πχ έχεις το 4μηνο 2000kw, θα πάρεις 500 kw δωρεάν για το 1ο μήνα.

Επίσης από Ιανουάριο και μετά μπορεί να ασύμφορο το πρόγραμμα... οπότε χλωμό να φτάσεις κανείς στον 7ο μήνα.

1 hour ago, akisdg said:

Μόλις μίλησα με elpedison και αμέσως θα μεταφερθώ στο smart με τα 100€ κανονικά χωρίς καμία δέσμευση, όπως δηλ. είμαι και τώρα στο plus. Δεν είχαν κανένα πρόβλημα με το δώρο, μόλις το είπα το δέχθηκαν αμέσως, απλά δεν ήξεραν τίποτα για το επιπλέον 100€ στις 5 δόσεις.

Όταν σου στείλουν να υπογράψεις το smart, φρόντισε να υπάρχουν και οι όροι για τα 100 ευρώ δώρο ώστε να υπογράψεις κι εκεί. Αλλιώς αν βασιστείς στη προσκοπική τους τιμή, μην εκπλαγείς αν σου πούνε ότι τα 100 ευρώ είναι για νέους πελάτες.

• Like 1

2 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε

εαν κανω αιτηση στην ηρων και βαλω λογαριασμο δεη (τελικο) χωρις να ζητησω βεβαιωση εκπροσωπισης απο volton θα εχω προβλημα ;

ζητά θα σου δώσουν 

Στις 24/11/2023 στις 1:56 ΜΜ, messinia3 είπε

Το πήρες γραπτώς?

Ναι, έχω υπογράψει και έχω μεταφερθεί κιόλας.

Ρώτησα για επιπλέον 100€ (ήμουν αναμονή 8 λεπτά), καθώς και για 20€ από Σκλαβενίτη αλλά δεν έδιναν τίποτα άλλο.

image.png.fc3e23c2402157f2016ff46260220bf4.png

image.png.b277452e8b400fbb2482bbc88ade60cc.png

42 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Αν γίνει εκκαθάριση μέσα σε 1 μήνα... είτε λόγω επιτόπιας του ΔΕΔΔΗΕ είτε λόγω νέας αλλαγής παρόχου, συμφέρει να κερδίσεις τις 1000kw. Διαφορετικά όσο παραμένεις, θα σπάσει η κατανάλωση αναλογικά. Αν πχ έχεις το 4μηνο 2000kw, θα πάρεις 500 kw δωρεάν για το 1ο μήνα.

Σωστός. Το ρώτησα στέλνω ανά μήνα μετρήσεις και κάνουν εκκαθάριση και ανά 4μηνο επιβεβαιώνεται από ΔΕΔΔΗΕ ότι συμβαδίζουν οι μετρήσεις. Ούτως ή άλλως πάω με το σκεπτικό του 1 μήνα, και βλέπουμε (οι χειμερινοί είναι πολύ αιματηροί μήνες λόγω θέρμανσης).

Παιδια ειχα διαβασει παλια οτι με ληγμενη ΥΔΕ δεν μπορεις να κανεις αλλαγη παροχου, αλλά νομιζω ότι τελευταια καποιος εκανε και πετυχε ? Δεν επηρεάζεται η αλλαγή παρόχου ..... αν δεν εχεις ΥΔΕ? Αυτο το 100ρικο της ελπε ξυπνα αναμνησεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 minutes ago, mechpanos said:

Σωστός. Το ρώτησα στέλνω ανά μήνα μετρήσεις και κάνουν εκκαθάριση και ανά 4μηνο επιβεβαιώνεται από ΔΕΔΔΗΕ ότι συμβαδίζουν οι μετρήσεις. Ούτως ή άλλως πάω με το σκεπτικό του 1 μήνα, και βλέπουμε (οι χειμερινοί είναι πολύ αιματηροί μήνες λόγω θέρμανσης).

Οι μηνιαίες ενδειξεις που δίνεις στη volton, βγάζουν λογαριασμούς έναντι.

Πχ αν κάψεις 500+700+300+500, στο τετράμηνο θα σπάσουν 4x500... σύμφωνα με τη καταμέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ.

Επεξ/σία από ekrepali

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...