Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 23/11/2023 στις 1:33 ΜΜ, insomniagfg είπε

Ελαβα σημερα μυνημα εκπροσωπησης απο NRG, μπηκα απο 21-11. Την διαδικασια την ξεκινησα πριν 1 μηνα.

Εγώ που έκανα 10 εργάσιμες... ήμουν τυχερός δηλαδή...😊

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, demakhs είπε

Μήπως γνωρίζεις που βρίσκω το αντίστοιχο για την elpedison (γιατί ο φίλος κοράκιος, καλός χρυσός, αλλά μας τα λέει....μισά!! 😜)

Μάλλον αυτήν την ζητάς και στην στέλνουν με μάιλ(ζητά την στο chat).Στον Ήρων υπάρχει έτοιμη.

2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Εμείς που είμαστε economy PLUS, το οποίο όχι μόνο σταμάτησαν αλλά δεν φαίνεται καν στο site της ΕΛΠΕ, τι κάνουμε αν δεν θέλουμε να πάμε 'βόλτα' ?

Τους λες να σε πάνε στο smart (Τηλεφωνικα) και τους κλαίγεσαι να τσιμπήσεις κανένα δώρο(100ευρω) γιατί αλλιώς θα φύγεις.

• Thanks 1

16 ώρες πριν, Rebirth είπε

Νομίζω για μένα που είμαι ήδη Ζενίθ θα μπορούσα απλά να το πάω στο Power Home Now;

Αυτός είναι ο τελευταίος λογαριασμός:

Screenshot_2023-11-24-00-59-37-58_9e23b9b77de20eba7e84cd2dcba96d4d.jpg

ναι , αλλά να κοιτάς ανα μήνα τι παίζει μιας και φαίνεται οτι ξεχάστηκες σε ακριβό

ζητάς γραπτώς οτι έγινε η αλλαγή σαν επιβεβαίωση , άλλο μέλος τον "ξεχάσανε" με τα τηλέφωνα

1 ώρα πριν, Rebirth είπε

Μίλησα με Ζενίθ και μου λένε "ναι υπάρχει πιο οικονομικό πρόγραμμα από αυτό που έχετε". Σα να σε λένε **** στα μούτρα σου. @korakios λες αξίζει να αλλάξω πρόγραμμα ή να φύγω από Ζενίθ;

παίζουν τα 100€ της ελπέ βασικά

• Like 1

μολις μιλησα με ΕΛΠΕ για αλλαγη προγραμματος στο smart  απο το  value και ζητησα και το δωρο των 100 ευρω .Eνω η πρωτη απαντηση ηταν αρνητικη οταν ανεφερα οτι το εδωσαν πριν 4 ωρες σε αντιστοιχη περιπτωση μου ειπαν οκ , περιμενω τωρα τα συμβολαια στο mail

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, tengai34 είπε

μολις μιλησα με ΕΛΠΕ για αλλαγη προγραμματος στο smart  απο το  value και ζητησα και το δωρο των 100 ευρω .Eνω η πρωτη απαντηση ηταν αρνητικη οταν ανεφερα οτι το εδωσαν πριν 4 ωρες σε αντιστοιχη περιπτωση μου ειπαν οκ , περιμενω τωρα τα συμβολαια στο mail

Να ρωτήσω κάτι αυτό στο είπαν από την εξυπηρέτηση?κι εγώ μόλις μίλησα και μου είπαν θα σας καλέσει εξειδικευμενος συνάδελφος από το τμημα ανανεωσεων απο Δευτέρα....ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι.Αν λαβεις συμβολαιο με email ενημερωσε Ακομα δεν έχω λάβει τη βεβαίωση εκπροσώπησης που ζήτησα από 21 του μήνα...κι αυτή Δευτέρα μου είπαν,έχει υπογραφεί και είναι προς αποστολή 😂😂😂

Επεξ/σία από messinia3

1 ώρα πριν, favou2000 είπε

Μάλλον αυτήν την ζητάς και στην στέλνουν με μάιλ(ζητά την στο chat).Στον Ήρων υπάρχει έτοιμη.

Τους λες να σε πάνε στο smart (Τηλεφωνικα) και τους κλαίγεσαι να τσιμπήσεις κανένα δώρο(100ευρω) γιατί αλλιώς θα φύγεις.

Έχω κάνει αίτηση από 14 Νοεμβρίου και ΑΚΟΜΑ δεν 'πήγα' στην ελπεντισον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγα σήμερα στο κατάστημα ελπε και πήρα την δώρο κάρτα.Για τα 100 ευρώ μου είπαν ότι είναι μόνο για νέους πελάτες. Οπότε έγινε αίτηση σε ηρων για νέο 50αρικο.160 απο ελπε και 100 από ηρων 260 σύνολο.

image.png.fa0ef9fbe21c1e1cb188e852f8cb04fb.png

Επεξ/σία από giorgosvet
  • Like 2

1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Έχω κάνει αίτηση από 14 Νοεμβρίου και ΑΚΟΜΑ δεν 'πήγα' στην ελπεντισον.

φαντάζομαι τσέκαρες το τελευταίο ψηφίο

πάρε τηλ στο ΔΕΔΔΗΕ να δεις αν πήραν το αίτημα απο ελπέ και μετά άνοιξε στην πλατφόρμα αίτημα επικοινωνίας

https://apps.deddie.gr/ccrWebapp/newccticket.html

Ποια ειναι η γνωμη σας για το παρακάτω προγραμμα ;

https://www.protergia.gr/spiti/oikiako-reuma-proionta/protergia-oikiako-value-plus/

Ανηκει στα κυμαινόμενα, σωστά;

με βαση τον πινακα χρεωσεων καθε μηνα θα πληρωνω

Πάγιο συν (Μηνιαία καταναλωση σε KWh επί Χρεωση ενέργειας) μειον κρατική επιδότηση συν ρυθμιζόμενες χρεωσεις συν Δημο συν ΕΡΤ ?

και τον επόμενο μηνα τα ίδια αλλά με διαφορετική τιμη χρεωσης ενεργειας ;

Μπορω να διακοψω όποτε θέλω ;

2023-11-24 20_35_28-Protergia Οικιακό Value+ _ Protergia.png

2 λεπτά πριν, alfeios είπε

Ποια ειναι η γνωμη σας για το παρακάτω προγραμμα ;

ακριβό , δεν έχει δώρα , για τα υπόλοιπα που ρώτησες η απάντηση είναι ¨ναι"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, korakios είπε

ακριβό , 

Αυτό δεν καταλαβαινω και ζητώ βοήθεια. Γιατι αυτο που εχει τιμη 0,088 ειναι ακριβό και άλλα με 0,125 ή με 0,16 ειναι φθηνα ; Τι μου ξεφευγει, τι δεν υπολογιζω;

Επεξ/σία από alfeios

10 λεπτά πριν, alfeios είπε

Αυτό δεν καταλαβαινω και ζητώ βοήθεια. Γιατι αυτο που εχει τιμη 0,088 ειναι ακριβό και άλλα με 0,125 ή με 0,16 ειναι φθηνα ;

γιατί αν δεις το excel υπάρχουν φθηνότερα , άρα ακριβό

10 λεπτά πριν, alfeios είπε

Τι μου ξεφευγει, τι δεν υπολογιζω;

και τα δώρα (100€ ή 50€)

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...