Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 hour ago, liakjim said:

Επίσης @korakios, μήπως πρέπει να μπει μια σημείωση στη volton ότι οι 500KWh θα είναι δωρεάν μόνο εφόσον δεν ξεπεραστούν;

```Η δωρεάν παροχή ηλεκτρικής ενέργειας ισχύει εφόσον η κατανάλωση δεν υπερβεί το όριο των 500 kwh```

Aν κάψεις 510, έχεις 500 δωρεάν και πληρώνεις την υπερβάλλουσα κατανάλωση 10kw με την τιμή προμήθειας που έχει ανακοινωθεί. Κι αυτό με τη προϋπόθεση να γίνει μηνιαια εκκαθάριση με κάποιο τρόπο πχ αλλαγή παρόχου η να έρθει ο ΔΕΔΔΗΕ για καταμέτρηση 1 μήνα μετα την εκπροσώπηση. Διαφορετικά αν έχεις πχ 2 μηνο εκκαθαριστικό και κάψεις 600kw σύνολο, θα έχεις δωρεάν 300 kw.

1 hour ago, liakjim said:

Λέω να πάω ελπέ. Πότε είναι η σωστή ημερομηνία για την αίτηση; Από τώρα ή όταν αλλάξει ο μήνας;

Θα πρότεινα 1η του μήνα σε κατάστημα, διαφορετικά μπορεί να σε καθυστερήσουν. Η αν κάνεις αίτηση απο τώρα, μπορεί να ξεχάσουν να τη προωθήσουν.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Aν κάψεις 510, έχεις 500 δωρεάν και πληρώνεις την υπερβάλλουσα κατανάλωση 10kw με την τιμή προμήθειας που έχει ανακοινωθεί. Κι αυτό με τη προϋπόθεση να γίνει μηνιαια εκκαθάριση με κάποιο τρόπο πχ αλλαγή παρόχου η να έρθει ο ΔΕΔΔΗΕ για καταμέτρηση 1 μήνα μετα την εκπροσώπηση. Διαφορετικά αν έχεις πχ 2 μηνο εκκαθαριστικό και κάψεις 600kw σύνολο, θα έχεις δωρεάν 300 kw.

Έχεις δίκιο

image.png.ba047a9abc666564c39e0415bd95c7ac.png

Δεν τη λες κακή προσφορά.

Τι έχουμε ακούσει για τη volton;

Δημοσ.
10 ώρες πριν, korakios είπε

αν δεν έχει βγει λογαριασμός απο τον προηγούμενο πάροχο τότε παίρνεις απλά βεβαίωση εκπροσώπησης

στην ΗΡΩΝ (https://www.heron.gr/xrhsima-entipa/)  βρίσκω μόνο ΕΝΤΥΠΟ ΕΞΟΥΣΙΟ∆OΤΗΣΗΣ ΠΑΥΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΜΕΤΡΗΤΗ ΦΟΡΤΙΟΥ & ∆ΙΑΚΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟ∆ΟΤΗΣΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ    αρα δεν ειναι αυτό αφου δεν θέλω  ∆ΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟ∆ΟΤΗΣΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ.

Μήπως μπορει κάποιος να γράψει το λινκ για βεβαίωση εκπροσώπησης στον Ηρωνα,

ευχαριστώ

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, liakjim είπε

Έχεις δίκιο

image.png.ba047a9abc666564c39e0415bd95c7ac.png

Δεν τη λες κακή προσφορά.

Τι έχουμε ακούσει για τη volton;

Έλα ρε γατόνια δεν την είχα δει την προσφορά volton και ετοιμαζόμουν για nrg, από ΕΛΠΕ...Άσε που δεν τους πάω και τους Βαρδινογιαννέους (έχουμε προηγούμενα :) )... Δεν θα με χαλάσει καθόλου να πάρω τις 500 τον Δεκέμβρη, που θα κάψω γύρω στις 700-800 λόγω αντλίας...τζάμπα πράγμα! Πα να δω αν έχει τίποτα άλλα ψιλά γράμματα!!!

Δημοσ.
Στις 21/11/2023 στις 10:46 ΠΜ, ekrepali είπε

στο myheron ώστε να βγει βεβαίωση εκπροσώπησης

που υπάρχει το λινκ στο myheron ώστε να βγει βεβαίωση εκπροσώπησης => εδώ=> (https://www.heron.gr/xrhsima-entipa/)   ή κάπου αλλού? γιατί στα χρήσιμα εντυπα δεν την βρίσκω ?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mechpanos είπε

Έλα ρε γατόνια δεν την είχα δει την προσφορά volton και ετοιμαζόμουν για nrg, από ΕΛΠΕ...Άσε που δεν τους πάω και τους Βαρδινογιαννέους (έχουμε προηγούμενα :) )... Δεν θα με χαλάσει καθόλου να πάρω τις 500 τον Δεκέμβρη, που θα κάψω γύρω στις 700-800 λόγω αντλίας...τζάμπα πράγμα! Πα να δω αν έχει τίποτα άλλα ψιλά γράμματα!!!

Οι 500Kwh είναι κάπου 42€, οπότε μάλλον πάλι συμφέρει το 100αρικο της elpe. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, liakjim είπε

Οι 500Kwh είναι κάπου 42€, οπότε μάλλον πάλι συμφέρει το 100αρικο της elpe. 

Δεν το συζητάω...αλλά, είμαι ΉΔΗ, ΕΛΠΕ, και είναι ώρα μου να αναζητήσω αλλού, δώρο...νομίζω η volton είναι ο καλύτερος συνδυασμός δώρου+χαμηλής τιμής kwh, πλην ΕΛΠΕ...

Επεξ/σία από mechpanos
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mechpanos είπε

Δεν το συζητάω...αλλά, είμαι ΉΔΗ, ΕΛΠΕ, και είναι ώρα μου να αναζητήσω αλλού, δώρο...νομίζω η volton είναι ο καλύτερος συνδυασμός δώρου+χαμηλής τιμής kwh, πλην ΕΛΠΕ...

Έχεις και Ηρων. 50€ δώρο και πιο κάτω τιμή Kwh.

• Like 3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, liakjim είπε

Έχεις και Ηρων. 50€ δώρο και πιο κάτω τιμή Kwh.

Είμαι σε επαγγελματικό Γ21...αλλιώς ναι...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mechpanos είπε

Είμαι σε επαγγελματικό Γ21...αλλιώς ναι...

Στο επαγγελματικό ισχυει το μέχρι 500 δωρεάν?

• Thanks 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, gtkminsomnia είπε

στην ΗΡΩΝ (https://www.heron.gr/xrhsima-entipa/)  βρίσκω μόνο ΕΝΤΥΠΟ ΕΞΟΥΣΙΟ∆OΤΗΣΗΣ ΠΑΥΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΜΕΤΡΗΤΗ ΦΟΡΤΙΟΥ & ∆ΙΑΚΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟ∆ΟΤΗΣΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ    αρα δεν ειναι αυτό αφου δεν θέλω  ∆ΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟ∆ΟΤΗΣΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ.

Μήπως μπορει κάποιος να γράψει το λινκ για βεβαίωση εκπροσώπησης στον Ηρωνα,

ευχαριστώ

Μπορείς να κατεβάσεις τη βεβαίωση εκπροσώπησης της παροχής σου μέσα από την ενότητα των αιτημάτων στο myΗΡΩΝ.

Τα αιτήματά μου -> Ξεκίνα νέο αίτημα -> Βεβαίωση εκπροσώπησης

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Και εμένα το ίδιο με τον Ηρωνα,πέρασε κανονικά η αίτηση και περιμένω τηλέφωνο να ανεβάσω ξανά τα δικαιολογητικά.

Eκεί που ήμασταν σταθερά στον αγαπημένο μας πρόεδρο Σουμπαση 😂(μου επιστρέψανε και χρήματα από τον εκκαθαριστικό “Έκπτωση στο ηλεκτρικό ρεύμα λόγω σταθμών Α.Π.Ε. και Υβριδικών σταθμών στην Περιοχή σας”),  πάμε για δεύτερη αλλαγή μέσα σε δυο μήνες,άρε Solar 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...