Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Αν είσαι κι εσύ ήδη elpedison δε θα πάρεις το δώρο 100 ευρώ.Ειναι μόνο για νέες συνδέσεις.

Δεν παιζει ρολο το οτι ειμαι σε αλλο προγραμμα; οποτε παμε ηρων...

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Aurumnus είπε

Είχα αρκετό καιρό να τσεκάρω το Excel αρχείο με τις συγκριτικές τιμές ρεύματος
https://docs.google.com/spreadsheets/d/11qPKNlaHSK95vl5tau3hccNx53GrPAvEnGt8FKdM7PY/edit#gid=33051242

Βλέπω έχει αλλάξει αρκετά η μορφή του.

Αν κατάλαβα καλά, τα προγράμματα είναι κατά σειρά κόστους, με το φθηνότερο πρόγραμμα πάνω πάνω;

ναι , με τιμές απο 1/12 (στήλη Δεκεμβρίου) τέρμα δεξιά

1 ώρα πριν, demakhs είπε

Κοράκιε, τι είναι αυτή η βεβαίωση εκπροσώπησης, συγγνώμη, τη βλέπω και τη ξαναβλεπω αλλά δε.ξερω τι είναι.

Και ξαναρωτάω, γιατί δεν γνωρίζω, επειδή πριν 10 μέρες έστειλα στην elpe αίτηση και φωτογραφίες τις ενδείξεις κλπ και υποτίθεται είμαι πλέον συνδρομητής τους, πότε κάνω αίτηση για να πάω Ήρωνα να τσιμπήσω και από κει δώρο ή δεν παίζει πλέον?

Φαντάζομαι, απ' τα συμφραζόμενα, πως η βεβαίωση εκπροσώπησης έχει να κάνει με την περίπτωση που θέλω να κάνω τον....τουρίστα.

αν δεν έχει βγει λογαριασμός απο τον προηγούμενο πάροχο τότε παίρνεις απλά βεβαίωση εκπροσώπησης

47 λεπτά πριν, fysikos είπε

1) τι τιμη εχει το smart για τον Νοέμβριο;  

άγνωστη , το πρόγραμμα ξεκινά απο 1/12

Επεξ/σία από korakios
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/11/2023 στις 12:31 ΠΜ, korakios είπε

και

όχι , απλά αλλάζουν το site, μόλις το έβαλαν και στο

https://zenith.gr/el/for-the-home/electricity/τιμές/

όλα κομπλέ

πιστή η ελπέδισον στην παράδοση , έβγαλε ανακοίνωση

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

1600438869_.png.4c538d20ef0cba7cc05d2546ba04be30.png

Νομίζω για μένα που είμαι ήδη Ζενίθ θα μπορούσα απλά να το πάω στο Power Home Now;

Αυτός είναι ο τελευταίος λογαριασμός:

Screenshot_2023-11-24-00-59-37-58_9e23b9b77de20eba7e84cd2dcba96d4d.jpg

Επεξ/σία από Rebirth
Δημοσ.

Πρώτη προσπάθεια μέσω e contract για τον ηρων , αφού τα έβαλα όλα στο τέλος πέταξε μήνυμα …..η αίτηση σας δεν μπορεί να ολοκληρωθεί μπλα μπλα μπλα ……., παίρνω τηλ ……., θα ενημερώσω κύριε και θα σας καλέσουν να δούμε τι έχει γίνει ……..

Δημοσ.
34 minutes ago, dimostr said:

Πρώτη προσπάθεια μέσω e contract για τον ηρων , αφού τα έβαλα όλα στο τέλος πέταξε μήνυμα …..η αίτηση σας δεν μπορεί να ολοκληρωθεί μπλα μπλα μπλα ……., παίρνω τηλ ……., θα ενημερώσω κύριε και θα σας καλέσουν να δούμε τι έχει γίνει ……..

έχεις ξαναπάει Ήρων στο παρελθόν ή 1η φορά;

Δημοσ.

Καλημέρα, μόλις είχα  τηλ. επικοινωνία με Elpedison (Smart) και μου έδωσαν δώρο τα 100 ευρώ και 20 ευρώ δωροεπιταγή από Σκλαβενίτη .Τίποτε άλλο.

Δημοσ.

Λέω να πάω ελπέ. Πότε είναι η σωστή ημερομηνία για την αίτηση; Από τώρα ή όταν αλλάξει ο μήνας;

Δημοσ.

Επίσης @korakios, μήπως πρέπει να μπει μια σημείωση στη volton ότι οι 500KWh θα είναι δωρεάν μόνο εφόσον δεν ξεπεραστούν;

```Η δωρεάν παροχή ηλεκτρικής ενέργειας ισχύει εφόσον η κατανάλωση δεν υπερβεί το όριο των 500 kwh```

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, ekrepali είπε

έχεις ξαναπάει Ήρων στο παρελθόν ή 1η φορά;

Και εμενα μου έβγαλε το ιδιο μηνυμα επειδη υπαρχει ηδη εκπροσώπηση, τι σημαινει αυτο;

15 λεπτά πριν, dtsatsa είπε

Καλημέρα, μόλις είχα  τηλ. επικοινωνία με Elpedison (Smart) και μου έδωσαν δώρο τα 100 ευρώ και 20 ευρώ δωροεπιταγή από Σκλαβενίτη .Τίποτε άλλο.

Εισαι ηδη πελατης ή θα πας; προς τι τα δωρα;

Δημοσ.
12 ώρες πριν, panoszavra είπε

Είμαι Elpedison και σήμερα το μεσημέρι έκανα ηλεκτρονικά αίτηση για Ήρωνα. Στο τελικό στάδιο μου έβγαλε μήνυμα ανεπιτυχούς ολοκλήρωσης λόγω του ότι η παροχή βρίσκεται ήδη σε διαδικασία εκπροσώπησης. Μιλώντας με το chat μου είπαν ότι η αίτηση περάστηκε κανονικά και το μήνυμα ήταν από συστημικό πρόβλημα. Απλά για ενημέρωση. 

Μπράβο ρε φίλε, μόλις τώρα κατέβασα το app και είδα ότι όντως η αίτηση  είναι στην διαδικασία ελέγχου.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, barimagas είπε

Μπράβο ρε φίλε, μόλις τώρα κατέβασα το app και είδα ότι όντως η αίτηση  είναι στην διαδικασία ελέγχου.

Μια από τα ίδια , ενώ πριν από λίγο δεν έκανε τίποτα μέσω app τώρα κατάφερα να συνδεθώ και λέει ότι η αίτηση μου βρισκε5αι σε διαδικασία ελέγχου 

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, dimostr said:

έχουν γενικότερο πρόβλημα νομίζω. Τελικά σε εμένα μου είπαν ότι το σύστημα έχει δεχτεί την αίτηση όμως το τμήμα πωλήσεων βλέπει ότι έχω ανεξόφλητες υποχρεώσεις ενώ το τμήμα πελάτων βλέπει ότι όλα είναι καλά. Πάντως η αίτηση έχει πάει στο econtract. Αν είχες ανοίξει account για να κάνεις την αίτηση μετά από κάποιες ώρες ή την επόμενη ημέρα ίσως να φαίνεται ο αριθμός αίτησης κλπ. Κάλεσε τους να δούμε τι θα σου πουν. Πάντως έχουν πρόβλημα το οποίο μέχρι τον Αύγουστο που πρωτοπήγα δεν υπήρχε

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, userAnon είπε

έχουν γενικότερο πρόβλημα νομίζω. Τελικά σε εμένα μου είπαν ότι το σύστημα έχει δεχτεί την αίτηση όμως το τμήμα πωλήσεων βλέπει ότι έχω ανεξόφλητες υποχρεώσεις ενώ το τμήμα πελάτων βλέπει ότι όλα είναι καλά. Πάντως η αίτηση έχει πάει στο econtract. Αν είχες ανοίξει account για να κάνεις την αίτηση μετά από κάποιες ώρες ή την επόμενη ημέρα ίσως να φαίνεται ο αριθμός αίτησης κλπ. Κάλεσε τους να δούμε τι θα σου πουν. Πάντως έχουν πρόβλημα το οποίο μέχρι τον Αύγουστο που πρωτοπήγα δεν υπήρχε

Τώρα  δείχνει μέσω του app  ότι είναι σε διαδικασία ελέγχου , ενώ πριν δε μπορούσα να συνδεθώ , εφόσον η αίτηση έχει πάει θα ενεργοποιηθεί κάποια στιγμή 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, fysikos είπε

Και εμενα μου έβγαλε το ιδιο μηνυμα επειδη υπαρχει ηδη εκπροσώπηση, τι σημαινει αυτο;

Εισαι ηδη πελατης ή θα πας; προς τι τα δωρα;

Φεύγω από Ηρων και πάω Elpedison

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...