Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι στο ελπε economy αλλα πλεον ειναι το 4ο ακριβοτερο για νοεμβριο κ Δεκέμβριο. Φευγω για Fisiko Aerio Οικιακό MAXI Free Save, σωστα;

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, liakjim είπε

Για ελπέ θα πας; Εμένα λήγει 13/12 και είμαι ανάμεσα σε Ήρων ή Ελπέντισον.

είσαι ανάμεσα σε 50 vs 100 € θες να πεις 😁 (βέβαια της ελπέ έχει πιο ακριβή χρέωση)

38 λεπτά πριν, Demetroula είπε

Σε Ήρων και Ελπέ που έκανα κάτι τηλεφωνάκια προ ημερών στα τετραψήφια τους, για να μιλήσω με εκπρόσωπο επειδή ήθελα να μου επιβεβαιώσουν ότι ισχύουν οι όροι που αναγράφονταν για κάθε πρόγραμμα στα sites τους, και με είχαν και σε αναμονή,  είδα σήμερα ότι μου έχουν χρεωθεί στον τηλεφωνικό λογαριασμό, άλλα 12 ευρουδάκια έξτρα μόνο και μόνο για τις κλήσεις σε αυτά τα τετραψήφια.
Δεν χρεώνονται με απλή αστική χρέωση.
Άμα βρείτε τα σταθερά της εξυπηρέτησης πελατών σε κάθε πάροχο, κρατήστε τα να τα έχουμε.

της ελπέ το έχουν καταργήσει μάλλον το παλιό σταθερό , δεν ξέρω αν το 218 18 18128 που έχουν χρεώνεται αλλά γιατί δεν χρησιμοποιείς την υπηρεσία που απο το site σε παίρνουν τηλ ?

Ο ηρών έχει στο site +30 213 00 75 499 (επίσης και εκεί στο site βάζεις τηλ και σε παίρνουν)

6 λεπτά πριν, fysikos είπε

Ειμαι στο ελπε economy αλλα πλεον ειναι το 4ο ακριβοτερο για νοεμβριο κ Δεκέμβριο. Φευγω για Fisiko Aerio Οικιακό MAXI Free Save, σωστα;

αν δε σε καλύπτουν τα 50€ του Ηρών , ναι

το νου σου σε τυχών συνδρομή στη ΦΑ , πάτα στο λινκ/σχόλιο του excel

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, korakios είπε

είσαι ανάμεσα σε 50 vs 100 € θες να πεις 😁 (βέβαια της ελπέ έχει πιο ακριβή χρέωση)

της ελπέ το έχουν καταργήσει μάλλον το παλιό σταθερό , δεν ξέρω αν το 218 18 18128 που έχουν χρεώνεται αλλά γιατί δεν χρησιμοποιείς την υπηρεσία που απο το site σε παίρνουν τηλ ?

Ο ηρών έχει στο site +30 213 00 75 499 (επίσης και εκεί στο site βάζεις τηλ και σε παίρνουν)

αν δε σε καλύπτουν τα 50€ του Ηρών , ναι

το νου σου σε τυχών συνδρομή στη ΦΑ , πάτα στο λινκ/σχόλιο του excel

Ποιο elpe εχει 100ε ; ο Ηρων εχει κ 5ε παγιο αλλα θα μου πεις αν μεινω ενα 2μηνοθα εχωδωρο 50ε, not bad

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, fysikos είπε

Ποιο elpe εχει 100ε ; ο Ηρων εχει κ 5ε παγιο αλλα θα μου πεις αν μεινω ενα 2μηνοθα εχωδωρο 50ε, not bad

elpe=elpedison=ελπέ ,

δες το excel

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Swimmer21 είπε

Τα 50€ στον Ηρων έχουν κάποια μικρά γράμματα;

οχι

3 λεπτά πριν, kozywozy είπε

@korakios όντως σε εσάς δουλεύει γιατί σε εμένα βγάζει μια γενικότητα! 😏document.pdf

σε μένα δούλεψε με το που εμφανίστηκε η επιλογή (όταν ενημερώθηκε η πλατφόρμα του Ηρών απο τον ΔΕΔΔΗΕ)

δοκίμασε αύριο ή ζήτα και απο το τηλ μέσω email να σου στείλουν

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Demetroula είπε

Σε Ήρων και Ελπέ που έκανα κάτι τηλεφωνάκια προ ημερών στα τετραψήφια τους, για να μιλήσω με εκπρόσωπο επειδή ήθελα να μου επιβεβαιώσουν ότι ισχύουν οι όροι που αναγράφονταν για κάθε πρόγραμμα στα sites τους, και με είχαν και σε αναμονή,  είδα σήμερα ότι μου έχουν χρεωθεί στον τηλεφωνικό λογαριασμό, άλλα 12 ευρουδάκια έξτρα μόνο και μόνο για τις κλήσεις σε αυτά τα τετραψήφια.
Δεν χρεώνονται με απλή αστική χρέωση.
Άμα βρείτε τα σταθερά της εξυπηρέτησης πελατών σε κάθε πάροχο, κρατήστε τα να τα έχουμε.

Ήρων 213 033 3000 

ΕΛΠΕ 218 18 18128

Επεξ/σία από favou2000
Δημοσ.

Καλησπέρα!

Όποτε Ελπε για τα 100 κ βλέπουμε παλι;

Ευχαριστούμε Κοράκιε. 🤗

Σε συνεργασία με το Δεη online/enter

έσωσες πολύ κόσμο για 2 χρόνια.

🙏🏻

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, madwalker είπε

Καλησπέρα!

Όποτε Ελπε για τα 100 κ βλέπουμε παλι;

μετά Ηρών για το 50άρι και μετά βλέπουμε αν θα δώσει η Ελπέ τίποτα ή κανας άλλος , τώρα που το σκέφτομαι οι άλλοι είναι πολύ τσιγκούνηδες τελικά .

Ίσως όταν ακριβύνει η κιλοβατώρα θα μετρήσουν τα έως 500kw στις πρώτες 30 μέρες που δίνει η volton (αν συνεχίσει να δίνει)

α, ζήτα επιπλέον 100€ σε 5 δόσεις απο την ελπέ μπας και δώσουν

• Like 2
Δημοσ.

Είμαι Elpedison και σήμερα το μεσημέρι έκανα ηλεκτρονικά αίτηση για Ήρωνα. Στο τελικό στάδιο μου έβγαλε μήνυμα ανεπιτυχούς ολοκλήρωσης λόγω του ότι η παροχή βρίσκεται ήδη σε διαδικασία εκπροσώπησης. Μιλώντας με το chat μου είπαν ότι η αίτηση περάστηκε κανονικά και το μήνυμα ήταν από συστημικό πρόβλημα. Απλά για ενημέρωση. 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 22/11/2023 στις 7:24 ΜΜ, korakios είπε

θα βγάλεις βεβαίωση εκπροσώπησης

Κοράκιε, τι είναι αυτή η βεβαίωση εκπροσώπησης, συγγνώμη, τη βλέπω και τη ξαναβλεπω αλλά δε.ξερω τι είναι.

Και ξαναρωτάω, γιατί δεν γνωρίζω, επειδή πριν 10 μέρες έστειλα στην elpe αίτηση και φωτογραφίες τις ενδείξεις κλπ και υποτίθεται είμαι πλέον συνδρομητής τους, πότε κάνω αίτηση για να πάω Ήρωνα να τσιμπήσω και από κει δώρο ή δεν παίζει πλέον?

Φαντάζομαι, απ' τα συμφραζόμενα, πως η βεβαίωση εκπροσώπησης έχει να κάνει με την περίπτωση που θέλω να κάνω τον....τουρίστα.

Δημοσ.

Είχα αρκετό καιρό να τσεκάρω το Excel αρχείο με τις συγκριτικές τιμές ρεύματος
https://docs.google.com/spreadsheets/d/11qPKNlaHSK95vl5tau3hccNx53GrPAvEnGt8FKdM7PY/edit#gid=33051242

Βλέπω έχει αλλάξει αρκετά η μορφή του.

Αν κατάλαβα καλά, τα προγράμματα είναι κατά σειρά κόστους, με το φθηνότερο πρόγραμμα πάνω πάνω;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, korakios είπε

elpe=elpedison=ελπέ ,

δες το excel

Ok το βρηκα. Ειμαι στη elpedison economy και θα κανω αιτηση για το smart.

1) τι τιμη εχει το smart για τον Νοέμβριο;  

2) εχει ερθει λογαριασμός 70ε. Αν δεν τον πληρωσω και περιμενω να εκδοθει ο πρωτος τους smart και ας πουμε ερχεται 50ε αρα 120ε οφειλη. Θα πληρωσω 20ε μιας και εχει δωρο 100ε;

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, fysikos είπε

Ok το βρηκα. Ειμαι στη elpedison economy και θα κανω αιτηση για το smart.

1) τι τιμη εχει το smart για τον Νοέμβριο;  

2) εχει ερθει λογαριασμός 70ε. Αν δεν τον πληρωσω και περιμενω να εκδοθει ο πρωτος τους smart και ας πουμε ερχεται 50ε αρα 120ε οφειλη. Θα πληρωσω 20ε μιας και εχει δωρο 100ε;

Αν είσαι κι εσύ ήδη elpedison δε θα πάρεις το δώρο 100 ευρώ.Ειναι μόνο για νέες συνδέσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...