Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

15 λεπτά πριν, prefuse είπε

Ερώτηση κρίσεως... Επειδή έχει ενα πολύ μικρό πιστωτικό ο τελευταίος λογαριασμός (λογο του 50ευρου) που εχω απο ELPE  (στον τελικο θα εχει κανονικά την χρεώση) να βάλω αυτόν με το μικρό πιστωτικό για την αίτηση στον Ήρων

το μικρό πιστωτικό

16 λεπτά πριν, messinia3 είπε

It was too good to be true...άρα αναγκαστικά περιμένω βεβαίωση εκπροσώπησης για να πάω ηρων και τούμπαλιν. Έχω ζητήσει από χθες το πρωί,αλλά δε βλέπω φως

στο myheron φαίνεται ολοκληρωμένη η σύνδεση ?

αν ναι κάνε απο εκεί , 2 κλικ θέλει , αίτημα->βεβαίωση εκπροσώπησης

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

@korakios αν μπορούσε να μπει στο excel μια επιπλέον στήλη (με χρωματάκι) που να παραπέμπει σε ποια κατηγορία (πράσινο, μπλε, κίτρινο, πορτοκαλί) μπαίνει το κάθε πρόγραμμα από 1/1/2024.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, korakios είπε

στο myheron φαίνεται ολοκληρωμένη η σύνδεση ?

αν ναι κάνε απο εκεί , 2 κλικ θέλει , αίτημα->βεβαίωση εκπροσώπησης

Elpedison είμαι τώρα.θα πάω λίγο ηρων και θα ξαναγυρίσω elpe για τα 100.απλα δεν έχω λογαριασμό ούτε βεβαίωση εκπροσώπησης ακόμα. 

Επεξ/σία από messinia3

4 ώρες πριν, favou2000 είπε

Ναι το οποίο αναγράφεται και στο συμβόλαιο που σου στέλνουν για υπογραφή.Το θέμα είναι αν το κάνουν σε όλους η όχι.

Δεν έχει ανοίξει Καντην τηλεφωνικά και ζήτα εκτός από το 100 δώρο και το 5 Χ20 δώρο σε κάθε μήνα.

μήπως το έκανες σε κάποιο συνεργάτη;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, agrileza είπε

@korakios αν μπορούσε να μπει στο excel μια επιπλέον στήλη (με χρωματάκι) που να παραπέμπει σε ποια κατηγορία (πράσινο, μπλε, κίτρινο, πορτοκαλί) μπαίνει το κάθε πρόγραμμα από 1/1/2024.

τα σταθερά θα είναι σε ξεχωριστό φύλλο , όπως είναι τώρα

για δυναμικά θα αργήσω να ασχοληθώ (αν ασχοληθώ)

τα κυμαινόμενα (πράσινα / κίτρινα ) θα είναι στο ίδιο φύλλο όπου θα μαντεύετε τιμές χοντρικής ή θα βάζετε τιμές της ΤΕΑ απο προηγούμενο μήνα ωστε να βγαίνει άμεσα η τιμή για τα πράσινα*. Απλά θα έχω το αντίστοιχο χρώμα στο όνομα προγράμματος , μιας και αν δεις το φύλλο "αγνοήστε το" δεν παίρνει άλλη στήλη .

*αν δημοσιεύουν άλλες τιμές που δε συμβαδίζουν με την προηγούμενη ΤΕΑ ή αλλάζουν κάθε μήνα πάγια&εκπτώσεις , θα βγουν τα πράσινα απο το excel και θα κοιτάτε τη σελίδα της ΡΑΕ για τις δημοσιευμένες τιμές

Επεξ/σία από korakios
  • Like 2
  • Thanks 1

19 minutes ago, korakios said:

το μικρό πιστωτικό

Ημερίσια ένδειξη για ΗΡΩΝ..βαζω τι γράφει το ρολόι μου τώρα..

πχ 5000 και οταν βγαλει τον τελικό η ΕΛΠΕ (που αποχωρω) θα πάρει αυτήν την ένδειξη και θα χρεώσει εως τις 5000; και απο τις 5000 και πάνω ξεκινά ο ΗΡΩΝ..

ή θα έρθει κανας ΔΕΔΔΗΔΕΣ; που το αποκλείω..

5 λεπτά πριν, prefuse είπε

Ημερίσια ένδειξη για ΗΡΩΝ..βαζω τι γράφει το ρολόι μου τώρα..

πχ 5000 και οταν βγαλει τον τελικό η ΕΛΠΕ (που αποχωρω) θα πάρει αυτήν την ένδειξη και θα χρεώσει εως τις 5000; και απο τις 5000 και πάνω ξεκινά ο ΗΡΩΝ..

ή θα έρθει κανας ΔΕΔΔΗΔΕΣ; που το αποκλείω..

δεν κατάλαβα ακριβώς , αλλά αν θες να σπάσεις την κατανάλωση ανάλογα με το τι σε συμφέρει , υπολόγισε και τις ΥΚΩ γιατί απο 400-500kw/30μέρες (κάνε αναγωγή τις μέρες) και πάνω θα σου έρθει κεραμίδα +0,08 αν φουσκώσεις ή αν κόψεις αρχικά αλλά μετά μαζευτούν μπόλικες

τα νούμερα εσύ τα ξέρεις οπότε κάνεις ότι καταλαβαίνεις

• Like 1

2 minutes ago, korakios said:

δεν κατάλαβα ακριβώς , αλλά αν θες να σπάσεις την κατανάλωση ανάλογα με το τι σε συμφέρει , υπολόγισε και τις ΥΚΩ γιατί απο 400-500kw/30μέρες (κάνε αναγωγή τις μέρες) και πάνω θα σου έρθει κεραμίδα +0,08 αν φουσκώσεις ή αν κόψεις αρχικά αλλά μετά μαζευτούν μπόλικες

τα νούμερα εσύ τα ξέρεις οπότε κάνεις ότι καταλαβαίνεις

απλα προσπαθώ να καταλάβω πως μετράνε την αλλαγή οι 2 πάροχοι.

Πχ κανω αιτηση τωρα στον ΗΡΩΝ και βαζω οτι ο μετρητης τωρα γραφει 5000 khw

Η ΕΛΠΕ (που ειμαι τώρα) προφανώς θα με χρεώσει μέχρι τις 5000 Khw που ξεκινάει να με εκπροσωπεί ο ΗΡΩΝ? απλα απο τις δικές μου μετρήσεις βασίζονται ή περνάει και κανενας ΔΕΔΔΗΕ για επιβεβαίωση? θελει και φωτογραφία του μετρητή οταν κάνουμε νεα αίτηση (δεν θυμαμαι);

1 ώρα πριν, prefuse είπε

απλα προσπαθώ να καταλάβω πως μετράνε την αλλαγή οι 2 πάροχοι.

Πχ κανω αιτηση τωρα στον ΗΡΩΝ και βαζω οτι ο μετρητης τωρα γραφει 5000 khw

Η ΕΛΠΕ (που ειμαι τώρα) προφανώς θα με χρεώσει μέχρι τις 5000 Khw που ξεκινάει να με εκπροσωπεί ο ΗΡΩΝ?

ναι

1 ώρα πριν, prefuse είπε

απλα απο τις δικές μου μετρήσεις βασίζονται ή περνάει και κανενας ΔΕΔΔΗΕ για επιβεβαίωση?

αν δεν είναι η προγραμματισμένη υπερσπάνια περνάνε εκτός αν ξέμειναν απο μεροκάματα

στην τελική θα πεις έκανες λάθος , αλλά :

απο τη στιγμή που θέλουν φωτό χλωμό να φουσκώσεις , εκτός αν κρύψεις ανεβάζοντας παλιά φωτό

1 ώρα πριν, sosias είπε

μήπως το έκανες σε κάποιο συνεργάτη;

Από τα κεντρικά με πήρανε αυτοί,είχαν τα στοιχεία μου μιας και ήμουνα παλιότερα πελάτης.Πιθανον να είναι κάτι όπως οι δωροεπιταγες Σκλαβενίτη παλιότερα,που τις δίνανε οι πωλητές αλλά δεν υπήρχαν πουθενά επίσημα γραμμένες στο σάιτ.Οποτε μάλλον είναι στην διακριτική ευχέρεια των πωλητών.Οπως παλιότερα στον Ήρων σε άλλους δίνανε έξτρα50αρι αν έφευγες και σε άλλους όχι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 minutes ago, korakios said:

ναι

αν δεν είναι η προγραμματισμένη υπερσπάνια περνάνε εκτός αν ξέμειναν απο μεροκάματα

στην τελική θα πεις έκανες λάθος , αλλά :

απο τη στιγμή που θέλουν φωτό χλωμό να φουσκώσεις , εκτός αν κρύψεις ανεβάζοντας παλιά φωτό

τελικα δεν ηθελε φωτο του μετρητη

Επεξ/σία από prefuse

Σε Ήρων και Ελπέ που έκανα κάτι τηλεφωνάκια προ ημερών στα τετραψήφια τους, για να μιλήσω με εκπρόσωπο επειδή ήθελα να μου επιβεβαιώσουν ότι ισχύουν οι όροι που αναγράφονταν για κάθε πρόγραμμα στα sites τους, και με είχαν και σε αναμονή,  είδα σήμερα ότι μου έχουν χρεωθεί στον τηλεφωνικό λογαριασμό, άλλα 12 ευρουδάκια έξτρα μόνο και μόνο για τις κλήσεις σε αυτά τα τετραψήφια.
Δεν χρεώνονται με απλή αστική χρέωση.
Άμα βρείτε τα σταθερά της εξυπηρέτησης πελατών σε κάθε πάροχο, κρατήστε τα να τα έχουμε.

23 ώρες πριν, dimostr είπε

Μάλιστα οποτε μιας και το παλιό online που ειμαι τώρα λήγει 29/11 θα αρχίσω να κάνω την αίτηση ηλεκτρονικά στο τέλος αυτής της εβδομάδας και βλέπουμε πως θα πάει 

Για ελπέ θα πας; Εμένα λήγει 13/12 και είμαι ανάμεσα σε Ήρων ή Ελπέντισον.

19 λεπτά πριν, prefuse είπε

τελικα δεν ηθελε φωτο του μετρητη

Αλλαγή παροχου χωρίς μέτρηση?θα περάσει δηλαδή ο ΔΕΔΔΗΕ σε κάποιες μέρες όταν λάβει το αίτημα?Κι εγώ για Ηρων ετοιμάζομαι αν και βλέπω ότι έχουν πρόβλημα με το e-contract .αύριο λογικά μου είπαν από elpedison θα έχω τη βεβαίωση εκπροσώπησης από αυτούς. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...