Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 λεπτά πριν, insomniagfg είπε

Στο μυνημα γραφουν οτι η εκρποσωπηση ξεκινησε απο 21-11. Εκτος αν εννοεις κατι αλλο, για ελεγχο.

όχι , αυτό εννοούσα , το ανέφερες πριν αλλά δεν κατάλαβα

ενδείξεις έδωσες στην αίτηση ή μήπως σε καθυστέρησε ο ΔΕΔΔΗΕ (μήπως έπαιξε και καμιά προγραμματισμένη επιτόπια)

κρίμα πάντως

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις επικοινώνησα με elpedison και είπαν ότι οι δωροεπιταγές για σουπερμάρκετ δίνονταν τον προηγούμενο μήνα που υπήρχε 50€ επιστροφή και έχουν εξαντληθεί. Για αυτό το λόγο δίνουν τώρα τα 100€. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, mikepaltri είπε

Μόλις επικοινώνησα με elpedison και είπαν ότι οι δωροεπιταγές για σουπερμάρκετ δίνονταν τον προηγούμενο μήνα που υπήρχε 50€ επιστροφή και έχουν εξαντληθεί. Για αυτό το λόγο δίνουν τώρα τα 100€. 

σε πόντους Εθνικής ήταν το έξτρα 50ρικο , για σούπερμάρκετ παίζει ακόμα (20€ Σκλαβενίτη) αν συστήσεις κάποιον ή βάλεις σε δικιά σου έξτρα παροχή

Επεξ/σία από korakios

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 minutes ago, korakios said:

όχι , αυτό εννοούσα , το ανέφερες πριν αλλά δεν κατάλαβα

ενδείξεις έδωσες στην αίτηση ή μήπως σε καθυστέρησε ο ΔΕΔΔΗΕ (μήπως έπαιξε και καμιά προγραμματισμένη επιτόπια)

κρίμα πάντως

Ειχα δωσει στην αιτηση που ειχα κανει ηλεκτρονικα πριν ενα μηνα, πριν 10 μερες με πηραν τηλεφωνο NRG οπου αφου ελεξαν την αιτηση που ειχα κανει με στειλαν την συμβαση και μου ζητησαν λογω οτι νυχτερινο να στειλω φωτο το 180,181,182 ενδειξεις.

Κριμα γιατι,  λογω οτι ειχα διπλη τιμη στην ΔΕΗ θεωρω οτι εννοεις.

Επεξ/σία από insomniagfg

5 λεπτά πριν, insomniagfg είπε

Κριμα γιατι,  λογω οτι ειχα διπλη τιμη στην ΔΕΗ θεωρω οτι εννοεις.

και αυτό αλλά και για την nrg που παλιά ήταν σφαίρα

5 λεπτά πριν, insomniagfg είπε

Ειχα δωσει στην αιτηση που ειχα κανει ηλεκτρονικα πριν ενα μηνα, πριν 10 μερες με πηραν τηλεφωνο NRG οπου αφου ελεξαν την αιτηση που ειχα κανει με στειλαν την συμβαση και μου ζητησαν λογω οτι νυχτερινο να στειλω φωτο το 180,181,182 ενδειξεις.

άρα 100% η NRG σε καθυστέρησε

1 hour ago, korakios said:

αν έχεις δώσει μετρήσεις ο ΔΕΔΔΗΕ δεν έχει καμιά δουλειά να χασομερά τον κόσμο

απο το λινκ ΥΔΕ στο excel άλλαξε το τελευταίο ψηφίο ? (στηλη σχόλια τέρμα κάτω)

1 hour ago, ioanniskar said:

Έχω δώσει μετρήσεις με φωτό από το ρολόι. Ίσως η κοπέλα στο τηλέφωνο δεν ήταν πολύ σχετική γιατί αργούσε να καταλάβει τι ρωτάω και με έβαλε σε αναμονή μέχρι να μου απαντήσει.

Όχι δεν έχει αλλάξει το τελευταίο ψηφίο.

5 λεπτά πριν, ioanniskar είπε

Έχω δώσει μετρήσεις με φωτό από το ρολόι.

άρα κομπλέ , τώρα ή έπεσε δουλειά σε εταιρία ή ΔΕΔΔΗΕ ή συνδυασμός

πάρε τηλ αρχικά το ΔΕΔΔΗΕ και ρώτα αν έλαβαν αίτηση και πότε , αν ναι ,άνοιξε αίτημα στην πλατφόρμα ζητώντας να πατήσουν το ****κουμπάκι 😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, HAthinaia είπε

Πραγματικά το σκεφτόμουν και για το σταθερό του Ήρων στα 0,16, αλλά με τους υπολογισμούς που έκανα είδα ότι το σταθερό θα με συμφέρει μόνο αν η τιμή στο Guarantee για συνεχόμενους μήνες είναι πάνω από 0,14 ευρώ/kWh. Ακόμα και με 13 ευρώ πάγιο και αν η τιμή του Guarantee μείνει κάτω από τα 0,14, συνεχίζει να συμφέρει το Guarantee έναντι του σταθερού. Σκεφτόμουν να κάνω βέβαια έναν τορυισμό στην Ελπέ από 01/12 για να πάρω το 100άρι, αλλά πραγματικά την φοβάμαι αυτήν την εταιρεία γιατί δικοί μου άνθρωποι είχαν ουκ ολίγες φορές προβλήματα με τη συγκεκριμένη. 

Υπάρχει κάποια εγγύηση ότι τα σταθερά προγράμματα, οποιουδήποτε παρόχου, δεν θα σπάσουν όπως έγινε το 2022;

Μόνο η ΔΕΗ τα κράτησε από ότι θυμάμαι.

Επεξ/σία από knight666
  • Thanks 1

2 ώρες πριν, korakios είπε

όχι , η αλλαγή δεν έχει γίνει , μου το ορκίστηκε ο υπάλληλος στα κεντρικά 😛

μάλλον κάποιος δεν πατά κουμπάκι

https://www.elpedison.gr/Uploads/133043/8798_el_082_01_11-23_elpedison_smart.pdf

αν σου στείλαν κάτι άλλο ενημέρωσε

ξανά

αλλά γιατί δεν πας ελπέ για τα 100?

μόνο στον εκκαθαριστικό

στο τετράμηνο η δίμηνο;

8 λεπτά πριν, sosias είπε

στο τετράμηνο η δίμηνο;

ανάλογα αν έδωσες στο ΔΕΔΔΗΕ στο δίμηνο , πάντως σε εκκαθαριστικό

επίσης εκκαθάριση γίνεται και όταν αλλάζεις πάροχο

αυτά

19 λεπτά πριν, knight666 είπε

Υπάρχει κάποια εγγύηση ότι τα σταθερά προγράμματα, οποιουδήποτε παρόχου, δεν θα σπάσουν όπως έγινε το 2022;

Μόνο η ΔΕΗ τα κράτησε από ότι θυμάμαι.

στου Ηρων γράφει οτι δε μπορεί να μεταβάλει τις χρεώσεις πάντως για το 12μηνο συμβολαίου , δεν ξέρω αν έβαλε χέρι η ΡΑΕ

• Like 3
  • Thanks 1

13 λεπτά πριν, giorgosvet είπε

Update . Τώρα δεν ήταν boot.😄IMG_20231123_171944.jpg.dc5d65cd83dee4d1694af28922a36d50.jpg

It was too good to be true...άρα αναγκαστικά περιμένω βεβαίωση εκπροσώπησης για να πάω ηρων και τούμπαλιν. Έχω ζητήσει από χθες το πρωί,αλλά δε βλέπω φως

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 21/11/2023 at 18:22, korakios said:

δε δοκίμασα , τώρα μπαίνω στο economy plus και θα κάτσω 2 εβδομάδες μέχρι να ξαναπάω Ηρών και τέλος του Δεκ  κάνω για το smart

Ερώτηση κρίσεως... Επειδή έχει ενα πολύ μικρό πιστωτικό ο τελευταίος λογαριασμός (λογο του 50ευρου) που εχω απο ELPE  (στον τελικο θα εχει κανονικά την χρεώση) να βάλω αυτόν με το μικρό πιστωτικό για την αίτηση στον Ήρων ή να βάλω τον τελικό που ηταν πριν 2 μήνες από Ήρων που έχει χρέωση κανονικά.. 

βασικα μηπως να βάζουμε μισθωτήριο από το TAXIS ή Ε9 για να μην βλέπουν οτι αλλαζουμε απο τον εναν στον αλλο;

• ένα πρόσφατο λογαριασμό ρεύματος ή μισθωτήριο από το TAXIS ή Ε9

απλα για να μην κινούμε υποψίες..😛 και σταματήσουν τα 50ε (που θα τα σταματήσουν καποια στιγμή..) 

Επεξ/σία από prefuse

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...