Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να καταλαβω τωρα περι ελπε smart! Το προγραμμα δινει ενα 100αρικο δωρο και ΑΝ πεσεις σε καταλληλο υπαλληλο μπορει να παρεις και αλλο ενα 100αρικο σε 20αρικα για τους επομενους 5 μηνες? 

• Like 1
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

τα έχει και τα δύο ναι, νόμιζα ότι το 2 μας ενδιέφερε. Αν όμως φύγω για Ήρων (50ευρο) πριν τον καινούριο χρόνο δε με νοιάζει και πολύ σωστά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, circadian είπε

τα έχει και τα δύο ναι, νόμιζα ότι το 2 μας ενδιέφερε. Αν όμως φύγω για Ήρων (50ευρο) πριν τον καινούριο χρόνο δε με νοιάζει και πολύ σωστά;

απλά μπορεί να σου μείνει πιστωτικό

4 λεπτά πριν, jasonas21 είπε

Για να καταλαβω τωρα περι ελπε smart! Το προγραμμα δινει ενα 100αρικο δωρο και ΑΝ πεσεις σε καταλληλο υπαλληλο μπορει να παρεις και αλλο ενα 100αρικο σε 20αρικα για τους επομενους 5 μηνες? 

μάλλον ναι

Επεξ/σία από korakios
  • Like 2
Δημοσ.

ε αν εισαι τουριστας δεν πολυ εχει νοημα το δευτερο... και ειδικα σε αυτη την εταιρεια που ξερεις οτι το προγαμμα του μετα απο 2-3 μηνες θα το ανεβασει στον θεο και κατα πασα πιθανοτατα θα την κανεις για αλλου!

Οποτε δεχονται αιτησεις απο τωρα για το smart? Ολοκλήρωσε την διαδικασια καποιος μεσω ιντερνετ?

Δημοσ.

Περιμένω περίπου 10 μέρες για ενεργοπίηση elpedison για Economy plus, γιατί απ ότι μου είπαν δεν έχει έρθει ακόμη ο δεδδηε να πάρει μέτρηση. Ρώτησα πώς θα ενεργοποιήσω πάγια εντολή για να μη χρεωθώ εγγύηση και μου είπαν ότι πρέπει να βγει ο πρώτος λογαριασμός για να βάλω πάγια και να μου επιστραφεί στον επόμενο. Έτσι γίνεται. Και αν φύγω, που θα φύγω, νωρίτερα θα μου τα δώσουν πίσω σε τραπεζικό λογαριασμό;

Θέλω να κάνω αίτηση για το smart για άλλη παροχή. Δεν φορτώνει το σύστημα για αίτηση. Δεν έχει ανοίξει ακόμη;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, jasonas21 είπε

Ναι το οποίο αναγράφεται και στο συμβόλαιο που σου στέλνουν για υπογραφή.Το θέμα είναι αν το κάνουν σε όλους η όχι.

5 λεπτά πριν, ioanniskar είπε

Θέλω να κάνω αίτηση για το smart για άλλη παροχή. Δεν φορτώνει το σύστημα για αίτηση. Δεν έχει ανοίξει ακόμη;

Δεν έχει ανοίξει Καντην τηλεφωνικά και ζήτα εκτός από το 100 δώρο και το 5 Χ20 δώρο σε κάθε μήνα.

Επεξ/σία από favou2000
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, ioanniskar είπε

Περιμένω περίπου 10 μέρες για ενεργοπίηση elpedison για Economy plus, γιατί απ ότι μου είπαν δεν έχει έρθει ακόμη ο δεδδηε να πάρει μέτρηση. Ρώτησα πώς θα ενεργοποιήσω πάγια εντολή για να μη χρεωθώ εγγύηση και μου είπαν ότι πρέπει να βγει ο πρώτος λογαριασμός για να βάλω πάγια και να μου επιστραφεί στον επόμενο. Έτσι γίνεται. Και αν φύγω, που θα φύγω, νωρίτερα θα μου τα δώσουν πίσω σε τραπεζικό λογαριασμό;

Καλησπέρα.. Σίγουρα έχουν στείλει την εντολή στον Δεδδηε; Ρώτησες 8004004000

Η μέτρηση από τον Δεδδηε γίνεται εντός 2-3 ημερών αν έχουν την εντολή.. 

Επεξ/σία από takoulou
Δημοσ.

Καλησπέρα. Μόλις μίλησα στο τηλέφωνο με εκπρόσωπο NRG για ηλεκτρονική αίτηση που είχα κάνει και περιμένω να μου στείλει σε mail να υπογράψω. Μπερδεύτηκα όμως αρκετά όταν τον ρώτησα αν απο 1/1 θα πέσω σε πράσινο τιμολόγιο γιατί μου απάντησε κάτι κουλά ότι δεν έχει σ΄χεση το χρώμα και ότι θα είναι κυμενόμενο σε τίμη χονδρικής +0.29; Κάτι τέτοιο δεν κατάλαβα ακριβώς. Λέτε να γίνει καμιά μαλακία; Επέμενε να μην μου αναφέρει καθόλου χρώματα. Οι άλλες εταιρίες τι λένε πάνω σε αυτό το θέμα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, ioanniskar είπε

Και αν φύγω, που θα φύγω, νωρίτερα θα μου τα δώσουν πίσω σε τραπεζικό λογαριασμό;

προφανώς

Περιμένω περίπου 10 μέρες για ενεργοπίηση elpedison για Economy plus, γιατί απ ότι μου είπαν δεν έχει έρθει ακόμη ο δεδδηε να πάρει μέτρηση.

αν έχεις δώσει μετρήσεις ο ΔΕΔΔΗΕ δεν έχει καμιά δουλειά να χασομερά τον κόσμο

απο το λινκ ΥΔΕ στο excel άλλαξε το τελευταίο ψηφίο ? (στηλη σχόλια τέρμα κάτω)

Ρώτησα πώς θα ενεργοποιήσω πάγια εντολή για να μη χρεωθώ εγγύηση και μου είπαν ότι πρέπει να βγει ο πρώτος λογαριασμός για να βάλω πάγια και να μου επιστραφεί στον επόμενο.

όταν γίνει η εκπροσώπηση είτε άμεσα , είτε περιμένοντας sms απο elpe είτε δοκιμάζοντας ανα μέρα , μπαίνεις στο myelpedison και βάζεις πάγια εντολή

μάλλον όχι αλλιώς θα το είχαν αναφέρει εδώ μέλη

52 λεπτά πριν, insomniagfg είπε

Ελαβα σημερα μυνημα εκπροσωπησης απο NRG, μπηκα απο 21-11. Την διαδικασια την ξεκινησα πριν 1 μηνα.

νωρίς-νωρίς 😁, δες ημερομηνία εκπροσώπησης

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.
2 ώρες πριν, stelios85 είπε

Καλημερα σε ολους.Αλλαξα και εγω πριν 2 μηνες σε elpedison economy plus value(μηνιαια 300 kwh κασταναλωση εχω),παροτι πηγε 0.12  ,δεν αλλαξα και ελαβα κανονικα το 50 ευρω στο συνολο του λογαριασμου πριν λιγες μερες.Ειχα χρεωση εγγυησης 25 ευρω,πιθανον αυτον τον μηνα θα εχω χρεωση αλλα 25?Γιατι στο λογαριασμο πανω αριστερα αναγραφει εγγυηση 50 ευρω.

Τεσπα,η βασικη μ ερωτηση μετα απο διαβασμα στο τοπικ,ειναι να παω στο ηρων guarantee generous οπως πολλοι απο σας.Ωστοσο στο econtract εχει επιλογη με ή χωρις προστασια τιμης guarantee,που εχει χρεωση 8 ευρω το μηνα. Το επιλεξατε εσεις?Σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια 

Καλησπέρα κι από εμένα! Εγώ επέλεξα την έξτρα χρέωση Guarantee 8 ευρώ τον μήνα για προστασία από τα όρια διακύμανσης, γιατί πιστεύω ότι θα αυξηθεί η συγκεκριμένη χρέωση από το νέο έτος. Ο καθένας φυσικά σκέφτεται διαφορετικά. Σε κάθε περίπτωση την χρέωση αυτή την ενεργοποιείς ή την απενεργοποιείς όποτε θέλεις εσύ όταν είσαι στο πρόγραμμα Guarantee. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, HAthinaia είπε

Καλησπέρα κι από εμένα! Εγώ επέλεξα την έξτρα χρέωση Guarantee 8 ευρώ τον μήνα για προστασία από τα όρια διακύμανσης, γιατί πιστεύω ότι θα αυξηθεί η συγκεκριμένη χρέωση από το νέο έτος.

αν πιστεύεις οτι θα αυξηθεί η έξτρα χρέωση ,άρα και οι τιμές θα είναι καρφωτά στο 0,17  και είσαι ικανοποιημένος με 13€ πάγιο , τότε ίσως να κοίταζες το σταθερό που είναι φθηνότερο απο αυτά τα δεδομένα

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, korakios είπε

αν πιστεύεις οτι θα αυξηθεί η έξτρα χρέωση ,άρα και οι τιμές θα είναι καρφωτά στο 0,17  και είσαι ικανοποιημένος με 13€ πάγιο , τότε ίσως να κοίταζες το σταθερό που είναι φθηνότερο απο αυτά τα δεδομένα

Πραγματικά το σκεφτόμουν και για το σταθερό του Ήρων στα 0,16, αλλά με τους υπολογισμούς που έκανα είδα ότι το σταθερό θα με συμφέρει μόνο αν η τιμή στο Guarantee για συνεχόμενους μήνες είναι πάνω από 0,14 ευρώ/kWh. Ακόμα και με 13 ευρώ πάγιο και αν η τιμή του Guarantee μείνει κάτω από τα 0,14, συνεχίζει να συμφέρει το Guarantee έναντι του σταθερού. Σκεφτόμουν να κάνω βέβαια έναν τορυισμό στην Ελπέ από 01/12 για να πάρω το 100άρι, αλλά πραγματικά την φοβάμαι αυτήν την εταιρεία γιατί δικοί μου άνθρωποι είχαν ουκ ολίγες φορές προβλήματα με τη συγκεκριμένη. 

Δημοσ.
26 minutes ago, korakios said:

νωρίς-νωρίς , δες ημερομηνία εκπροσώπησης

Στο μυνημα γραφουν οτι η εκρποσωπηση ξεκινησε απο 21-11. Εκτος αν εννοεις κατι αλλο, για ελεγχο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προχθές έστειλα τον αριθμό μου στην ελπε να επικοινωνήσουν μαζί μου χθες επικοινωνήσαμε μου έστειλαν τα συμβόλαια και τα έστειλα πίσω με υπογραφή και αναμένω , επίσης στο τηλέφωνο μου είπαν ότι είναι εμπορικά διαθέσιμο από 21/11

Επεξ/σία από archiezulu
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...