Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@johnmegarythmos Εμένα μου έβγαλαν τη ψυχή να να μου πιστωσουν 10 ευρώ συνέπεια τελικού στη we. Ευτυχώς είχαν λάβει μια επιστολή από τη ΡΑΕ (O-97337) για την οποία μάλιστα με ενημέρωσε τηλεφωνικώς ο εκπρόσωπος της WE. Οπότε όταν βγει τελικός, πλήρωσε εμπροθεσμα και ζήτα την συνέπεια με έκτακτο λογαριασμό... κι αν σου πούνε ότι δεν παίρνει συνέπεια μετά το τελικό, τους στέλνεις αυτο:

Όνοματεπωνυμο

Παροχη

Αφμ

Εχω πληρώσει τον τελικό λογαριασμό εμπροθεσμα, ζήτω να εκδώσετε έκτακτο λογαριασμό για την πίστωση της έκπτωσης συνέπειας.

Μη μου πείτε ότι η συνέπεια δε πιστώνεται μετα τον τελικό λογαριασμό, καθώς:

Ο ΚΠΗΕ αναφέρει στο Παράρτημα ΙΙ, Άρθρο 2, παράγραφος 5δ ότι “Για προϊόντα ή χρεώσεις όπου προσφέρονται εκπτώσεις, πρέπει να διευκρινίζεται με απόλυτη σαφήνεια το ύψος της έκπτωσης και που εφαρμόζεται αυτή, τα κριτήρια εφαρμογής, η διάρκεια ισχύος, οι όροι ακύρωσης ή άρσης της έκπτωσης, με πιστή τήρηση και της βασικής αρχής της μη−διακριτικής μεταχείρισης μεταξύ πελατών της ίδιας κατηγορίας.

Στους ειδικούς όρους της σύμβασης δεν είχατε αναγράψει με απόλυτη σαφήνεια ότι δεν παρέχεται έκπτωση συνέπειας μετά τη λήξη εκπροσώπησης, συνεπώς θα πρέπει να πιστώσετε τη συνέπεια με έκτακτο λογαριασμό

Επιπλέον η επιστολή Ο-97337 της ΡΑΕ αναφέρει ότι οι συνεπείς πελάτες λαμβάνουν την έκπτωση συνέπειας και μετά τη λήξη της επροσώπησης."

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 3
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, giorgosvet είπε

Προς ενημέρωσή σας.

Από το live chat της elpedison

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Καλημέρα σας! Καλώς ήλθατε στην υπηρεσία live Chat της Elpedison. Ονομάζομαι Γ Γ .Πώς θα μπορούσα να σας βοηθήσω;

Καλημέρα. Είμαι στο πρόγραμμα green economy

09:53

Μπορώ να μετακινηθώ στο smart που έχει δώρο 100 ευρώ?

09:54

Μάλιστα, μπορείτε να αλλάξετε πρόγραμμα. Θα προωθήσω το αίτημα σας στο αρμόδιο τμήμα προκειμένου να σας καλέσουν για την αλλαγή. Τα αιτήματα, διαχειρίζονται καθημερινά με σειρά προτεραιότητας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση !

Το δώρο τον 100 ευρώ θα ισχύει?

09:55

Μάλιστα, μπορείτε να αιτηθείτε την απόδοση από τον εκπρόσωπο που θα σας καλέσει για την αλλαγή

Ωραία,μπορώ να το κάνω και από κατάστημα για αμεσότερη αλλαγή?

09:56

Μάλιστα, μπορείτε να απευθυνθείτε σε κατάστημα αν το επιθυμείτε.

Επομένως να μη προχωρήσω το αίτημα επικοινωνίας;

Θα επισκεφτώ κατάστημα της πόλης μου σήμερα.Οπότε όχι.

Μάλιστα, μπορείτε να απευθυνθείτε σε κατάστημα αν το επιθυμείτε

.

Η αλήθεια είναι ότι το να κάνεις εσωτερική αλλαγή στον ίδιο πάροχο και να σου δώσει ξανά δώρο νομίζω το ακούμε όλοι πρώτη φορά ,μακάρι να επαληθευτεί.

21 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Εμένα πάντως δε μου απάντησε ότι μπορώ να πάρω το έξτρα δώρο. Κι εσένα σου λέει να αιτηθείς για την απόδοση του δώρου (αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα το λάβουμε κιόλας)

Η δική μου συνομιλία:

Από ότι βλέπω έχετε ήδη το δώρο τω 50 € καθώς και την προσφορά 50 σε πόντους της εθνικής.

Θα προωθήσω το αίτημα σας στο αρμόδιο τμήμα προκειμένου να σας καλέσουν για την ενημερωση . Τα αιτήματα, διαχειρίζονται καθημερινά με σειρά προτεραιότητας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση !

Όποτε αν κάποιος όντως το πάρει γραπτώς ενημερώνει.

Η αλήθεια είναι ότι το να γίνει εσωτερική αλλαγή στον ίδιο πάροχο και να πάρεις ξανά το δώρο Δεν νομίζω να έχει ξανασυμβεί μακάρι να επαληθευτεί.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, favou2000 είπε

Η αλήθεια είναι ότι το να κάνεις εσωτερική αλλαγή στον ίδιο πάροχο και να σου δώσει ξανά δώρο νομίζω το ακούμε όλοι πρώτη φορά ,μακάρι να επαληθευτεί.

μάλλον bot ήταν στο chat 😛

Δημοσ.

Επειδή όντως θα πάω σε κατάστημα σήμερα για να παραλάβω την δωροεπιταγή  θα είμαι ξεκάθαρος:

ή πάω στο smart και παίρνω τα 100 ευρώ ή πάω ήρων (ξανά) για το 50αρικο (ξανά).

Ας αποφασίσουν αυτοί.

Δημοσ.

μου έστειλαν τη σύμβαση για το elpedison smart και βλέπω το εξής

image.png.96319d7141deb6b3f682981803b82423.png

να ανησυχήσω; το 0,0990 δεν αναφέρεται πουθενά.

Δεύτερο 100άρι δε παίζει μου είπαν τηλεφωνικά

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, circadian είπε

να ανησυχήσω; το 0,0990 δεν αναφέρεται πουθενά.

να ανησυχήσεις αν δεν γράφει πουθενά για το μηχανισμό μέχρι 31/12 , αλλιώς κομπλε

Δημοσ.
Στις 8/11/2023 στις 2:01 ΜΜ, korakios είπε

αν θες Προτέργια ντε και καλά δες το excel για τα φθηνά προγράμματα

επείσης πες τους η ελπέδισον δίνει 100€ ο Ηρών 50€ εσείς τι δίνετε ? (συνήθως δίνουν κανα 40άρι)

α και το 40άρι να είναι στον 1ο λογαριασμό , όχι με δόσεις ....

• Confused 1
Δημοσ.

Καλημερα σε ολους.Αλλαξα και εγω πριν 2 μηνες σε elpedison economy plus value(μηνιαια 300 kwh κασταναλωση εχω),παροτι πηγε 0.12  ,δεν αλλαξα και ελαβα κανονικα το 50 ευρω στο συνολο του λογαριασμου πριν λιγες μερες.Ειχα χρεωση εγγυησης 25 ευρω,πιθανον αυτον τον μηνα θα εχω χρεωση αλλα 25?Γιατι στο λογαριασμο πανω αριστερα αναγραφει εγγυηση 50 ευρω.

Τεσπα,η βασικη μ ερωτηση μετα απο διαβασμα στο τοπικ,ειναι να παω στο ηρων guarantee generous οπως πολλοι απο σας.Ωστοσο στο econtract εχει επιλογη με ή χωρις προστασια τιμης guarantee,που εχει χρεωση 8 ευρω το μηνα. Το επιλεξατε εσεις?Σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stelios85 είπε

πιθανον αυτον τον μηνα θα εχω χρεωση αλλα 25?

αλλα 25

2 λεπτά πριν, stelios85 είπε

Τεσπα,η βασικη μ ερωτηση μετα απο διαβασμα στο τοπικ,ειναι να παω στο ηρων guarantee generous οπως πολλοι απο σας.Ωστοσο στο econtract εχει επιλογη με ή χωρις προστασια τιμης guarantee,που εχει χρεωση 8 ευρω το μηνα. Το επιλεξατε εσεις?

δεν έχει νόημα τώρα εκτος αν πιστεύεις οτι απο το νέο έτος θα είναι πιο ακριβή η χρέωση πχ αντί 8 να το πάνε 10

Δημοσ.

Ερώτηση για όσους έκαναν τουρισμό και έφυγαν από τον Ήρων : Σε πόσο καιρό βγήκε ο τελικός λογαριασμός? Γιατί σε παλιά περίπτωση των πεθερικών μου έκανε κάνα δίμηνο.....

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nate είπε

Χωρίς να θέλω να γενικεύω, εμένα η εμπειρία μου ήταν καλή ένα μήνα που είχα κάτσει στην elpedison. Τώρα από εκεί και πέρα, δεν ξέρω τι θα γίνει με κάποιον άλλον.

27 λεπτά πριν, korakios είπε

να ανησυχήσεις αν δεν γράφει πουθενά για το μηχανισμό μέχρι 31/12 , αλλιώς κομπλε

όσοι πήγατε ελπεντισον τα δώρα αναφέρονται στο ρεύμα μόνο  η στο σύνολο του λογαριασμού; επίσης η πάγια εντολή χρεώνεται στον πρώτο αν βάλω πάγια εντολή; στο τηλέφωνο μου είπανε ότι θα μπούνε 25 (σπάει στα δύο είναι 50 ευρω) ευρώ στον πρώτο αλλά να το αγνοήσω αν βάλω παγια. Υπόψιν ότι τα δώρα για το Σμαρτ είναι μόνο 100 ευρώ όχι και άλλα εκατο όπως διαφημίζεται από κάποιους.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, sosias είπε

όσοι πήγατε ελπεντισον τα δώρα αναφέρονται στο ρεύμα μόνο  η στο σύνολο του λογαριασμού;

Χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω στο σύνολο του λογαριασμού.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, sosias είπε

όσοι πήγατε ελπεντισον τα δώρα αναφέρονται στο ρεύμα μόνο  η στο σύνολο του λογαριασμού;

σύνολο

5 λεπτά πριν, sosias είπε

επίσης η πάγια εντολή χρεώνεται στον πρώτο αν βάλω πάγια εντολή;

αν βάλεις , όχι

5 λεπτά πριν, sosias είπε

Υπόψιν ότι τα δώρα για το Σμαρτ είναι μόνο 100 ευρώ όχι και άλλα εκατο όπως διαφημίζεται από κάποιους.

εξαρτάται τον υπάλληλο

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, korakios είπε

σύνολο

αν βάλεις , όχι

εξαρτάται τον υπάλληλο

εξαρτάται και πόσο χαζουχαρουμενος είναι και δεν ξέρει τι λεει γιατί συνήθως αυτό συμβαίνει 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, sosias είπε

εξαρτάται και πόσο χαζουχαρουμενος είναι και δεν ξέρει τι λεει γιατί συνήθως αυτό συμβαίνει 

συνήθως , αλλά άλλοι τσίμπησαν δώρα που οι υπόλοιποι δεν πήραν , άρα τα εξτραδάκια είναι σχετικά

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...