Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ήρων Generous Guarantee  εδώ, μόλις έλαβα sms ενημέρωσης εκπροσώπησης μετά από δύο χρόνια στο ''Δεη MyHomeOnline'' με ΚΟΤ Β.
Σκέφτομαι να το γυρίσω στο πιο φτηνό σταθερό του με 0.16 γύρω στα τέλη Δεκεμβρίου- αν θα το δίνει στην ίδια τιμή τότε- και έτσι να μπω σε ''μπλέ'' τιμολόγιο, να προλάβω την ρημάδα την ρήτρα αναπροσαρμογής από 01/01/24 γιατί πολύ την σκιάζομαι.
Αν σε αυτή την τιμή μου περνάνε και την έκπτωση ΚΟΤ, με δωδεκάμηνη διάρκεια σύμβασης και αν δω στην πορεία ότι με κάποιον μαγικό τρόπο μειωθούν πολύ τα τότε κυμαινόμενα (γίνει μια Νεσάρα, θα μας φέρουν ρευστό με τα αστρόπλοια τους οι Ανδρομέδιοι, ένα κατιτίς τέλος πάντων) πληρώνω το όποιο πέναλτυ-ρήτα αποχώρησης που θα αναλογεί και μεταβιβάζομαι σε κυμαινόμενο. Υποψιάζομαι ότι και έτσι πιο φθηνά θα μου βγει από το να πληρώνω συνέχεια ρήτρες αναπροσαρμογής τους επόμενους μήνες, όσο χαμηλά και να πάνε την χρέωση για τις Kwh.

Tι λες Κοράκιε;
(Φτιάχνω γλυκά κουταλιού και μαρμελάδες. Που να στείλω να κεράσω;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

23 ώρες πριν, motoboots είπε

Σε τέτοιες «εσωτερικές» περιπτώσεις η αλλαγή γίνεται συνήθως με ένα τηλεφώνημα. 

Να σε ρωτησω κάτι ( ή και κάποιον άλλον αν ξέρει)

Πχ στην  nrg και στην δεη γίνεται? Η αν ξερετε και άλλες εταιρίες που σίγουρα γίνεται?

Υπολογιζω πως πρεπει να εχω φαει τα 80 της ΕΛΠΕ και λεω να παω ΗΡΩΝ για τα 50 στο guarantee αν δεν βλεπω κατι λαθος? και μετα βλεπουμε παλι για τα 100 της ΕΛΠΕ.

59 λεπτά πριν, xraxra είπε

Πχ στην  nrg και στην δεη γίνεται? Η αν ξερετε και άλλες εταιρίες που σίγουρα γίνεται?

Παντού γίνεται και δεν είναι στην κρίση του εκάστοτε παρόχου, είναι υποχρεωμένοι να σε βάλουν όπου ζητήσεις. 

• Thanks 1

Στις 21/11/2023 στις 1:07 ΜΜ, Con_stant1ne είπε

Μίλησα τώρα με elpedison για τον ειδικό όρο (δηλώνει την αντίρρησή του να μεταπέσει στο Ειδικό Τιμολόγιο) και μου λένε ότι απλά δεν θα πας αυτόματα στο πράσινο τιμολόγιο όπως όλοι και ότι θα πρέπει να καλέσεις εσύ για να κάνεις αλλαγή.

μίλησα με την elpedison  για το πρόγραμμα smart και μου είπε ότι θα είναι το μόνο διαθέσιμο πρόγραμμα από τον Ιανουάριο του 2024 , όλα τα υπόλοιπα παλιά προγράμματα της elpedison  θα σταματήσουν και οι καταναλωτές με επιστολή που θα τους σταλεί θα επιλέξουν ανάλογα με το χρώμα. Κλειδωμένη τιμή ή και κύμαινομενο με τιμή που θα αλλάζει όπως τώρα κάθε είκοσι του μήνα.  Πολλά κουλό μου φάνηκε  που θα έχουμε πάλι κάθε μήνα διαφορετικές τιμές με επιπλέον την ρήτρα.  Στα παλιά προγράμματα ποτέ δεν είχαμε διαφορετική τιμή κάθε μήνα,  παρά μόνο τώρα που άλλαξε ο κρατικός μηχανισμός και έβαλαν την ρητρα μέσα στην τιμή του ρεύματος.  

• Like 1

Στις 21/11/2023 στις 6:07 ΜΜ, korakios είπε

δεν κλειδώνεις κάπου , δεν έχουν δέσμευση

Αν κάνεις για Γ22 ενημέρωσέ με γιατί στον τιμοκατάλογο δεν το έχουν σαν business 2 , βέβαια στο site λέει για Γ22

δε νομίζω , βγήκαν οι όροι και δε λενε κάτι περίεργο

Μίλησα με την elpedison  και για το γ22 το smart και ζήτησα να με καλέσουν για να κάνω αίτηση.  Μου λέει ότι μπορεί να γίνει πριν 1/12 η αίτηση για να ξεκίνησει απο 1/12 . Αν και οι αιτήσεις στο πρόγραμμα smart ξεκινάνε από 1/12 για αυτούς που είναι ήδη στην elpedison έτσι κατάλαβα.  Άμα φύγω από την we energy που έχω το γ22 θα χάσω την έκπτωση συνέπειας των 35 ευρώ ? , η θα αποδοθει στο τελικό λογαριασμό? . Προς το παρόν δεν με έχει καλέσει κανένας από την elpedison . 

1 ώρα πριν, giorgoskoy είπε

Υπολογιζω πως πρεπει να εχω φαει τα 80 της ΕΛΠΕ και λεω να παω ΗΡΩΝ για τα 50 στο guarantee αν δεν βλεπω κατι λαθος? και μετα βλεπουμε παλι για τα 100 της ΕΛΠΕ.

Προσωπικά αυτό έκανα. Αναίμακτα και εύκολα 

• Like 1

11 hours ago, jasonas21 said:

Ειμαι στην Ηρων gurantee!

Και σκεφτομαι τωρα αν προλαβαινω να κανω τραμπα στην Ελπε smart (σε φαση να κανω την αιτηση αυριο) και κατα τις 15-20 Δεκεμβρη να κανω επιστρεψω παλι στο gurantee

Μπορείς να κάνεις αίτηση για το smart πριν την 1/12;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προς ενημέρωσή σας.

Από το live chat της elpedison

Spoiler

Καλημέρα σας! Καλώς ήλθατε στην υπηρεσία live Chat της Elpedison. Ονομάζομαι Γ Γ .Πώς θα μπορούσα να σας βοηθήσω;

Καλημέρα. Είμαι στο πρόγραμμα green economy

09:53

Μπορώ να μετακινηθώ στο smart που έχει δώρο 100 ευρώ?

09:54

Μάλιστα, μπορείτε να αλλάξετε πρόγραμμα. Θα προωθήσω το αίτημα σας στο αρμόδιο τμήμα προκειμένου να σας καλέσουν για την αλλαγή. Τα αιτήματα, διαχειρίζονται καθημερινά με σειρά προτεραιότητας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση !

Το δώρο τον 100 ευρώ θα ισχύει?

09:55

Μάλιστα, μπορείτε να αιτηθείτε την απόδοση από τον εκπρόσωπο που θα σας καλέσει για την αλλαγή

Ωραία,μπορώ να το κάνω και από κατάστημα για αμεσότερη αλλαγή?

09:56

Μάλιστα, μπορείτε να απευθυνθείτε σε κατάστημα αν το επιθυμείτε.

Επομένως να μη προχωρήσω το αίτημα επικοινωνίας;

Θα επισκεφτώ κατάστημα της πόλης μου σήμερα.Οπότε όχι.

Μάλιστα, μπορείτε να απευθυνθείτε σε κατάστημα αν το επιθυμείτε

.

Επεξ/σία από giorgosvet

Μικρή ενημέρωση - σύνοψη για ελπε σμαρτ:

Τηλεφωνικα δινουν πέρα από το 100ευρω στο 1ο λογαριασμό που αν δεν φας μεταφέρονται και στον επόμενο λογαριασμό , επιπλέον άλλα 100, σπαστά 20 ανά μήνα για 5 μήνες (οποίος κάτσει δηλαδή).Απο 1η Γενάρη θα ισχύει ή χρέωση με τον μαθηματικό τύπο που λέει στο πρόγραμμα καθώς και ανά πάσα στιγμή φευγεις μιας και είναι κυμαινόμενο.

• Like 1

Πολλα δωρα δινουν στην Elpedison, την εχει και στο Excel ο korakios "Προσοχη...." και αναρωτιέμαι αν εχει καποια φακα η φαση και πιαστουμε...

1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Πολλα δωρα δινουν στην Elpedison, την εχει και στο Excel ο korakios "Προσοχη...." και αναρωτιέμαι αν εχει καποια φακα η φαση και πιαστουμε...

Χωρίς να θέλω να γενικεύω, εμένα η εμπειρία μου ήταν καλή ένα μήνα που είχα κάτσει στην elpedison. Τώρα από εκεί και πέρα, δεν ξέρω τι θα γίνει με κάποιον άλλον.

• Like 1

48 λεπτά πριν, giorgosvet είπε

Προς ενημέρωσή σας.

Από το live chat της elpedison

Απόκρυψη περιεχομένων

Καλημέρα σας! Καλώς ήλθατε στην υπηρεσία live Chat της Elpedison. Ονομάζομαι Γ Γ .Πώς θα μπορούσα να σας βοηθήσω;

Καλημέρα. Είμαι στο πρόγραμμα green economy

09:53

Μπορώ να μετακινηθώ στο smart που έχει δώρο 100 ευρώ?

09:54

Μάλιστα, μπορείτε να αλλάξετε πρόγραμμα. Θα προωθήσω το αίτημα σας στο αρμόδιο τμήμα προκειμένου να σας καλέσουν για την αλλαγή. Τα αιτήματα, διαχειρίζονται καθημερινά με σειρά προτεραιότητας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση !

Το δώρο τον 100 ευρώ θα ισχύει?

09:55

Μάλιστα, μπορείτε να αιτηθείτε την απόδοση από τον εκπρόσωπο που θα σας καλέσει για την αλλαγή

Ωραία,μπορώ να το κάνω και από κατάστημα για αμεσότερη αλλαγή?

09:56

Μάλιστα, μπορείτε να απευθυνθείτε σε κατάστημα αν το επιθυμείτε.

Επομένως να μη προχωρήσω το αίτημα επικοινωνίας;

Θα επισκεφτώ κατάστημα της πόλης μου σήμερα.Οπότε όχι.

Μάλιστα, μπορείτε να απευθυνθείτε σε κατάστημα αν το επιθυμείτε

.

Εμένα πάντως δε μου απάντησε ότι μπορώ να πάρω το έξτρα δώρο. Κι εσένα σου λέει να αιτηθείς για την απόδοση του δώρου (αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα το λάβουμε κιόλας)

Η δική μου συνομιλία:

Από ότι βλέπω έχετε ήδη το δώρο τω 50 € καθώς και την προσφορά 50 σε πόντους της εθνικής.

Θα προωθήσω το αίτημα σας στο αρμόδιο τμήμα προκειμένου να σας καλέσουν για την ενημερωση . Τα αιτήματα, διαχειρίζονται καθημερινά με σειρά προτεραιότητας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση !

Όποτε αν κάποιος όντως το πάρει γραπτώς ενημερώνει.

6 ώρες πριν, Demetroula είπε

Ήρων Generous Guarantee  εδώ, μόλις έλαβα sms ενημέρωσης εκπροσώπησης μετά από δύο χρόνια στο ''Δεη MyHomeOnline'' με ΚΟΤ Β.
Σκέφτομαι να το γυρίσω στο πιο φτηνό σταθερό του με 0.16 γύρω στα τέλη Δεκεμβρίου- αν θα το δίνει στην ίδια τιμή τότε- και έτσι να μπω σε ''μπλέ'' τιμολόγιο, να προλάβω την ρημάδα την ρήτρα αναπροσαρμογής από 01/01/24 γιατί πολύ την σκιάζομαι.
Αν σε αυτή την τιμή μου περνάνε και την έκπτωση ΚΟΤ, με δωδεκάμηνη διάρκεια σύμβασης και αν δω στην πορεία ότι με κάποιον μαγικό τρόπο μειωθούν πολύ τα τότε κυμαινόμενα (γίνει μια Νεσάρα, θα μας φέρουν ρευστό με τα αστρόπλοια τους οι Ανδρομέδιοι, ένα κατιτίς τέλος πάντων) πληρώνω το όποιο πέναλτυ-ρήτα αποχώρησης που θα αναλογεί και μεταβιβάζομαι σε κυμαινόμενο. Υποψιάζομαι ότι και έτσι πιο φθηνά θα μου βγει από το να πληρώνω συνέχεια ρήτρες αναπροσαρμογής τους επόμενους μήνες, όσο χαμηλά και να πάνε την χρέωση για τις Kwh.

Tι λες Κοράκιε;
(Φτιάχνω γλυκά κουταλιού και μαρμελάδες. Που να στείλω να κεράσω;)

φωτό απο τον καφέ να στον διαβάσω και μια τράπουλα Ταρό θα ήταν πιο χρήσιμα για να σου δώσω απάντηση

άγνωστο αν και πόσο θα χτυπήσουν τις τιμές στα πράσινα τιμολόγια , βέβαια άγνωστο αν θα κρατήσουν και το σταθερό διαθέσιμο , ειλικρινά δεν υπάρχει απάντηση

προς το παρών κυνηγάμε τα δώρα

2 ώρες πριν, BrokenExe είπε

Παντού γίνεται και δεν είναι στην κρίση του εκάστοτε παρόχου, είναι υποχρεωμένοι να σε βάλουν όπου ζητήσεις. 

σε δίπλα φόρουμ τον ξέχασαν στη Ζενίθ ενώ του είπαν "οκ" απο τηλ επομένως (για άλλη μια φορά) μόνο γραπτώς

2 ώρες πριν, johnmegarythmos είπε

Κλειδωμένη τιμή ή και κύμαινομενο με τιμή που θα αλλάζει όπως τώρα κάθε είκοσι του μήνα.  Πολλά κουλό μου φάνηκε  που θα έχουμε πάλι κάθε μήνα διαφορετικές τιμές με επιπλέον την ρήτρα.  Στα παλιά προγράμματα ποτέ δεν είχαμε διαφορετική τιμή κάθε μήνα,  παρά μόνο τώρα που άλλαξε ο κρατικός μηχανισμός και έβαλαν την ρητρα μέσα στην τιμή του ρεύματος.  

στα πράσινα θα είναι 1η του μηνός η αλλαγή

28 λεπτά πριν, Nate είπε

Χωρίς να θέλω να γενικεύω, εμένα η εμπειρία μου ήταν καλή ένα μήνα που είχα κάτσει στην elpedison. Τώρα από εκεί και πέρα, δεν ξέρω τι θα γίνει με κάποιον άλλον.

μέχρι στιγμής δείχνει οτι θέλει να μαζέψει πελάτες , ίσως το βγάλω "το προσοχή" απο το excel  από νέο έτος και με την πρώτη ευκαιρία το επαναφέρω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...