Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, dimostr είπε

Επειδή γράφετε αρκετά για καθυστερήσεις στα econtract των εταιρειών , εαν κάποιος πάει σε κατάστημα για να συνάψει συμβόλαιο θα έχει πιο γρήγορη ενεργοποίηση η μια από τα ίδια ?

με Ηρών θα χάσεις το 50ρικο , στην ελπέ μπορεί και να πάρεις καμια δωροεπιταγή

Η καθυστέρηση δεν έχει σχέση με το econtract μιας και σου στέλνουν το συμβόλαιο αυθημερών έως σε 2 εργάσιμες, εκεί ίσως κερδίσεις χρόνο .

η καθυστέρηση είναι στο πότε θα δώσει εντολή στο ΔΕΔΔΗΕ ο πάροχος και πότε ο υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ θα πατήσει το κουμπάκι

έκλεισα εβδομάδα αναμονή απο Ηρών σε ελπέ , μάλλον θα σηκώσω το τηλ (κάθε μέρα με παίρνουν τηλ απο Ηρών)  μπας και παίζει ο προηγούμενος πάροχος να καθυστερεί τη μετάβαση , αν και δεν έχει νόμιμη βάση ούτε έχει αναφερθεί ποτέ κάτι τέτοιο

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, korakios είπε

με Ηρών θα χάσεις το 50ρικο , στην ελπέ μπορεί και να πάρεις καμια δωροεπιταγή

Η καθυστέρηση δεν έχει σχέση με το econtract μιας και σου στέλνουν το συμβόλαιο αυθημερών έως σε 2 εργάσιμες, εκεί ίσως κερδίσεις χρόνο .

η καθυστέρηση είναι στο πότε θα δώσει εντολή στο ΔΕΔΔΗΕ ο πάροχος και πότε ο υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ θα πατήσει το κουμπάκι

έκλεισα εβδομάδα αναμονή απο Ηρών σε ελπέ , μάλλον θα σηκώσω το τηλ (κάθε μέρα με παίρνουν τηλ απο Ηρών)  μπας και παίζει ο προηγούμενος πάροχος να καθυστερεί τη μετάβαση , αν και δεν έχει νόμιμη βάση ούτε έχει αναφερθεί ποτέ κάτι τέτοιο

Μάλιστα οποτε μιας και το παλιό online που ειμαι τώρα λήγει 29/11 θα αρχίσω να κάνω την αίτηση ηλεκτρονικά στο τέλος αυτής της εβδομάδας και βλέπουμε πως θα πάει 

Επεξ/σία από dimostr

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, korakios είπε

ρήτρα θα έχεις αλλά όπως τώρα θα είναι ενσωματωμένη στη δημοσιευμένη τιμή

10 ώρες πριν, paranoid_android είπε

Με συγχωρείς που ρωτάω κάτι ξανά.

Εγώ είμαι σε ενα πρόγραμμα που ξέρω πόσο είναι η τιμή ανά kwh για όλο τον μήνα. Δίνω την μέτρηση πόσες kwh έκαψα για κάθε μήνα οπότε στον εκκαθαριστικό λογαριασμό να μην δω εκπλήξεις αφού στους έναντι έχω ήδη πληρώσει την αξία του ρεύματος που εχω κάψει.

Αυτές οι εταιρείες όπως το έχω καταλάβει εγώ ενω πληρώνες ότι είχες κάψει στον εκκαθαριστικό σε χρέωναν υπέρογκα ποσά με την δικαιολογία ότι οι τιμές αναπροσαρμοστηκαν και το ονομάζουν ρήτρα αναπροσαρμογής. Όταν ίσχυε η ρήτρα αναπροσαρμογής πριν ανασταλεί.

Θα συμβαίνει κάτι τέτοιο τώρα με τα Πράσινα τιμολόγια; Γιατί αν συμβαίνει η μόνη λύση που θα μας απομένει θα είναι σταθερό πρόγραμμα με δέσμευση ενος χρόνου χρώματος μπλε.

Επεξ/σία από Sayonaras

1 λεπτό πριν, dimostr είπε

Μάλιστα οποτε μιας και το παλιό online που ειμαι τώρα λήγει 29/11 θα αρχίσω να κάνω την αίτηση ηλεκτρονικά στο τέλος αυτής της εβδομάδας και βλέπουμε πως θα πάει 

πάντως και να καθυστερήσει η μετάβαση , οι ενδείξεις καθώς και η ημερομηνία εκπροσώπησης είναι η ημερομηνία αίτησης

• Like 2
  • Thanks 1

Στις 21/11/2023 στις 2:04 ΜΜ, CptBill είπε

και εμενα την ιδια μπουρδα μου εβγαλε (ημουν πριν χρονια πελατης τους) αλλα αμα κανω login στην ηρων μου βγαζει μηνυμα οτι 
"

Αίτηση προς υπογραφή

Η αίτηση με κωδικό CNT885ΧΧΧ βρίσκεται σε διαδικασία ελέγχου."

Και εμένα το ίδιο. Μας βάλανε στην μαύρη λίστα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Sayonaras είπε

Αυτές οι εταιρείες όπως το έχω καταλάβει εγώ ενω πληρώνες ότι είχες κάψει στον εκκαθαριστική σε χρέωναν υπέρογκα ποσά με την δικαιολογία ότι οι τιμές αναπροσαρμοστηκαν και το ονομάζουν ρήτρα αναπροσαρμογής.

ναι η νόμιμη ρήτρα ήταν όσο έγραφε το συμβόλαιο που υπέγραφε ο κόσμος (το παράνομο ήταν οτι την κρύβανε στην παρουσίαση του προγράμματος)

επίσης ερχόταν και σε έναντι , όχι μόνο στον εκκαθαριστικό

5 λεπτά πριν, Sayonaras είπε

Θα συμβαίνει κάτι τέτοιο τώρα με τα Πράσινα τιμολόγια;

όχι , δεν καταλαβαίνω γιατί μπερδεύτηκες με το "θα είναι ενσωματωμένη στη δημοσιευμένη τιμή "

7 λεπτά πριν, barimagas είπε

😂 λες ? 😛

περισσότερο το κόβω για σκάλωμα της μηχανογράφησης του Ηρών που δεν είναι μάλλον για πολλά-πολλά

Επεξ/σία από korakios
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, korakios είπε

όχι , δεν καταλαβαίνω γιατί μπερδεύτηκες με το "θα είναι ενσωματωμένη στη δημοσιευμένη τιμή "

Απλώς είναι κάτι διαφορετικό να είναι ενσωματωμένη η ρήτρα αναπροσαρμογής στην δημοσιευμένη τιμή.

Διαφορετικά η χ εταιρεία μπορεί να ανακοίνωσει τιμή για όλο τον μήνα 0,004 άνα kwh και στον έναντι η στον εκ καθαριστικό να πληρώσω 0,30 την kwh γιατί η τιμή αναπροσαρμόστηκε και καλά. Άρα οι τιμές που θα ανακοίνωναν θα ήταν για τα μάτια του κόσμου. 

Ενώ τώρα δεν θα το κάνει καμιά εταιρεία να βάλει υψηλή τιμή ανα kwh και ας είναι και η ρήτρα αναπροσαρμογής ενσωματωμένη στην τιμή γιατί θα χάσει πελάτες. Θα το ξέρουν ότι θα πληρώσουν ακριβά.

Μπορεί να κάνω και λάθος και να μην τα έχω καταλάβει καλά.

Επεξ/σία από Sayonaras
  • Like 1

14 Νοεμβρίου, με κάλεσαν η ελπεντισον και αυθημερόν έκανα την Αίτηση.

Σήμερα, ο προηγούμενος πάροχος με πήρε τηλέφωνο για μου 'αλλάξει' γνώμη.

Σε πόσες ημέρες θα γίνει η αλλαγή?

ΥΓ. Παρακολουθώ το ΥΔΕ 

1 λεπτό πριν, Sayonaras είπε

Απλώς είναι κάτι διαφορετικό να είναι ενσωματωμένη η ρήτρα αναπροσαρμογής στην δημοσιευμένη τιμή.

το ίδιο είναι , δεν αλλάζει κάτι

μάλλον μπερδεύεσαι με το σενάριο που έπαιζε να βγάζανε τιμή με ρήτρα υπολογισμένη απο προηγούμενους μήνες και να αναπροσάρμοζαν μετά , το οποίο δε θα γίνει στα πράσινα

• Thanks 1

10 λεπτά πριν, korakios είπε

πάντως και να καθυστερήσει η μετάβαση , οι ενδείξεις καθώς και η ημερομηνία εκπροσώπησης είναι η ημερομηνία αίτησης

Εγώ στην elpedison έκανα αίτηση 6/11 και σε email που είχα λάβει σχετικά με την εναρξη εκπροσώπησης μου γράφει 8/11.περιμενω βέβαια τη βεβαίωση εκπροσώπησης για να κάνω αίτημα στον Ηρών. 

1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

14 Νοεμβρίου, με κάλεσαν η ελπεντισον και αυθημερόν έκανα την Αίτηση.

ΥΓ. Παρακολουθώ το ΥΔΕ 

Σου πρότειναν κάτι για να παραμείνεις?

Από περιέργεια. 

17 minutes ago, barimagas said:

Εγώ έκανα εχθές την online αίτηση

Μέχρι κ σήμερα καμία φωνή/ακρόαση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

άρα έδωσε εντολή ,

σύντομα

ΥΓ. Παρακολουθώ το ΥΔΕ 

τελικά μάλλον παίζει να καθυστερεί να ενημερωθεί

άσχετο στο site για καταχώρηση απο ΔΕΔΔΗΕ μου βγάζει λάθος αριθμός παροχής , μάλλον τα έπαιξε ο ΔΕΔΔΗΕ 😁

9 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Εγώ στην elpedison έκανα αίτηση 6/11 και σε email που είχα λάβει σχετικά με την εναρξη εκπροσώπησης μου γράφει 8/11.

στον @ekrepali τα παράπονα 😛

κάτσε , το απαντητικό email θυμάσαι πότε το έστειλες ? (μήπως μετρά απο εκεί)

Επεξ/σία από korakios

14 minutes ago, korakios said:

άσχετο στο site για καταχώρηση απο ΔΕΔΔΗΕ μου βγάζει λάθος αριθμός παροχής , μάλλον τα έπαιξε ο ΔΕΔΔΗΕ 😁

Στην εφαρμογή εννοείες; Εμμ... με τόσες αλλαγές, το χάλασες!

19 minutes ago, messinia3 said:

Εγώ στην elpedison έκανα αίτηση 6/11 και σε email που είχα λάβει σχετικά με την εναρξη εκπροσώπησης μου γράφει 8/11.

6/11 υπέγραψες, 7/11 έστειλε η Elpedison το αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ (τελευταία μέρα εκπροσώπησης του προηγούμενου παρόχου), 8/11 πρώτη μερα εκπροσωπησης στην elpedison

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

6/11 υπέγραψες, 7/11 έστειλε η Elpedison το αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ (τελευταία μέρα εκπροσώπησης του προηγούμενου παρόχου), 8/11 πρώτη μερα εκπροσωπησης στην elpedison

Μάλιστα.. τώρα απόλυτα κατανοητό.Γιατι 7/11 έλαβα και το μήνυμα από ΔΕΔΔΗΕ για την ΥΔΕ. Tnx

Επεξ/σία από messinia3

5 ώρες πριν, prefuse είπε

Μόλις με κάλεσε ο Ήρωνας και έλεγε ότι η τιμή μετά την έκπτωση που είναι ίδια για όλες τις εταιρείες η τιμή πέφτει στις 0.05 και κάτι ψιλά..

Του είπα για τα 100€ της ελπεΓδισον και μου είπε ότι αυτά τα βάζουν 20x5 μήνες. Το οποίο λογικά δεν ισχύει..

Ας επιβεβαιώσει κάποιος που πήρε τα 50€ ΕΛΠΕ και 50€ από εθνική (αν τα πήρε κάνεις...)

Σε γνωστό μου του είπανε για να πάει ελπε, τα 100 ευρώ που δίνουν σε όλους, και άλλα 100 ευρό που θα δωθούν ανά 20 ευρω για κάθε μήνα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...