Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δηλαδή απ' ότι καταλαβαίνω τέλος τα συμφέροντα σταθερά προγράμματα και κάθε μήνα εν δυνάμει σε άλλη εταιρεία;

Μου φαίνεται απλά αστείο! Μάλλον έχω χάσει πολλά επεισόδια...αυτά περί κίτρινων πράσινων που αναφέρετε που μπορώ να τα δω αναλυτικότερα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πιστεύω η καλύτερη επιλογή είναι το 100ρικο της ελπε και βλέπουμε , μίλησα με φυσικό αέριο η συνδρομή η διαγραμμενη 69.90 είναι της Mondial  για δωρεάν από 2 φορές για κάθε χρόνο υδραυλικού ηλεκτρολόγου, κλειδαρά η οποία είναι δωρεάν με τη σύμβαση , την ίδια συνδρομή έχει και η elpedison αλλά με  eurolife 

Επεξ/σία από archiezulu

Πόσες μέρες χρειάζεται περίπου η μετάβαση σε Ηρών?Μετά προλαβαίνουμε να ξαναπάμε ελπεντισον για το 100αρι,γιατί έχω διαβάσει ότι αργούν οι διαδικασίες εκπροσώπησης?εχει αποπειράθει κάνεις να ζητήσει έξτρα δώρο από την εταιρεία που είναι για να παραμείνει. Μόλις έκανα μια προσπάθεια σε elpe και αναμένω, γιατί βαριέμαι τα πέρα δώθε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, archiezulu είπε

Εγώ πιστεύω η καλύτερη επιλογή είναι το 100ρικο της ελπε και βλέπουμε , μίλησα με φυσικό αέριο η συνδρομή η διαγραμμενη 69.90 είναι της Mondial  για δωρεάν από 2 φορές για κάθε χρόνο υδραυλικού ηλεκτρολόγου, κλειδαρά η οποία είναι δωρεάν με τη σύμβαση , την ίδια συνδρομή έχει και η elpedison αλλά με  eurolife 

όχι , η συνδρομή δεν έχει σχέση με τις δωρεαν ασφάλειες

11 ώρες πριν, Greg29M είπε

@korakios έβγαλαν επιτέλους υπουργική για το πράσινο τουλάχιστον… 

https://diavgeia.gov.gr/doc/6ΕΘΤ4653Π8-34Σ?inline=true

πατάτα κάνανε , έτσι όπως το γράψανε δεν παίζει το απλούστερο α*ΜΤΑ+β που έχουν ήδη κάποια προγράμματα (ή ακόμα καλύτερα το α*ΤΕΑ+β το οποίο δεν έχει εκκαθαρίσεις edit αυτό έχει)

τώρα είναι το κλασσικό παλιό με ρήτρα , βέβαια δεν έχει και πολύ σημασία απο τη στιγμή που θα δημοσιεύουν το σύνολο τιμής , εμένα ζορίζουν να γράφω τύπους με IF στο excel 😂

5 ώρες πριν, messinia3 είπε

Πόσες μέρες χρειάζεται περίπου η μετάβαση σε Ηρών?

υπολόγισε εβδομάδα για σιγουριά

Επεξ/σία από korakios
  • Like 2

5 λεπτά πριν, korakios είπε

όχι , η συνδρομή δεν έχει σχέση με τις δωρεαν ασφάλειες

πατάτα κάνανε , έτσι όπως το γράψανε δεν παίζει το απλούστερο α*ΜΤΑ+β που έχουν ήδη κάποια προγράμματα (ή ακόμα καλύτερα το α*ΤΕΑ+β το οποίο δεν έχει εκκαθαρίσεις)

τώρα είναι το κλασσικό παλιό με ρήτρα , βέβαια δεν έχει και πολύ σημασία απο τη στιγμή που θα δημοσιεύουν το σύνολο τιμής , εμένα ζορίζουν να γράφω τύπους με IF στο excel 😂

Σε ευχαριστούμε και πάλι για τη βοήθεια! Θα συνεχίσεις το εξαιρετικό excel σου για το πράσινο τιμολόγιο ή και για το κίτρινο ; 😁

4 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Σε ευχαριστούμε και πάλι για τη βοήθεια! Θα συνεχίσεις το εξαιρετικό excel σου για το πράσινο τιμολόγιο ή και για το κίτρινο ; 😁

ναι , έτσι και αλλιώς και τα 2 , κυμαινόμενα είναι με μαθηματικούς τύπους ρήτρας , άρα και στο ίδιο φύλλο θα μπουν

οπότε βάζοντας τιμές χοντρικής θα βλέπει κάποιος ποιο απο όλα συμφέρει

Αν όμως ανακοινώνουν χαμηλότερες τιμές απο ότι βγάζουν οι συναρτήσεις ,τότε θα πρέπει να γίνει άλλο φύλλο με τιμές ανα μήνα , όπως δλδ γίνεται τώρα , το οποίο δε θα κάνω εγώ μιας και έχω βαρεθεί ανα μήνα να βάζω τιμές . Όποιος αναλάβει φυσικά θα έχω λινκ στο excel

Νωρίς είναι θα φανεί με τις πρώτες ανακοινωμένες τιμές και πόση απόκλιση θα έχουν

3 ώρες πριν, kokos23 είπε

Πιο συγκεκριμένα:

• Η τελική τιμή προμήθειας θα ανακοινώνεται έως την πρώτη ημέρα κάθε μήνα κατανάλωσης.

άρα τη 2η μέρα 😛

2 ώρες πριν, prefuse είπε

Μόλις με κάλεσε ο Ήρωνας και έλεγε ότι η τιμή μετά την έκπτωση που είναι ίδια για όλες τις εταιρείες η τιμή πέφτει στις 0.05 και κάτι ψιλά..

Του είπα για τα 100€ της ελπεΓδισον και μου είπε ότι αυτά τα βάζουν 20x5 μήνες. Το οποίο λογικά δεν ισχύει..

όχι λογικά , αυτονόητο , το λένε και οι όροι

2 ώρες πριν, prefuse είπε

Ας επιβεβαιώσει κάποιος που πήρε τα 50€ ΕΛΠΕ και 50€ από εθνική (αν τα πήρε κάνεις...)

ότι έδινε η ελπέ ήταν στον 1ο λογαριασμό (μάλιστα στο σύνολο ,όχι μόνο στην προμήθεια ρεύματος)

τα 50€ πόντων δεν μπήκαν , το μόνο σίγουρο είναι οτι κάποιος θα ποστάρει οτι μπήκαν όταν μπουν ,δεν έχει νόημα να ρωτάμε κάθε 3 και λίγο , ίσως απο το νέο έτος

8 ώρες πριν, paranoid_android είπε

Στον λογαριασμο γραφει οντως economy plus. Θα παρω κ ενα τηλ να ρωτησω, μην τυχον γινει κανα αστειο κ πληρωσω χωρις λογο διπλασια τιμη.

είχα λινκ κάπου απο ΡΑΕ που έγραφε την μετονομασία , μην αγχώνεσαι

Εμ, επισης, θα μπορουσε καποιος να εξηγησει τα χρωματιστα τιμολογια, μιας κ ανηκω σε αυτους που δεν εχουν καταλαβει τι ακριβως θα ισχυσει. Χοντρικα εχω την εντυπωση οτι το πρασινο ειναι αυτο που κανουμε κ τωρα, κυμαινομενα κ αλλαγες παρόχων, αλλα ουτε σιγουρη ειμαι αν εχω καταλαβει καλά ουτε αν υπαρχουν κρυφοι όροι, ρητρες κλπ.

απλά στο πράσινο θα ξέρεις τις τιμές του μήνα , ρήτρα θα έχεις αλλά όπως τώρα θα είναι ενσωματωμένη στη δημοσιευμένη τιμή

Υπαρχει περιπτωση να χει αναλυθει σε προηγουμενες σελίδες να διαβάσω ή να χετε καποιο καλό αρθρο; ή αν μπορεί κάποιος να μ εξηγησει? Ευχαριστω πολυ

https://www.insomnia.gr/forums/topic/796374-εναλλακτικοί-πάροχοι-ενέργειας-αποκλειστικά-και-μόνο/?do=findComment&comment=60055313

• Like 3

36 minutes ago, korakios said:

ναι , έτσι και αλλιώς και τα 2 , κυμαινόμενα είναι με μαθηματικούς τύπους ρήτρας , άρα και στο ίδιο φύλλο θα μπουν

οπότε βάζοντας τιμές χοντρικής θα βλέπει κάποιος ποιο απο όλα συμφέρει

Αν όμως ανακοινώνουν χαμηλότερες τιμές απο ότι βγάζουν οι συναρτήσεις ,τότε θα πρέπει να γίνει άλλο φύλλο με τιμές ανα μήνα , όπως δλδ γίνεται τώρα , το οποίο δε θα κάνω εγώ μιας και έχω βαρεθεί ανα μήνα να βάζω τιμές . Όποιος αναλάβει φυσικά θα έχω λινκ στο excel

Νωρίς είναι θα φανεί με τις πρώτες ανακοινωμένες τιμές και πόση απόκλιση θα έχουν

άρα τη 2η μέρα 😛

όχι λογικά , αυτονόητο , το λένε και οι όροι

ότι έδινε η ελπέ ήταν στον 1ο λογαριασμό (μάλιστα στο σύνολο ,όχι μόνο στην προμήθεια ρεύματος)

τα 50€ πόντων δεν μπήκαν , το μόνο σίγουρο είναι οτι κάποιος θα ποστάρει οτι μπήκαν όταν μπουν ,δεν έχει νόημα να ρωτάμε κάθε 3 και λίγο , ίσως απο το νέο έτος

είχα λινκ κάπου απο ΡΑΕ που έγραφε την μετονομασία , μην αγχώνεσαι

απλά στο πράσινο θα ξέρεις τις τιμές του μήνα , ρήτρα θα έχεις αλλά όπως τώρα θα είναι ενσωματωμένη στη δημοσιευμένη τιμή

https://www.insomnia.gr/forums/topic/796374-εναλλακτικοί-πάροχοι-ενέργειας-αποκλειστικά-και-μόνο/?do=findComment&comment=60055313

Πληρώνω συνδρομή 1€ το μήνα για να συνεχίσεις να συμπληρώνεις το Excel. 😂

Νομίζω ότι μπορείς να το κάνεις κύριο σου επάγγελμα γιατί έχω την εντύπωση ότι κι άλλοι θα πλήρωναν.

• Like 20
  • Thanks 1

8 λεπτά πριν, Swimmer21 είπε

Νομίζω ότι μπορείς να το κάνεις κύριο σου επάγγελμα γιατί έχω την εντύπωση ότι κι άλλοι θα πλήρωναν.

κ' εγώ...του έστειλα χθες πού να κεράσω καφέ, και με ευχαρίστησε ευγενικά :) εγώ το εννοούσα :) 

• Like 4

Spoiler
1 λεπτό πριν, Swimmer21 είπε

ίσως κάποια στιγμή ασχοληθώ σοβαρά ,πρέπει πρώτα να σοβαρευτούν και οι υπόλοιποι που δεν έχουν καταλάβει μετά απο τόσα χρόνια τι τους γίνεται . Όσοι ψάχνονται σοβαρά βγάζουν άκρη και χωρίς excel .

Όσοι δεν ψάχνονται πίστεψέ με , δεν αξίζει τον κόπο και είναι παράνοια η φάση , ειδικά σε καταστήματα , βιοτεχνίες και γενικότερα "επαγγελματίες" , άσε που δεν το έχω με μάρκετινγκ και ρίχνω και μπινελίκια όταν πετυχαίνω μπετό.

13 λεπτά πριν, Swimmer21 είπε

Πληρώνω συνδρομή 1€ το μήνα για να συνεχίσεις να συμπληρώνεις το Excel. 😂

ήδη τα σκας (και τα σκάμε) στη ΡΑΕ , θα βλέπεις εκεί τα προγράμματα , πιστεύω οτι βάλανε επίτηδες όρους στα πράσινα για τιμή με εκπτώσεις γιατί τόσο καιρό δυσκολευόταν η ΡΑΕ να τα υπολογίζει και δημοσίευε μόνο αρχικές τιμές (μετά απο μέρες μην κουραστούν) 😛

Καλησπέρα παιδιά! Αν κάνω αλλαγή τώρα σε ΗΡΩΝ θα έχει εκδοθεί λογαριασμός πριν την 01/01/24 αν θελήσω να αλλάξω πάροχο; Αν όχι, θα αντιμετωπίσω δυσκολία;

8 λεπτά πριν, papaki27 είπε

Καλησπέρα παιδιά! Αν κάνω αλλαγή τώρα σε ΗΡΩΝ θα έχει εκδοθεί λογαριασμός πριν την 01/01/24 αν θελήσω να αλλάξω πάροχο; Αν όχι, θα αντιμετωπίσω δυσκολία;

θα βγάλεις βεβαίωση εκπροσώπησης

Με βεβαίωση εκπροσώπησης και τις ενδείξεις δηλαδή είμαστε κομπλέ?

Και μετά κάποια στιγμή έρχονται οι λογαριασμοί με βάση τις ενδείξεις που εμείς στείλαμε. Τα μπερδέματα σε λάθη φοβάμαι μόνο😂

9 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Με βεβαίωση εκπροσώπησης και τις ενδείξεις δηλαδή είμαστε κομπλέ?

κομπλέ

9 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Και μετά κάποια στιγμή έρχονται οι λογαριασμοί με βάση τις ενδείξεις που εμείς στείλαμε.

ναι ,

10 λεπτά πριν, messinia3 είπε

τα μπερδέματα σε λάθη φοβάμαι μόνο😂

ναι , θέλει λίγο το νου σου

Επειδή γράφετε αρκετά για καθυστερήσεις στα econtract των εταιρειών , εαν κάποιος πάει σε κατάστημα για να συνάψει συμβόλαιο θα έχει πιο γρήγορη ενεργοποίηση η μια από τα ίδια ?

1 λεπτό πριν, dimostr είπε

Επειδή γράφετε αρκετά για καθυστερήσεις στα econtract των εταιρειών , εαν κάποιος πάει σε κατάστημα για να συνάψει συμβόλαιο θα έχει πιο γρήγορη ενεργοποίηση η μια από τα ίδια ?

Γρηγορότερη

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...