Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εκτός από myrae κάνουμε κάπου αλλού καταγγελία; Έκανα 3 στις 2/5 και δεν έχω πάρει κάποια απάντηση ακόμα.. πόση είναι η διορία να απαντήσουν οι πάροχοι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

18 minutes ago, gemis XTX said:

Εκτός από myrae κάνουμε κάπου αλλού καταγγελία; Έκανα 3 στις 2/5 και δεν έχω πάρει κάποια απάντηση ακόμα.. πόση είναι η διορία να απαντήσουν οι πάροχοι;

Περίμενες μέσα στο Πάσχα να σου απαντήσουν; Χαλάρωσε, σε κάνα 2-3 μήνες θα λυθεί το ζήτημα. 😅

Εγώ έκανα αίτημα 5 Μαρτιου, απάντησαν αυτοί 1 Απριλίου και μετά εγώ στα καπάκια... και η τελική απάντηση τους ήταν σήμερα.

• Haha 1

4 ώρες πριν, atom7 είπε

Καλημέρα σε όλους, Τουρίστες και μη, Χρόνια Πολλά - Χριστός Ανέστη!

Θυμήστε μου σας παρακαλώ γιατί με την αναζήτηση δεν έβγαλα άκρη: Στον Ήρων είναι που για να πάρουμε την έκπτωση συνέπειας σε τελικό λογαριασμό πρέπει να κάνουμε καταγγελίες myRAE κλπ κλπ;

Ρωτάω γιατί σκέφτομαι μια σύντομη μετάβαση για το 50άρικο (δεν έχω ξαναπάει Ήρων) και δεν ξέρω αν θα επιλέξω Generous ή Yellow free. Σκέφτομαι το δεύτερο αφού έχει μηδενικό πάγιο, και δεν έχει έκπτωση συνέπειας (άρα δεν θα "μπλέξω" μετά όταν φύγω).

Ευχαριστώ!

Τελικά έκανα αίτηση για το Yellow Free. Στη σύμβαση που μου έστειλαν δεν γράφει κάτι για το Bonus των 50€ ότι δεν θα το πάρω αν έχω ξαναπάρει αντίστοιχο δώρο τους τελευταίους 6 μήνες.

Καλησπέρα, είχα μόλις ενημέρωση από την επαφή μου, για τα προγράμματα elpedison ότι οι δωροπειταγες Σκλαβενίτη (40€) και public (30€) ισχύουν μέχρι και αύριο. Από Δευτέρα βλέπουμε... 

• Like 4

53 minutes ago, atom7 said:

Τελικά έκανα αίτηση για το Yellow Free. Στη σύμβαση που μου έστειλαν δεν γράφει κάτι για το Bonus των 50€ ότι δεν θα το πάρω αν έχω ξαναπάρει αντίστοιχο δώρο τους τελευταίους 6 μήνες.

Ο όρος 4.1 ήταν έτσι πριν 1 μήνα.

Εσένα τι λέει, μπορείς να βγάλεις screenshot;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα δημοτικά τέλη που χρεώνονται είναι ανεξαρτήτως ποσού και κατανάλωσης, ενώ η ΕΡΤ είναι από κάποιο ποσό/κατανάλωση και πάνω;

Σε εξοχική κατοικία με συνήθως είναι κλειστό το ρεύμα, βγαίνει περίπου 25-30€ το μήνα και ψάχνω τρόπο μήπως μπορώ να το κατεβάσω.

Τώρα είναι στην elpe smart (το είχαμε βάλει στην elpe τον Νοέμβριο για τα 50€  και έκτοτε ξεχάστηκε εκεί) με πάγιο 5€.

Για εξοχική κατοικία μήπως υπάρχει κάποιο καλύτερο πρόγραμμα πχ να ψάξω χωρίς πάγιο ή δεν αξίζει;

Επεξ/σία από prefuse

13 minutes ago, prefuse said:

Τα δημοτικά τέλη που χρεώνονται είναι ανεξαρτήτως ποσού και κατανάλωσης, ενώ η ΕΡΤ είναι από κάποιο ποσό/κατανάλωση και πάνω;

Σε εξοχική κατοικία με συνήθως είναι κλειστό το ρεύμα, βγαίνει περίπου 25-30€ το μήνα και ψάχνω τρόπο μήπως μπορώ να το κατεβάσω.

Τώρα είναι στην elpe smart (το είχαμε βάλει στην elpe τον Νοέμβριο για τα 50€  και έκτοτε ξεχάστηκε εκεί) με πάγιο 5€.

Για εξοχική κατοικία μήπως υπάρχει κάποιο καλύτερο πρόγραμμα πχ να ψάξω χωρίς πάγιο ή δεν αξίζει;

Τα δημοτικά τέλη χρεώνονται πάντα ενώ η ΕΡΤ μόνο όταν οι χρεώσεις προμήθειας και οι ρυθμιζόμενες είναι στο σύνολο μικρότερες ή ίσες από 10 ευρώ. 

Κοίτα το yellow free home του Ήρων που έχει μηδενικό πάγιο και 50 ευρώ από econtract. 

• Like 1

Βοήθεια για αλλαγή παρόχου; Είμαι σε volton για τρίτο σερί μήνα με την προσφορά 500kWh (με ενδιάμεσες αλλαγές elpe και Ήρων για τα 50€ χωρίς όμως να μείνω). Τι προτείνουν οι ειδικοί;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, prefuse είπε

https://www.insomnia.gr/forums/topic/796374-εναλλακτικοί-πάροχοι-ενέργειας-αποκλειστικά-και-μόνο/?do=findComment&comment=60280792

προηγούμενη σελίδα , τράβα smart για τα 2*15+30 (έχασες τα +40 εκτός αν έχει κάποιο μέλος κονέ, edit έχει ο @lazarnik) και μετά Ήρων για τα 50

39 λεπτά πριν, alexispapanikolaou είπε

Είμαι σε volton για τρίτο σερί μήνα με την προσφορά 500kWh (με ενδιάμεσες αλλαγές elpe και Ήρων για τα 50€ χωρίς όμως να μείνω)

μην κάνεις καφρίλες

Επεξ/σία από korakios
  • Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καφρίλες γιατί; Η volton έκανε αντιπρόταση και τις 2 φορές και παρότι έγινε υπαναχώρηση εντός 14 ημερών, έγινε κανονικά η εκπροσώπηση.

Να πάω στην elpe για τα 2*15+30 μαζί με το υπόλοιπο που μου απέμεινε;

Edit: Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, δεν ισχύει το 2*15. Μόνο δωροεπιταγη είτε Σκλαβενίτη, είτε public.

Επεξ/σία από alexispapanikolaou

8 λεπτά πριν, alexispapanikolaou είπε

Καφρίλες γιατί; Η volton έκανε αντιπρόταση και τις 2 φορές και παρότι έγινε υπαναχώρηση εντός 14 ημερών, έγινε κανονικά η εκπροσώπηση.

δεν πήρες τα δώρα απο ελπέ / Ηρών αφήνοντας πιστωτικά ?

9 λεπτά πριν, alexispapanikolaou είπε

Να πάω στην elpe για τα 2*15+30 μαζί με το υπόλοιπο που μου απέμεινε;

+40€ Σκλαβενίτη , ίδια σελίδα , στείλε του pm

• Like 1

1 hour ago, korakios said:

https://www.insomnia.gr/forums/topic/796374-εναλλακτικοί-πάροχοι-ενέργειας-αποκλειστικά-και-μόνο/?do=findComment&comment=60280792

προηγούμενη σελίδα , τράβα smart για τα 2*15+30 (έχασες τα +40 εκτός αν έχει κάποιο μέλος κονέ, edit έχει ο @lazarnik) και μετά Ήρων για τα 50

μην κάνεις καφρίλες

Μάλλον διάβασες γρηγορα το post μου, Elpe smart είμαι από Νοεμβρίου (αν δεν κάνω λάθος..) άρα δεν μπορώ να πάω smart.

Άρα πάω για Ήρων και βλέπω. Αν υπάρχει/εννοείς κάτι άλλο παρακαλώ ενημέρωσε. Ευχαριστώ!

Είχα καιρό να μπω αλλά δεν άλλαξαν και πολλά πάλι elpe Ήρων και Voltron.

1 λεπτό πριν, prefuse είπε

Μάλλον διάβασες γρηγορα το post μου, Elpe smart είμαι από Νοεμβρίου (αν δεν κάνω λάθος..) άρα δεν μπορώ να πάω smart.

Άρα πάω για Ήρων και βλέπω. Αν υπάρχει/εννοείς κάτι άλλο παρακαλώ ενημέρωσε. Ευχαριστώ!

τότε Ήρων , αλλά προσοχή με το yellow μήπως έχει όρο για το 50ρικο

ο @atom7 δεν απάντησε στο ερώτημα πριν του @ekrepali

• Like 1

7 ώρες πριν, ekrepali είπε

Περίμενες μέσα στο Πάσχα να σου απαντήσουν; Χαλάρωσε, σε κάνα 2-3 μήνες θα λυθεί το ζήτημα. 😅

Εγώ έκανα αίτημα 5 Μαρτιου, απάντησαν αυτοί 1 Απριλίου και μετά εγώ στα καπάκια... και η τελική απάντηση τους ήταν σήμερα.

Είχα την εντύπωση ότι μέσω myrae προχωράει πιο γρήγορα το πράγμα.. 🤪

• Haha 1

3 ώρες πριν, alexispapanikolaou είπε

Βοήθεια για αλλαγή παρόχου; Είμαι σε volton για τρίτο σερί μήνα με την προσφορά 500kWh (με ενδιάμεσες αλλαγές elpe και Ήρων για τα 50€ χωρίς όμως να μείνω). Τι προτείνουν οι ειδικοί;;

Εγώ σήμερα πήγα 3 παροχές οικιακές και 1 επαγγελματικό από volton σε ελπε, στο μπλε με 80 ευρώ Σκλαβενίτη ανά παροχή. Με 8,9 λεπτά συμφέρει πολύ. 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...