Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@doomnx  στο xlsx ατο "YELLOW FREE HOME" για να βγάλεις την ημερήσια τιμή (κελι C3), αφαιρείς την συνέπεια που έχει το "GENEROUS GUARANTEE HOME" (κελί Β5).

Επεξ/σία από Scorpios0
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, korakios είπε

δε γνωρίζω

τότε έπρεπε να βγάλουν τότε εκκαθαριστικό, ζήτα αποζημίωση λόγω χαμηλής ποιότητας υπηρεσιών μπας και σου δώσουν καμια δωροεπιταγή

Έγινε το αίτημα σε RAE και μετά έκανα αίτηση για άλλο πάροχο τυχοδιώκτη....Είχε προεπιλεγμένη επιλογή για ποιότητα εξυπηρέτησης (ρε μπράβο πιότητα η ΡΑΕ!!)  Για να δούμε τι θα γίνει με τα καφενεία που συνδιαλεγόμαστε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή δεν είδα κάνεις να το γράψει απλά, στο ΗΡΩΝ Yellow free home, το 50αρικο το παίρνει ΜΟΝΟ οποιος δεν έχει ξαναπάρει 50ρικο μέσω e-contract.

Με λίγα λόγια, για τους φαν του τουρισμού, όσους δεν έχουν πάει ποτέ στον ΗΡΩΝ

Επεξ/σία από gpapas640
  • Like 1

39 λεπτά πριν, gpapas640 είπε

Επειδή δεν είδα κάνεις να το γράψει απλά, στο ΗΡΩΝ Yellow free home, το 50αρικο το παίρνει ΜΟΝΟ οποιος δεν έχει ξαναπάρει 50ρικο μέσω e-contract.

Με λίγα λόγια, για τους φαν του τουρισμού, όσους δεν έχουν πάει ποτέ στον ΗΡΩΝ

έχει αναφερθεί και μπορείς να το ξαναπάρεις αν δεν πήρες το προηγούμενο 6μηνο , αλλά με ερωτηματικά για τι εννοεί ο Ήρων 6μηνο , μπορεί ημερομηνία που το πήρες , μπορεί και ημερομηνία τελικού

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε γνωστό μου ανακάλυψα ότι του έχουν περασμένη την παροχή σαν τριφασικό 35kva στον δεδδηε εδώ και πολλά χρόνια , στους παρόχους επίσης τον έχουν περασμένο σαν οικιακό μονοφασικό 35kva, η παροχή είναι μονοφασική 8kva,και πρόσφατα μου είχαν αλλάξει και μετρητή σε καινούργιο  ,γνωρίζετε αν με αίτημα στην ΡΑΕ θα μπορέσει να γίνει κάτι για αυτά τα χρόνια ?

Επεξ/σία από scarface5323

@ekrepali αν κατάλαβα καλά, είσαι πράκτορας ενέργειας, σωστά; νομίζω πως ο τουρισμός δεν είναι για εμένα, αν το αναλάβω μόνος μου. δηλαδή, δε μπορώ κάθε μήνα ή κάθε δύο βδομάδες να ψάχνω ποιο πρόγραμμα είναι καλύτερο. αν αυτό μπορεί να το κάνει κάποιος άλλος για εμένα, όπως ένας πράκτορας ενέργειας να το δω. (αν όντως αυτό κάνεις, θα ήθελα να έρθουμε σε επαφή). για να είμαι ΑΠΌΛΥΤΑ ειλικρινής, ακόμα δε μπορώ να υπολογίσω ούτε κατά προσέγγιση τη διαφορά που θα έχω. έψαξα το απόγευμα και σε γνωστή ιστοσελίδα που υποτίθεται το κάνει. βάζοντας τα στοιχεία που έδωσα σε εσάς (και επειδή η σύγκριση που έκανε το σύστημα ήταν με βάση το τιμολόγιο της ΔΕΗ, που έχω τώρα) σε άλλη εταιρεία έβγαινα κερδισμένος πχ 50 ευρώ το χρόνο. σε άλλη 70 και σε άλλη έχανα. επειδή πραγματικά, λεφτά για πέταμα δεν έχω. αλλά από την άλλη, θα ήθελα να μπορώ να έχω έναν άνθρωπο να συνεννοούμαι, μπορούμε να έχουμε μια συνομιλία, όποτε θες; θα κοιτάξω και το excel. απλά, νιώθω σαν να δίνω και εδώ εξετάσεις. 

6 ώρες πριν, scarface5323 είπε

Σε γνωστό μου ανακάλυψα ότι του έχουν περασμένη την παροχή σαν τριφασικό 35kva στον δεδδηε εδώ και πολλά χρόνια , στους παρόχους επίσης τον έχουν περασμένο σαν οικιακό μονοφασικό 35kva, η παροχή είναι μονοφασική 8kva,και πρόσφατα μου είχαν αλλάξει και μετρητή σε καινούργιο  ,γνωρίζετε αν με αίτημα στην ΡΑΕ θα μπορέσει να γίνει κάτι για αυτά τα χρόνια ?

Καλημερα..Βασικα..  Στον Δεδδηε τι φαινεται μεσα  η παροχη; Στον παροχο;

7 hours ago, scarface5323 said:

21 minutes ago, takoulou said:

Καλημερα..Βασικα..  Στον Δεδδηε τι φαινεται μεσα  η παροχη; Στον παροχο;

Δεν είναι επί του θέματος αυτή η συζήτηση... πηγαίνετε σε κάποιο topic του ΔΕΔΔΗΕ ή ανοίξτε καινούργιο.

4 hours ago, bananasplit said:

@ekrepali αν κατάλαβα καλά, είσαι πράκτορας ενέργειας, σωστά;

Όχι δεν είμαι... αλλά τόσες ώρες που έχω φάει ασχολούμενος με ρεύματα τα τελευταία 5 χρόνια, μάλλον κάνω λάθος επάγγελμα. 😆

4 hours ago, bananasplit said:

@ekrepali αν κατάλαβα καλά, είσαι πράκτορας ενέργειας, σωστά;

νομίζω πως ο τουρισμός δεν είναι για εμένα, αν το αναλάβω μόνος μου.

Οι διαφορές στο οικιακό, όσον αφορά τη προμήθεια και τα παγια... άντε να ειναι  κάνα 100άρικο το χρόνο. Ο τουρισμός που κάνουμε το τελευταίο χρόνο αφορά δώρα παρόχων, κυρίως Elpedison, Volton, ΗΡΩΝ... δηλαδή έχουμε βγει κερδισμένοι περίπου 300-400 ευρώ σε κάθε παροχή.

• Like 3
  • Haha 3

Καλημέρα !

Τι είναι η εκκαθάριση που χρεώνει η ΕΛΠΕ στο Smart? Είναι αυτό με τα ΛΠ1 ΛΠ2 κτλ;; που η ΤΕΑ μετά «γινεται» ΜΤΑ;

Και αν είναι αυτό, ισχύει για όλα τα κίτρινα ex post?

7€ για ενα μήνα δεν τα λες και λίγα …

Spoiler

IMG_0526.jpeg.fecdda83cb471224a12b82140ec99ce6.jpeg

Μόλις τώρα, doll είπε

Καλημέρα.

Αλλαξα σε smartup (Elpedison). Μέχρι πότε είναι η τιμή 0.085? Κάνουμε τίποτα άλλο?

Έχουν ανακοινώσει για Απρίλιο και Μάιο .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, CHRISpros είπε

Προτελευταία σελίδα της σύμβασης, "ειδικοί όροι¨, εκεί το γράφει. 

Ωραίος, όντος!

Στις 8/4/2024 στις 10:04 ΠΜ, epir21 είπε

Καλημέρα! Μια δεύτερη ματιά εδω στους δυο λογαριασμούς Ελπεντισον  αν μπορεί κάποιος, μου φαίνεται σωστό αλλα ποτέ δεν ξέρεις.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Έναντι. Είχε μπει το δώρο των 50 και ηταν πιστωτικό.

image.png.6a4c756f341362bba8894a1b290257b5.png

Εκκαθαριστικός. Αφαιρέθηκε η χρέωση προμήθειας (Α+Β) του έναντι και όλο το ποσό του πρώτου λογαριασμού.

image.png.cd10010566fbf28c594d038e9914804b.png

image.png.a33b9fbe4e39269c1d896f6e2caac7e9.png

Το ξαναρωτάω αυτό γιατί χάθηκε και θα ήθελα μια δεύτερη γνώμη. Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από epir21

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά,

Είναι ΟΚ οι χρεώσεις ΕΛΠΕ; βλέπω βάλανε και τις πρώτες 100 με έκπτωση τον φεβρουάριο και τον μάρτιο

image.png.4cf0f4ce51078c261ca2d325bd86c92a.png

Επεξ/σία από Cmg__

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...