Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

24 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Για την ιστορία, ο Ήρωνας απήντησε σε μια μέρα στο αίτημα μέσω ΡΑΕ, παραδεχόμενος το λάθος του...

Τυχερός είσαι.. από Σάββατο ακόμη τίποτα...συν δύο αιτήματα στο app του 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, kazantzidis είπε

Η διακύμανση κόστους αγοράς τί είναι; 
Επίσης εν τελη χρεώθηκα 0.0264 την Kw ή 0.09 κτλ; (οπως τα λεει επανω);

όντως ρωτάς τι είναι η διακύμανση κόστους αγοράς ???????????????????

η ρήτρα αναπροσαρμογής είναι

2 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε

Εγώ πάντως σκέφτομαι σοβαρά να πάω προτεργια στο σταθερό για 6 μήνες να ηρεμησω λίγο!!! 

με 9,90 πάγιο και ~0,03 διαφοράς προσωπικά δε θα είχα ηρεμία 😛

1 λεπτό πριν, giorgosvet είπε

Έλαβα κι εγώ το γνωστό τηλέφωνο από volton για επιπλέον 500 kwh δωρεάν για να μην πάω elpedison με τα 85 και υπεκυψα 😄.

δε νομίζω οτι συμφέρει , κάνε τον υπολογισμό

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, giorgosvet είπε

Έλαβα κι εγώ το γνωστό τηλέφωνο από volton για επιπλέον 500 kwh δωρεάν για να μην πάω elpedison με τα 85 και υπεκυψα 😄.

χαχαχ ναι εχουν καλύτερη τιμή κιλοβτώρας κ δωρεάν το πάγιο, αλλα εγώ λέω να τα πάρω πρώτα απο την ελπε κ μετά να ξαναπροσπαθήσω

Επεξ/σία από Cmg__

18 minutes ago, Dogtor21 said:

Τυχερός είσαι.. από Σάββατο ακόμη τίποτα...συν δύο αιτήματα στο app του 

ελαβα κι εγω απαντηση απο ηρων μεσω myrae.

"Αναφορικά με το αίτημά σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως λόγω συστημικής δυσλειτουργίας που εντοπίστηκε από την Εταιρεία μας δεν αποδόθηκε το Δώρο Εγγραφής Αξίας 50€. Θα προχωρήσουμε σε έκδοση διορθωτικού λογαριασμού ο οποίος θα το αποδίδει και θα λάβετε τον εν λόγω λογαριασμό το επόμενο διάστημα.                                                                                                 
Λυπόμαστε για την αναστάτωση που τυχόν προκλήθηκε και παραμένουμε στη διάθεσή σας."

• Like 2

Επιβεβαιωνω και εγω απο Κυριακη το αιτημα,σημερα ελαβα απαντηση για επανεκδοση λογαριασμου Ηρων με το δωρο εγγραφης.Απαραδεκτοι.Στο τηλεφωνο δεν αναγνωριζαν λαθος.Ποσα 50ευρα θα πανε ακλαυτα

• Like 2
  • Thanks 1

10 λεπτά πριν, razkal είπε

"Αναφορικά με το αίτημά σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως λόγω συστημικής δυσλειτουργίας που εντοπίστηκε από την Εταιρεία μας δεν αποδόθηκε το Δώρο Εγγραφής Αξίας 50€. Θα προχωρήσουμε σε έκδοση διορθωτικού λογαριασμού ο οποίος θα το αποδίδει και θα λάβετε τον εν λόγω λογαριασμό το επόμενο διάστημα.                                                                                                 
Λυπόμαστε για την αναστάτωση που τυχόν προκλήθηκε και παραμένουμε στη διάθεσή σας."

Καλά μάλλον μας διαβάζουν... μόλις ήρθε απάντηση...η ίδια 

• Like 3

11 λεπτά πριν, razkal είπε

αυτοματοποιημένο είναι , σε όλους το ίδιο στείλαν / θα στείλουν

δε σημαίνει οτι θα το κάνουν άμεσα , άρα έχετε το νου σας και για ΣτΚ

• Like 1

Ρε παιδια εμενα μου ηρθε το ρευμα 330 ειμαι ασχετος τελειως ειμαι Δεη Γ1Ν οικιακο τιμολογιο ΚΟΤ Β οριο λεει 1400 kwh και για 63 μερες ο λογαριασμος λεει πως εκαψα 1466 kwh...Εκαψα λεει 949 μερα και 517 νυχτα τι να κανω να φυγω απο Δεη να παω σε αλλη εταιρια????Εγγυηση λεει 20 ευρω..

δει.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, korakios είπε

δε νομίζω οτι συμφέρει , κάνε τον υπολογισμό

Χμ κι εγώ το σκέφτηκα αλλά στο excell δεν υπάρχει διαφορά . Βέβαια οι τιμές έχουν πέσει αλλά θα ξεπεράσω τις 500 λόγω αντλίας κι επειδή η ελπε είναι πιο ακριβή λογικά  θα ισοφαρισω την όποια χασουρα.

Spoiler

Screenshot_2024-02-15-18-26-57-442_cn_wps.moffice_eng.jpg.1906ba316a97c5106a85c81cad60766b.jpg

Επεξ/σία από giorgosvet

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, dopermann είπε

Ρε παιδια εμενα μου ηρθε το ρευμα 330 ειμαι ασχετος τελειως ειμαι Δεη Γ1Ν οικιακο τιμολογιο ΚΟΤ Β οριο λεει 1400 kwh και για 63 μερες ο λογαριασμος λεει πως εκαψα 1466 kwh...Εκαψα λεει 949 μερα και 517 νυχτα τι να κανω να φυγω απο Δεη να παω σε αλλη εταιρια????Εγγυηση λεει 20 ευρω..

δει.png

πες

1. αν έχεις όρεξη να αλλάζεις πάροχους ανα μήνα

2. αν θα συνεχίσει αυτή η κατανάλωση

Όσο για το ΚΟΤ αν και είμαστε εκτός θέματος έχεις όριο 1400 ημερήσιες το τετράμηνο , όχι τις 63 μέρες που αντιστοιχούν σε 63*1400/120=735 που είναι παραπάνω απο τις 949 που έκαψες ημέρας

σου απάντησα εκεί

Για το αν έκαψες τόσο ή όχι ή κανανε λάθος , στο νήμα της ΔΕΗ όχι εδώ

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...