Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, korakios είπε

είδες να αναγράφεται το πάγιο ? όχι , άρα μαντεύεις κατευθείαν οτι θα είναι υψηλό

https://www.protergia.gr/spiti/oikiako-reuma-proionta/protergia-oikiako-value-safe-six-months/

μόνο 9,90€ 😁

Φαινεται καλο για υψηλες καταναλωσεις

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, GreekGames είπε

Το σταθερό της Protergia που είναι στα 0.10€ έχει κάποια παγίδα;

Η παγίδα είναι τα 10€ πάγιο ;)

edit: Με πρόλαβε ο κόρακας :)

Επεξ/σία από kkatzos
  • Thanks 1

5 λεπτά πριν, korakios είπε

είδες να αναγράφεται το πάγιο ? όχι , άρα μαντεύεις κατευθείαν οτι θα είναι υψηλό

https://www.protergia.gr/spiti/oikiako-reuma-proionta/protergia-oikiako-value-safe-six-months/

μόνο 9,90€ 😁

Το είδα αλλά για κατανάλωση όπως η δικιά μου 3000-4000kwh το τετράμηνο νομίζω αξίζει

• Like 1

38 λεπτά πριν, atom7 είπε

Έχει σχέση με την ΤΕΑ ή καμία σχέση; Αν ναι, λίγο υψηλό δεν είναι; Παρακολουθώ σχεδόν καθημερινά τις τιμές της ΕΕ και περιμένω μια τιμή κάτω από 100 για να είμαι ειλικρινής.

όχι , αφορά τα προγράμματα κίτρινα ex-post που παίρνουν τιμές απο ΜΤΑ απο ΑΔΜΗΕ και βγαίνει η τιμή Ιανουαρίου

Μόλις τώρα, GreekGames είπε

Το είδα αλλά για κατανάλωση όπως η δικιά μου 3000-4000kwh το τετράμηνο νομίζω αξίζει

Spoiler

πρώτα αξίζει κάτι άλλο να κάνεις και άμεσα για την κατανάλωση αλλά είναι εκτός τόπικ

κατα τα άλλα , ναι , μόλις το έβαλα και στο excel

Στις 9/2/2024 στις 12:15 ΜΜ, @pnea1973 είπε

Μόλις με πήραν απο Protergia.

Έβγαλαν ενα νέο πρόγραμμα για περιορισμένους(!!!!!)οικιακούς πελάτες, με 9,9 πάγιο και 0,097..Είναι μπλέ και θα ισχύει για 1 εξάμηνο.

Τους έδωσα τους αριθμούς παροχών μου και Δευτέρα πρωί θα μου στείλουν τις αιτήσεις.

Μόλις τις λάβω θα τις ανεβάσω!

Ακριβώς όπως τα λέει ο φίλος

To Protergia Value Safe Οικιακό το πρώτο, νομίζω, σταθερό για 6 μήνες με τιμή 0,0975€/kWh χωρίς συνέπεια, χωρίς προϋποθέσεις κατανάλωσης με 9,9€ πάγιο με penalty αποχώρησης πριν το 6μηνο 50€

Δίνεται και σε ΚΟΤ

Αρκετά καλό φαίνεται

• Like 2

Αυτό μου έστειλε ο Ηρων όταν τους είπα ότι σκέφτομαι να φύγω.

Αγαπητέ πελάτη,

Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας, παρακάτω οι προτάσεις για τις παροχές σας:

Ακολουθούν τα χαρακτηριστικά του νέου Σταθερού Προγράμματος FIX GENIUS HOME για Οικιακές Παροχές:

Πάγιο: 9,50 €/μήνα

Σταθερή Τιμή Ενέργειας: 135 €/MWh

Έκπτωση Συνέπειας: 20% (Συνεπώς τιμή ενέργειας μετά συνέπειας: 108 €/MWh (0,1080€/kWh)

Ρήτρα Πρόωρης Αποχώρησης: τα εναπομείναντα πάγια

Εναλλακτικά προσφέρουμε έκπτωση 50€ στον επόμενο λογαριασμό με παραμονή στο υφιστάμενο πρόγραμμα.

Έχω καταναλώσεις λόγω αντλίας θερμότητας.Ειμαι guarantee 

Πώς σας φαίνεται?

• Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, doc είπε

Πώς σας φαίνεται?

"ξέχασαν" να σου πουν τις κλίμακες στα πάγια , στείλε το όπως είναι στο info της myrae

δες το νέο σταθερό που βγήκε (αν θες σταθερό)

Επεξ/σία από korakios

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, doc είπε

Αυτό μου έστειλε ο Ηρων όταν τους είπα ότι σκέφτομαι να φύγω.

Αγαπητέ πελάτη,

Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας, παρακάτω οι προτάσεις για τις παροχές σας:

Ακολουθούν τα χαρακτηριστικά του νέου Σταθερού Προγράμματος FIX GENIUS HOME για Οικιακές Παροχές:

Πάγιο: 9,50 €/μήνα

Σταθερή Τιμή Ενέργειας: 135 €/MWh

Έκπτωση Συνέπειας: 20% (Συνεπώς τιμή ενέργειας μετά συνέπειας: 108 €/MWh (0,1080€/kWh)

Ρήτρα Πρόωρης Αποχώρησης: τα εναπομείναντα πάγια

Εναλλακτικά προσφέρουμε έκπτωση 50€ στον επόμενο λογαριασμό με παραμονή στο υφιστάμενο πρόγραμμα.

Έχω καταναλώσεις λόγω αντλίας θερμότητας.Ειμαι guarantee 

Πώς σας φαίνεται?

Το έχουμε ήδη αναφέρει ότι το δίνουν σε πελάτες με πράσινο τιμολόγιο για να τους πάρουν από εκεί

(το πράσινο εντωμεταξύ ήταν το πιο φθηνό τους... τι στην ευχή, Ολυμπιακοί είναι εκεί στην ΗΡΩΝ;;; )

Αν θέλεις να μείνεις ΗΡΩΝ δεν είναι κακό, τσέκαρε μόνο τα πάγια που ανεβαίνουν με την κατανάλωση

Επεξ/σία από bilham

προσωπικά θα καθυστερούσα να κλείσω της Προτέργιας ωστε να πιάσω στο 6μηνο και λίγο μέχρι Σεπτέμβριο αν έκανα φουλ χρήση κλιματιστικών το καλοκαίρι

ακολουθεί νεκρή περίοδος κατανάλωσης (έτσι και αλλιώς απο τώρα τελείωσε ο χειμώνας) και οι τιμές τους επόμενους μήνες (αν δεν πέσει μαγείρεμα στο ΧΕ) θα είναι πεσμένες όπως κάθε χρόνο , ειδικά μέχρι Ιούνιο

• Like 6

4 λεπτά πριν, korakios είπε

"ξέχασαν" να σου πουν τις κλίμακες στα πάγια , στείλε το όπως είναι στο info της myrae

δες το νέο σταθερό που βγήκε (αν θες σταθερό)

Όταν λες κλίμακες τι εννοείς?Αν φύγω νωρίτερα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, doc είπε

γράψε άκυρο , μπερδεύτηκα με ένα σταθερό που έδιναν εσωτερικά σε πελάτες (fix4u home)

προς το παρών έχει άλλες τιμές

https://heron.gr/energy/electricity/gia-to-spiti/home-genius-fix/

Επεξ/σία από korakios

1 ώρα πριν, korakios είπε

😂 , όχι , παίρνει βραβείο 😁, μάλλον έχουν ξεμείνει απο φράγκα τελείως 😛

λες οτι έχεις μια παροχή ενεργή , είναι απο τουρισμό ? αν ναι θα έλεγα μη δεχτείς να μεταφερθεί εκεί το ποσό μιας και παίζει θέμα με το 50ρικο

αν το έχεις ήδη πάρει , τότε απλά μετέφερε το ποσό εκεί

Και οι 3 απο τουρισμο ειναι αλλα αυτη ξεμεινε γτ με εχει καθυστερησει ο δεδδηε .... τωρα ζητησα να μεταφερθει εκει κ βλεπουμε....μολις φυγω κ απ την τριτη παροχη θα τους ζητησω να μου μεταβιβασουν ολοκληρο το ποσο γτ θα τους διαολοστειλω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, doc είπε

πάντως , για εγκυκλοπεδικούς λόγους, δες αν πήγαν να σου τη φέρουν μιας και τελευταία δε μας τα λέει καλά ο Ήρων  , άσε που και οι τιμές (κιλοβατώρας) είναι ίδιες και μήπως σου πλασάρανε το άλλο

Στις 8/2/2024 στις 4:25 ΜΜ, kalliforlife είπε

Καλησπέρα, εν αντιθέσει με το αέριο δεν έχω καταφέρει να ψάξω τίποτα για το ρεύμα. Είμαι στον Ήρων και μου ήρθε προσφορά για το fix4u home 0,135 -20% σταθερό για 1 χρόνο και 9€ πάγιο μέχρι 800 Kwh. Συμφέρει λέτε?

που έχει όντως κλίμακες το πάγιο

Στις 8/2/2024 στις 5:09 ΜΜ, kalliforlife είπε

9€ 0-800

12€ 801-1400

15€ 1401-

εκτός αν όντως ρίξουνε τις τιμές στο FIX GENIUS HOME (που πάλι δε συμφέρει)

Επεξ/σία από korakios

1 ώρα πριν, korakios είπε

όχι , αφορά τα προγράμματα κίτρινα ex-post που παίρνουν τιμές απο ΜΤΑ απο ΑΔΜΗΕ και βγαίνει η τιμή Ιανουαρίου

Απόκρυψη περιεχομένων

πρώτα αξίζει κάτι άλλο να κάνεις και άμεσα για την κατανάλωση αλλά είναι εκτός τόπικ

Η κατανάλωση δυστυχώς δεν μπορεί να μειωθεί διότι είμαστε 5 άτομα χωρίς ηλιακό όποτε 5-10kwh την ημέρα είναι μόνο ο θερμοσίφωνας

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...