Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

17 λεπτά πριν, atpanos είπε

εγώ απο 28/04 εως 28/08 πλήρωσα 229 € για 736 kwh ... 0,31 € / kwh στην ΔΕΗ με σταθερό 0,17/0,13.

Μην βάζετε μέσα δημοτικά τέλη γιατί διαφέρουν από δήμο σε δήμο και από σπίτι σε σπίτι. Άλλα τέλη πληρώνει η μεζονέτα 200 τμ στην Εκάλη και άλλα η ημιυπόγεια γκαρσονιέρα στο Χαλκούτσι. 

• Like 3
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

13 minutes ago, takoulou said:

Σου έστειλαν δηλαδή SMS για νέα ΥΔΕ.. Δεν στέλνουν από εκεί.. Μόνο όταν πηγαίνει τεχνικός και γίνεται κάποια αλλαγή... Φεύγει αυτοματοποιημένο μήνυμα.. Σε ποια περιοχή έγινε;

δεν εχει γινει σε μενα. ρωταω αν εχει γινει σε καποιον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα...

Εχω 2 σπιτια / παροχες, που ηταν/ειναι (;) με ΔΕΗ

στην μια παροχη λοιπον, 24/11 εκανα e-contract με Ηρων, καμια εξελιξη μαλλον μιας και λαμβανω ακομα λογαριασμους ΔΕΗ που με γυρισε στο Γ1Ν - και ειδα αυξηση καλη!

Στην αλλη παροχη, Elpedison στις 14/01

edit: μιλησα με Ηρων... οτι εχει φυγει απο 01/12 και φταιει ο ΔΕΔΔΗΕ...
μπορω εστω στην ΔΕΗ να το γυρισω σε myHome4All αντι για Γ1Ν; η θα τα μπλεξω;

edit 2: μπηκα στο deddie app... οτι η ΥΔΕ εχει ληξει και απαιτειται επικαιροποιηση της

Συμβουλες;

Επεξ/σία από darkelfdvr
  • Sad 1

10 ώρες πριν, ekrepali είπε

Για 20 μέρες εκκαθάρισης ναι... δικαιούται 333kw.

Kαι 1 μέρα να κάτσει κάποιος, θα πάρει δωρεάν 17kw.

δε νομίζω , είσαι σίγουρος ? είχα την εντύπωση έστω και 2 μέρες να κάτσεις δικαιούσαι 500kw

τουλάχιστον έτσι καταλαβαίνω το έως 500kw για τις πρώτες 30 μέρες

10 ώρες πριν, nasoduko είπε

τι σχεση εχει η απαντηση σου με αυτο που ειπα εγω,εγω ειπα τι μου ειπανε μηπως θελει διορθωση

είπες για ένα πρόγραμμα και έγραψα οτι υπάρχουν καλύτερα , όπως και που τα βλέπεις

1 ώρα πριν, razkal είπε

υπαρχει περιπτωση να παρεις τηλ στο δεδδηε και να triggαρεις επανελεγχο ληγμενης ΥΔΕ?

για ΥΔΕ στο άλλο νήμα

19 λεπτά πριν, darkelfdvr είπε

Καλησπερα...

στην μια παροχη λοιπον, 24/11 εκανα e-contract με Ηρων, καμια εξελιξη μαλλον μιας και λαμβανω ακομα λογαριασμους ΔΕΗ που με γυρισε στο Γ1Ν - και ειδα αυξηση καλη!

Συμβουλες;

τα κλασσικά , τηλ ΔΕΔΔΗΕ αν έλαβε αίτηση , τηλ Ήρων πότε την έστειλε , ticket στο ΔΕΔΔΗΕ , myrae κατα πάροχου/διαχειριστή , ανάλογοα ποιος έκανε την πατάτα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απίστευτες καθυστερήσεις στην έκδοση λογ/σμων από Ηρων. Έχω φύγει από 23-12 και ακόμα είναι να εκδώσουν 2 λογ/σμους! Έναν με την εκκαθαριστική ένδειξη που έλαβαν 7-12 και έναν τελικό. Τελευταία φορά που έβγαλαν λογ/σμο ήταν 1-12 (κοντεύουμε δίμηνο). Δηλαδή θα είμαι ήδη στο νέο πάροχο, θα λαμβάνω από εκεί λογ/σμους και ο ήρων λόγω της καθυστέρησης στην έκδοση θα εξακολουθεί να μου στέλνει. Μακράν η χειρότερη εταιρία. 

Επεξ/σία από 1comment
  • Like 1

11 ώρες πριν, xraxra είπε

Πώς γινεται η ενεργοποιησηγια να βλέπεις τις υπογραφές μελών?

Προβολή υπογραφών άλλων μελών μαζί με το περιεχόμενο τους;

και επειδή καποια μέλη έχουν υπογραφές μισή σελίδα , μπορείς να κάνεις αγνόηση συγκεκριμένα την υπογραφή του μέλους (και όχι απαραίτητα τα ποστ του κτλ)

• Thanks 1

39 λεπτά πριν, darkelfdvr είπε

Καλησπερα...

edit: μιλησα με Ηρων... οτι εχει φυγει απο 01/12 και φταιει ο ΔΕΔΔΗΕ...
μπορω εστω στην ΔΕΗ να το γυρισω σε myHome4All αντι για Γ1Ν; η θα τα μπλεξω;

edit 2: μπηκα στο deddie app... οτι η ΥΔΕ εχει ληξει και απαιτειται επικαιροποιηση της

Συμβουλες;

Καλησπέρα.. Μίλησες με την ΔΕΗ;

Μετά να δεις αν έχει πάει η αίτηση σου από τον ΗΡΩΝ να ρωτήσεις τον Δεδδηε.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 minutes ago, korakios said:

δε νομίζω , είσαι σίγουρος ? είχα την εντύπωση έστω και 2 μέρες να κάτσεις δικαιούσαι 500kw

Διευκρινίζεται, ότι, με την εκκαθάριση των χρεώσεων στον Εκκαθαριστικό λογαριασμό, η πίστωση που αφορά την παραπάνω δωρεάν παροχή, θα υπολογίζεται αναλογικά βάσει των καταναλώσεων και των ημερών που αντιστοιχούν στο χρονικό διάστημα της περιόδου κατανάλωσης του Εκκαθαριστικού λογαριασμού.

Επεξ/σία από ekrepali

1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Διευκρινίζεται, ότι, με την εκκαθάριση των χρεώσεων στον Εκκαθαριστικό λογαριασμό, η πίστωση που αφορά την παραπάνω δωρεάν παροχή, θα υπολογίζεται αναλογικά βάσει των καταναλώσεων και των ημερών που αντιστοιχούν στο χρονικό διάστημα της περιόδου κατανάλωσης του Εκκαθαριστικού λογαριασμού.

αυτό το καταλαβαίνω για να σπάσει αναλογικά στις 30 μέρες 😛

Ο μόνος σίγουρος τρόπος είναι να ανεβάσει κάποιος λογαριασμό που ήταν για 20-25 μέρες με 500+kw κατανάλωσης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επαγγελματικό 28 μέρες... από 19/10 ως 15/11, κατανάλωση 956kw.  Αγνόησε αυτό που λέει 16/11, είναι κλασικό λάθος εμφάνισης στη μηχανογράφηση πολλών παρόχων.

Για 30 μέρες δικαιούμαι 1000kw, για 28 μέρες --> 28*1000/30 = 933kw

Oπότε πήρα 933 δωρεάν, και οι υπόλοιπες 23 χρεώθηκαν βάσει τιμοκαταλόγου (αναλογικά βάσει ημερών).

Spoiler

2.jpg.123324b8c86d2c4a5074403a52d744f3.jpg

Επεξ/σία από ekrepali
  • Thanks 3

27 λεπτά πριν, 1comment είπε

Απίστευτες καθυστερήσεις στην έκδοση λογ/σμων από Ηρων. Έχω φύγει από 23-12 και ακόμα είναι να εκδώσουν 2 λογ/σμους! Έναν με την εκκαθαριστική ένδειξη που έλαβαν 7-12 και έναν τελικό. Τελευταία φορά που έβγαλαν λογ/σμο ήταν 1-12 (κοντεύουμε δίμηνο). Δηλαδή θα είμαι ήδη στο νέο πάροχο, θα λαμβάνω από εκεί λογ/σμους και ο ήρων λόγω της καθυστέρησης στην έκδοση θα εξακολουθεί να μου στέλνει. Μακράν η χειρότερη εταιρία. 

Μια από τα ίδια χάλια, μου έχουν βγάλει 1ο λογαριασμό σχεδόν 5€ (με το 50αρι το δωράκι) για τον Νοέμβριο, από τότε τίποτα, έχει περάσει και ο ΔΕΔΔΗΕ αρχές του χρόνου, δεν τους έχω ενοχλήσει βέβαια, αλλά ούτε πρόκειται να ασχοληθώ, όποτε θέλουν ας τους βγάλουν, εμένα με συμφέρει αφού λεφτά όσο πάει αργότερα θα πάρουν 😜

Ο Δεκέμβρης στο generous guarantee ήταν πολύ φθηνός, τώρα με τα 0.14 του Γενάρη, δυστυχώς δεν πρόλαβα να ασχοληθώ, αλλά θα πάω αλλού ή για κάνα δωράκι ή για φθηνότερη χρέωση (κάνα κίτρινο ex-ante)

Σε παροχή γνωστού μου στην περιοχή, του έχουν εκδώσει κανονικά λογαριασμούς.., άντε βγάλε άκρη

4 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Επαγγελματικό 28 μέρες... από 19/10 ως 15/11, κατανάλωση 956kw.  Αγνόησε αυτό που λέει 16/11, είναι κλασικό λάθος εμφάνισης στη μηχανογράφηση πολλών παρόχων.

Για 30 μέρες δικαιούμαι 1000kw, για 28 μέρες --> 28*1000/30 = 933kw

Oπότε πήρα 933 δωρεάν, και οι υπόλοιπες 23 χρεώθηκαν βάσει τιμοκαταλόγου (αναλογικά βάσει ημερών).

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

2.jpg.123324b8c86d2c4a5074403a52d744f3.jpg

@paranoid_android

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...