Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, markosmiro είπε

Παιδιά μόλις έλαβα μήνυμα στο Viber από την protergiaγια πληρωμή λογαριασμού ενώ εγώ είμαι ΗΡΩΝ είναι spam? Τι φάση , ο αριθμός παροχής είναι σωστός, που τον βρήκανε 

Screenshot_20240112-135642822 (1).jpg

😝

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, doomnx είπε

Ήσουν παλιά Protergia? Κάποιο υπόλοιπο; Ή κάποιος σε έβαλε χωρίς να ξέρεις 😂

Πήρα τηλ, δεν φενεται κάτι στο αφμ και στον αριθμό παροχής. Ίσως ήταν μου είπε η υπάλληλος που ήμουν πριν από 4 χρόνια στην watt volt όμως δεν υπήρχε κάποιο υπόλοιπο λογαριασμού όπως και δεν έχω σε κανέναν πάροχο που έχω κάνει αλλαγή, λογικά η δική μου σκέψη είναι ότι επειδή την απορρόφησε η protergia και ίσως βρήκαν τίποτα παλιές ανατιμήσεις δηλαδή να ήταν λάθος ο τελικός λογαριασμός τότε, ποιος ξέρει. Πάντως δεν φενεται κάτι στο όνομα μου, αυτό έχει σημασία 

11 λεπτά πριν, Basketikos_ είπε

😝

Όχι δεν είναι απάτη πάντως 

Επεξ/σία από markosmiro
  • Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, uphercules10 είπε

Έστειλα βεβαίωση εκπροσωπησης από Ήρων που βγαίνει αμέσως και λογαριασμό από ελπε που ήμουν πιο πριν,θα με χρεώσουν εγγύηση 50€,η οποία θα αφαιρεθεί όταν βάλω πάγια εντολή μέσω τράπεζας 

εγω εχω κανει ακριβως το αντιθετο, δηλαδη τελικο λογαριασμο Ηρων και βεβαιωση εκπροσωπισης της Ελπε αλλα μου ζητανε λογαριασμο Ελπε...

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, markosmiro είπε

Όχι δεν είναι απάτη πάντως 

Άκυρο. Είδα μετά ότι είναι δική σου η παροχή.

Επεξ/σία από NewGascp
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Μόλις έλαβα τον λογαριασμό για Δεκέμβριο (06/12/2023 - 08/01/2024) απο την nrg και πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να χρεώθηκα την τιμή αυτή για 8 μερές που βγάλανε αναλογικά για τον Ιανουάριο με 0,216. 

Spoiler

image.png.c01db7f40b3d557d9ae1e014c617fb42.png

Στην ουσία χρεώθηκα για 8 μέρες σχεδόν οσο χρεώθηκα για τις υπόλοιπες 25. Δεν θα έπρεπε να χρεωθώ κανονικά με το ειδικό πράσινο τιμολόγιο τους ?

Είναι λογικό ? Και αν όχι, μπορώ να κάνω κάτι ? 

Επεξ/σία από contiyo
Δημοσ.

Σημερα βγηκε ο λογαριασμος αλλα νομιζω κατι παιζει... 94 ευρω για 27 μερες καταναλωσης και μαλιστα με 100 ευρω δωρο? Μπορειτε να τσεκαρε οι ειδικοι? :P Το μονο που βλεπω φανερα ειναι ποσο εγγύησης 173 ευρω (!) 

Spoiler

1.png.212a7cb2cc9210b0204e5e21c95cf780.png2.png.f0da297e6d36f3a1c0231356b3d9b4fc.png3.png.ac472d08fef29d47867a8c8ba2c31031.png

Δημοσ.

Εμένα πάλι επιστρέφει τη μισή εγγύηση και δεν πιστώνει το 100αρικο στις λοιπές χρεώσεις/πιστωσεις. Εμφανίζει ένα μάλλον πλασματικό -75€ από προηγούμενο λογαριασμό -που δεν υπάρχει- για να κλείσει στο -100;

IMG_0354.jpeg

Δημοσ.
Στις 11/1/2024 στις 10:55 ΠΜ, korakios είπε

για ΕΛΠΕ μην είσαι σίγουρος για το έξτρα 20ρικο , το δίνουν σπάνια ή αν έχεις πάνω απο μια παροχές ή αν συστήσεις άλλον

Όποιος θέλει σίγουρα το έξτρα 20άρικο ΕΛΠΕ και 60+20 για κάθε παροχή του, ας μου στείλει μήνυμα. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Basketikos_ είπε

Οι οποίες είναι;

βάλε στα excel καταναλώσεις και βλέπεις

4 ώρες πριν, GeorgeTrzs είπε

Έχω φύγει από ΔΕΗ εδώ και δύο μήνες και έχω πάει NRG...

πάντως σίγουρα θα μείνεις στην NRG ? υπόψιν αν πήρες δωροκάρτα shell , επιστρέφεις το ποσό αν την κάνεις

15 λεπτά πριν, geodimis είπε

Εμένα πάλι επιστρέφει τη μισή εγγύηση και δεν πιστώνει το 100αρικο στις λοιπές χρεώσεις/πιστωσεις. Εμφανίζει ένα μάλλον πλασματικό -75€ από προηγούμενο λογαριασμό -που δεν υπάρχει- για να κλείσει στο -100;

IMG_0354.jpeg

ζήτα ανάλυση

Δημοσ.
2 ώρες πριν, crypkratos είπε

Καλησπέρα παιδες,

Με ρυθμιζόμενες χρεώσεις τι παίζει ?

Εχω καταναλώσεις ~1000Kwh τον μηνα  οπότε στο τετράμηνο 4000 που σημαίνει ΒΙ@#$ΜΟΣ στις ΥΚΩ πάνω από 2000Κwh.
Τώρα που πρόσφατα εχω γίνει ενεργειακος τουρίστας και εχω αλλάξει από ΔΕΗ, Ηρων και ελπεντισον από 20/11 εως σήμερα (Εχω λάβει απλα έναν έναντι από ηρων για 15 ημέρες και τώρα βρίσκομαι ελπεντισον)

Γίνεται εκκαθάριση μόνο για το διάστημα παραμονής σε κάθε παροχο ?
Πως ξέρουν πόσες Kwh θα καταναλώσω το 4μηνο ώστε να χρεώσουν σωστά ?

Εχω μπερδευτει πως ακριβως θα γινει !!

Νομίζω ότι γίνεται πλήρης εκκαθάριση στο διάστημα παραμονής σε κάθε πάροχο

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, jasonas21 είπε

Σημερα βγηκε ο λογαριασμος αλλα νομιζω κατι παιζει... 94 ευρω για 27 μερες καταναλωσης και μαλιστα με 100 ευρω δωρο? Μπορειτε να τσεκαρε οι ειδικοι? :P Το μονο που βλεπω φανερα ειναι ποσο εγγύησης 173 ευρω (!) 

Απόκρυψη περιεχομένων

1.png.212a7cb2cc9210b0204e5e21c95cf780.png2.png.f0da297e6d36f3a1c0231356b3d9b4fc.png3.png.ac472d08fef29d47867a8c8ba2c31031.png

με τέτοια κατανάλωση αναμενόμενο

η εγγύηση όντως τεράστια , ή είδαν μεγάλη απο προηγούμενο πάροχο ή λόγω ιστορικού υψηλών καταναλώσεων (δε θυμάμαι ποιο είναι το όριο) . Έπρεπε να έβαζες πάγια εντολή

1 λεπτό πριν, marinna είπε

Νομίζω ότι γίνεται πλήρης εκκαθάριση στο διάστημα παραμονής σε κάθε πάροχο

σωστά , αφού σε κάθε αλλαγή γίνεται και εκκαθάριση

ο Ήρων πήρε 4 φορές τηλ σήμερα , συν μήνυμα στο viber 😂

• Thanks 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, doomnx είπε

Όποιος θέλει σίγουρα το έξτρα 20άρικο ΕΛΠΕ και 60+20 για κάθε παροχή του, ας μου στείλει μήνυμα. 

60+20 για καθε πάροχη και έξτρα 20άρικο = 100;

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, jasonas21 είπε

εγω εχω κανει ακριβως το αντιθετο, δηλαδη τελικο λογαριασμο Ηρων και βεβαιωση εκπροσωπισης της Ελπε αλλα μου ζητανε λογαριασμο Ελπε...

τους είπες οτι ήσουν στην ελπέ ? απλά έπρεπε να τους δώσεις του Ήρων χωρίς πολλά-πολλά

• Like 1
Δημοσ.

εκδόθηκε από ΕΛΠΕ λογαριασμός και περιλαμβάνει το δώρο των 100ε σε αλλαγή από value σε smart.

Φαίνεται συστημικά να μπαίνει το δώρο όταν ο λογαριασμός αναφέρεται σε περίοδο κατανάλωσης από 2/12 και μετά, μιας και είναι δώρο Δεκεμβρίου.

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα, έκανα αυτές τις ημέρες αίτηση για αλλαγή παροχου, και μου ήρθε από την ΔΕΔΔΗΕ μήνυμα ότι το αίτημα ολοκληρώθηκε, και ότι απαιτείτε εντός 6μηνου κατάθεση υπεύθυνης δήλωσης ηλεκτρολόγου. 

Γνωρίζει κάποιος τι είναι αυτό; και αν χρειάζεται να κάνω κάτι; ή μπορώ να το αγνοήσω; 

Ευχαριστώ!

• Thanks 1
  • Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...